Honderden miljoenen mensen hebben een injectie genomen waarmee een bio-reactieve “gentherapie” molecule in hun lichaam kan worden geïnjecteerd, vanwege angst, onwetendheid en de weigering om te overwegen dat de mensen die dit promoten … bijbedoelingen hebben.” – Edward Curtin, april 2021

In feite staan wij EU-burgers toe dat dit farmaceutisch conglomeraat ons injecteert met een “dodelijk vaccin” vanwege de niet aflatende angstcampagne van een gewetenloze “elite”, uit nalatige onwetendheid of onbegrijpelijke goede trouw jegens Big Pharma. Dit is vergelijkbaar met de oude drank van de giftige “gevlekte scheerling” die in de 5e en 4e eeuw v. Chr. in Athene werd gebruikt bij executies en vrijwillige zelfmoorden.

Dit is het grootste vaccinatieproject in de wereldgeschiedenis, dat gepaard gaat met het opleggen van een duivelse “tijdlijn” aan de bevolking van de Europese Unie, bestaande uit steeds terugkerende mRNA-inentingen gedurende “de komende twee jaar en daarna”.

Het hele proces zal gepaard gaan met een meedogenloze angstcampagne en het ingebedde ID-vaccinpaspoort, dat nauwelijks een paar weken voor de aankondiging van de EU door het Europees Parlement is goedgekeurd.

Het digitale EU-vaccinpaspoort dat door Pfizer BioNTech zal worden geïmplementeerd, maakt deel uit van het beruchte ID2020-project dat wordt gesponsord door Bill GatesGlobal Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) “dat gegeneraliseerde vaccinatie gebruikt als een platform voor digitale identiteit”.

Als dit EU-contract met Pfizer, dat tot 2023 loopt, volgens plan wordt uitgevoerd, zou iedere persoon in de Europese Unie in twee jaar tijd (2021-2023) vier keer worden gevaccineerd.

En vergeet niet dat op het moment van schrijven het mRNA-vaccin van Pfizer (evenals dat van zijn concurrenten, waaronder Astrazeneka, Moderna en J&J) wettelijk wordt gecategoriseerd (in de VS) als “niet-goedgekeurde” en “experimentele producten”. Het zijn illegale geneesmiddelen.

Een multi-miljard dollar winst voor Pfizer BioNTech

Samenvallend met de historische beslissing van de EU van 14 april 2021, heeft Pfizer aangekondigd dat de prijs van zijn vaccin is verhoogd tot 19,50 euro per dosis.

Ondertussen heeft Pfizer zijn wereldmarkt uitgebreid, grotendeels ten nadele van zijn concurrenten.

Een contract om de VS tot 600 miljoen doses te leveren,

  • Brazilië, ongeveer 100 miljoen,
  • Zuid-Afrika, 20 miljoen doses,
  • Filippijnen, 40 miljoen,
  • enz.
  Vaccinzeloot wilde "Eindoplossing" voor ongevaccineerden - nu is de 44-jarige aan hartaanval overleden

De middellange termijn: 2021-2023 en “daarna”. Geen terugkeer naar het “nieuwe normaal” wanneer men eenmaal gevaccineerd is

Wat in de EU wordt overwogen is een zogenaamd “middellange termijn” plan dat zich uitstrekt tot 2022/23. Houdt dit “middellange termijn”-tijdschema een vierde en een vijfde golf in?

Het “middellange termijn”-project zal worden uitgevoerd in samenhang met de door het Economisch Wereldforum voorgestelde “Great Reset“. Het zal hoogstwaarschijnlijk gepaard gaan met lockdowns en andere beperkende maatregelen. Een terugkeer naar het “Nieuwe Normaal” is niet te voorzien:

“Maar laat mij [voorzitter van de EU-Commissie Ursula von der Leyen] ook focussen op de middellange termijn. … Het is duidelijk dat we, om het virus afdoende te verslaan, op het volgende voorbereid moeten zijn: … we hebben misschien booster-vaccins nodig om de immuniteit te versterken en te verlengen; … we zullen vaccins moeten ontwikkelen die zijn aangepast aan nieuwe varianten; en we zullen ze vroegtijdig en in voldoende hoeveelheden nodig hebben. Met dit in het achterhoofd moeten we ons concentreren op technologieën die hun waarde hebben bewezen. mRNA-vaccins zijn daar een duidelijk voorbeeld van.

Op basis van dit alles zijn wij nu in onderhandeling met BioNTech-Pfizer over een derde contract. Dit contract voorziet in de levering van 1,8 miljard doses vaccin over de periode van 2021 tot 2023. En het houdt in dat niet alleen de productie van de vaccins, maar ook alle essentiële onderdelen in de EU worden gevestigd.

De onderhandelingen die we vandaag [14 april 2021] starten – en die we hopelijk zeer snel kunnen afronden – zijn een volgende belangrijke stap in Europa’s reactie op de pandemie.

Ik wil BioNTech-Pfizer bedanken. Het heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Het is zijn verbintenissen nagekomen en het reageert op onze behoeften. Dit komt de EU-burgers onmiddellijk ten goede”. (Voorzitter van de EU-Commissie, Statement by President von der Leyen on developments in the Vaccines Strategy)

Betrouwbare partner?

Het grootste vaccinatieproject van een “niet-goedgekeurd geneesmiddel” zal worden uitgevoerd door een Big Pharma bedrijf dat een lange staat van dienst heeft in het omkopen van artsen en volksgezondheidsfunctionarissen.

  Welke Covid misdaden zullen de slachtoffers niet vergeven?

