Agência Brasília / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

De volledig gevaccineerde profvoetballer François-Xavier Fumu Tamuzo werd in april gedwongen zijn carrière voortijdig te beëindigen na wat hij omschrijft als “verwoestende vaccinletsels.”

De voormalige speler van Stade Lavallois in Frankrijk daagt nu Pfizer en BioNTech voor de rechter en eist een schadevergoeding voor het vernietigen van zijn gezondheid en het beëindigen van zijn professionele carrière, schrijft Thepeoplesvoice.

“Ik wil graag begrijpen waarom mijn lichaam niet meer functioneert,” legt de 29-jarige Fumu Tamuzo uit.

Op 30 juli 2021 werd Tamuzo voor de eerste keer gevaccineerd met Pfizer. De tweede dosis kwam een maand later, op 23 augustus, en dat werd vrijwel onmiddellijk gevolgd door een reeks ernstige gezondheidsproblemen die zo erg werden dat hij gedwongen werd om zijn professionele carrière te beëindigen.

Het dagelijks leven van de voormalige middenvelder die bekend staat om zijn atletisch vermogen is nu aanzienlijk beïnvloed.

“Lange wandelingen zijn bijna ondraaglijk, joggen is onmogelijk voor mij. Als ik wil opstaan, bijvoorbeeld om de trap op te gaan of een plank op of zelfs de trap af, is de pijn hevig”, legt hij uit.

Tamuzo bezocht een immunoloog-infectieziektespecialist, die bevestigde dat hij letsel had opgelopen door de vaccins.

Desondanks beschouwt de voormalige ster van Stade Lavallois zichzelf als een van de gelukkigen, gezien het grote aantal profvoetballers dat de afgelopen jaren op het speelveld is ingestort met ernstige hartaandoeningen.

Tamuzo heeft zijn leven nog en hij is vastbesloten om degenen die zoveel pijn en lijden in de wereld hebben veroorzaakt, ter verantwoording te roepen.

“Twee jaar lang heeft mijn cliënt een medische behandeling ondergaan en niemand heeft de nadelige effecten van het vaccin in twijfel getrokken,” zei zijn advocaat Éric Lanzarone.

  Horrornieuws voor de vaccinatielobby: nieuw medicijn geneest 93 procent van ernstige Covid-gevallen binnen enkele dagen

“Terwijl we vandaag weten dat ze bestaan, kan niemand ze ontkennen. En naarmate deze bezorgdheid groeide, ging François-Xavier specialisten op het gebied van interne geneeskunde raadplegen die uiteindelijk deze twijfel uitspraken. Het moet worden aangekaart,” vertelde hij aan France Bleu Mayenne.

In totaal klaagt Tamuzo vier entiteiten aan: Pfizer-Duitsland en BioNTech als ontwerpers van het vaccin, Pfizer-Frankrijk als leverancier en de Franse voetbalbond [FFF] voor het verplicht stellen van het vaccin.

“Omdat op het moment dat François-Xavier Fumu Tamuzo werd gevaccineerd, vaccinatie niet verplicht was. Later werd het wel verplicht voor profvoetballers. Ik vind dat de FFF een verantwoordelijkheid heeft in dit verhaal.”

“Ze hebben een gezondheidsprotocol opgesteld nog voordat er een wet was,” legt Éric Lanzarone uit.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe NAVO begint troepen in te zetten in Oekraïne en Rusland is aan het racen om te winnen
Volgend artikelHoe zowel Israël als de Republikeinen mijn steun volledig verloren in slechts 6 1/2 maand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Tribunalen gaan er nooit komen. Er zijn teveel mensen die tot in hun nek in deze shit zitten die in de politiek zitten of elders belangrijke posten bekleden en deze morrons krijg je daar niet zo aar weg. Hoe dan ook, het word heel moeilijk om mensen te ronselen die niet bevlekt zijn of vuile handen hebben aan de gifprik of lockdowns. Zolang zij nog aan de macht zijn, word alles dood gezwegen. Zeker de komende tien jaar. Het enige wat er gaat gebeuren is dat mensen ontwaken die schade hebben of iemand met schade kennen en die gaan van zich laten horen. Die zogenaamde normies die braaf gegifprikt waren gaan vanaf dit voorjaar tot in de toekomstige jaren de alternatieve media opzoeken om hun ver(aal te doen. Dat is het enige wat gaat gebeuren.
   Teveel walgelijke laffe dokters en verpleegsters hebben de doden en gewonden laten gebeuren en hun bek dicht gehouden en zolang zij nog een functie bekleden word alles doodgezwegen.
   Op een klokkeluider en beschadigde na. De alternatieve media zal groeien en meer gehoor krijgen dat gaat wel gebeuren. En pas dan als die durven gaan stellen dt dokters en verpleegsters en politici gretig hebben meegedaan en 100% verantwoordelijk zijn voor de miserie komt er brede aandacht,maar geen tribunaal,dat is voor na 2032.

   • @Greet…

    Klopt… ze hebben een club en wij horen er niet bij. En die club houdt alle gelederen dicht. We moeten alles infiltreren wat zij hebben geïnfiltreerd. De enige andere oplossing is een leger dat alle kopstukken pakt en beëindigt. We zullen zien wat er gaat komen, maar alles wat je forceert breekt. Als er miljoenen weigeren, gaat er wat geforceerd worden en breken.

   • @Greet, zit jij nou mijn tekst op te ratelen hier? 😉
    ik had het ook kunnen schrijven, het is wellicht het covid nummer 0,036% van he zou een beetje of veel te maken kunnen krijgen met een soort straf of slap on the wrist, meer niet en deels kan komen door eigen recht en verhaal halen op.

    de rest is de wens van de gedachte, maar hoop natuurlijk wel dat allen die medeplichtig waren aan en verdelen van in de medische wereld/regeringen/MSM e.d. niet meer lang te leven hebben. Ze hebben geen recht meer op om zich tussen ons te begeven, zelf niet in een gevangenis oid, dat kost ons alleen maar geld/ruimte/eten/bewaking/enz dus nope, er is maar 1 straf voor dit grote iets.

   • Zeer zeker Greet ,huisartsen zien als geen ander met welke kwalen mensen sinds 3 jaar in hun praktijk komen , maar op een enkeling na zwijgen ze, zij hebben het gif in gezonde lichamen gespoten en konden ook bijna niet anders artsen die de gif prik niet vertrouwden dreigden uit hun functie gezet te worden onder aan voering van het uilskuiken van pvda/groenlinks.

 1. Tja ik dacht dat macronie een wet had ingevoerd die mensen in de gevangenis gooit die disinformatie verspreiden over de gifprik of de pillenfabriek of de regering of wat dan ook verantwoordelijk stellen voor schade van de gifprik. Dus de fff doet aangifte van valse beschuldigingen en disinformatie . En klaar is kees. En die man beland in de gevangenis .

 2. Wilders daagt Timmermans voor de rechter die wilders gaat verliezen zolang de linkse nazies alles conterolleren.
  Nu heeft Timmermans het over de wapens oppakken om de rechts denkenden te doden.
  Dit word de opstand die verandering zal brengen maar helaas pas over tien jaar of meer.
  Mijn gevoel zegt me dat de oorlog nabij is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in