Foto Credit: Weapons.substack.com

De NAVO is begonnen met het inzetten van gevechtstroepen in Oekraïne. Ze zijn in uniform en meestal geconcentreerd in het westen van het land, hoewel ze in sommige gevallen dicht bij de eigenlijke gevechten in het oosten zijn. Militairen uit Polen, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Finland en andere NAVO-leden komen in grotere aantallen aan. Deze troepen zijn geen huurlingen. Ze dragen de vlag van hun land op hun shirt, schrijft Stephen Bryen.

Over huurlingen gesproken: Rusland zegt dat er meer dan 3.100 in Oekraïne zijn.

Foto Credit: Weapons.substack.com / (Klik voor groot)

Dit is min of meer hetzelfde patroon dat de VS gebruikte toen ze “adviseurs” naar Vietnam stuurden. In feite waren het Special Forces van de VS die de strijd aangingen.

De NAVO beweert dat dit geen gevechtssoldaten zijn, maar dat ze in Oekraïne zijn om geavanceerde westerse hardware te bedienen. Maar als ze op de Russen schieten, is de enige juiste manier om hun aanwezigheid te interpreteren dat ze een actieve rol spelen in de schietoorlog.

De Biden-regering zegt, althans voor publieke consumptie, dat ze tegen het sturen van NAVO-soldaten naar Oekraïne is. Maar de waarheid is dat Biden misschien wacht op zijn herverkiezing voordat hij het bevel geeft om Amerikaanse soldaten te laten vechten in Oekraïne. Nadat Biden herkozen is, heeft hij de vrije hand. De recente goedkeuring van de luchtmachtwet van 60 miljard dollar voor Oekraïne geeft aan dat het Congres zal instemmen met alles wat de Biden-regering wil doen om “tegen de Russen te vechten.”

Het nationale veiligheidsapparaat vreest een Russische overwinning in Oekraïne. Het zou een grote tegenslag zijn in de Amerikaanse veiligheidsstrategie en een klap, zelfs een fatale, voor de NAVO.

  Inflatie explodeert in VS terwijl Europa donkere winter van burgerlijke onrust en "permanente de-industrialisatie" tegemoet gaat

Naar verluidt is het Russische leger nu vijftien procent groter dan voor de oorlog in Oekraïne. Het is ook veel ervarener en de Russen hebben manieren gevonden om om te gaan met hightechsystemen van de VS, zoals jamming en spoofing.

Ondertussen ligt de NAVO ver achter op Rusland, zowel in wapens, mankracht als industriële kracht. Bovendien zijn de wapenvoorraden erg laag en is er materiaal dat zogenaamd voor nationale verdediging is bedoeld naar Oekraïne gestuurd, waardoor de verdediging tekortschiet.

De algemene opinie in het Amerikaanse nationale veiligheidsapparaat is dat Oekraïne de oorlog met de Russen aan het verliezen is en mogelijk met de ineenstorting van zijn leger te maken krijgt. Er zijn al berichten dat enkele van de topbrigades in de Oekraïense strijdkrachten, waaronder de 25e Airborne Assault Brigade, de 67e Gemechaniseerde Brigade die posities in Chasiv Yar verliet, de 115e Brigade die weigerde orders op te volgen en de 47e Gemechaniseerde Brigade die rotatie eiste na meer dan een jaar in de frontlinies, allemaal orders van hun commandanten weigerden. Dit zijn topbrigades van het leger en geen territoriale verdedigingseenheden.

De Russen weten wat er aan de hand is en richten zich op buitenlandse troepen terwijl ze ook Oekraïense gevechtseenheden neerhalen en zware verliezen toebrengen. De Russen zeggen dat Oekraïne al bijna 500.000 manschappen heeft verloren in de oorlog en het aantal geëlimineerde manschappen in de strijd groeit dagelijks. Oekraïne is wanhopig op zoek naar nieuwe rekruten en krijgt hulp van landen waar Oekraïense dienstplichtige vluchtelingen zich schuilhouden. Litouwen is van plan om Oekraïense mannen van militaire leeftijd naar huis te sturen. Polen doet dat ook.

  Britse journalist keert terug uit West-Oekraïne: "Het zit er vol met nazi's"

Een rapport over de training van Oekraïense F-16 piloten is ook onthullend. Volgens sommige van de westerse officieren die met de Oekraïeners werken, is de vooruitgang zelfs na een jaar piloten leren hoe ze F-16’s moeten bedienen niet zo’n succes. Taalbarrières en onbekendheid met westerse systemen en gevechtstactieken blijken het leerproces te vertragen. Er gaan geruchten dat wanneer de F-16’s deze zomer eindelijk in Oekraïne aankomen, de vliegtuigen waarschijnlijk zullen worden bestuurd door “gepensioneerde” piloten van Europese luchtmachten.

