Office of Representative Mike Johnson / Wikimedia / (Public Domain)

De man die het meest verantwoordelijk is voor het weggeven van 95 miljard dollar aan Oekraïne en Israël, is dezelfde man die doet alsof hij tegen Amerika’s “verspillende” buitenlandse oorlogen is. Donald Trump. Het was Trump die overleg pleegde met Speaker Mike Johnson over de inhoud van het hulppakket voor Oekraïne, net zoals het Trump was die het idee bedacht om leningen uit te geven in plaats van de standaard welvaartsaanbieding te verspreiden. Het was ook Trump die zei:

“I stand with the Speaker, (Mike Johnson)” waarna hij toevoegde dat Johnson “a very good job” doet.

Een “good job”?? schrijft Mike Whitney.

Dus in het geheim samenwerken met het Democratische leiderschap om een wetsvoorstel door te drukken dat “de FISA opnieuw machtigt om het Amerikaanse volk te bespioneren zonder bevelschrift, (Tik Tok verbiedt) de DOJ van Joe Biden, die president Trump 91 keer heeft aangeklaagd, volledig financiert en de politieke gestapo van Biden een gloednieuw FBI-gebouw geeft dat groter is dan het Pentagon,” terwijl er geen cent wordt uitgetrokken om de zuidelijke grens te beschermen tegen de zwermen mensen die illegaal het land binnenkomen, is een “good job”?

De vraag die we ons allemaal zouden moeten stellen is: waarom heeft Trump besloten om mee te doen aan deze zwendel? Hij blijft zeggen dat als hij president was, hij de oorlog in Oekraïne in één dag zou beëindigen. Als hij daar oprecht over is, waarom heeft hij dan meegewerkt aan een wetsvoorstel dat de oorlog nog een jaar of twee zal rekken? Dit komt uit een Twitter-post van politiek analist Michael Tracey:

Mission Accomplished. Het is gedaan: Donald Trump en de House GOP hebben zojuist een van de meest epische oplichterspraktijken in de politieke geschiedenis afgerond, waarbij Trump persoonlijk de grootste verstrekking ooit van Oekraïne-financiering heeft bewerkstelligd via zijn afgezant, “MAGA Mike Johnson” (zoals Trump hem liefkozend noemt) De 61 miljard dollar die vanmiddag is aangenomen, is waarschijnlijk genoeg om de brute, zinloze loopgravenoorlog nog minstens een jaar of twee te ondersteunen. Dit na hetzelfde eindeloze gekrijs van de media dat Trump en MAGA Republikeinen gehersenspoeld werden door Poetin en Oekraïne nooit zouden financieren. Die fundamentele hoax gaat door – alleen deze keer deed Trump mee…. Michael Tracey, Twitter

En de reactie van Luca Cabrilo:

Michael je hebt 100% gelijk. Trump had dit monsterlijke wetsvoorstel op elk moment kunnen tegenhouden als hij dat had gewild, maar dat deed hij niet. Hij liet zelfs MAGA Mike op tv zeggen dat hij en Trump het “100% eens” zijn over de financiering van Oekraïne. Trump heeft zijn achterban hiermee genaaid, het kan niet anders.

Michael Tracey weer: Hij heeft het niet alleen “not kill it,” hij heeft persoonlijk de doorgang ervan vergemakkelijkt.

Hier is meer achtergrond van Tracey:

  Gevechten in Oekraïne onthullen de enorme kwetsbaarheden van de VS en Europa

Het wetsvoorstel, ontworpen na overleg tussen Mike Johnson en Trump, geeft de president op mysterieuze wijze de mogelijkheid om de vermeende “lening” aan Oekraïne kwijt te schelden – onmiddellijk na de verkiezingen in november…

En als dat niet brutaal genoeg voor je is, hier is het addertje onder het gras: De fondsen die in aanmerking komen voor “kwijtschelding van de lening” zijn de directe begrotingsinjecties in Oekraïne – dat wil zeggen het geld waarmee de salarissen van de Oekraïense regeringsmedewerkers enzovoort worden betaald – NIET de militaire “hulp”, die het overgrote deel van het pakket uitmaakt. Dus slechts $8 miljard van de $61 miljard die aan Oekraïne is toegekend, komt zelfs maar in aanmerking voor “kwijtschelding van leningen” onder de voorwaarden van deze gigantische wet. En zelfs dat was al een nep “lening” – het hoefde helemaal nooit terugbetaald te worden! Dus daar is je laatste Trump/Johnson-bedrog, nu de GOP van het Huis zich voorbereidt om de *grootste ooit* infusie van Amerikaanse belastingdollars aan Oekraïne erdoor te jagen, veruit, sinds het begin van de oorlog. Allemaal met de zegen van Trump, zoals Johnson overduidelijk heeft gemaakt. Om zijn nauwe samenwerking met Trump te onderstrepen, heeft Johnson de afgelopen dagen de ronde gedaan in verschillende conservatieve media, om de opname van Trump’s “leenconcept” in het wetsvoorstel aan te prijzen. Michael Tracey

Het is allemaal een groot schelpenspel en Trump speelt mee om zijn politieke vooruitzichten te verbeteren. Hoe zou je anders zijn optreden in deze rampzalige poppenkast verklaren?

