De laatste paar jaar kunnen we op twee niveaus volgen: de fysieke realiteit om ons heen en het rijk van het intellectuele, mentale en psychologische.

Het eerste niveau is een chaotisch verhaal van het voorheen ondenkbare. Een dodelijk virus dat bleek te zijn wat veel mensen zeiden dat het was in februari 2020: een slechte griep met een bekend demografisch risico dat het best behandeld kan worden met bekende therapieën. Maar dat sjabloon en de daaropvolgende campagne van angst en noodtoestand gaven aanleiding tot verbazingwekkende veranderingen in ons leven, schrijft Jeffrey A. Tucker.

Sociaal functioneren werd volledig overhoop gegooid toen scholen, bedrijven, kerken en reizen met geweld werden beëindigd. De hele wereldbevolking werd verteld dat ze zich moesten maskeren, ondanks dat er veel bewijs was dat dit niets uitrichtte tegen een ademhalingsvirus.

Daarna volgde een adembenemende propagandacampagne voor een vaccin dat zijn belofte niet waarmaakte. Het middel tegen de ziekte zelf veroorzaakte enorme schade aan de gezondheid, inclusief de dood, een onderwerp waar iedereen zich vóór de prik intensief mee bezighield en daarna vreemd genoeg vergat.

Protesten tegen de gang van zaken werden beantwoord met laster in de media, sluitingen en zelfs het annuleren van bankrekeningen. Maar tegelijkertijd werden andere vormen van protest aangemoedigd, voor zover ze gemotiveerd werden door een meer gepaste politieke agenda tegen structurele onrechtvaardigheden in het oude systeem van recht en orde. Dat was op zijn zachtst gezegd een vreemde samenloop van gebeurtenissen.

Te midden van dit alles, wat al wild genoeg was, kwamen nieuwe vormen van toezicht, censuur, consolidatie van bedrijven, een explosie van overheidsuitgaven en macht, ongebreidelde en wereldwijde inflatie en hete oorlogen door langlopende grensconflicten in twee cruciale regio’s.

De oude Verklaringen van Regels over het internet stelden vrije meningsuiting als eerste principe. Vandaag de dag is de hostingwebsite van de beroemdste verklaring, ondertekend door Amnesty International en de ACLU, verdwenen, bijna alsof hij nooit heeft bestaan. In 2022 werd deze vervangen door een Verklaring van het Witte Huis over de toekomst van het internet, waarin controle door belanghebbenden wordt geprezen als het centrale principe.

Al die tijd hebben ooit vertrouwde informatiebronnen – media, academische wereld, denktanks – standvastig geweigerd om op een waarheidsgetrouwe manier te rapporteren en te reageren, wat heeft geleid tot een verder verlies van vertrouwen van het publiek, niet alleen in de overheid en de politiek, maar ook in al het andere, inclusief bedrijfstech en alle sectoren van de hogere orde van de cultuur.

  Jonge artsen in Canada sterven na de tweede booster met een tempo die 23X dan normaal is

Dit heeft ook geleid tot een politieke crisis in veel landen, waaronder het gebruik van onduidelijke verkiezingsstrategieën die gerechtvaardigd worden door epidemiologische noodsituaties: de enige veilige manier om te stemmen (aldus de CDC) is via de post. Hier zien we een van de vele overlappende parallellen met een scenario dat we ons nauwelijks kunnen voorstellen: infectieziekten die worden ingezet als dekmantel voor politieke manipulatie.

Cruciaal en onheilspellend is dat al deze verbijsterende ontwikkelingen wereldwijd op ongeveer dezelfde manier en met hetzelfde taalgebruik en model plaatsvonden. Overal kregen mensen te horen “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje” en dat sociale distantiëring, maskering en vaccinatie de juiste uitweg was. De media werd ook overal gecensureerd, terwijl anti-lockdown demonstranten (of zelfs degenen die gewoon in vrede wilden samenleven) niet werden behandeld als dissidenten die getolereerd moesten worden, maar als onverantwoordelijke verspreiders van ziektes.

