WHO geeft (eindelijk) toe dat PCR-tests vals-positieven creëren

Waarschuwingen betreffende de hoge CT-waarde van tests zijn maanden te laat... dus waarom verschijnen ze nu? De mogelijke verklaring is schokkend cynisch.

3
© Jernej Furman / Flickr (CC BY 2.0)

De Wereldgezondheidsorganisatie publiceerde op 14 december een adviesnota waarin wordt gewaarschuwd dat hoge cyclusdrempels op PCR-tests zullen resulteren in vals-positieven.

Deze informatie is weliswaar accuraat, maar is ook al maanden beschikbaar, dus we moeten ons afvragen: waarom melden ze het nu? Is het om het te laten lijken dat het vaccin werkt?

De “gouden standaard” Sars-Cov-2 tests zijn gebaseerd op de polymerasekettingreactie (PCR). PCR werkt door het nemen van zeer kleine hoeveelheden nucleotiden – kleine stukjes DNA of RNA – en deze te multipliceren (amplificeren) tot er genoeg van is om het te analyseren. De replicatie gebeurt in cycli, waarbij elke cyclus de hoeveelheid genetisch materiaal verdubbelt. Het aantal cycli dat nodig is om iets identificeerbaars te produceren staat bekend als de “cyclusdrempel” of “CT-waarde”. Hoe hoger de CT-waarde, hoe kleiner de kans dat u iets belangrijks ontdekt.

Deze nieuwe WHO-memo stelt dat het gebruik van een hoge CT-waarde om te testen op de aanwezigheid van Sars-Cov-2 zal resulteren in vals-positieve resultaten.

Om hun eigen woorden te citeren:

Gebruikers van RT-PCR-reagentia moeten de IFU [Instructions for Use, red.] zorgvuldig lezen om te bepalen of handmatige aanpassing van de PCR-positiviteitsdrempel nodig is om rekening te houden met eventuele achtergrondruis die ertoe kunnen leiden dat een monster met een hoge cycluswaarde (Ct) als positief resultaat wordt geïnterpreteerd.

Ze gaan verder met het verklaren:

Het ontwerpprincipe van RT-PCR betekent dat voor patiënten met een hoog niveau van circulerend virus (virale belasting) relatief weinig cycli nodig zullen zijn om het virus te detecteren en dat de Ct-waarde dus laag zal zijn. Omgekeerd betekent het dat wanneer specimens een hoge Ct-waarde teruggeven, er vele cycli nodig zijn om het virus op te sporen. In sommige omstandigheden is het onderscheid tussen achtergrondruis en de werkelijke aanwezigheid van het doelwit virus moeilijk vast te stellen.

Natuurlijk is niets van dit alles nieuws voor iemand die er aandacht aan heeft besteed. Dat PCR-tests gemakkelijk te manipuleren waren en mogelijk zeer onnauwkeurig, heeft Frontnieuws al herhaaldelijk te berde gebracht en is inmiddels een strijdkreet van degenen onder ons die zich verzetten tegen het ‘pandemie’-narratief en het beleid dat ermee wordt gevoerd om het te verkopen.

30 onweerlegbare citaten en feiten dat de PCR-test een grote leugen is

Er zijn veel artikelen over geschreven, door vele experts in het veld, medische journalisten en andere wetenschappers. Het is al maandenlang algemeen bekend dat elke test met een CT-waarde van meer dan 35 potentieel zinloos is.

  Toenemende Corona-moeheid: vaccinatie en massale testen zijn nauwelijks gewild

Dr. Kary Mullis, die de Nobelprijs won voor de uitvinding van het PCR-proces, was duidelijk dat het niet bedoeld was als een diagnostisch hulpmiddel: “Met de PCR-test, als je het goed doet, kun je bijna alles vinden in iedereen.”

Uitvinder PCR-test, Kary Mullis: “Met de PCR-test, als je het goed doet, kun je bijna alles vinden in iedereen”

En als commentaar op de cyclusdrempels, zei hij ooit: “Als je meer dan 40 cycli moet doorlopen om een enkelvoudig gen te versterken, is er iets ernstig mis met je PCR”.

In de MIQE guidelines for PCR use richtlijnen voor PCR-gebruik staat: “Cq waarden hoger dan 40 zijn verdacht vanwege de geïmpliceerde lage efficiëntie en moeten over het algemeen niet worden gemeld”.

Dit was allemaal bekend nog voor het begin van de lockdowns. De website van de Australische regering zelf gaf toe dat de tests gebrekkig waren, en een rechtbank in Portugal oordeelde dat ze niet geschikt waren voor het doel.

Zelfs Dr. Anthony Fauci heeft publiekelijk toegegeven dat met een cyclusdrempel van meer dan 35 alleen “dode nucleotiden” zal worden gedetecteerd, niet een levend virus.

Ondanks dit alles is het bekend dat veel laboratoria over de hele wereld PCR-tests hebben gebruikt met CT-waarden boven de 35, zelfs tot boven de 40.

Waarom heeft de WHO dan nu eindelijk besloten om te zeggen dat dit verkeerd is? Welke reden zouden ze kunnen hebben om eindelijk te kiezen voor het herkennen van deze eenvoudige realiteit?

Het antwoord daarop is potentieel schokkend cynisch: we hebben nu een vaccin. We hebben geen vals-positieven meer nodig, schrijft auteur Kit Knightly op Off Guardian.

  De ongewenste feiten - Hier is een grafiek die ze niet willen dat u die ziet

Het systeem heeft zijn wondermiddel geproduceerd. Dus, nadat iedereen is gevaccineerd, zullen alle PCR-tests die worden uitgevoerd “onder de nieuwe WHO-richtlijnen” worden uitgevoerd, en slechts 25-30 cycli in plaats van 35+.

Het aantal “positieve gevallen” zal dalen en we zullen de bevestiging hebben dat ons wondervaccin werkt.

Na maanden van het overspoelen van de datapool met valse positieven, het “per ongeluk”verkeerd tellen van sterfgevallen, het toevoegen van “Covid19 gerelateerd sterfgeval” aan elke andere overlijdensakte… kunnen ze stoppen. De create-a-pandemic machine kan weer op nul worden gezet.

…zolang we allemaal doen wat ons gezegd wordt. Elk teken van dissidentie – massa’s mensen die het vaccin weigeren, bijvoorbeeld – en de CT-waarde kan weer gaan stijgen, en ze brengen hun magische ziekte weer terug.

Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als redders

Vorig artikelPeiling: 46% van de Amerikanen gelooft dat er verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden
Volgend artikelStembureaumedewerkers in Georgia die hun bezorgdheid uitten over de verkiezingen worden ontslagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in