Het plan van de NAVO lijkt te zijn om te proberen een ramp af te wenden door gaten in de Oekraïense strijdkrachten op te vullen door “adviseurs” te importeren, in afwachting van de VS die hun leger inzetten in de strijd na de verkiezingen in november. De Russen weten dit en zijn in een race verwikkeld om te proberen het Oekraïense leger in te laten storten voordat Biden terugkeert in functie, als hij dat al doet. Als de Russen hierin slagen, wordt een grotere oorlog in Europa vermeden. Zo niet, dan zal Europa met de komst van Amerikaanse troepen in de Derde Wereldoorlog belanden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het kwartje valt – De wereld is multipolairVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeopolitiek van mensenhandel: hoe westerse regimewisselingsoperaties criminele activiteiten mogelijk maken
Volgend artikelPfizer aangeklaagd door profvoetballer nadat injecties zijn lichaam ‘stillegden’ en zijn carrière beëindigden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

  • De navo soldaatje zal net als die domme Dutchbatters door de gehakt molen worden gehaald.
   Als je beroep soldaatje is, hoor je bij het domste deel van het volk, verongeluk je daar verliest Nederland niets.
   Ik zou zeggen tegen die domme soldaatjes, ga een vak leren, of zoals Wilders tegen Rutte zei, zoek een vriendin neem een hond, en ga lekker een wandeling maken..!!
   Maar stop met het “DOMME” soldaatje spelen…..!!!!!
   “PROTESTEER TEGN OORLOG EN EIST VREDE”……!!!!!

   • Doet me denken aan 33ste graad vrijmetselaar & de 33ste president van de VS Harry S. Truman (1884 – 1972) en hij zei ooit: ‘als je een vriend zoekt in Washington D.C. neem dan een hond.’

    • De militairen worden per dozijn deze wereld uitgeschoten wat ik je brom….

     Die Oekraiense vluchtelingen terug sturen naar Oekraïne kan niet. Er zijn allerlei internationale verdragen die het verbieden om vluchtelingen terug te sturen als er oorlog in hun land is ..(!)

     We stuurden de Afghanen en bijvoorbeeld de Syriers toch ook niet terug?!

     Kan niet!

 1. Ze gaan huilen om hun moeder…iets of iemand Haten is één ding, zijn Militaire Kracht ondervinden is meestal niet meer na te vertellen…♥️🇷🇺🌹….⚰️✊✊

  • Tja militair betekend gewoon de man om de hoek die een groen shirt aankrijgt, de bakker en de slager en de metselaar. Dat is geen leger. Vandaar dat men buitenlandsgoed stuurt. Maar ook zij zullen aan gebrek van verdediging sneuvelen. Tja putin wint toch hoe dan ook. Goedschiks of kwaadschiks.

 2. Wij moeten allemaal aan de vegaburgers gemaakt van duurzaam karton en insecten kak… en in Oekraïne zetten ze de gehaktmolen in de hoogste versnelling. Waar hebben ze toch al dat gehakt voor nodig? En wanneer gaan wij weigeren? Ik vermoed dat eerst de beroepsmilitairen allemaal worden vernietigd en dan komt de dwang dat alles van gevechtsleeftijd er heen moet.

  Dus beroepsmilitair… als je hier meeleest… WEIGER!!!

  • Theme april 26, 2024 Bij 12:44

   Het Nederlandse beroepsleger valt volledig onder Duits befehl en worden aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gedetacheerd in de zgn. Suwalki corridor, het is de enige landverbinding tussen de Baltische staten en de andere NAVO-partners, en scheidt tevens het grondgebied van de Russische exclave Kaliningrad van Wit-Rusland. Dit knelpunt is daarom van groot strategisch en militair belang geworden sinds Polen en de Baltische staten zijn toegetreden tot de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO).

   Die zie je nooit meer terug, dan is Nederland ontmand en een game voor de satanisten n.m.m.

   • Inderdaad, en ik weet nu al hoe die uit de Suwalki corridor verwijderd gaan worden. Drie hoofdletters: TOS. De lichtjes gaan uit zelfs nog voor dat het stomme volk begrijpt wat er aan de hand is.