Pfizer is een “habituele overtreder”, die zich voortdurend schuldig heeft gemaakt aan illegale en corrupte marketingpraktijken, het omkopen van artsen en het onderdrukken van ongunstige testresultaten. Sinds 2002 is van de onderneming en haar dochterondernemingen $3 miljard geëist in de vorm van strafrechtelijke veroordelingen, civielrechtelijke straffen en schadevergoedingen door jury’s. (Dr. Robert G. Evans, National Institutes of Medicine)

Hoe kun je in hemelsnaam een Big Pharma vaccin-conglomeraat vertrouwen dat schuldig pleitte aan criminele aanklachten door het Amerikaanse Ministerie van Justitie (DoJ) waaronder “frauduleuze marketing” en “overtreding van de Food, Drug en Cosmetic Act”?

Het dodelijke ‘vaccin’

Bedrijfsintegriteit? Het “frauduleuze marketing” gedrag van Pfizer BioNTech heeft de overhand met betrekking tot de geprojecteerde 1,8 miljard doses van zijn “niet-goedgekeurde” “experimentele” mRNA COVID-19 Tozinameran ‘vaccin’, verkocht onder de merknaam Comirnaty.

Maar in feite is het mRNA-‘vaccin’ dat het menselijk genoom wijzigt GEEN vaccin. Het is gebaseerd op gentherapie in combinatie met een ingebed ID-vaccinpaspoort.

Doden en gewonden als gevolg van het mRNA experimenteel vaccin

Is de Europese Commissie van plan om Astrazeneka en J & J (namens Pfizer??) aan de kant te schuiven. Officiële verklaringen suggereren dat Pfizer BioNTech uiteindelijk de hele EU-vaccinmarkt zal overnemen.

Begin maart 2221 besloten 18 Europese landen, waaronder Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje, het mRNA-vaccin van AstraZeneka op te schorten. Astrazeneka was het doelwit van de nationale EU-regeringen, het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de EU-Commissie.

De EU heeft nu bevestigd dat zij haar contracten met J&J en AstraZeneka niet zal verlengen, ondanks het feit (volgens gegevens van de EU en het VK) dat het aantal doden en gewonden als gevolg van het ‘vaccin. van Pfizer BioNTech veel hoger is dan dat van AstraZeneka.

Officiële EU-gegevens betreffende sterfgevallen en verwondingen ten gevolge van vaccins voor Pfizer, Moderna en AstraZeneka wijzen op: 3.964 doden en 162.610 gewonden (27 december 2020 – 13 maart 2021)

De uitsplitsing (Astrazeneka, Pfizer, Moderna)

Totaal aantal reacties voor het experimentele COVID-19 vaccine AZD1222 (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/ AstraZeneca: 1.086 doden en 150.863 gewonden tot 10/04/2021

  Robert F. Kennedy Jr: Denk hier eens over na

Totaal aantal reacties voor het experimentele mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 3.760 doden en 134.606 gewonden tot 10/04/2021

Totaal aantal reacties voor het experimentele van mRNA-vaccin mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 1.801 doden en 13.426 gewonden tot 10/04/2021

Zie: “Inmiddels 6.662 DODEN 299.066 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

Britse gegevens bevestigen ook dat de zogenaamde bijwerkingen van het mRNA aanzienlijk hoger zijn voor het Pfizer BioNTech “vaccin” (in vergelijking met AstraZeneka). Zie het schokkende rapport van de Britse regering over de bijwerkingen van de Corona-vaccins: Britse regering meldt 847 doden, 12 hersenbloedingen, 112 blinden en 63 vrouwen verloren kind na Coronavaccinatie

Waarom worden de concurrenten van Pfizer, namelijk Astrazeneka en J & J, dan uit de EU-markt gedrukt?

Er is oorlog binnen Big Pharma.

En waarom zou de EU Commissie, die 450 miljoen mensen in 27 landen vertegenwoordigt, zichzelf verplichten om 1,8 miljard doses van Pfizer’s mRNA Tozinameran ‘vaccin’ aan te schaffen, waarvan van meet af aan bekend is dat het heeft geleid tot ontelbare sterfgevallen en verwondingen, waaronder auto-immuunreacties, bloedstollingsafwijkingen, beroertes en inwendige bloedingen?

De schattingen van zogenaamde Covid-19 positieve gevallen zijn gebaseerd op de PCR-test die volgens de verklaring van de WHO totaal onbetrouwbaar is en die heeft gediend om de aantallen op te drijven, terwijl het ook de noodzaak van een mRNA vaccin rechtvaardigt, wat in feite geen vaccin is. Zie: WHO geeft (eindelijk) toe dat PCR-tests vals-positieven creëren

Terwijl de media de nadruk leggen op het “dodelijke virus”, met schaarse en tegenstrijdige “bewijzen”, kan wat er op het spel staat het best worden omschreven als “een dodelijk vaccin”.

Zeg NEE tegen het moordvirus. Het door de EU gesponsorde Pfizer ‘vaccin’ moet het voorwerp worden van een gecoördineerde volksbeweging in alle 27 lidstaten van de Europese Unie, en ook wereldwijd.

Het wetenschappelijk bewijs bevestigt ruimschoots dat een Covid-19 vaccin NIET nodig is. Integendeel.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

In Brussel worden gezondheidswetten door Big-Pharma gedicteerd

Vorig artikelSchok: giftige vloeistof ontdekt in school-sneltesten
Volgend artikelStudie: meer dan 80 procent van de gehospitaliseerde COVID-19 patiënten had vitamine D tekort
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Als deze mensen hun hersens hadden gebruikt dan hadden zich wel twee keer bedacht.
    Geloof niet de overheid en de media, zij hebben niet het beste met u voor !!
    Informeer u zelf en denk na !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in