Kunnen we echt doen alsof dit allemaal normaal is, laat staan gerechtvaardigd? De aansporing die we dagelijks krijgen is dat we kunnen en moeten.

Echt waar? Op welk moment realiseerde jij je dat je voor jezelf moest gaan denken?

We hebben allemaal een andere startplaats en reis, maar ieder van ons heeft het volgende gemeen. We realiseerden ons dat officiële bronnen, degene die we in het verleden vertrouwden, het bovenstaande voor ons niet duidelijk maken. We moeten op zoek naar alternatieven en het verhaal zelf in elkaar zetten. En dit moeten we doen omdat de enige andere keuze is om te accepteren dat al het bovenstaande bestaat uit een willekeurige reeks losgekoppelde en zinloze gebeurtenissen, wat beslist niet waar is.

Dat leidt naar de tweede laag van begrip; het intellectuele, mentale en psychologische. Hier vinden we het echte drama en de onberekenbare moeilijkheden.

Aan het begin van de lockdowns leek er sprake te zijn van een primitieve fout op het gebied van de volksgezondheid. Het leek erop dat sommige wetenschappers aan de top, die een onwaarschijnlijke hoeveelheid invloed kregen op het overheidsbeleid, de natuurlijke immuniteit waren vergeten en de indruk hadden dat het goed was voor de gezondheid om thuis te blijven, zich persoonlijk af te zonderen, lichaamsbeweging te vermijden en alleen afhaalmaaltijden te eten. Zo’n belachelijk advies zou toch wel snel onthuld worden als de onzin die het was.

Hoe konden ze in hemelsnaam zo dom zijn? Hoe hebben ze zoveel invloed gekregen, niet alleen nationaal maar over de hele wereld? Was de hele mensheid plotseling alle bekende wetenschap op elk gebied vergeten, van virologie tot economie tot psychologie?

  Dr. de Brun: Gezonde mensen hebben geen genetische vaccins nodig

Naarmate de tijd verstreek, verschenen er steeds meer anomalieën die dat oordeel naïef deden lijken. Wat er in werkelijkheid gebeurde, bleek te maken te hebben met een zet van de veiligheids- en inlichtingendiensten. Zij waren het die op 13 maart 2020 de bevoegdheid kregen om regels op te stellen en daarom werd en wordt veel van wat we moesten weten als geheim beschouwd.

Er waren vroege eerste berichten dat het virus zelf mogelijk was gelekt uit een door de VS gesteund laboratorium in Wuhan, wat het hele onderwerp van het Amerikaanse biowapenprogramma introduceert. Dit is op zich al een heel diep konijnenhol, grondig blootgelegd in The Wuhan Cover-Up van Robert F. Kennedy Jr. Er was een reden waarom dat onderwerp werd gecensureerd: het was allemaal waar. En wat blijkt, het vaccin zelf was in staat om het normale goedkeuringsproces te omzeilen door er onder het mom van noodgeval doorheen te glippen. In feite werd het vooraf goedgekeurd door het leger.

Terwijl het bewijs blijft binnenstromen, verschijnen er steeds meer konijnenholen, duizenden. Elk heeft een naam: Pharma, CCP, WHO, Big Tech, Big Media, CBDC’s, WEF, Deep State, Great Reset, Censuur, FTX, CISA, EV’s, Klimaatverandering, DEI, BlackRock, en nog veel meer. Elk van deze onderwerpen heeft draden of duizenden ervan, elk verbonden met meer en met elkaar. Op dit moment is het gewoon onmogelijk voor één persoon om het allemaal te volgen.

Voor degenen onder ons die dag na dag de onthullingen hebben gevolgd en ze proberen samen te vatten in een samenhangend model van wat er met ons is gebeurd en wat er nog steeds gaande is, is de onheilspellende realiteit dat de traditionele opvattingen over rechten, vrijheden, recht, zaken, media en wetenschap in de loop van slechts een paar maanden en jaren dramatisch omver werden geworpen.

Niets functioneert vandaag zoals in 2019. Het is niet alleen dat het functioneren kapot ging. Het was kapot en werd toen vervangen. En de heimelijke staatsgreep zonder schoten is nog steeds aan de gang, ook al is dat niet de krantenkop.

