Deense partij Stram Kurs: We zullen doorgaan met het verbranden van korans in Zweden totdat ze begrijpen hoe ze zich moeten gedragen

6
Boos moslimgepeupel en rechts partijleider Rasmus Paludan van Stram Kurs (Strakke Koers)

De Deense islamkritische partij Stram Kurs belooft nu terug te keren naar Malmö voor een nieuwe koranverbranding, en belooft door te gaan “totdat ze begrijpen hoe ze zich moeten gedragen in een beschaafde westerse samenleving”.

Aan alle misdadigers en verkrachters in Rosengård. Binnenkort verbranden we weer een koran in Rosengård!, schrijft Stram Kurs op zijn Facebook-pagina.

Te oordelen naar een opmerking die partijleider Rasmus Paludan aan Samhällsnytt gaf, kunnen er in de toekomst nog verschillende koranverbrandingen in Malmö plaatsvinden.

Aangezien we geen koran mochten verbranden op het Stortorget [Grote Plein, Malmö] en het erop lijkt dat velen die in Rosengård wonen niet hebben geleerd hoe ze zich moeten gedragen in een beschaafde westerse samenleving, denk ik dat we korans moeten verbranden in Rosengård totdat ze het begrijpen, zegt hij.

Eerder deze week trok de Zweedse politie de vergunning voor de geplande verbranding van de koran in Malmö in. Bovendien werd Rasmus Paludan de toegang tot het land tegengehouden – en hij heeft ook een tweejarig inreisverbod voor Zweden gekregen met verwijzing naar de bewering dat hij “een ernstig risico voor de nationale veiligheid” vormt.

Desondanks hebben andere leden van de Deense partij een koranverbranding uitgevoerd in Malmö, wat leidde tot gewelddadige moslimrellen in het migrantengetto van Rosengård op vrijdagavond. In de nacht tot zondag vond in Ronneby nog een gewelddadige opstand plaats, die vermoedelijk ook verband houdt met de verbranding van de koran.

Moslims regeren over de Zweedse vrijheid van meningsuiting – islamkritische demonstratie door politie gecanceld

  Migrantenbende omsingelt Zweedse politievrouw en dreigt met verkrachting
Vorig artikelBenjamin Button-syndroom? “15-jarige” asielzoeker ziet eruit al een grootvader
Volgend artikelZwarte probeert vrouw op klaarlichte dag te verkrachten in NYC, omstanders komen niet tussenbeide
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Zweden, daar is men duidelijk de gelukzoekers mogen mensen die blank zijn dood schieten dat mag heeft de justitie gezegd in Zweden in onze westerste wereld worden wij van alle kanten bedreigd.

 2. Google is een bedreiging voor ons volk over de hele wereld ik ben binnen 7 maanden al binnen een jaar geblokkeerd voor een maand maar dat zie ook als je zou kijken naar het nieuws dat ik gelukkig niet meer doe een en al onzin wat ze laten zien en het echte nieuws blijft in een lade mensen wordt wakker het is allang twaalf uur geweest wij kunnen nu alleen nog redden wat wij nu nog hebben door zelf ons verstand te gebruiken laat je niet in een hoek drijven waar de elite ons graag willen hebben.

  • De enige bedreiging van google zie ik in het feit dat google graag alles wil weten van iedereen om door te verkopen of te misbruiken.
   Android is b.v. van google. dus ook alle info wat je daar mee doet.
   Niet dat ze iedereen van hun eigen site af flikkeren omdat ze het met jou reactie niet eens zijn.
   Je had het ook ergens anders kunnen plaatsen, dan stond het er misschien nog.
   Het is niet verplicht om google te gebruiken om jou boodschap op kwijt te moeten.

 3. Die meneer die zo nodig de Koran wil verbranden heeft de Talmoed nog niet gelezen daar staan ook niet al te frisse dingen in. De lieden die de media in handen hebben proberen verdeeldheid te zaaien tussen Christenen en Moslims, tussen blank en zwart. Dezelfde lieden zijn ook verantwoordelijk voor de conflicten die er zijn en voor de stromen vluchtelingen die naar het Westen komen. Dat bepaalde groepen streven naar vernietiging van Duitsland, Europa en de blanke mens is al lang bekend. Alleen mag hun naam niet genoemd worden. Zie o.a. heks Barbara Lerner Spectre en Theodore Kaufman: ‘Why Germany must perish’ https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24 THE REAL “FINAL SOLUTION” – THE MORGENTHAU PLAN, AKA, THE JEWISH PLAN TO RID THE WORLD OF GERMANS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in