  • dus keer de wapens om en richt ze op de oorlogstokers als soldaat is dat je plicht, de vrede te verdedigen! breng ze de elite naar de strop.

 3. Te midden van de beweringen van de NAVO-lidstaten dat zij bereid zijn om meer ‘militaire instructeurs’ in Oekraïne in te zetten, vliegen er al doodskisten met NAVO-militairen terug uit het door oorlog verscheurde land.

  De afgelopen week heeft het Russische Ministerie van Defensie melding gemaakt van talrijke precisieaanvallen op Oekraïense trainingscentra voor UAV-operators, tijdelijke bases voor de inzet van militairen van de strijdkrachten van Oekraïne, nationalistische militaire formaties en buitenlandse huurlingen.

  “Van 13 tot 19 april voerden de strijdkrachten van de Russische Federatie, als reactie op pogingen van het regime in Kiev om Russische energie- en industriefaciliteiten te beschadigen, 34 groepsaanvallen uit met uiterst nauwkeurige langeafstandswapens in de lucht en op zee. evenals onbemande luchtvaartuigen, als gevolg waarvan: faciliteiten van de energie-industrie, ondernemingen van het militair-industriële complex werden getroffen en de spoorweginfrastructuur van Oekraïne, luchtverdedigingsfaciliteiten, arsenalen en brandstofopslagplaatsen voor militair materieel”, aldus de samenvatting van het departement. gezegd.

  https://www.theinteldrop.org/2024/04/24/caught-secret-nato-dead-spirted-away-after-russians-blast-another-hotel-brothel-barracks/

 4. Kan iemand me uitleggen waarom we de Oekraïne bij de NAVO en de EU nodig hadden? Want dat is de reden van de paddestoelenwolken die we zo meteen gaan zien.

  • Provoceren van usa om de Russen te laten beginnen, vies volk usa “leiders” laten andere de kolen uit t vuur halen om de baas van de wereld te worden….nou ja wat er dan nog van over is.

  • Voor de multinationals, daar lopen 40 miljoen Oekraïners, waarvan 30 miljoen werken voor een appel en een ei, “MODERNE SLAVEN”.
   2. Oekraïne, kent geen dieren welzijn, U wil niet weten hun daar met dieren om gegaan wordt.!
   In Nederland verboden, “LEGBATTERIJEN”, U ei komt nu uit Oekraïne, en de multinationals verdienen het dubbele dan eieren uit de EU.
   Daarom is Oekraïne Interessant voor de EU…….!!!!!!!

 5. Zelensky’s top rival has gone missing: Where is General Zaluzhny?

  What is your choice:

  A – in Guantanamo Bay
  B – in Moscow
  C – in Malediven / Seychellen
  D – in Canada

 6. Ik hoop dat rusland precies weten waar ze geconcentreerd zitten , in een mooi hotel of zo . En er dan een sarmat op gooit . Gelijk onkruidvrij maken

 7. Ondertussen in Niedrichland

  Special over de Oranjes: vertrouwen in Willem-Alexander historisch laag, ook reputatie Máxima onder druk en schandalen en intriges, de Oranjes door de jaren heen. Met voormalig lid Koninklijk Huis Edwin de Roy van Zuydewijn, schrijver Frans Peeters, voormalig burgemeester en wethouder Geert Dales en voorzitter Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden Arnold Karskens.

  https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_259/afspelen

  • Historicus & auteur Gerard Aalders (1946) heeft belangrijk werk verricht bij het naar boven halen van allerlei nieuwe info over de neporanjes in het algemeen & verzetsprinz Boefbernhard van Lippe in ’t bijzonder door o.a. uitputtend archiefwerk te verrichten.
   Jammer dat hij het covid-19-narratief (voorgeschreven werkelijkheid door onze roverheid) volledig onderschrijft.

   • Is dat eindeloze gezever over bernhard geen rook gordijn voor heel andere misstanden ?
    50.000 juridische procedures tegen vermeen de Collaborateurs maar: jodenjagers en landwachters gingen na de oorlog zonder straf of met zeer weinig straf vrij uit.

