De Zweedse premier Ulf Kristersson heeft de rest van de wereld gewaarschuwd dat “massale immigratie gewoon niet werkt”, nu zijn land worstelt met de rampzalige gevolgen van het extreem-linkse beleid waardoor miljoenen migranten de afgelopen jaren het staatsburgerschap konden verwerven in het land van slechts tien miljoen mensen.

Zweden was 20 jaar geleden een van de veiligste landen in Europa voordat er massale ongecontroleerde immigratie plaatsvond, maar is nu het op een na gevaarlijkste land wat betreft criminaliteit door bendes en vuurwapens, bericht Thepeoplesvoice.

In 2021 kopte de Duitse krant Bild: “Zweden is het gevaarlijkste land van Europa”.

Premier Kristersson kondigde veranderingen aan in het grenscontrolebeleid van het land, waardoor dit het strengste van de Europese Unie wordt.

In zijn toespraak op de Nationale Dag van Zweden benadrukte Kristersson dat het voor migranten die niet eens Zweeds spreken en niet in de samenleving willen integreren nog steeds veel te gemakkelijk is om het staatsburgerschap te krijgen.

“Laat ik duidelijk zijn: massale immigratie en slechte integratie werkt gewoon niet,” schreef Kristersson. “Daarom veranderen we nu het migratiebeleid van Zweden en maken we het het strengste in de EU.”

Verslag van de top: De leider van de centrumrechtse Moderaten partij zei dat er nieuwe maatregelen zouden worden ingevoerd om ervoor te zorgen dat er geen migranten worden toegelaten die in hun land van herkomst misdaden hebben gepleegd, ook tests moeten ondergaan om ervoor te zorgen dat ze de Zweedse cultuur en het Zweedse erfgoed respecteren.

“Een ‘nee’ tegen asiel betekent ‘nee’ en je moet het land verlaten. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet,” zei de premier. “Even belangrijk is dat een ‘ja’ betekent dat je echt betrokken raakt bij de Zweedse samenleving.”

  Horror-Somaliër dook op bij het ontbijt van de familie: "Ik wil neuken!"

Kristersson zei dat staatsburgerschap niet alleen te maken heeft met het verkrijgen van een paspoort maar ook dat het een “sociaal contract moet zijn en dat sociaal contract zowel rechten als plichten bevat.”

Hij voegde eraan toe dat er tot nu toe “absoluut niet verwacht werd dat iedereen die naar Zweden komt ook echt onze taal leert,” wat de “lijm is die ons samenbindt.”

De maatregelen worden ingevoerd dankzij de politieke lobby van de rechtse partij Zweden Democraten, die nu de op één na grootste partij in de Riksdag is en Kristersson aan de macht houdt via een vertrouwens- en leveringsovereenkomst.

Zoals we eerder meldden, heeft zelfs Kristerssons voorgangster, de linkse Magdalena Andersson, gezworen om etnische getto’s af te schaffen, omdat ze niet wilde dat er “Somali-steden” in het Scandinavische land zouden ontstaan.

Na etnische rellen waarbij meer dan 100 politieagenten gewond raakten, waarschuwde Andersson: “De segregatie is zo ver doorgeschoten dat we in Zweden parallelle samenlevingen hebben. We leven in hetzelfde land, maar met verschillende realiteiten.”

Zweden leert eindelijk de les dat diversiteit in feite geen kracht is, maar is het te laat nu de autochtone Zweden binnen enkele decennia een minderheid zullen worden?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Moslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVladimir Poetin houdt van tanks
Volgend artikelEuropese autoriteiten willen dat kinderen jonger dan 5 jaar worden ingeënt tegen Covid met 3 doses van de injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. Voordeel van (moslim) migranten is: ze laten zich niet upjutten door de nato, ze hebben geen koude oorlog-Rusland fobie, ze laten zich informeren door diverse nieuwsbronnen in het Turks, Arabisch farsi zodat ze wel geïnformeerd zijn, bij oorlog en dienstplicht vluchten ze weg, ze hebben geen boodschap aan co2 geleuter, geen regenboogvlag carnaval en tot slot gaan echt niet meedoen aan de insectenmenu’s van gates en schwab.
  Daarom zeg ik: asielzoekers welkom! Lang leve de multiculturele samenleving & de islam + islamitische leefregels horen er gewoon bij.

