Het aantal mensen met langdurig ziekteverlof in het Verenigd Koninkrijk is sinds het voorjaar van 2021 met 700.000 gestegen. Zoals velen hebben opgemerkt, valt dit toevallig samen met de uitrol van de experimentele COVID-19 injecties.

John Campbell, Ph.D., commentator in de gezondheidszorg, benadrukte de trend in een video van 21 maart, die zich richtte op een woordenwisseling in de Houses of Parliament tussen parlementslid Andrew Bridgen (die de kwestie ter sprake bracht) en Mel Stride, die Bridgens zorgen van tafel veegde, schrijft Niamh Harris.

Tijdens de uitwisseling zei Bridgen dat het aantal langdurig zieken in het Verenigd Koninkrijk was gestegen van 2,1 miljoen vóór de pandemie naar 2,8 miljoen.

Bridgen zei: “De enorme toename begon in het voorjaar van 2021, op hetzelfde moment als de uitrol van de experimentele noodvaccins,” en vroeg vervolgens “of heeft de minister een alternatieve verklaring?”

The Defender meldt:

Stride, de Britse staatssecretaris voor Werk en Pensioenen, trok de juistheid van Bridgen’s verklaring in twijfel en suggereerde dat de opwaartse trend in langdurige ziektecijfers voorafging aan de uitrol van de vaccinatie en verband hield met “geestelijke gezondheidsproblemen, spier- en skeletproblemen.”

“Ik onderschrijf zeker niet het standpunt dat vaccinatie op enigerlei wijze onveilig is,” zei Stride.

  Geen Corona-restricties: korte video over Stockholm van gisteren om "de mensen over de hele wereld te laten zien hoe normaal het leven hier is"

Campbell sprak zijn ongeloof uit over hoe hooggeplaatste politici nog steeds konden beweren dat COVID-19 vaccins veilig zijn. Hij bekritiseerde de “verdubbeling” van dit standpunt en zei dat hij “zich niet kan voorstellen wat er gaat gebeuren” als de waarheid over het aantal bijwerkingen eindelijk aan het licht komt.

Moeilijk te bevatten “dat iets anders dan vaccins achter toename van langdurige ziekte zit”

Campbell presenteerde gegevens van het Health Advisory and Recovery Team (HART) uit het Verenigd Koninkrijk om Bridgen’s beweringen te ondersteunen.

HART bestaat uit “artsen, wetenschappers, economen, psychologen en andere academische experts” uit het Verenigd Koninkrijk die samenkwamen vanwege gedeelde zorgen over het pandemiebeleid.

De grafieken van HART, gebaseerd op gegevens van het Britse Office for National Statistics, toonden een dramatische toename van het aantal mensen dat economisch inactief is door langdurige ziekte, te beginnen in februari tot april 2021 voor vrouwen en april tot juni 2021 voor mannen.

Bron: Gecombineerde grafieken van HART op basis van gegevens van het U.K. Office for National Statistics

Volgens HART “past de timing niet bij long covid” en “valt deze samen met de uitrol van de covid-vaccins voor de beroepsbevolking. Andere veranderingen in de volksgezondheid die deze stijging kunnen hebben veroorzaakt zijn moeilijk te doorgronden.”

Campbell erkende dat geestelijke gezondheidsproblemen en blessures aan het bewegingsapparaat veel voorkomende oorzaken zijn van langdurige ziekte. Hij gaf echter toe dat de timing van de stijging een mogelijke correlatie met de uitrol van het vaccin suggereert.

Het HART-document verwees ook naar soortgelijke bevindingen in Amerikaanse trends op het gebied van arbeidsongeschiktheid.

“Redelijk om te zeggen dat we een epidemie van hartfalen hebben”

Campbell bekritiseerde een beslissing van het Britse Office for Health Improvements and Disparities (OHID) om te stoppen met het rapporteren van doodsoorzaken in het land voor 2024.

  Levensverzekeringsclaims rijzen de pan uit na uitrol COVID prik, hetgeen verzekeraars ertoe kan aanzetten juridische stappen te ondernemen tegen vaccinfabrikanten

Hij merkte ook op dat het Office for National Statistics de manier veranderde waarop het overtollige sterfgevallen monitort, waardoor de schijnbare overtollige sterfgevallen in 2023 drastisch verminderden, maar “helemaal geen verschil maakten … voor het aantal mensen dat stierf en de rouwende familieleden,” zei Campbell.

Hij merkte echter op dat met het nieuwe systeem “de regering er nu vermoedelijk minder slecht uitziet.”

Campbell zette vraagtekens bij het gebrek aan transparantie van de overheid en de redenen waarom ze niet willen controleren waarom mensen sterven.

