Het Verenigd Koninkrijk loopt ver voorop bij het vaccineren van de bevolking tegen het Coronavirus. Bijna een op de twee Britten is één keer gevaccineerd en bijna 15 procent is twee keer gevaccineerd, bericht Unzensuriert.de.

Elke 50ste gevaccineerde persoon ontwikkelt deels fatale bijwerkingen

Zoals met de vaccins gebruikelijk is, traden er bijwerkingen op. Vanaf het begin van de vaccinatie op 8 december tot 5 april hebben zich volgens de regering 626.087 (gemelde) bijwerkingen voorgedaan, bij de 31,6 miljoen eenmaal en 5,5 miljoen tweemaal gevaccineerden, waarvan 132.528 bij het preparaat van Biontech/Pfizer en 492.105 bij dat van AstraZeneca.

Dit betekent dat één op de 50 gevaccineerden bijwerkingen ondervond, zoals psychiatrische stoornissen (11.000), toevallen (771) en hersenbloedingen (twaalf). Maar er waren ook doden, 847.

Miskramen en doodgeboorten

Misschien het meest tragische is dat 61 spontane miskramen zijn opgetreden na de vaccinatie van zwangere vrouwen tegen Corona. Twee kinderen werden doodgeboren na de AstraZeneca-vaccinatie. In totaal werden meer dan 2.200 voortplantings- en borstaandoeningen geregistreerd.

450 chirurgische ingrepen nodig

Er deden zich bijna 20.000 aandoeningen van de luchtwegen voor, waaronder 15 gevallen van longoedeem en 456 gevallen van longembolie. In totaal waren 450 chirurgische ingrepen nodig als gevolg van de vaccinatie tegen Corona om de gevaccineerden te redden.

Dit verschrikkelijke nieuws sluit zich aan bij gegevens van Europese autoriteiten waaruit blijkt dat het Corona-vaccin tot 10 april 6.662 “dodelijke gevolgen” heeft gehad.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Inmiddels 6.662 DODEN 299.066 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

  Op open straat: zwarte man die een Engelse politieagente aanrandt
Vorig artikelWereldvermaarde Harvard psychiater: “Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig”
Volgend artikelVaccinatie zonder einde: bazen Pfizer en Moderna kondigen eeuwige ‘boosts’ aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Opmerkelijk hoe je regelmatig het getal 666 en 99 (66 – deceptie en bedrog; 99 = autoriteit en macht) bij elkaar ziet staan

    Inzake het mRNA dat in de “vaccine” zit – let op dat dit stuk mRNA codeert voor S-Arrestin (lees de Pfizer bijsluiter goed). Uit de wikipedia verzameling: S-arrestin, also known as S-antigen, is a major soluble photoreceptor protein that is involved in desensitization of the photoactivated transduction cascade. It is expressed in the retina and the pineal gland and inhibits coupling of rhodopsin to transducin in vitro.

    Uit de NIH.gov: Members of arrestin/beta-arrestin protein family are thought to participate in agonist-mediated desensitization of G-protein-coupled receptors and cause specific dampening of cellular responses to stimuli such as hormones, neurotransmitters, or sensory signals. S-arrestin, also known as S-antigen, is a major soluble photoreceptor protein that is involved in desensitization of the photoactivated transduction cascade. It is expressed in the retina and the pineal gland and inhibits coupling of rhodopsin to transducin in vitro. Additionally, S-arrestin is highly antigenic, and is capable of inducing experimental autoimmune uveoretinitis. Mutations in this gene have been associated with Oguchi disease, a rare autosomal recessive form of night blindness. [provided by RefSeq, Jul 2008]

    In andere woorden, als je de pijnappelklier gaat doven, ontstaan er problemen. De pijnappelklier is de ontvangen van licht, van energie. Wat heeft het doven van deze klier te maken met het bestrijden van de covid? Weet iemand hier het antwoord op? Zou het te maken hebben met het feit dat het zonlicht vermindert gaat worden dmv de krijtlaag die Gates om de Aarde wil gooien? En mensen krijgen daardoor niet meer de normale energie binnen die ze nodig hebben om te leven op Aarde? Dus: de massa verdoven tegen de normale levensenergie, en vervangen door straling vanuit satellieten? Zou kunnen he…? En de daaropvolgende generaties, jouw kindjes, dankzij de “vaccines” die JIJ hebt laten inspuiten, lopen als versufte molletjes onder de grijze Gates krijthemel. The Gates of Hell. Wederom, een vermakelijke gedachte, ware het niet dat je er niet van kan weglopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in