  • Aanvulling, zo veel mogelijk halal regels bij voeding, waarbij geen ruimte is voor insecten en kunstvlees, want kunstvlees en madenburgers zijn in strijd met de wil van Allah en de Koran.

   • Inshallah.

    Alhoewel mogelijk licht cynisch bedoeld zit er zeker kernen van waarheden in.

    Mooi om te zien is hoe het resultaat van zwak leiderschap zich ontwikkeld. Staat in contrast met bijvoorbeeld Orban, een leider die belangen behartigt van Hongaren, zoals het hoort.

    • Mee eens;
     Moeilijk om hier in wokie cultuur te gedijen als buitenlander. Je kind 🌈 onderwijs. Paar maand geleden familie teruggegaan, – groot gelijk.

  • Ja Zweden bestaat al niet meer Nederland zal snel volgen is al bezet door de Islam terroristen en het mag nu wel duidelijk zijn dat Nederland heel snel zal volgen en daarvoor heeft Pim en Theo en niet vergeten Wilders meer dan vijftien jaar geleden voor gewaarschuwd maar zij waren foute mensen en kijk nou laffe Europeanen wij het volk al veel klappen gaan krijgen maar jullie elite zullen ook door de moslims worden afgemaakt als jullie niet meer nodig zijn, maar jullie laf en dom volk gaan ontzetten veel pijn en verdriet gaan krijgen en het is jullie gegund verraders vuile VVD’ers en linkse ratten.

 2. Al die Zweedse blondines worden verkracht daar in Malmö door Afrikanen en licht getinte midden oosten figuren, vader staat er machteloos bij te kijken als een voyeur.

  Hier staat de deur en vagina ook wagenwijd open .

  • Daar blijft het bij de ‘me too’ bewegingen heel stil over, want moslim mannen aanklagen is immers niet zo ‘veilig’ als blanke mannen doetjes aanvallen…

   Iedere vrouw die voor een open grenzen partij stemt en verkracht wordt, verdient een extra schop onder haar kont wegens zelf gekozen en moet ook niet komen janken als ze daarbij een of andere uit de derde wereld geïmporteerde ziekte oploopt.

   Kiekens die hun ‘gat’ verbranden, moeten maar op de blaren zitten, anders leren ze nooit dat keuzes consequenties hebben.

 3. Tja, krijg dat minderwaardig klootjesvolk nou maar weer eens je land uit…..Overigens zou ik graag al dat domme linksgespuis een enorme publieke afranseling willen geven. En permanent uit machtsfuncties zetten.

 4. Vervanging van onze blanke cultuur door primitieve derde wereld culturen = weg welvaart.

  Eens de blanke cultuur genoeg verwaterd zal zijn door de komst van ‘vluchtelingen’ die hun eigen cultuur – die ze zogezegd ontvluchten – paradoxaal genoeg mee naar hier brengen, zal het afgelopen zijn met de westerse welvaart en zullen we hier even armoedig en onveilig leven als in de andere derde wereld landen.

  Eens het zover is zullen de ‘derdewerelders’ natuurlijk niet meer naar hier ‘vluchten’ want dan valt hier voor hen ook niet meer te rapen dan in hun eigen derde wereld landen.

  Linkse deugmensen schijnen in de waan te leven dat de ‘sterke schouders’ van onze samenleving sterk genoeg zijn om hier de hele wereld op te vangen en te onderhouden.

  Als het op betalen aankomt voor hun wereldwijde solidariteit schuiven de deugmensen de rekening altijd door naar ‘anderen’ want dan hebben ze zelf altijd plots last van ‘zwakke schouders’.

  De deugmensen schijnen echter niet beseffen dat als ons hele systeem van westerse welvaart uiteindelijk in mekaar stuikt, ze zelf hiervoor de zwaarste prijs zullen betalen.

  • To be honest..

   Ik ben zelf van Hindoestaanse afkomst en de Nederlandse cultuur heeft niet heel veel met huidskleur te maken. Immers in de 16e eeuw kwamen menigeen Europese migranten hier vanwege de tolerantie.

   Desalniettemin begrijp ik volkomen wat je bedoeld.. mijn vader als migratie uit Suriname zijn leven treinstations schoongeboendin zodat ik naar school kon gaan. Ik heb gestudeerd een baan een huis en kids en alles maar in hart en nieren een Hollander! We eten roti maar ook stamppot.