Hij presenteerde gegevens van het OHID die een overmatige sterfte in Engeland in verschillende leeftijdsgroepen lieten zien. De gegevens toonden een toename van het aantal sterfgevallen in de leeftijdsgroep van 0-24 jaar vanaf 2021 tot 2022 en 2023, waarbij de overgrote meerderheid van deze sterfgevallen in de laatste twee jaar geen verband hielden met COVID-19. Soortgelijke patronen van oversterfte werden waargenomen in Engeland in verschillende leeftijdsgroepen.

Vergelijkbare patronen van oversterfte werden waargenomen in de leeftijdsgroepen 25-49, 50-64, 65-74, 75-84 en 85+. Campbell uitte zijn frustratie over het gebrek aan meer gedetailleerde gegevens over leeftijdsgroepen, zoals aparte categorieën voor de leeftijdsgroepen 0-12 en 12-24 jaar.

Campbell presenteerde gegevens over veranderingen in de doodsoorzaken in Engeland sinds 2021. De gegevens onthulden opmerkelijke stijgingen in sterfgevallen door ischemische hartaandoeningen, cerebrovasculaire aandoeningen en hartfalen.

“Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat we een epidemie van hartfalen hebben,” zei hij.

Daarentegen daalde het aantal sterfgevallen aan andere aandoeningen van de luchtwegen, wat Campbell “nogal moeilijk te verklaren” vond.

  Het uiteindelijke doel: De hele samenleving blijvend dommer maken om een slavenstaat te creëren die geregeerd wordt door de weinigen

Terwijl het aantal sterfgevallen door de ziekte van Alzheimer licht daalde – waarschijnlijk als gevolg van de toegenomen algehele sterfte – vertoonde het aantal sterfgevallen door levercirrose een “enorme stijging,” zei hij.

“Het is een lever met littekens en vezelig littekenweefsel, en het is het eindresultaat van elke chronische ontstekingsziekte.”

“Genoeg om je achterdochtig te maken”

Campbell toonde zich gefrustreerd over de manier waarop de overheid omging met de gegevens over het aantal sterfgevallen en langdurige ziekte.

“Van deze officiële overheidssite [OHID] weten we volgend jaar rond deze tijd niet meer dan we eind december 2023 weten,” zei Campbell.

Hij bekritiseerde ook het antwoord van Stride op vragen van Bridgen in het parlement. “Ministers die nog steeds volledig ontkennen dat er een probleem is, en … het bij het verkeerde eind hebben, of op zijn minst zeer onvolledige antwoorden geven, en het is genoeg om je achterdochtig te maken.”

Campbell zei dat het bewijs in de video suggereert dat er “vragen te beantwoorden zijn” en vroeg zich af: “Hoe lang kan de regering dit probleem blijven ontkennen?”

Bekijk de podcast van John Campbell:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Leg eens uit? Alsjeblieft Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWachten Oekraïne en de NAVO tevergeefs op een Russisch offensief?
Volgend artikelDit is hoe de meeste mensen zullen sterven bij een grootschalige nucleaire oorlog tussen de VS en Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Campbell sprak zijn ongeloof uit over hoe hooggeplaatste politici nog steeds konden beweren dat COVID-19 vaccins veilig zijn

  Politici kunnen alles, zie de minister van gezondheidszorg ( tegelijk ook arts, snackbarhouder, alwetend wiens arm nog niet was uitgestoken of ingespoten, net zoals je het wilt noemen) dan weer minister van volkshuisvesting. Die mannen ( en manwijven of potten) zijn van alle markten thuis. Dat niveau kunnen wij niet begrijpen. Zo briljant, ik word er nederig en stil van.

  • Ok, als ik dan toch moet kiezen dan kies ik (een heel, heel klein beetje) voor de Russen. De ene na de andere multinational ontvlucht Nederland want Manhattan aan de Maas zal er niet van komen. Dat zien ze aankomen. De boeren blijven gewoon hier lekker boeren en niet in Oekraïne. De boer is troef! Goed gedaan boeren.

  • Campbell eerst mensen aansporen deze rotzooi te nemen … ook zwangere vrouwen en zo iets doe je nooit met een vax… mijn geloof is helemaal verdwenen voor elke spuit maar goed … fijn dat hij zijn fouten recht probeerd te zetten

 2. Regeringen zullen blijven ontkennen.
  1. Omdat ze dat nu al lange tijd blijven kunnen, Het volk slaapt tot het eventueel sterft.
  en dat is nu juist hun bedoeling maar tegelijk de ondergang van die regeringen.
  Wat overblijft om met hen de strijd aan te gaan zijn de NIET-gevaccineerden.
  Die dus hoe dan ook in getal sterker worden, want worden niet ziek en sterven hopelijk minder snel.
  2. Ze kunnen ook nooit toegeven dat ze deze dramatische fout hebben gemaakt. Dat zou hun onmiddellijke
  ondergang zijn. Vandaar die nood (voor hen) om steeds weer andere crisissen uit te vinden, of ineens een
  flinke wereldoorlog.
  3. Ze zijn ook (waarschijnlijk) voor het overgrote deel gebonden door chantage om globalistische opdrachten
  uit te voeren.
  4. De Media spelen hun rol niet, zijn een bende Woke-achterlijken en /of ook gecorrumpeerd tot op het bot.