Van dit feit zijn velen van ons vandaag de dag zeker. Maar hoe algemeen is deze kennis? Is het een vage intuïtie van veel mensen of is het meer in detail bekend? Er zijn geen betrouwbare peilingen. We moeten gissen. Als iemand van ons in 2019 dacht de vinger aan de pols te hebben van de nationale stemming of de publieke opinie in het algemeen, dan is dat nu zeker niet meer het geval.

  De Dodelijke COVID-19 Vaccin Doofpot

We hebben ook geen toegang tot het reilen en zeilen van de regering op de hoogste niveaus, laat staan tot de gesprekken tussen de winnaars van onze tijd, de goed verbonden heersende elites die het hele systeem in hun eigen voordeel lijken te hebben bespeeld.

Het is zo veel gemakkelijker om de hele zaak te beschouwen als een gigantische verwarring of ongeluk op grond van het feit dat alleen gekken en dwazen geloven in complottheorieën. Het probleem met die zienswijze is dat het iets veronderstelt dat nog ongeloofwaardiger is; dat iets dat zo gigantisch, ingrijpend en dramatisch is, zou kunnen zijn gebeurd zonder echte intentie of doel of dat het allemaal samenviel als een enorm ongeluk.

Wat betreft de intellectuelen die we ooit vereerden om hun nieuwsgierigheid en wijsheid, de meesten lijken te zijn weggedoken, niet in staat om zich aan te passen aan de nieuwe realiteit of gewoon niet bereid om hun carrière te riskeren door moeilijke onderwerpen te verkennen. Het is begrijpelijk, maar toch tragisch. De meesten doen graag alsof er niets is gebeurd of vieren de verandering als niets anders dan vooruitgang. Wat journalisten betreft, de New York Times publiceert dagelijks commentaren waarin de Grondwet wordt afgedaan als een gedateerd anachronisme dat weg moet en niemand denkt er veel over na.

Er valt een hoop uit te zoeken. Er is zo snel zoveel veranderd. Niet voordat het stof van de ene omwenteling lijkt te zijn neergedaald, is er alweer een nieuwe en nog een. Het allemaal bijhouden veroorzaakt een niveau van psychologische hersenverwarring op een schaal die we nooit eerder hebben ervaren.

Het is gemakkelijker om te wachten tot de historici de volgende generatie vertellen wat er is gebeurd. Maar misschien, heel misschien, door op te staan en het verhaal te vertellen zoals wij het in real time zien, kunnen we een verschil maken in het stoppen van deze waanzin en het terugbrengen van wat verstandige en normale vrijheid in de wereld.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen collectieve “gemeenschappelijke vijand” achtervolgt nu de mensheid
Volgend artikelMSM geeft eindelijk toe dat de Russische uitputtingsslag het conflict in Oekraïne aan het winnen is – CIA-directeur Burns zegt dat Moskou tegen het einde van het jaar de overwinning kan behalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Echt waar? Op welk moment realiseerde jij je dat je voor jezelf moest gaan denken?

  Relatief snel, toen ik het allemaal belachelijk begon te vinden en er steeds meer repressie kwam waardoor ik het helemaal niet meer vertrouwde. Dus ik had relatief snel mijn “ val allemaal eens heel snel kapot “ momentje.

  • Ok, misschien nog wel belangrijker, ik had de Jongen horen blèren dat alleen een vaccinatie ons uit de crisis zou kunnen helpen. En dat wist een ongekozen schoolmeestertje al voordat de vaxx er überhaupt was. En dan… opeens binnen een paar maanden waren er Miljarden vaccins geproduceerd. Ook zo logisch toch? Nee hoor, die lagen niet op de plank, echt niet.