   Ben dus ook tegen jet gespuis dat hier lukraak binnenkomt met een pseudo D66 green card.

   • Interessant.
    Een vriend van mij uit Gent is zoon van een Moslimvader en een Katholieke moeder (jawel, het kan!). Zelf gelooft hij wel in het bestaan van een god maar niet in wat er in de door mensen (met een “agenda”) opgeschreven “heilige schriften” staat.
    Een zeer sympathieke en uiterst slimme kerel, Dr. in de Scheikunde.
    Binnenkort komt ie zich hier in Montevideo vestigen (in een flat op nog geen 200m van mij) omdat ie Europa zat is. O.a. en vnl. vanwege … de Moslims.

    • Beste Mensen

     Vluchten is een laffe optie
     Weest moedig en trotseer Uw eigen wederhelft
     Daarna pas denken aan verhuizen
     Anders gaat het Negatieve overal met persoon in kwestie mee

     Dank U

     • Wat een onzin.
      Ik kan in mijn eentje niet op tegen een overmacht.
      En mijn enige verantwoordelijkheid is jegens mezelf en mijn gezin.
      Als het voor de veiligheid van mijn kleuters beter is te verhuizen, dan ga ik niet hardnekkig vasthouden aan mijn geboortegrond.
      Overigens had ik voor mijn recentste move sowieso al in 5 landen gewoond…
      Trouwens wie in een slechte buurt woont met een hoop criminaliteit en die het zich kan veroorloven, die verhuist naar een betere.
      Waarom zou iemand alleen van de Safehoek naar Brasschaat cq. van de schilderswijk naar Wassenaar mogen verhuizen maar niet van de Benelux naar Uruguay?

      Maar wie te arm is of te bang van het onbekende of zich qua vaardigheden niet qualificeert voor de buitenlandse arbeidsmarkt, kan natuurlijk ook gewoon blijven en de vooruitziende rijke of hooggekwalificeerde emigranten beschimpen met wat ongefundeerde loze kreten en zichzelf voorliegen dat ie een held is…

      • Beste Mensen

       Daar heeft U ook gelijk in
       Er op uit trekken wanneer de ingeving plaats vind van: Nu weg anders is het te laat
       Is ook een goede initiatief
       Heel goed dat er mensen zijn die luisteren naar hun innerlijke zelf
       Het enige echte woord dat rechtstreeks uit het Universum tot God word gezonden

       U loopt met God
       Er zijn bestaan maar weinig Wezens dieren die de naam Mens dragen en kunnen luisteren naar de Woorden Gods
       Nogmaals heel goed

       Dank U

 5. Het is een ongenuanceerde debielenbende rondom die migranten ellende. Ik zie hier in het bos ook geen vogels bij elkaar hokken die niet bij elkaar willen hokken. Ik zie geen mussen met lijsters krikken en nestjes bouwen. Ook zie ik geen duiven koeren naar de mezen. Verder zie ik geen katten met honden paren. Of paarden met schapen boinken hier op de weilanden. Het is zo’n dom gehouwehoer om te verwachten dat het ene soort met het andere soort gaat hokken. Welke idioot heeft dat bedacht? Die Kalergi idioot begon er mee, maar ook deed Joop den Uyl zijn best. Een uil van een zak. Het mensensoort ontstaat uit zijn eigen geologisch gebied, en hoort daar te blijven. Net zoals de leeuw in Afrika woont, en niet op de noordpool. De ijsbeer zie je ook niet in Afrika geboren worden. Zo ontstaan bruingetinte mensen in heel andere gebieden dan witte mensen. Ik zie geen hordes Japanners asiel zoeken in NL of ergens anders. Of Chinese stampedes EU binnentrekken voor bed & breakfast. Ook zie ik geen NederLalaLanders naar Afrika migreren met bussen en koffers voor onderdak en bescherming. Als iemand in een ander gebied wilt gaan wonen en werken, dan zou dat moeten op basis van zijn kennis en inzet en aanpassingsvermogen, en niet omdat hij een ‘vluchteling’ is. Vluchteling waarvan??

