Verzetsstrijders in Frankrijk hebben de oorlog verklaard aan de infrastructuur van de Vierde Industriële Revolutie. Een steeds groter wordende verzetsbeweging heeft het alom gehate 5G-netwerk gesaboteerd, bericht World-signals.com.

Een driedelig verslag op de Reporterre website zegt: “Relaisantennes worden in brand gestoken, glasvezelkabels doorgesneden, masten losgeschroefd. ’s Nachts verbranden mensen constructiemachines, vallen masten aan met betonscharen of vernielen elektrische apparatuur met mokers.”

Sinds het begin van de Covidrepressie zijn bij ten minste 140 aanvallen ook voertuigen van telecommunicatiebedrijven in brand gestoken, waarvan de kosten voor de sector in de tientallen miljoenen euro’s lopen.

MapSays bericht: “Dit is een beweging die ondergronds oprukt, buiten de schijnwerpers, een diepe opstand die zich over Frankrijk verspreidt”.

Pascaline, een verzetsstrijdster die door Reporterre werd geïnterviewd, zegt dat ze tot actie is gedwongen door een gevoel van urgentie: “We leven in een periode van tweesprong. Als we nu niets doen, heeft deze industrie definitief voet aan de grond gekregen.”

Pascaline zegt dat haar mede-verzetsstrijders een brede waaier aan achtergronden hebben, met Gele Hesjes en anarchisten die strijden naast christenen die evenzeer gekant zijn tegen het fascistische Nieuwe Normaal-netwerk dat met 5G wordt gebouwd.

Nu de protesten tegen de Great Reset door de Franse staat worden genegeerd, besmeurd en onderdrukt, zijn dissidenten gedwongen zich directer uit te spreken.

Er circuleren teksten die oproepen tot de oprichting van een nieuwe beweging van “concreet, en niet alleen symbolisch, verzet”.

Verzetsstrijder Léon zegt tegen Reporterre: “We zijn om heel praktische redenen in de richting van sabotage geduwd. Sinds de Gele Hesjes heeft de staat de duimschroeven aangedraaid en is het steeds moeilijker om op straat tegen de macht in te gaan.”

  Hoe de Westerse beschaving werd uitgewist

Gezien de Covid-beperkingen was het ook onmogelijk om een massamobilisatie tegen 5G op te bouwen, zegt hij, ook al is de meerderheid van de bevolking tegen.

Zoals het verslag opmerkt, komt de sabotagebeweging neer op “een weigering om te leven in een hyperverbonden maatschappij” en “volmondig verzet tegen de digitalisering van de wereld”.

Een andere verzetstrijdster, Margot, zegt dat er een webachtige gevangenis van kabels en masten wordt gebouwd.

“Er wordt ons verteld over alle geneugten van een digitale samenleving die in werkelijkheid alleen maar leidt tot nog meer uitbuiting, bewaking en milieurampen.”

De telecommunicatiesector is natuurlijk gealarmeerd door de grootste golf van sabotage in Frankrijk sinds de massale strijd tegen genetisch gemodificeerde gewassen 20 jaar geleden.

Orange baas Stéphane Richard heeft zelfs gesproken over de noodzaak om “een Afghanistan van mobiele telefoonnetwerken te voorkomen, waar we mast voor mast, gemeenschap na gemeenschap, zullen moeten bestrijden om te proberen 5G te installeren”.

De verzetsstrijders wijzen erop dat de zendmasten de zenuwcentra zijn van de economische stroom van het nieuwe technokapitalisme. Websites van verzetsstrijders hebben het afwisselend over “navelstrengen” en “achilleshielen”.

De revolutie wordt nooit op televisie uitgezonden en de mainstream media vermijden grotendeels elke vermelding van wat er gebeurt, uit vrees dat het zich nog verder zal verspreiden.

Wanneer het bestaan van de verzetsstrijders wordt erkend, worden ze afgeschilderd als gekken en “samenzweringstheoretici”.

Léon merkt op: “Samenzweringstheorieën zijn altijd een retorisch middel geweest om een beweging te delegitimeren. We hebben dat gezien met de Gele Hesjes. Nadat ze de homofobie-, antisemitisme- en racismekaarten hebben uitgespeeld, is de samenzweringstheorie het nieuwe sleutelwoord van de macht geworden.”

  De nep "Covid Pandemie" werd georkestreerd om tirannie op te leggen

“De autoriteiten proberen de verzetsstrijders af te doen als eenzame wolven, als geïsoleerde individuen. In feite maken wij deel uit van een collectief initiatief in heel Frankrijk en Europa.”

Onnodig te zeggen dat het in paniek geraakte systeem ook zijn traditionele retoriek van repressie opvoert en de term “terrorist” gebruikt om alle verzet tegen zijn technofascistische staatsgreep zwart te maken.