    5 miljoen van lockheed – laat me niet lachen wat een grijpstuiver
    3 buiten echtelijke dochters – jammer dat wa geen zonen heeft
    Jammer dat deze familie nooit haar prive mening kan en mag uiten

  • Onze wappie media ver-tros-set in sneltrein vaart
   Ze zitten allemaal aan de drank
   Leuteren oeverloos uren en uren over ditjes en datjes

   Je heb er niks aan

 8. Wat we nu meemaken is hetzelfde als met de Cubacrisis van de jaren zestig. Wat de US niet wilde wilt de Rus ook niet met Oekrainie. Maar ja, de United Shit moet en zal blijven provoceren wat ze al 100 jaar doen.
  Dat is goed voor hun oorlogseconomie.

 9. Een miljoen Oekraïners in het buitenland kunnen Russische paspoorten krijgen, – ex-adviseur van het kantoor van Zelensky

  De Russische president Vladimir Poetin kan Oekraïense mannen in het buitenland, die Kiev weigerde documenten te ontvangen , aanbieden om een ​​Russisch paspoort te verkrijgen, zei ex-adviseur van Zelenski’s kantoor Alexey Arestovich*.

  “Poetin zal zeggen: als Oekraïne je geen paspoort geeft, dan geef ik je een Russisch paspoort.

  Van de 10 miljoen Oekraïners in het buitenland zou er gemakkelijk een miljoen voor een Russisch paspoort kunnen gaan. En Poetin krijgt een supertroefkaart.

  Wat vertel je mij bijvoorbeeld over de wreedheden in de [nieuwe Russische] gebieden, als mensen vrijwillig Russische paspoorten kwamen ophalen? Dit zal een precedent scheppen waaruit we niet weten hoe we eruit moeten komen”, benadrukte Arestovich.

  – Russische lente

  • Poetin zal zeggen: als Oekraïne je geen paspoort geeft, dan geef ik je een Russisch paspoort. Maar dan wel onder de voorwaarden dat je naar het front gaat, en gaat vechten tegen je eigen volk. Nou big deal daar schiet je wat mee op.

 10. De terreurorganisatie die nato heet en in opdracht van usa de kastanjes voor dat usa tuig uit het vuur mag halen. Je bent in mijn ogen compleet gestoord of levensmoe, als in die terreurorganisatie mee gaat vechten om als kanonnenvoer te gaan dienen. En dat alles om een stel multimiljardairs te bevredigen met nog meer dollars, de Russische grondstoffen en nog meer macht.
  Mijn moeder zei het destijds al” iedere oorlog is een bankiersoorlog “. En daar is alles mee gezegd. Usa heeft nog maar een grote industrie en dat is die van de militaire rotzooi. En de aandeelhouders? Misschien blackrock, Vanguard, State street??
  En wie zijn daar de aandeelhouders van? U mag drie keer raden, maar waarschijnlijk begint het met een…..R? Een goed glas cognac, sigaartje, toastje met Russische kaviaar en Jan Soldaat in een lijkzak terug naar zijn land, goed gedaan soldaatje. Je orders uitgevoerd, alleen heb je er zelf niks meer aan. Wat een wereld, in en in verrot.
  Streef verdomme naar vrede, bouw gezamenlijk iets op ipv deze WAANZIN.

 11. Hoe dom kun je zijn om jezelf tot pap te schieten in een pentagon proxy oorlog voor de belangen van een stel pathologisch gestoorde machtsgeile narcisten in een land waar je niks hebt te zoeken. Denk na…

 12. Het westen gaat door met het bevoorraden van oekieland met wapens maar die krijgen niet eens de kans om ook maar 1 kogel af te schieten:
  https://360-ru.translate.goog/news/ukrainian-crisis/eshelon-s-zapadnym-vooruzheniem-i-tehnikoj-unichtozhili-v-dnr/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_hist=true
  Treinen zijn nu al ‘sitting ducks’ en hopelijk zijn straks de vliegvelden aan de beurt en dan zal het niet lang meer duren voor er met een witte vlag gezwaaid gaat worden.

 13. Met een groot deel van de oekies hebben de Russische soldaten nog enigszins medelijden als ze zich overgeven want het zijn eigenlijk broeders die gedwongen worden om te vechten.
  Met de buitenlandse troepen zal het een ander verhaal zijn: daar zullen de Russen absoluut geen medelijden mee hebben. Als ze nu nog geen blauwe ogen hebben dan hebben ze die straks wel.

 14. Die soldaatjes hebben geluk, met zo een hypersonische raket is het een snelle dood, en je ziet hem niet aankomen, Je behoort tot de superidioten indien je je daarheen laat sturen, laten we het maar zo zien dat op die manier het domste gedeelte van de bevolking opgeruimd word.
  en natuurlijk zullen de Russen deze lieden als hoofdtarget zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in