  Welk mensensoort beter is dan een andere, doet het terzake? Wat speelt zijn de psychopatische stomkoppen die zich naar boven hebben geklauwd in de eoa ‘regerings’ vorm en geld graaien onder het mom van die zgn vluchtelingen en asielzoekers. Destijds was er een deal gemaakt met Hoessein in Marocco om hun agressieve serpenten de rest van EU in te sturen om de sociale infra te verstoren. Dit was bekokstoofd door de Zio’s, en dit vernam ik zelfs van een Marokkaanse man in Brussel die me de details uitlegde, het waarom er van, en me foto’s liet zien van Hoessein en Netanyahu. De babyboomers weten nog goed wat een klerezooi het werd met die primitieven die uit Turkeije en Marokko kwamen in de jaren 60. Maar heeft het de NLse kaaskoppen goed gedaan? Ze zien er nog steeds uit als bleke inteeltscheten. En wat is er met de Molukkers gebeurd, en de Indonesische mensen – zijn die opgelost of zitten die ook nog in hun eigen enclaafjes?

  Het punt is, mensen moeten zitten waar ze zich lekker voelen, en niet gedwongen worden om met andere menssoorten te hokken als ze daar geen zin in hebben. Dit heeft niks met discriminatie of minachting te maken, en al helemaal niet met ‘multiculturalisme’ , maar met geldstromen door mensenhandel.

   • Tigron juni 9, 2023 at 15:21
    Geldstromen door mensenhandel. Gerard de Boer in jouw link laat dat goed zien. Bedankt voor deze waardevolle link, Tigron, iedereen zou er eens in moeten bladeren. Bijvoorbeeld om dit te lezen:

    https://gerard1945.wordpress.com/author/gerard1945/
    “De komst van asielzoekers kan voordeel opleveren voor de bestuurlijke elite.
    Als voorbeeld een gemeente met 23.800 inwoners dat 300 asielzoekers opvangt. Aangezien het inwoneraantal nu boven de 24.001 komt, gaat het van een Klasse 3-gemeente naar een Klasse 4-gemeente. Hierdoor krijgt de burgemeester een salarisverhoging van 704,18 euro per maand (2022) en de wethouders 459,45 euro per maand (2022). Mocht de gemeente weer naar een lagere inwonersklasse teruggaan dan heeft dat blijkens artikel 3.2.1 lid 6 van het Rechtspositiebesluit decentrale politieke ambtsdragers geen invloed op de bezoldiging van de op het tijdstip van de overgang in functie zijnde burgemeester en wethouders.”

    Poen, poen, poen. Alles gaat om poen. En de zgn vluchteling is niet meer dan een commodity voor de besluitnemers die het beste met jou voor hebben. Wat een smeerlapperij is het toch overal. Feodale smeerlapperij.

  • Jullie er om gevraagd en genoeg en er is gewaarschuwd geworden maar Wilders was jullie vijand omdat het links gepeupel en de elite er om vroegen , nu zien jullie dat jullie je eigen graf hebben gegraaf hebben, lekker volk je zijn die Nederlanders toch en daar hebben wij ouders zo voor moeten lijden naar de oorlog.

   • Wilders is een ziomossadagent en speelt uiterst subtiel dubbel spel. Oplossingen komen nooit uit zijn koker en hij zaait slechts verdeeldheid.

 6. Mee eens , burger – het doet er niet meer toe.

  Mogelijk zijn ze erachter dat emigranten schijt hebben aan de overheid, komt ze niet uit.
  Bovendien, maakt het slapend Zweden wakker.

  Wat betreft , een Zweedse minister, een Duits dagblad, verhalen over misbruik- kan…
  Je weet hoe verhalen gespind worden en wat ze ermee willen bereiken; verdeel en Heers voor project destabiliseren samenleving in dit geval ophitsende verhalen naar andere cultuur.

  Over de zoon van Biden, heeft hij het niet. Pornografisch materiaal/ kids.
  Amerikanen kunnen rondvliegen.
  Over insekten, psychische problemen creëren dmv transgender, sex onderwijs ook niet
  Ook niet over orgaanhandel, biolabs oekistan; overheid Zweden wil 11 juli bij de NAVO toetreden maw men vindt het oké.
  Triest voor slachtoffers en nabestaanden 🇺🇦

  • De politieke agenda is veranderd, nu worden de conservatieve moslim migranten een blok aan het been van de regenboog coalities, eens zien welke berichtgeving de media gaat presenteren over de islam, nu de media volledig ‘woke’ is gegaan.