   En iedereen kreeg de zelfde vaxx, groot, klein dit of dun. Allemaal de zelfde hoeveelheid. Ja joh, hoe gek wil je het hebben. Dat er nog zoveel mensen in zijn getrapt is mij een raadsel, maar onderschat ook niet dat veel mensen ook hebben geprofiteerd. Een kuchje en je was lekker 2 weken vrij. Die die ruilde hun neus en arm voor een paar vrije dagen, eerlijk gestolen van de baas. 🤣

  • Ik heb nou voor de derde keer het filmpje opgestart, ik zag het al een paar keer langskomen maar het duurt me allemaal iets te lang en het me is allemaal iets te dramatisch. Het lijkt er meer op dat bedoeling is dat we zeggen “ gut dat hebben ze knap met AI gemaakt “

   Misschien kan je in 5 zinnen vertellen wat die 39 minuten proberen te vertellen. Waarschijnlijk is dat effectiever.

  • Ik ben wel klaar met dat constant herhalen wat ze allemaal wel niet met ons van plan zijn. Dat waar je aandacht aan besteedt groeit! We kunnen die energie beter besteden aan oplossingen, liefde en het totaal negeren van die criminelen. Waar licht is verdwijnt het donker. Leef je leven, geniet van het hier en nu en zorg goed voor jezelf en je naasten. En stop met angst verspreiden, angst is wat ze nodig hebben. Helaas zijn veel alternatieve media in de handen gevallen van de globalisten (met veel geld kun je veel zieltjes kopen) en je ziet dat deze media alleen maar aan het herhalen zijn wat de globalisten gaan doen in plaats van oplossingen geven. We weten wat ze met ons van plan zijn en dat hoeft niet keer op keer bevestigd te worden, daardoor ontstaat nog meer angst.

 2. In Wuhan China stond een Fabriek dat virussen maakte.
  Eén Biologisch Laboratorium voor Biowapens.
  Eigenaren van deze fabriek was Dhr. Joe Bidden & zoon, Hunter Biden.
  Doel fabriek, Biowapen ontwikkelen.
  Zij vlogen regelmatig met het Amerikaanse Regeringsvliegtuig naar Wuhan China.
  De Amerikaanse regering betaalde de ontwikkelingen, en de Biden fam. verdiende goed.
  Tot dat de Amerikaanse regering de opdracht gaf aan de Bidens, wij betalen jullie een extra BONUS, als jullie de deuren van het Lab open zetten.
  Een Amerikaanse aanval op China, om in korte tijd zoveel mogelijk Chinezen te doden.
  China is voor Amerika het grootste gevaar, het heeft de grootste Economie, meer land, geen schulden, GOUD gedekte valuta, en 1,4 Miljard mensen, die heel goedkoop heel veel kunnen produceren.!
  Ter vergelijking, Amerika heeft een kleinere Economie wat steeds verder weg zakt, minder land, heelveel Schulden, Dollar wat steeds minder waard wordt, en 350 miljoen mensen die heel duur zijn, en met een slechte productie snelheid.
  Als Amerika, in een aanval de mensen in China zou kunnen verminderen, met de helft, houd China nog maar 700 miljoen mensen over, waarvan de helft ziek zullen zijn.
  Amerika is dan weer de Wereld leider.
  Maar het trucje mislukte, een medewerker van het lab, schakelde een Arts in de het plan verspreide, en de Chinese regering in stelling bracht, die het lab direct weer sloot.
  China gered, plan Amerika mislukt, het heeft wel de hele wereld gewaarschuwd dat Amerika niet te vertrouwen is.
  Uitkomst, Amerika zakt langzaam maar zeker, STEEDS DIEPER WEG IN HET DRIJFZAND…!!!

  • Jouw idee klopt ook voor geen meter. China heeft ook torenhoge schulden. Het griepje kwam niet uit China maar eerder nog uit Nederland (Erasmus U) of Banderastan (18+ labs), maar dat doet er niet toe, virussen zijn nl niet onze vijand want ze bestaan niet in de fantasievorm die ons voorgespiegeld is. Het zijn voornamelijk toxinen die in dit soort labs gefabriceerd worden.

   Wat wel waar is dat we wereldwijd vergiftigd worden, en dat is in China zeer waarschijnlijk nog erger het geval dan bij ons, al zijn we een inhaalslag aan het doen in Europa.

