Aladdin werd vrijgelaten en verkrachtte daaropvolgend een 13-jarig Zweeds meisje op weg van school naar huis: “Hij lachte alleen maar”

6
Politiehond Izor en asielzoeker Aladdin, © Politie

Een Tunesische asielzoeker werd opgespoord door een politiehond na een verkrachtingspoging in Stockholm. De hond werd in verband met de arrestatie mishandeld, maar de aanklager verzachtte, ondanks de grove omstandigheden, de misdaad tot seksuele intimidatie en liet de man vrij. Vervolgens viel hij zijn volgende slachtoffer aan – een 13-jarig meisje op weg van school naar huis, dat werd onderworpen aan bedreiging met mes en een voltooide verkrachting. De rechtbank wil niet tot levenslange uitwijzing veroordelen.

Het was op 30 mei om 04:00 uur dat een 22-jarige vrouw van een feestje op weg was naar huis en door het Tantolundenpark in het centrum van Stockholm liep. Ze had het gevoel  door een een onbekende man te worden achtervolgd. Haar intuïtie bleek terecht toen Ala Eddine “Aladdin” Guenichi, volgens zijn eigen verklaring 24 jaar oud, haar inhaalde, meldt Samhällsnytt.

Aladdin greep het lichaam van de vrouw stevig vast, bedreigde haar met een gebalde vuist en begon haar aan te randen terwijl hij minstens tien keer herhaalde dat ze moest stoppen met tegenstribbelen, en de woorden, “Ik wil seks met je hebben!” schreeuwde.

De vrouw slaagde erin zich los te rukken van de Tunesische staatsburger die in 2016 naar Zweden emigreerde en sindsdien in het strafregister staat voor aanranding, drugsmisdrijven, illegaal autorijden en rijden onder invloed.

Getuigen in het park hebben de politie en hondengeleider Erik Karlsson gealarmeerd en deze zijn samen met de politiehond Izor ter plaatse gekomen. De hond vond sporen van Aladdin die zich in een struik had verstopt.

  Bosniër was ontevreden over de schoonmaak in Zweeds appartementencomplex - stak het in brand

Toen Izor de verdachte verkrachter vond, begon hij de hond te schoppen en te slaan. De hond vocht tegen het geweld en wist Aladdin vast te houden. Voor die inspanning werd Izor later uitgeroepen tot ‘Politiehond van het jaar 2020′.

Hieronder staan foto’s van Aladdin met gescheurde kleren.

Officier van justitie laat hem op vrije voeten

Aladdin werd ter plaatse gearresteerd op verdenking van poging tot verkrachting en mishandeling van politiepersoneel aangezien de aanval op de politiehond, maar toen officier van justitie Emma Olsson op het politiebureau van Södertörn van de zaak op de hoogte werd gebracht en een beslissing moest nemen, vond zij dat er onvoldoende redenen waren om de Tunesiër vast te houden.

De verdachte verkrachter werd daarom vrijgelaten en Olsson verzachtte ook de classificatie van het misdrijf tot seksuele intimidatie. De mishandeling van politiepersoneel in de vorm van de mishandeling van de politiehond vond het Openbaar Ministerie überhaupt niet interessant om te vervolgen.

Bedreigde en verkrachte vervolgens 13-jarig meisje

Rond 13:00 uur op 2 september zag Aladdin een 13-jarig meisje in het centrum van Vårby ten zuiden van Stockholm, dat op weg was van school naar huis. Hij achtervolgde het meisje naar het appartement en viel haar vervolgens aan met een keukenmes toen ze naar de lift liep.

Aladdin dwong het meisje de kelder in terwijl hij dreigde haar met het mes te vermoorden. Het meisje werd bevolen haar kleren uit te trekken en vervolgens gedwongen een vaginale verkrachting te ondergaan die tot twintig minuten duurde. Het meisje vroeg hem om te stoppen en probeerde zich te bevrijden, maar dat lukte niet.

  Zweeds jongetje ging chips kopen - migrantenbendelid duwt mes tegen zijn rug

Het meisje vertelt tijdens het politieverhoor hoe Aladdin lachte terwijl hij zijn verkrachting uitvoerde. In de kelder werd Aladdin’s DNA later veiliggesteld, dat de politie kon koppelen aan de eerdere poging tot verkrachting in het Tantolundenpark eind mei.

Milde straf – uitgewezen maar toegestaan om terug te keren

Tijdens het politieverhoor heeft Aladdin hulp nodig van een tolk in het Arabisch en erkent hij in eerste instantie zijn misdaad over de verkrachting van het meisje in Vårby , maar beweert dat hij zich niets herinnert omdat hij zowel alcohol had gedronken als een onbekende tablet had ingenomen. Tijdens het rechtsproces veranderde Aladdin van gedachten en ontkende de misdaad.

Aanklager Hultqvist eiste dat Aladdin wordt veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf en vervolgens levenslang wordt uitgewezen. Maar de rechtbank van Södertörn vond dit een te zware straf, ondanks het feit dat de rechtbank toegeeft dat zijn misdaad extreem is en dat de kinderverkrachting “vernederende elementen” had.

Op 6 november kondigde de rechtbank aan dat Aladdin veroordeeld zal worden voor ernstige kinderverkrachting en een verkrachtingspoging, wat resulteerde in een gevangenisstraf van vijf jaar en tien maanden, maar aangezien Aladdin ook zal worden uitgewezen, zal de straf worden teruggebracht tot vijf jaar.