 7. het heeft allemaal te maken met ontvolking. Afrikanen hebben (gemiddeld genomen) een betere fysiek.
  Hier heeft 80% een spuit gekregen, dus die zijn waardeloos.
  Iemand moet het werk overnemen en de boel draaiende houden.
  over een tijdje is er weer een pandemie (zogenaamd) en dan worden de “nieuwen” weer ingespoten.
  en begint alles weer opnieuw.
  ze gaan net zo lang verder, tot er de beoogde 500 miljoen mensen is bereikt.

  hier in NL zijn ze ook begonnen, de asielzoekers worden opgehaald door het leger. Mijn neefje is nu in Ter-Apel OPGEHAALD!!!!!

  • Wat bedoel je asielzoekers opgehaald naar ter-Apel waarom , wat te doen daar .. ? Je neefje .

   NB de economie wordt met opzet vernietigd door de overheid voor Hun leider(s) klaus
   The great reset , you OWN nothing, wij dus – zij Alles, depopulatie
   voor de bolsjewistische heilstaat, is alom bekend ! Dus niet zeuren, asielzoeker is de oorzaak.

   Handig als je de immigratie ( zelf naar binnen gehaald) ergens de schuld van kan geven. daar gaat de politiek mogelijk een ‘onhandige’ oplossing voor geven. Verdeel en Heers.

   • ja, mn neefje. ik ben algerijn (hier geboren) De Europese overheden halen ze gewoon op. Reden: Ontvolking / vervanging. Zoveel mogelijk mensen in west-europa en dan rusland binnenvallen, wat doet rusland: vernietigd Europa, de opgehaalde asielzoekers zijn dan ook verdwenen. De overlevende moeten werken en alles aan de gang houden. De meeste hier zijn gevaccinerd, dus die vallen binnenkort om. Wat ik je eerder zei, ze gaan net zo lang door tot de beoogde doelen zijn gehaald.

  • Zogenaamd ‘politiek cliëntelisme’ heeft honderdduizenden of zelfs miljoenen propere nep jobs gecreëerd in de ambtenarij en in allerlei met pakken belastinggeld gesubsidieerde ngo’s waardoor de echte productieve jobs in de private sector niet meer ingevuld geraken.

   Men importeert derdewerelders in de waan dat die deze jobs gaan doen, maar die zijn daartoe in vele gevallen niet bekwaam wegens te laag IQ ofwel bedanken ze feestelijk voor het aanbod en blijven ze liever genieten van allerlei uitkeringen en voorzieningen waarvan ze eisen dat de ‘racistische’ blanke man hun die gratis voor de rest van hun leven moet aanbieden.

   Ze worden hierin volop gesteund en aangemoedigd door een links allegaartje dat zelf ook weinig of niets bijdraagt aan de publieke schakist (dat laten ze aan anderen over) maar er wel in grabbelt om zichzelf rijkelijk te bedienen met subsidies en andere uitkeringen waarop ze menen recht te hebben.

 8. Ook zie ik geen NederLalaLanders naar Afrika migreren”
  Hela! “Ge moe ni huil ni”
  Ze hebben het zich meteen toegeeigent en de neger buitengeschopt.

  “Of Chinese stampedes EU binnentrekken”
  Die hebben hun eigen Chinatowns mee.

  “En wat is er met de Molukkers gebeurd, en de Indonesische mensen – zijn die opgelost of zitten die ook nog in hun eigen enclaafjes?”
  Is de trieste waarheid van de Nederlandse uitbuiting van Molukken en Indonesiërs.

  Er is niets veranderd, de glorie van kolonialisatie is “misschien” voorbij, althans niet zichtbaar meer.
  Maar de landen en mensen worden nog altijd leeggezogen door de zelfde klieke.

  En de gewone mens lijdt.
  En wie kan, vlucht, en ja het crapuul volgt in hun zog en haalt er nog een voordeeltje uit.

  • Toch wel merkwaardig dat sinds ze in Afrika onafhankelijk geworden zijn en de zwarten daar het zelf allemaal beter gingen doen dan die blanke kolonisten, ze nu hun benen onder hun lijf uitlopen om toch maar terug bij de ‘racistische’ blanken te leven.

   Hieruit blijkt duidelijk dat ze sinds hun onafhankelijkheid als gevolg van hun laag IQ en primitieve cultuur nauwelijks in staat zijn om hun eigen landen welvarend te maken.