  Toch spat deze puist ooit verschrikkelijk open.
  Laat ons hopen dat dit moment snel nadert en niet gepaard gaat met oorlog en /of nog eens van hetzelfde pandemie-liedje enz.

  • De vraag is of deze roversbende de titel ‘overheid’ nog wel waard is. Er moet in ieder geval standaard een ‘r’ voor worden gezet om toch enigszins aan te geven met wie we te doen hebben.

 3. In augustus komt er weer een DNA upgrade voor de mensheid. We gaan het meemaken. Meestal uit het zich wel een seizoen later met doorloop seizoenen later.

  Ik denk dat ‘nog’ meer mensen wakker gaan worden. En ook dat mensen nog sterker in hart verbonden aan elkaar gaan zijn. En dat de duiveltjes onder ons nog sterker zichtbaar worden.

  Lijkt alsof ‘god’ gewoon doorgaat met al die upgrades totdat de mensheid de koers gaat bewandelen van vrede, liefde, vrijheid.

 4. Late we het blijven benoemen. Again & again.. uwe volks- verraders… Sorry vertegenwoordigers hebben bewust en op agressieve wijze de mRNA injecties aan het onwetende volk opgedrongen. Onze jeugd werd misleid met weer gezellig dansen en feesten… de twijfelaars werden bedreigd met: we komen.. van deur tot deur en arm tot arm.. we weten de postcodes… We spugen op het jasje van de artsen die anders zeggen.. we weten allemaal wie de schuldigen zijn.. laten we beginnen met Hugo de Jonge en Mark Rutte.. blijf het zeggen again & again todat gerechtigheid komt..
  Dansen met Janssen.. wat een schoft!

     • In het jaar dat patsy/ psyop Volkert van der Graaf vervroegd werd vrijgelaten (2014) deed Trix van Amsberg zich een nieuw paard cadeau, dat ze de naam Volkert gaf. Deze gebeurtenissen berusten uiteraard op zuiver toeval.
      Jkvr. van Amsberg heeft naast Alex’ werkpaleis een pied à terre op Noordeinde 66(!) en ze mag graag met haar nieuwe bakfiets peddelen in de omgeving van Drakensteyn met haar twee hondjes aan boord.

 5. Roepende in de woestijn

  Medio vorig jaar heeft de voorzitter van United People Foundation (UPF) in België een allesomvattende lezing gegeven die eenieder die geïnteresseerd is in het toekomstig welzijn van onze kinderen, onszelf en al het dierbare leven, tot zich zou moeten nemen. Vanaf minuut 39 wordt in een paar minuten uitgelegd hoe de controlestaat wordt uitgerold via de Smartphone, QR code, Digitale Identiteit en CBDC munt. Al vele jaren waarschuwt UPF als een roepende in de woestijn voor alles wat komen gaat. De Corona (Covid) periode was daarin een ‘oefening’…… om te zien hoever men nu al kon gaan met de misleiding en sturing van mensen. Is dat lastig te bevatten? Kijk dan naar de feitelijkheden vanaf minuut 28. Keer op keer blijkt dat de groei van ons bewustzijn noodzakelijk is om tot andere keuzes te komen. https://deblijeb.nl/nieuws/nieuwsbrief-1e-kwartaal-2024.html#item01 Macht der bankiers https://youtu.be/nnCxB4lVRrs?si=rej51ciC_L3ZVVny Disruption of the Global Financial System https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

  • Zij die roepen in de woestijn maken uiteindelijk het verschil.. ook Jezus had een voorloper.. a voice calling out in the dessert… Hij sprak van het Licht… En Jezus en Johannes brachten het offer.. licht in de duisternis.. maar de duisternis heeft het niet begrepen… Zo was het en zo is het nu nog… There is no way out . But.. there is a beyond… Be still and know that I am…
   Zalig Pasen !

 6. ‘The future will be ours,’ says Christine Anderson.
  https://youtu.be/IT974yVDUcg?si=prZVvSyENwXBFp6f

  Deep Soul Downloads. In April the gates of the cosmos open wide again, and there are a few very favorable moments to become completely yourself. On April 8, the new moon with solar eclipse is in Aries (the sign of ‘who am I’?) and on April 20 there is a special conjunction of lucky planet Jupiter and innovator Uranus, which brings about rapid shifts in consciousness.

  The Deep Soul Downloads support you in living your deepest truth, healing karma, further unlocking your greatest power and bringing your soul into your body.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in