   Amerika kan geen wereldleider blijven want alles ligt daar op zijn bek, en dat weet het rijke geteisem ook. De kluizen in dat land zijn al jaren leeg en het geteisem heeft het op laten slaan in landen als Singapoer e.d. en ook wel op de CaraIben.

   Jammer dat er zo weinig wakkeren zijn en nog minder met ballen want ze zouden al het onze souvereine landen vernietigende rotvolk met zijn allen verrot moeten rammen om voorgoed van dat gespuis af te zijn.

   • Ach, we zullen zien hoeveel meter mijn IDEE klopt…!!!
    Ik ben voorbereid,
    Mijn toekomst is richting de “BRICS + Landen.
    Ik volg NAUWLETTEND de BRICS + Landen ONTWIKKELINGEN.
    Ik zie de wereld 180gr, draaien, bijna klaar.!
    Voor mij geen of minder tegenslagen straks.
    Verhuiskoffertje staat klaar..!!

    • En Brazilië? Onlangs heeft de CIA/Mossad een staatsgreep gepleegd Lulu geinstalleerd. Dus die BRICS landen zijn inmiddels geheel geinfecteerd met “Lucifer”

  • onzin wat je roept want deze week geeft Biden een donatie aan Zelinski van maar liefst 60 miljard dollar en von der leyden zal wel zijn voorbeeld volgen Dus hoezo geen geld genoeg??? en slechte economie!!!! USA en EU zijn heel sterk want ze strooien met geld als de ezels blijven schijten (het schapenvolk bedoel ik natuurlijk ) en niets anders!!!!! China geeft nooit wat om haar eigen volk die ze gewoon uitbuiten en over geld wordt nooit de waarheid vermeld Ps Max zal wel weer winnen vandaag!!!!!!!!!!!!Wie betaald dat denkt u….. WIJ!!!!!!!

   • @Marcel…
    Je zegt;.
    ‘Dus hoezo geen geld genoeg???’

    De schuldenberg is zo gigantisch dat al het westerse geld eigenlijk al waardeloos is. De enige reden dat het nog wordt gebruikt, is omdat ze doen alsof het geld nog wat waard is. In werkelijkheid staat het westen 1000x onder water, we leven op de pof, geleend en geprint geld. En het allerergste… mensen blijven praten over inflatie, terwijl wat er werkelijk gaan is, is geldontwaarding. Inflatie kan je heel lang meer sleutelen, maar bij geldontwaarding kom je op een punt dat geld NIKS meer waard is. Eigenlijk zijn we daar al sinds 2008, maar ze hebben de schuldenberg sindsdien 1000 maal vermenigvuldigt

    Het westen is volkomen failliet… volledig, totaal. Ze doen alleen alsof er niks aan de hand is. Die 60 miljard die Biden aan Zelensky geeft, is eigenlijk minder waard dan het papier waarop het is gedrukt. Dat is ook precies de reden waarom ze overal crisissen van maken… omdat het vuurtje aan proberen te houden. Het is een kwestie van tijd voordat we in de Weimar republiek 2.0 wonen. Alledaagse gebruiksvoorwerpen, voedsel en kleding zullen vele malen waardevoller zijn dan een pallet met euro’s of dollars.

   • Ga eens lezen over hoe betaalmiddel gecreëerd wordt en besef dan wat voor nonsens je uitkraamt. De VS zijn bankroet en de 61 miljard voor UA wordt uit lucht tevoorschijn getoverd en blijft voor het grootste deel in de VS waar het terechtkomt bij het MIC (Blackrock, etc.), en een relatief klein deel gaat naar black ops voor de nodige smoke and mirrors (NCTV, enz., om ons roet in de ogen te strooien) en een deel verdwijnt in de zakken van de collaborateurs in Banderastan (ZeleBob en vrienden). Iedereen blij, en wij nog meer de lul.

    Het getal gaat op de schuldenberg (tegoed aan de ‘onbekende’ eigenaars van Vanguard dat weer de eigenaar van Blackrock is, enz., je gaat het wel snappen), en gastjes zoals jij en ik moeten daarvoor uiteindelijk opdraaien. Deze week werd er in DE al gesproken over de pensioensgerechtigde leeftijd naar 72 op te schroeven. Rara, waar zou dat nou voor nodig zijn?