   Tja, dan zullen we ze ginder terug moeten gaan koloniseren zeker? Dan besparen we ze meteen de moeite om te ‘vluchten’ naar blanke landen.

   • Doordenker-2 juni 9, 2023

    Na Zuid-Afrika ging het toch ook zo met Zimbabwe?
    Blanke boeren werden van ‘hen’ land verjaagd.
    De inheemsen hadden er toch immers recht op?Het was hun eigen land,dus die goed draaiende boerderij werd geconfisqueerd.
    Nog geen 2 jaar later:De boerderij volledig naar de knoppen bij gebrek aan kennis en discipline onder de inheemsen.
    Nu komen de inheemsen van Afrika disse kant op aan,want hier is het zo goed.
    Als het zo doorgaat zoeken de inheemsen van Nederland wel een betere plek om te gedijen.Gaat de autochtone bevolking over het merendeel weg uit Nederlalaland,houd je vanzelf een enclave van uitkeringstrekkers,invaliden en zwakziniggen over.
    Net als na de wederopbouw.Geen plek voor ons hier?
    Dan gaan we naar:Australie
    Canada
    Nieuw-zeeland
    Zuid-afrika
    En gaan ze daar wel een welvarende samenleving opbouwen.
    Berijp me goed,een vluchteling zou gehlopen moeten worden.
    Maar als half Afrika hier zit,kunnen we onszelf en hun niet meer helpen.
    Gaaf land he?

 9. en nu die schele minister van NEDERLAND nog die blinde gek overtuigen dat hij helemaal verkeerd bezig is ik als leek weet dat hi als zogenaamde president weet geen bal

 10. Alles is al gezegd nu…tussen zin en onzin… veel onzin de klok tikt alleen Vooruit..en begin maar met jezelf.. moeten we allemaal doen..en Niet met witte ballonnetjes zoals we hier in België doen…Zwak zéér zwak…🤮🕳️

 11. “Zweedse premier geeft toe dat “multiculturalisme heeft gefaald” nu de Zweden een minderheid in eigen land worden”

  Komen de Zweden nu pas mee aan, Merkel vond het Duitse multicultureel model ’totaal mislukt’ op 17-10-2010

  • “Komen de Zweden nu pas mee aan”

   Aja want juist nu is het hotnews, Turkije zegt njet tegen toetreding van Zweden in de EU. Wegens onderdak geven aan terroristen.

 12. Dit was en is de opzet van het Coudenhoven Kalergi plan. Het blanke ras moet vervangen worden door een nog meer slaafs ras. Dat is gemakkelijker te controleren doorvoeren elite bende.
  In Zweden is het doel al bereikt. Nu de rest van Europa nog. En dat stevent in sneltreinvaart in dezelfde richting als wat in Zweden gebeurt. “Umvolkung” het dat zo “mooi” in het Duits.
  De slinkse bende wordt “bedankt”.

  • Makkelijker te controleren? haha… de politie durft al niet eens meer te komen in die steden waar dit gespuis rondhangt. Dus wat willen ze controleren dan?
   De enige makke schaapjes is het EIGEN volk!.. maar daar hebben ze vast niet over nagedacht!

 13. Vroeger heette een kapotje in het zweeds (Pippie Vangkous)
  Mag ook al niet meer discriminatie .
  “Quote”Wie het populaire kinderboek Pippi Langkous uitleent in de bib van Gent, botst binnenkort waarschijnlijk op een waarschuwing voor racisme. Dat is een van de stappen uit een ‘dekoloniseringstraject’ waar Gent al een tijd aan werkt. Welke boeken een waarschuwing zullen krijgen, moet nog bekeken worden. “De klepel slaat door”
  In 2014 ontstond in Zweden echter veel ophef over het feit dat de vader van Pippi ‘neger-
  koning’ wordt genoemd. Critici vonden deze term racistisch en stelden dat het taalgebruik
  aangepast moest worden. Anderen meenden dat de term niet racistisch bedoeld was en dat
  deze in een historische context moest worden geplaatst. De emoties laaiden hoog op: moest
  dit Zweedse culturele erfgoed worden aangepast aan de eisen van deze tijd?
  Hoe zeg je in het zweeds van de potgerukt?
  rippad från potten
  En porno is Natte Vachten.
  Zo weer wat geleerd over Zweden .
  Verder verloren zaak om de immigratie een halt toe te roepen .
  Voor de Bühne .