Maar kan het werkelijk iets doen tegen wat nu een krachtige golf van opstand is geworden?

Pascaline legt uit: “We richten ons op deze infrastructuur omdat ze tot de digitale industrie behoort, maar ook omdat ze kwetsbaar is.”

Vincent Cuvillier, baas van Ofitem (de organisatie die de exploitanten van mobiele telefooninfrastructuur in Frankrijk vertegenwoordigt) geeft toe: “Er zijn tienduizenden zendmasten in het land binnen een steeds dichter wordend netwerk en de autoriteiten hebben moeite om ze te controleren. Het is vandaag de dag niet realistisch om te zeggen dat we 66.000 videobewakingscamera’s gaan installeren op alle zendmasten. En laten we duidelijk zijn: iedereen die een geïsoleerde site wil betreden en vernielen, kan dat doen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHolocaust – Velen kiezen voor de platgetreden weg van de zich herhalende geschiedenis
Volgend artikelVaccinatieschade nu alomtegenwoordig in Denemarken als “Omicron” ziekenhuisopnames die voornamelijk voorkomen bij “volledig gevaccineerden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Ze kunnen zich beter op de wefhoeren in frankrijk richten met hun woede , maar goed dat zal ook gebeuren, wat je nu krijgt zijn wat ik noem ira-aanslagen. Dat had ik in maart 2020 al voorspeld toen wefhoer trutte als staatshoofd een cooup tegen het volk pleegde. Ook in nederland gaat dit gebeuren. Geweld dat steeds breder en breder uitpakt tot aan ita-praktijken toe. Ik heb het in 2002 al gedroomd en voorspeld dat dit gaat plaatsvinden. Winkels die geplunderd worden, mensen die honger hebben….maar goed uiteindelijk rollen er toch belangrijke koppen….THe wil fail….communisme heeft nog nooit gewerkt in europa , ook nu niet. En het verzet dat geweld zal plegen zal zo groot zijn …….ik zag hoe nederland eruit zag in de toekomst en dat was niet mooi. Moedeloos en een uitgeput land.
  Iets waar kutrutte trots op kan zijn dat hij dat eigenhandig heeft bereikt als wefhoer….

  • Daarom nu rijst inslan en babyvoeding waar alles inzit at je nodig hebt en maggy blokjes ect. Maar ook schoeisel en hennepkleding die laatste gaan 20 a 40 jaar mee en kaarsen en lak je kozijnen nog maar eens evt zelf, want geld heb men er later niet meer voor en flessen water mag ook zeker niet ontbreken zeker niet als binnen kort gas en stroom uitvalt. En isoleer je woning goed en leg alles wat je dierbaar is op zolder. Maar ook je ramen extra goed afplakken met plakplastiek aan weerskanten dat scheelt scherven want het zal hard aan toe gaan.

 2. Dit is volgens mij een van de grootste angsten van het establishment en ze kunnen er bitter weinig tot niets tegen te doen. Uiteindelijk zal het onderdrukkende kartel omvallen en dat weten ze.

 3. Als je met zo’n knettergekke psychopaat als Macron als staatshoofd zit, is sabotage van de infrastructuur blijkbaar het laatste middel dat het volk nog heeft om zich te verdedigen.

 4. Want zonder 5G masten, geen controle en manipulatie over de gevaccineerde. Daar al die 5G masten eigenlijk allemaal illegaal neer gezet zijn, omdat ze alle onderzoeken van het gevaar van de zeer hoge stralingen naast hun neergelegd hebben. Dit was al bekent in de jaren 1960 toen de militairen hiermee gingen experimenteren.

 5. …blijkbaar is 5G een project van Thales, ook bekend als maker van militaire electronica en spul zoals delen van de kruisrakketten…Rethyon ook zeker ergens in de picture….pure USA oorlogs systemen bouwers….nog een factor om heel wantrouweig te zijn over 5G.

  Ik snap niet dat politie agenten nog P2000 gebruiken, is al jaren bekend dat het iets doet met je stamcellen, schijnt passieve aanwezige bloedkanker / leukemie te activeren….ook goed voor je nageslacht…

  5G uitrol welke de mogelijkheid heeft binnen een kleine straal dodelijk te zijn indien het vermogen word vergroot, QR code ter totale controle en als toeganspas, wat letterlijk diefstal is van vrijheid, digitalisering van geld waardoor controle over het eigen bezit in andere handen komt, feitelijk word bezit daarmee zonder vrije keuze vervreemd…. steeds meer Islam invloed zowel politiek als via geweld in ons leven en onze vrijheid, import van massa’s arabieren en afrikanen van wie bekend is dat maar een minimaal deel ooit positief economisch zal meedraaien…macht die de EU zichzelf toekend en die nu al op een niveau zit dat men kan beslissen over leven en dood van willekeurige burgers zonder restricties of recht van protest van het land waar betreffende burger ingezetene is……totale macht in Brussel, in handen van ambtenaren….met instemming van de regergien van Europa…macht die word afgegeven…macht die word vergroot en alle normen en waarden betreffende mensenrechten wegveegt….!!! …..en toch kan deze waanzin doorgaan.

