Administración del Principado de Asturias / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Vernietigende nieuwe gegevens van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben onthuld dat maar liefst één miljoen oudere Amerikaanse burgers zijn gedood door Covid mRNA-injecties.

De schokkende statistieken werden stilletjes gepubliceerd door het CDC van president Biden en volledig genegeerd door de aan Democraten gelieerde media, schrijft Hunter Fielding.

De cijfers onthullen dat er meer dan een miljoen extra sterfgevallen zijn geregistreerd bij mensen van 65 jaar en ouder sinds de Food and Drug Administration (FDA) een Emergency Use Authorisation (EUA) heeft gegeven voor het uitrollen van het COVID-19 vaccin onder het publiek.

De FDA gaf als eerste een EUA af voor het Pfizer-BioNTech vaccin, waardoor dit de eerste COVID-19 injectie was die een dergelijke goedkeuring kreeg in de Verenigde Staten.

Daarna kregen ook het Moderna COVID-19 vaccin en het Janssen (Johnson & Johnson) COVID-19 vaccin EUA.

Ouderen kregen het COVID-19 vaccin als eerste aangeboden en het aantal geregistreerde sterfgevallen was verbazingwekkend.

Tijdens de eerste 20 weken van 2021 werden 150.085 extra sterfgevallen geregistreerd onder 65-plussers in vergelijking met het vijfjaarlijkse gemiddelde van 2015 tot 2019.

Vervolgens werden van week 21 tot week 40 van 2021 een verbazingwekkende 165.387 extra sterfgevallen geregistreerd onder mensen van 65 jaar en ouder.

Dit bracht het totale sterfteoverschot van week 1 tot week 40 van 2021 op 315.472 onder degenen die het meest waarschijnlijk het COVID-19-vaccin zouden krijgen.

In de rest van 2021 werden 133.268 extra sterfgevallen geregistreerd. Dit brengt het totale sterftecijfer onder 65-plussers op 448.740.

Dit betekent dat bijna een half miljoen meer mensen van 65 jaar en ouder stierven dan verwacht in een periode waarin het sterftecijfer drastisch zou moeten dalen omdat een ogenschijnlijk veilig en effectief vaccin werd toegediend om een golf van sterfgevallen te stoppen die zogenaamd werd veroorzaakt door een dodelijke pandemie.

  Ooggetuigenverslag van een intensive care arts: "Dood na een COVID-19 vaccinatie"

Het jaar 2022 verbeterde enigszins, maar kende nog steeds een schokkend aantal sterfgevallen met 371.466 geregistreerde sterfgevallen onder 65-plussers.

En in het jaar 2023 werden 257.415 extra sterfgevallen geregistreerd onder 65-plussers. De meest recente gegevens van het CDC bevestigen dat er in week 1 van 2024 5.482 extra sterfgevallen werden geregistreerd.

Dit betekent dat er in totaal 1.069.943 extra sterfgevallen zijn geregistreerd onder 65-plussers vanaf de eerste keer dat ze het COVID-19-vaccin aangeboden kregen tot week 1 van 2024.

Dit is een schokkend aantal extra sterfgevallen vergeleken met het vijfjarig gemiddelde van 2015-2019. De COVID-19-vaccins werden verondersteld het aantal sterfgevallen te verminderen, niet te verhogen.

Het duizelingwekkende aantal sterfgevallen dat oploopt tot meer dan een miljoen in drie jaar is meer dan genoeg bewijs dat de COVID-19-vaccins verre van veilig en effectief zijn.

De stilletjes gepubliceerde cijfers bewijzen dat ze extreem gevaarlijk zijn.

In de VS hebben mensen ouder dan 65 jaar verschillende COVID-19 vaccins aangeboden gekregen onder de Emergency Use Authorization (EUA).

Deze vaccins werden in eerste instantie prioriteit gegeven aan onder andere oudere volwassenen vanwege hun vermeende hogere risico op ernstige ziekte door “COVID-19”.

Na verloop van tijd werden ook boosterdoses aanbevolen omdat de injecties duidelijk niet werken.

Als ze wel werkten, zouden er dan meer dan een miljoen extra sterfgevallen zijn geregistreerd onder degenen die meer injecties hebben gehad dan welke andere leeftijdsgroep dan ook?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het vergeten is verplichtVolg Frontnieuws op Telegram

  Gaan we weer: Nieuwe "Ninja" COVID-variant is "De gevaarlijkste tot nu toe"

Lees meer over:

Vorig artikelDe lang uitgestelde hulp van de VS aan Oekraïne kan de ineenstorting voorkomen, maar zal Rusland niet terugdringen
Volgend artikelDe tweede vergeldingsronde tussen Israël en Iran is net begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ben eigenlijk alleen nog maar benieuwd of dit ook nog een vervolg gaat krijgen. Dat WEF schorum zit overal. Gideon van Meyeren wordt vervolgd om zijn gedachtegoed. Die volgevreten strontvlieg van de PvdA kan vooralsnog gewoon zijn gang gaan, met zijn gore ophitserij.

  • WEF schorum = World Elites Fascists.
   Het is niet mijn bedoeling om mensen te verbeteren.
   Maar laten we de echte extreme fascisten benoemen.
   Dat verschrikkelijke sLinkse tuig, GewoonLink, de Gestoorde Lieden, de Grote Lafaards, die hun leider hebben gekozen, omdat hij een verrader is van het Nederlandse volk, van het Marokkaanse volk en van het Indische volk, Jesse Klaver.
   Degene die door deze über-verraders als verraders, als nazi’s worden bestempeld, kunnen veel zijn behalve extreme fascisten!
   Waren het nazi’s, dan zouden ze zeer geliefd zijn bij het sLinkse tuig, de Nazi Liefhebbers.
   Dat Gidion van Meyeren wordt vervolgd is daarom logisch.
   Mij, iemand met een mavo-niveau, kunnen ze al niet beantwoorden.
   Mij, negeren ze en niet alleen de sukkelige sukkels.
   Zelfs de SS’er franS timmermanS ban me, omdat het sLinkse tuig geen mening heeft.
   Omdat het sLinkse tuig alleen maar volgt, misschien oefenend om dadelijk weer een beetje overtuigend te kunnen roepen; dat ze het zich niet hadden gerealiseerd!

   Oorlogen zijn van levensbelang voor dat slinkse tuig.
   Bedenk hoe groot de problemen zouden zijn als men geen reden had om te vluchten.
   Waar zullen ze zich dan druk over moeten maken?!

 2. Als de dierenkudde te groot is voor de beoogde doelstellingen, normaliter tracht je dan de nutteloze en domste dieren van de kudde te elimineren.
  Ze hebben een puik stukje werk geleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in