De rechtbank wil de eis van de aanklager om Aladdin levenslang uit te zetten niet honoreren, maar geeft hem in plaats daarvan de mogelijkheid om over 15 jaar terug te keren naar Zweden. Aladdin moet een schadevergoeding betalen aan het verkrachte minderjarige meisje van 28.000 euro en 2.500 euro (die de Zweedse belastingbetaler uiteindelijk moet ophoesten) aan de vrouw die het slachtoffer was van een poging tot verkrachting.

Immigrant verkrachtte 10-jarig Zweeds meisje honderden keren – wordt niet uitgewezen wegens een “sterke band met Zweden”

Vorig artikelVerkiezingsfraude inmiddels niet meer dood te zwijgen: Trump gaat nog steeds voor een overwinning
Volgend artikel30 onweerlegbare citaten en feiten dat de PCR-test een grote leugen is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik blijf me afvragen hoe ’t toch mogelijk is dat een crimineel uit Tunesië in Zweden kan en (kennelijk) mag verblijven. Tunesië heeft met niemand oorlog, toch ?
  Als ik, zónder paspoort probeer om , pak weg, IJsland of Chili binnen te komen, ben ik gearresteerd vóórdat ik aldaar voet aan land heb gezet. En zo hoort het ook !

 2. En het wordt steeds erger en grover!
  Onze rechtspraak is slap, lichte celstraffen of een alternatieve straf.
  Daarnaast te weinig politieke beulen. Was vroeger niet mogelijk wat er nu gebeurt.
  De immigrant voelt zich hier heer en meester. Krijgen in alles hun zin, geld, huizen, zorg etc.
  Overtreden ze de wet wordt dit door links en politiek bijna steeds goed gepraat.
  Kortom, we zijn met de EU als landje veel slechter geworden van deze invasie en heel veel illegalen en immigranten.
  Open grenzen! Dat is door de eeuwen niet mogelijk gebleken waarom nu?
  Zie het schandalige resultaat. Blokkeer de buitengrenzen met oorlogsschepen en kustwachten.
  Dag en nacht controle. Komen ze toch, sleep ze terug naar eigen wateren.
  Doet men dit niet worden we overspoeld en het is financieel niet meer op te brengen.
  Nederland eens rijk en welvarend, gaat ten onder aan dit schandelijke immigratie probleem.
  De grootste fout, de Europese eenwording met slechte afspraken over de buitengrenzen.
  Het is bijna crimineel te noemen!

 3. Gelukkig gebeuren dit soort dingen niet in Nederland, ik lees er tenminste nooit iets over. Ook niet op deze site. Wij krijgen alleen de brave asieleisers blijkbaar.

 4. Syrische man die 9 jongens had besneden met SOLDEER PISTOOL in Zweden krijgt voorwaardelijke straf en boete

  Een Syrische man, die beweerde arts te zijn en negen jongens heeft besneden met behulp van een soldeerpistool, heeft een voorwaardelijke straf, een taakstraf en een boete van $ 10.000 gekregen.
  Hij is een inwoner van de stad Gävle, hij zou in de dertig zijn, werd beschuldigd van mishandeling, het veroorzaken van lichamelijk letsel en het overtreden van de Zweedse wet op besnijdenis, meldden lokale media. De rechtbank kreeg te horen dat sommige slachtoffers klaagden dat het pijnlijk was om te lopen na wat hen was aangedaan. Aanklagers hadden om een ​​gevangenisstraf van twee jaar gevraagd.

  Maar de rechtbank zei dat de beschuldigingen op sommige punten niet konden worden bewezen omdat er geen verband was tussen de procedures en de symptomen die de jongens ervoeren. Als de rechtbank voor een gevangenisstraf had gekozen, dan had de verdachte tot acht maanden achter de tralies kunnen zitten.

  In plaats daarvan kreeg hij een voorwaardelijke straf en 180 uur taakstraf. Hij zal ook 55.000 SEK ($ 6.400) aan schadevergoeding moeten betalen, plus een boete van 33.000 SEK ($ 3.800).

  Alle negen besnijdenissen vonden plaats tussen april en mei 2018 in Gavle en in het naburige Soderhamn. Voogden van de jongens hebben naar verluidt via de Bilaal-kleuterschool voor moslims contact opgenomen met de man, die een Syrisch staatsburger is, en betaalden hem ongeveer $ 230 voor zijn diensten.

  Zweden eist dat besnijdenissen worden uitgevoerd door bevoegde medische experts die de juiste chirurgische instrumenten onder veilige omstandigheden gebruiken. De man beweerde dat hij in Syrië als arts was opgeleid, maar artsen die zijn werk inspecteerden, vertelden de rechtbank dat ze twijfelden aan zijn geloofsbrieven. Hij had geen vergunning om in Zweden te oefenen en kon zeker niet legaal een soldeerpistool gebruiken voor medische procedures.

  De politie werd geattendeerd op een mogelijk misdrijf door een apotheek in Soderhamn, toen het personeel argwaan kreeg over de aankoop van een grote hoeveelheid plaatselijke verdoving en wondgaas.

  Een bestuurslid van de Bilaalschool, die als tussenpersoon fungeerde, is inmiddels geschorst en dreigt uitgezet te worden. De school werd stilgelegd in december vorig jaar door de gemeente over een gebrek aan de eisen van de Zweedse onderwijswetten voldoen. Volgens lokale media heeft de politie ook verbanden gevonden tussen het management van de school en een extremistisch netwerk dat actief is in Soderhamn.

  Bron:
  https://www.rt.com/news/506457-sweden-circumcision-soldering-gun/

 5. Alladin dacht hij is wonderland was.
  En het is nog waar ook want hij is er weer mooi mee weg gekomen.
  En over 15 jaar, als het echt zolang duurt, is Alladin weer welkom om ze verkrachting werk voort te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in