© Foto: Social media

Honderden doodskisten met lichamen van soldaten van het Noord-Atlantisch Bondgenootschap zouden zijn ingevlogen vanuit Oekraïne.

Vorige week maakte het Russische ministerie van Defensie melding van talrijke precisieaanvallen op Oekraïense trainingscentra voor dronepiloten, tijdelijke bases van de Oekraïense strijdkrachten, nationalistische militaire eenheden en buitenlandse huurlingen, bericht Uncutnews.

Van 13 april tot 19 april 2024 voerde Rusland 34 massale aanvallen uit met langeafstands- en precisiewapens vanuit de lucht, vanaf zee en met drones als reactie op pogingen van het regime in Kiev om Russische energie- en industriële faciliteiten aan te vallen.

De aanvallen waren gericht op energiefaciliteiten, het militair-industrieel complex, de Oekraïense spoorweginfrastructuur, luchtverdedigingsfaciliteiten, wapendepots en brandstoftanks van het leger, volgens een verklaring van het Russische ministerie van Defensie.

De aanvallen op faciliteiten waar Oekraïens en buitenlands militair personeel woont, kwamen na berichten over de inzet van de eerste groep van het Franse leger in de buurt van de Oekraïense frontlinie, met name in de stad Slavyansk.

Volgens verschillende bronnen kwamen Franse militairen onder vuur te liggen na een reeks massale Russische aanvallen op de stad.

Volgens westerse militaire bronnen zijn bij de aanvallen ongeveer 40 soldaten gedood en ongeveer 300 anderen gewond geraakt.

De meeste slachtoffers zouden leden van het Franse Vreemdelingenlegioen zijn geweest.

De ziekenhuizen in de stad Slavyansk waren niet in staat om zoveel slachtoffers adequaat te behandelen.

Daarom werden Oekraïense en buitenlandse strijders als noodmaatregel geëvacueerd naar Pavlograd.

Op 19 april lanceerde de Russische luchtmacht massale aanvallen op de stad Dnipro.

Een van de doelwitten was een hotel in de buurt van de militaire luchthaven aldaar.

  LGBT en gender: Rusland steunt het klassieke gezin

Het hotel zou het hoofdkwartier van het Oekraïense leger hebben gehuisvest.

Het gebouw werd volledig verwoest.

Tal van Oekraïense soldaten, officieren en buitenlandse huurlingen werden gedood en gewond bij de aanval.

Onmiddellijk na een reeks gemelde aanvallen werd een ongewoon groot aantal buitenlandse vliegtuigen gesignaleerd op het vliegveld van Rzeszow in Polen.

NAVO-landen probeerden in allerijl de lichamen van de doden en gewonden te evacueren.

Op 20 april toonde Flightradar24 een vliegtuig uit Frankrijk dat landde op de vliegbasis, kort nadat een Britse A330 MRTT was opgestegen.

Het Franse vliegtuig was op weg naar de Franse stad Chateauroux, waar volgens Franse soldaten “het vliegveld daar is uitgerust met een enorme hangar waar alles privé geladen en gelost kan worden.

De stad heeft ook een modern ziekenhuis in Chateauroux-Le Blanc, waar de gewonden behandeld kunnen worden zonder de aandacht van de pers te riskeren.

De militaire basis wordt in Oekraïne veel gebruikt voor militaire bevoorrading, maar de verhoogde activiteit van buitenlandse vliegtuigen direct na de gerichte Russische aanvallen op “militaire trainings”-posities van de NAVO deed velen vermoeden dat de lading van de vliegtuigen bestond uit doodskisten en gewonden in plaats van munitie en humanitaire hulp.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VIDEO: Franse troepen ingezet in Odessa Oekraïne; NAVO-troepen gisteren gedood in DnipropetrovskVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStudenten nemen het voortouw in het veroordelen van de gruweldaden in Gaza
Volgend artikelOrban: “De wereldorde gebaseerd op liberale ideologie heeft gefaald en moet worden vernietigd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik ben benieuwd of mensen zich in deze takkenversnipperaar gaan gooien. Waar zijn de deugers? Ik vind deze oorlog een mooi moment waar de covidianen mogen bewijzen hoe zeer ze echt deugen. We zijn toch aan het winnen van Rusland? Ga dan!!!

 2. Off topic: In dit programma doet de eerste ex van Margarita de Bourbon de Parme (dochter van Irene van Lippe, die met haar zussen gaat cashen met grondtransacties nabij paleis Soestdijk), Edwin de Roy van Zuydewijn de nodige onthullingen over de neporanjes en de msm? die doet zoals gewoonlijk er het zwijgen toe: https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_259/afspelen

  Ik eindig met mijn stokpaardje, de meestergetallen: de uitvaart van prinses/ ex-koningin Juliana van der Grift (geboren in een boerderij aan de Torenlaan 88 in Baarn, 1909 – 2004) vond plaats op 30.03.2004
  (30 + 3 = 33).
  WA & Máx trouwden op 02.02.2002 en dat is dag 33 van het jaar 2002.
  Trix van Amsberg kondigde haar aftreden aan op 28.01.2013 (2 + 8 + 1 = 11).
  De (doorgestoken kaart) anjerrevolutie in Portugal vond plaats op 25.04.1974 ( 2 + 5 + 4 = 11).

 3. Theme slaat weer Nagels met Koppen ⚒️ ⚰️ ⚒️ nog een beetje en die komen ook al weer Nooit meer terug..♥️🇷🇺🌹👏👏👏

 4. Sorry maar als ik dit lees is mijn eerste gedachte YES, toch vreemd al dik 50 jaar Europeaan en toch sinds 2019 niet meer achter Europa acties/leger staan. Gezien wat resent Israel met goedkeuring Europa en de US Palestijnse burgers massaal vermoord was mijn kleine laatste beetje valse hoop verdwenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in