   • marcel
    dus hoezo geen geld genoeg ???
    het geld van de VS en de EU is maar een beetje door goud gedekt.
    dus ze hebben bijgedrukt en nog steeds bijdrukken dat resulteert in minder waarde van het geld.
    de economie ???
    ze stelen de grondstoffen uit ( armere landen)ja armere landen omdat ze maar 5% van de waarde der grondstoffen krijgen.
    de VS steelt in Syrië reeds jaren voor 80 miloen dollar aan olie per dag zonder de rest wat men daar steelt en wat stelen ze nog in andere landen???
    dat zal duren tot ze daar buiten gegooit worden , wat binnenkort zal gebeuren.
    wat er nu gebeurt in Palestina is schandalig , de EU steunt het , maar waarom? omdat ze de olie en het gas willen stelen die zich daar bevindt en IsraHELL pikt het land
    prettige dag nog.

 3. Laten we eerlijk zijn, COVID was opgezet om te kijken of mensen voldeden aan zelf isolatie en zelfs identiteit te maskeren. Dat werd in oktober 2019 rond de tafel, agenda 201🏅 besproken. Het bleek heel effectief te werken. Geef de politie en BOA’s het recht om mensen op aan te spreken en iedereen gaat in gareel de prik halen , zelf isolatie toepassen etc.. Mensen bleken heel gehoorzaam te zijn. Wat blijkt nu, mensen worden DOOD ziek Eerder deze week verscheen een bericht over samenwerking tussen Bill Gates en een Joods expert in 2013 een chip te hebben ontworpen om in de prik te storm. Gevaccineerden zijn allemaal met 10-duizenden Micro chips ingespoten en hebben in principe een IP adres in hun lijf! Daarmee zijn ze psychisch en fysiek via AI te beïnvloeden!

 4. De groep van de ‘wakkeren’ breid zich langzaam uit maar niemand weet te bedenken hoe hier een einde aan te maken. Ik zie in de alternatieve media veel bevestiging van wat al bekend is met als onbedoeld gevolg dat de angst alleen maar toeneemt. Met het prediken van de liefde hoe goed bedoeld ook kun je de globalistische trein niet stoppen. De globalisten hebben het menselijk bestaan de oorlog verklaard en om dan te overleven is liefde of negeren niet voldoende. In het geval van een oorlogsverklaring zal je moeten vechten om te overleven.

  • @Janne ik denk dat dat vechten bestaat uit niet gehoorzamen en niet bang worden. Kijk naar corona: het beste dat je kon doen is de prik weigeren en niet bang worden. Hun volgende stap is om ons met digitale ID en CBDC in 15 minuten steden op te sluiten. Dus héél belangrijk: weiger digitale iD en CBDC en verder alles wat je niet wil (bv. blijf contant betalen aan een bemande kassa) Dat wordt misschien moeilijk, maar dat is wat vechten is tegenwoordig.

   • @Anton…

    🎯🎯🎯

    Wat je beschrijft is hoe liefde oorlogen wint. Mensen begrijpen niks van liefde. Liefde weigert angst… liefde offert ALLES op om angst machteloos te maken, liefde laat zich kruisigen voordat het toegeeft aan angst. Mensen snappen deze kracht niet. Mensen denken uit angst en uit angst willen ze worden zoals de vijand… moordenaars. Liefde is niet tandeloos… echte liefde is angstloos. Mensen die zeggen dat liefde dit niet kan winnen, die leven uit angst, waardoor ze niks van liefde begrijpen. Als je bij je liefde komt wordt je zo sterk als een moeder die een auto kan optillen om haar kind te redden. Maar mensen snappen niks meer van liefde, dus denken ze dat liefde een moeder is die haar kind knuffelt en lieve woorden zegt terwijl het kind onder een auto ligt te sterven.

    Liefde is alleen tandenloos zolang je nog uit angst leeft!!! Dus als je denkt dat liefde nutteloos en zonder kracht is, WAKE UP!!! Angstige mensen zien de macht en kracht van ware liefde niet!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in