 14. Zie Libanon.
  Was een rijk en sociaal land.
  Totdat ze de Palestijnse vluchtelingen opnamen, en hun behuizing, scholing, medische zorg, voedsel gaven.

  Dat kon natuurlijk niet; dus begonnen ze een fatwa.
  Zie de videos Brigitte Gabriel, nu hoogste veiligheids official in USA; zij overleefde het als kind, dankzij Israel.

  Islam moslims zijn als ratten; ze kunnen alleen vernietigen.
  Er zijn 130 oorlogjes gaande; 98% is islam gerelateerd; 92% tussen moslims; daar moeten we beide kanten wapens leveren.
  ————————————————–
  Het enige wat Zweden kan doen, is hetzelfde wat wij zouden moeten doen: om te beginnen: alle vluchtelingen, zonder vast werk, ongeacht hun status uitzetten, met gezin en al.
  Eerste golf methode: simpel: alle uitkeringen en subsidies aan hun stoppen.

  Tweede golf; de gedwongen deportaties: leger inzetten, no-go zones schonen, huizoeking; arresteren bij een brengen en uitzetten. Met gezin.

  maar eerst natuurlijk, om herhaling te voorkomen: uit EU, uit euro, uit Nato, uit WHO, uit UN, grenzen dicht en bewaakt. geen enkele vluchteling toelaten.

  Ander politiek systeem D66 verbieden.
  Nooit weer links aan de macht.

  Doen. Zal een paar weken gemekker en geblaat opleveren; nou en?

 15. Alternatief: doe niets.
  Na een paar jaar nemen de moslims over en wordt de Sharia ingevoerd.
  Altijd onthoofdingen op vrijdag middag na de moskee.

  Een paar jaar, hooguit 2, dan is er geen geld meer voor uitkeringen.Land failliet.
  Dan gaan de ratten vanzelf weg.

 16. De drie stadia van de menselijke evolutie zijn 1. Lemurië (corresponderend met de leeftijd van 1 tot 7 jaar) dat van 18,5 tot 12 miljoen jaar geleden duurde, waar sensualiteit het hoogst haalbare niveau van ontwikkeling voor het kindniveau was – nu het zwarte ras; 2. Atlantis (corresponderend met de fase van 7 tot 14 jaar in een mensenleven) dat zo’n 12 miljoen jaar geleden begon, toen de passies ontwikkelden en de devotie naar een leider – het huidige rode en gele ras; 3. De blanken (14 tot 21 jaar) toen voor het eerst een mate van volwassenheid en zelfbeschikking begon.

  https://www.esoteric-philosophy.net/spiritdev.html

 17. De zielen die zich gewoon bewust zijn van het leven op het fysieke vlak en van gewaarwording zijn traag, inert, onbegrijpelijk, verbijsterd door hun omgeving, maar ze zijn niet verbijsterd, zoals de meer gevorderde en emotionele types, door gebeurtenissen. Ze hebben geen besef van tijd of doel; ze kunnen zelden langs een mentale lijn worden getraind en ze vertonen zeer zelden vaardigheid in welke richting dan ook. Ze kunnen graven en dragen, onder leiding; ze eten, slapen en planten zich voort, volgens de natuurlijke instincten van het dierlijk lichaam. Emotioneel slapen ze echter en mentaal zijn ze totaal niet ontwaakt.

 18. Beste Mensen

  Het doet Soms pijn
  Kort maar krachtig
  Dat is Nog lang niet zo erg als in het land dat :
  Amar Ahaar KhaanPaan heette : overwinnaar in verbouwen van voedsel
  Nu bekend als Amerika
  Europeanen zijn daar toch ook in de Meerderheid
  Alle indianen zijn uitgeroeid
  Terwijl in Zweden geen èèn Zweed pijn is berokkend door de Ontdekkers van het
  Beloofde Land dus de officiele bewoners
  Inboorlingen zijn toch maar Barbaren
  Die kunnen en mogen gewoon worden afgeknald
  Zie Oude Cowboy films
  Van hoe de Witten mensen die bezeten waren door het Blanke te Weten de Aliens of het KwallenRas daar te werk gingen
  Wat gebeurt er in Zweden
  Die Zweed gaat zelf op de vlucht

  Dank U

 19. Je hoeft alleen de kleuterschool te hebben doorlopen om door te hebben dat een gigantische import van uitkeringstrekkers uit arabische en afrikaanse landen zal leiden tot een catastrofe.
  Aangezien het meeste van het linkse deugvolk totaal geen besef hebben van de realiteit, op één of andere manier een gigantische haat koesteren naar het blanke ras, zal dat resulteren in hun eigen ondergang en sleuren ze iedereen met zich mee!