  We zitten al in een dictatuur, nu nog even wachten op de burgeroorlog en de scheuring van de EU…want de Visegrad en Scandinavie zullen niet blijven als de boel in puin gaat…wel meedoen als er te eten is maar wegwezen als de keuken in brand vliegt…

 6. Goed bezig!
  Nu alle schapen nog zover zien te krijgen dat ze hun slave-device aka ‘smart phone’ massaal wegpleuren 🙂
  Beetje wishful thinking, ik weet het want men is inmiddels aan dit ding verslaafd geraakt. Sterker: veréénzelvigd en zou niet weten
  hoe zonder verder te kunnen leven..
  Gewoon weer openbare telefoons in het straatbeeld 🙂

 7. Gelukkig is Elon Musk nog niet zover om de ruimte vol te proppen met 5G satellieten. Het programma is zogenaamd om naar Mars te gaan wat best mogelijk is maar kan ook voor andere zaken gebruikt worden en vooral die herbruikbare raketten kunnen dan mooi een netwerk om de aarde installeren.

  • Volgens mij heeft die nare Elon al voor heeeeel veel ruimteafval gezorgd… Allemaal om de mens te controleren zodat we theoretisch zelfs niet meer in de middle of nowhere kunnen vluchten.

 8. Dit helpt tenminste. Wat mij betreft veel minder nieuws over de gevolgen van prikken maar over verzetsacties. Dat sterkt iedereen in ons gevecht voor vrijheid.

 9. De moderne maquis strijders! Dat zijn de goede Fransen, samen met de gele vestjes!

  Goede actie, als het concequent wordt doorgezet. De installaties zijn betaald door particuliere instellingen en die gaan geen geld weggooien.

  Maar ook hier: de gerontofiel eruit, linkse regering vervangen door rechtse, uit EU, uit euro, Eurofor eruit.
  En als ze verstand hebben: ook uit Nato en UN

 10. Heerlijk artikel weer, ik geniet van dit soort berichten. FrontNieuws, jullie zijn de enige bron die ik nog 100% vertrouw. Ik ben heel blij met jullie. Geen censuur, geen angstporno, geen bullshit. Ga zo door!

 11. Ach ach.. dat helpt niet, zo werkt het niet.. die masten bouwen ze gewoon weer op.
  Die lui hebben geen verstand van tactische en strategische oorlogvoering.

  Zucht.. okee dan..
  Je moet de aannemers aanpakken, de bedrijven die die masten neerzetten.
  Als je zo graag iets in brand wilt steken, steek dan hun vrachtauto’s in brand.

  Uiteindelijk zullen de verzekeringsmaatschappijen zich terug trekken en de vrachtwagens niet meer verzekeren waarna de bedrijven niet meer voor de telefoonmaatschappijen zullen gaan werken.
  Als dat bereikt is, dan mag je pas gaan denken aan het neerhalen van masten.

  Ik roep niet op tot geweld, dus denk na voordat je iets doet.

  • Zo werkt het wel degelijk. De eigenaren / bedrijven van deze masten zijn WEF leden die veel te veel geld hebben. Kaal plukken die gasten, ik vind het een geweldige actie. Weg met die nare straling. Hartjes ballonnen werken niet, die gasten gaan tot het uiterste, op een gegeven moment is dit de enige methode.

  • Die masten staan trouwens in een driehoeks opstelling, haal niet lukraak masten uit de lucht.
   Strategische gezien hoef je maar enkele masten neerhalen op die manier kun je een heel netwerk uit de lucht halen. Hint: Ooit die ‘drums’ gezien op sommige masten? Verdiep je daar eens in.

   Denk wel na voordat je iets doet, mensen die hulp nodig hebben kunnen hulpdiensten daarna niet meer bereiken.

   • je bedoel die masten wat kankers en vele andere nare gezondheids problemen veroorzaken laten staan zodat ze hulpdiensten kunnen bellen als ze nare dingen hebben opgelopen.

    de Amish (die zonder elektriciteit leven en echt voedsel verbouwen met behulp van ploegen en paarden) zijn kern gezond geen kanker of autisme.

    WAKE UP

  • Het begint idealiter met doel, strategie, tactiek en uitvoering. Het neerhalen van deze palen is misschien wel een gevolg van een plan, dat weet ik niet. Wij zien alleen het resultaat.

