Foto Credit: Infowars.com / x screenshot @illuminatibot

De boodschap van een Canadese vrouw gaat viraal online nadat ze een video plaatste van haar vaccinverwonde vader, samen met een ijzingwekkende waarschuwing voor anderen.

“Wil je weten wat er gebeurt wanneer mensen je vertellen dat je een aluminiumfoliehoedje en zo hebt? Dit gebeurt er,” zegt ze terwijl ze de camera op haar vader richt die in een rolstoel zit, bericht Infowars.

“Deze man vertelde me dat ik een aluminiumfoliehoed had. Wat denk je? Ik zorg nu voor zijn kont. Ik ben elke dag dankbaar dat hij nog leeft. Hij heeft Pfizer verslagen. En nu ga ik ervoor zorgen dat andere mensen Pfizer overleven en ik ga deze Canadese regering verantwoordelijk houden…”

Ze voegt eraan toe: “De woedende ouders komen eraan, de woedende mensen komen eraan en de WHO komt Canada op geen enkele manier binnen. Let op mijn woorden, de mensen zullen in opstand komen. Ik ben klaar met deze onzin, jij ook?”

“De dodelijke injecties werden in het geheim getest op laboratoriumratten. Big Pharma wist dat de injecties massale ziekte en dood zouden veroorzaken. In oktober 2020 gaf de FDA een lijst vrij met vermoedelijke bijwerkingen die alle hel voorspelden die volgde,” schrijft Alex Jones in reactie op de virale video.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vaccinverwonde verpleegster tegen de ongevaccineerden: “Jullie verdienen alle lof, ik heb veel respect voor jullie”Volg Frontnieuws op Telegram

  Na "Booster" injecties sterven 4 verpleeghuisbewoners en moeten er nog meer in het ziekenhuis worden opgenomen

Lees meer over:

Vorig artikelShell gaat failliet in Europa en verhuist snel naar de VS
Volgend artikelIs het Game, Set, Match voor Moskou?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Off topic: De in Doorn wonende Irene van Lippe (1939) heeft het archief van familievriend Erik Hazelhoff Roelfzema (1917 – 2007) overgedragen aan het Letterkundig Museum in Den Haag. Drager van de militaire willemsorde vijfde klas Hazelhoff Roelfzema heeft in zijn in 1971 verschenen schelmenroman ‘Soldaat van oranje’ en waarop de gelijknamige musical is gebaseerd zijn eigen rol tijdens WOII flink geweld aangedaan waardoor anderen onterecht in de vergetelheid zijn geraakt.

  De meeste mensen weten niet meer dat Hazelhoff Roelfzema in 1947 met o.a. oud-premier Gerbrandy (1885 – 1961) een staatsgreep wilde plegen, zodat het zich op 17.08.1945 onafhankelijk verklaarde Indonesië weer integraal deel zou uitmaken van Nederland.

  De onvermijdelijke verzetsprinz & pathologische leugenaar Boefbernhard schreef in Hazelhoff Roelfzema’s boek het voorwoord en hij eindigde met de woorden dat het allemaal klopt want ‘ik was erbij’. Tussen 02.07.1944 en het najaar van 1945 was Hazelhoff Roelfzema een van de adjudanten van het toenmalige staatshoofd Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962).

 2. Ik heb hetzelfde met mijn vader en prop hem vol met Vit B complex, Vit C, Vit D3+K2, Nattokinase, Serrapeptase, NAC, Quercitine+Brommelaine, L-arginine. En ook de combi Methylene Blue, Lipoic Acid en Chloor Dioxide om al die zooi weg te krijgen. En na ruim 2 jaar leeft hij nog steeds en wel kortademig nog maar gaat redelijk.

 3. Doktoren zijn geïndoctrineerd tot en met: als je bijna dood bent gaan ze u een zoutinfuus geven zodat je blijft leven… Als je nog leeft dan zeggen ze u dat je niet teveel zout mag gebruiken… Dit is uiteraard een contradictie…

  Om het simpel te houden: water stroomt van de rotsen en bergen via de rivieren en beken naar zee. Onderweg neemt het water mineralen mee. Zodoende zit het zeewater boordevol van mineralen en alles wat de mens nodig heeft…

  Veel kans dat uw vader er bovenop komt als je hem alle dagen een theelepel -ongeraffineerd grijs- zeezout geeft opgelost in een liter water… Dit werkt overigens zeer goed tegen een kater, dus u kan het gemakkelijk zelf eerst eens uittesten of het wel werkt 😉 Indien men meer dan een theelepel gebruikt zal men uiteraard diarree krijgen, echter is dat op zich niet slecht, want dan komen de zaken eruit die er niet moeten zijn.

  Je kan het overigens zelf ook gewoon eens doen om te ontgiften. Wel rekening houden dat uw libido merkelijk zal stijgen als je alle dagen een theelepel neemt. U weze dus gewaarschuwd 😉

  • Ik neem jou raad mee.
   Ook groene klei neemt zware metalen en nanodeeltjes uit uw lichaam.
   In een glas water met 1- plastic, mag geen metaal zijn- koffielepel goed roeren in water of fruitsap.

 4. Respect voor deze vrouw. Dit soort berichten kweken een beter bewustwording dan alle telegram “verzet” kanalen bij elkaar.

 5. Ik neem jou raad mee.
  Ook groene klei neemt zware metalen en nanodeeltjes uit uw lichaam.
  In een glas water met 1- plastic, mag geen metaal zijn- koffielepel goed roeren in water of fruitsap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in