  • Beste Mensen

   Niemand maar dan ook niemand op Mama Aarde is Blank
   Met uitzondering van de infiltrant zelfs God & Duivel kunnen daar nog een punt aan zuigen
   Bezeten Witte mensen verbeelden dat ze Blank zijn M.a.w. God of Duivel
   Gebraindrained Gebrain Washed Gehersenspoeld door de Aliens het KwallenRas de Doorzichtigen
   Zou mensen Adviseren om eens heel ontspannen voor de spiegel te gaan staan
   En zichzelf haarzelf af te vragen
   Kan ik mijzelf zien ?
   Zo ja.. hoe in hemelsnaam durf ik mij dan blank te noemen ?
   Blank is Vernis Blanke LAK
   Doorzichtig
   Heeft men wel eens een Kwal gezien ?
   De kans is wel klein maar als men geregeld op het strand langs gaat dan kan men per toeval wel eens een kwal tegen komen
   Een Kwal is Blank

   Dank U

 20. In Nederland niets anders nu 4.5 milj en in 2040 8a9 milj aan import. Krijgen meer kinderen dus nada niks meer aan te doen. 1op 5 werkt zie cbs de rest uitkering. Uithollen van de maatschappij.

 21. Ik zie in diverse landen in Europa dat er problemen zijn, de problemen in Zweden zijn natuurlijk voor een gedeelte door de overheid veroorzaakt, ik begrijp dat er hele delen van steden in Zweden inmiddels zijn overgenomen door de drugswereld, hetzelfde zien wij toch in ons land, Peter R de Vries en een advocaat vermoord en Ines Weski die is gechanteerd en gemanipuleerd, ook die stond lang bekend om haar onafhankelijke bitch in de branding maar zie hoe het kan verkeren, zij ondermijnen de rechtstaat, volgens mij doet Rutte en zijn gedogers,meelopers van in de regering en als oppositie hetzelfde al jarenlang, dan komt het in dit geval dus helemaal niet door immigranten.
  Het is makkelijk om daar steeds over te beginnen, het zwarte schaap noem ik het maar.
  Geef een ander voorbeeld, de meerderheid koos voor Rutte en dit kabinet, zij zitten er al jaren, er is geen cultuurverandering gekomen, deze coalitie en vele oppositieleden steunden de oorlogsretoriek van Rutte, het aanmoedigen van de oorlog kende letterlijk geen grenzen, i.p.v. voor de vrede gaan willen we oorlog, wat is de consequentie van dit beleid, we hebben al een enorm tekort van gebouwde huizen voor onze eigen bewoners maar nu komen er door ook dit beleid nog eens duizenden vluchtelingen uit het Kievse erbij, en dan hoor je sommige in de regering protesteren want ze willen wel de oorlog maar niet de vluchtelingen, ja hoe krom kun je zijn mensen, ik ga niet mee in het maar bashen van of homo’s,joden of moslims, het beleid is gewoonweg ruk en dat is bewust ruk, iedereen is er slachtoffer van, een kleine groep heeft er profijt van en Rutte lacht en fietst straks weer rustig naar zijn huisje terug en geniet van zichzelf want hij houd veelal van zichzelf, wat een puinhoop is het toch, in veel landen in Europa, buiten Europa en de VS denk ik dat het in sommige delen van de aardkloot misschien helemaal zo bizar is, zij zijn simpelweg niet in beeld bij ons, leven gewoon hun leven en bemoeien zich ook niet met ons, soms word je er moedeloos van maar ik hou teveel van het leven om daaraan toe te geven, never surrender zingt Saxon en zo is het.

 22. Discriminatie en inclusiviteit zijn de nieuwe toverwoorden van deze tijd om mensen tegen elkaar op te zetten. Het klimaat wordt gebruikt om iedereen bang te maken en schuldgevoel wordt aangepraat om zoveel mogelijk immigranten hier naartoe te halen. Over een paar generaties is hier de sharia van toepassing, tenzij we als land dit tijdig tegen houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in