   Ik mis wel een plan vanuit de burgers om onze toekomst veilig te stellen. Misschien is het er wel maar dan zou ik al wat moeten herkennen. Het is in ieder geval oorverdovend stil.

  • Ik ben het inhoudelijk eens met jouw analyse, maar ik acht deze helaas niet al te realistisch. Dat zou een grote mate van samenwerking en eendracht vereisen, en alhoewel het opborrelt vrees ik dat we nog niet op het niveau zitten dat we een dergelijk iets voor elkaar krijgen. Dan zou ik eerder steunen wat Spook hierboven zegt, vergeet niet dat het signaal dat dit afgeeft ook weer zijn voordelen heeft. In de huidige situatie zoals die nu is, denk ik zeer waardevol voor de moraal. Denk eraan dat het de velen tegen de weinigen zijn. Als iets het target is, dan is het onze collectieve moraal. Verandert die op een positieve wijze, dan winnen we daar heel veel terrein mee. Daarom is het beleid ook gericht op het moedeloos maken van mensen, het zit uiteindelijk allemaal in de psyche. Het blijft een simpel wiskundig feit dat dit plan onze medewerking nodig heeft. Hoe minder die verleend wordt, hoe moeilijker het voor ze wordt.

   • Wie denk je dat die mastopbouw weer gaat betalen?
    De klant natuurlijk.
    Als je echter een aannemer uitschakelt zal de volgende wel twee keer nadenken om een opdracht aan te nemen.
    Nu is het gewoon dweilen met de kraan open.

   • Ik ken diverse organisaties die in de jaren vijftig en zestig zijn opgericht onder de naam Eendracht Maar sinds kort hebben de bestuurders ervan zich onder invloed van gehersenspoelde waanzin gedachte dit omgezet in een Tweedracht::: wat mensen toen nog samenbracht is nu verboden gebied geworden in het gewone maatschappelijk leven dat toen gewoon was! De mensen onderling volgen bevelen van Den Haag gewoon op en leggen leden die verboden op door uitsluiting of stilleggen van hun oorspronkelijke doel en dat is samen zijn in een vrije omgeving!! Sinds 2000 zijn vele van die omgangsvormen aan banden gelegd door maatregelen van de gekozen bestuurders van verenigingen en van de staat De vraag is nu??? Gaan…… mensen zich weer verenigen tot een gelijke natie of krijgen twee een tweedeling onder de volkeren van voor,,,, en tegen waanzin van de zittende zieke overheden in de wereld?

 12. De strijd begint nu vormen aan te nemen want laat ons na denken als wij iets zeggen of vinden worden wij van de media verwijderd Twitter en FB boek is er een mooi voorbeeld van en wat zij doen moeten wij ook doen hun ook op alle manieren de mond snoeren maar ook kranten en media moeten zoveel mogelijk tegen gewerkt worden en met alle middelen die wij kunnen uitschakelen er is voor ons geen weg meer terug.

  • Ja, op facebook en in de regulaire kranten is het verbod opgelegd dat de waarheid niet vermeld mag worden aan het gewone volk!!! Als je iets in de krant wil vermelden dat staan bovenaan je te vermelden bericht dat je niet mag opruien tegen het regime van de staat of kritiek mag uiten op personen die tegen bijvoorbeeld zwarte piet of de negers te noemen,of wat dan ook nog mag vermelden dat discrimineert Dit alles is verboden door de staat en Bill Gates zijn,,, internet gebeuren Echter het schapen volk in Europa laat dit toe en doen mee aan de afslachting van volkeren om het akkoord van Parijs waar te maken……….!!!

 13. Er is een betere oplossing: Ze overtreden alle 10 de punten van de Neurenberg code, daar staat de doodstraf op, ook in nederland.
  Gewoon in de nacht de leiders uit hun woning halen(Burgerarrest), berechten en dan na schuldig bevonden de straf naar de wet voltrekken, een taak voor de politie en of het leger maar als die de zaak verraden zal de Burger het zelf moeten doen om ervoor te zorgen dat de wet wordt nageleefd.

 14. De belangrijkste vraag die eens dringend gesteld moet worden is waarom we eigenlijk 5G nodig hebben.
  Ook een moderne smartphone functioneert namelijk prima zonder 5G.
  Dus waarom wordt er zwaar geïnvesteerd in iets dat voor de consument geen enkele meerwaarde heeft?
  Het antwoord op die vraag gaat geen van de betrokkenen willen verschaffen, en daarom is het belangrijk dat die vraag gesteld wordt.

 15. Waar is het bewijs dat 5G palen in Frankrijk ‘grootschalig’ worden vernield?
  Ik zie al drie jaar deze ene foto voorbij komen, zonder duiding van plaats, tijd en omstandigheden.
  Zijn er überhaupt meer voorbeelden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in