Trump weet natuurlijk dat zijn terugkeer naar het Witte Huis een aanzienlijk compromis zal vereisen met de nationale veiligheid haviken en zionisten die de regering leiden. We moeten dus niet al te verbaasd zijn dat hij nu in de gunst van hen probeert te komen. Maar voor de mensen die dachten dat Trump een rechtlijnige man was, moet dit een echte eye-opener zijn. Ze dachten dat hij te vertrouwen was, maar nu is het duidelijk dat hij gewoon weer zo’n Beltway nepperd is die zich probeert in te lijven bij de machtselite van Washington om zijn zielige a** terug in het Oval Office te schuiven. Hier is meer van Tracey:

Sorry dat ik een “Broken Record” ben, maar de “Elephant in the Room” hier is echt Donald J. Trump… Trump waarschuwde zelfs direct Rep Marjorie Taylor Greene om Johnson niet te ontslaan, tijdens hun gezamenlijke persconferentie in Mar-a-Lago afgelopen vrijdag 12 april – vlak voordat Johnson zijn oorlogsfinancieringsstrategie onthulde, waarvoor hij trots verklaart Trump’s goedkeuring te hebben gekregen. Het wetsvoorstel bevat zelfs Trumps herhaalde eis om de financiering van Oekraïne te structureren als een zogenaamde “lening”! Johnson verkondigt dat hij en Trump “Honderd procent eensgezind” zijn over dit alles (rechtstreeks citaat) …

Trump heeft zijn enorme politieke kapitaal als drievoudig Republikeins presidentskandidaat gebruikt om zijn rol te spelen en ervoor te zorgen dat het Amerikaanse politieke systeem in perfecte harmonie mobiliseert om $ 100 miljard aan eindeloze oorlogsfinanciering vrij te maken. Michael Tracey

Als Trump bereid is om zo’n dubbelhartige rol te spelen in het veiligstellen van de financiering van de eeuwigdurende oorlogen van het MIC, waarom zou dan in hemelsnaam welke roodbloedige conservatief dan ook op hem stemmen?

  Failliete banken, voedselcrisis, gedwongen vaccinatie en onze grimmige toekomst. "Deze keer heeft het virus het geld zelf geïnfecteerd"

Een van de weinigen die in dit fiasco eervol heeft gehandeld, is afgevaardigde Marjorie Taylor Greene, die duidelijk een van de weinige leden van het Congres is die echt om het Amerikaanse volk geeft. Greene hield gisteren een epische toespraak in het Huis na de stemming over het hulppakket voor Oekraïne. Natuurlijk verscheen haar oprechte presentatie nergens in de uitverkoopmedia, dus heb ik het meeste van wat ze zei hieronder getranscribeerd. Het is de tijd waard:

… De Amerikaanse belastingbetaler heeft al 113 miljard dollar naar Oekraïne gestuurd en veel van dat geld is niet verantwoord. Dit is een voorbeeld van een ziek bedrijfsmodel dat de Amerikaanse regering wil voortzetten… Het Congres stemt voor geld voor buitenlandse oorlogen waar het Amerikaanse volk niet achter staat… Het Amerikaanse volk steunt geen bedrijfsmodel dat gebaseerd is op bloed, moord en oorlog in het buitenland terwijl de regering niets doet om onze grens te beveiligen.

Het Amerikaanse volk heeft een schuld van meer dan $34 biljoen en de schuld stijgt elke nacht met $40 miljard terwijl we allemaal slapen. Maar er wordt niets gedaan om onze grens te beveiligen of onze schuld te verminderen. De inflatie blijft elke dag stijgen en Amerikanen kunnen het zich nauwelijks veroorloven om hun boodschappen te betalen, ze kunnen het zich nauwelijks veroorloven om benzine in hun auto te tanken en ze kunnen zich nauwelijks de huur veroorloven. En nu bedragen de gemiddelde hypotheekbetalingen meer dan 3000 dollar, terwijl ze drie jaar geleden nog maar 1700 dollar bedroegen. Jonge Amerikanen denken dat ze nooit een huis zullen kunnen kopen en toch denkt dit congres vandaag dat het belangrijkste wat ze moeten doen is nog eens 61 miljard dollar sturen naar de oorlog in Oekraïne waar het Amerikaanse volk -met 70%- niet achter staat!

… Maar vandaag is het belangrijkste wat dit orgaan denkt dat we moeten doen, niet de uitgaven verminderen, de inflatie niet terugdringen of onze eigen grens beveiligen die elke dag wordt binnengevallen door mensen uit meer dan 160 verschillende landen… We hebben meer dan 1,8 miljoen ‘got-aways’ en we weten niet wie deze mensen zijn… en toch hebben we mensen in dit congres die ‘stoer praten’ en zeggen: “We moeten Rusland verslaan. Oh, we moeten Oekraïne beschermen” en toch zijn jullie allemaal niet bereid om de Amerikaanse burgers te beschermen die jullie salaris betalen, die betalen om het licht te laten branden en die betalen om de federale overheid draaiende te houden. En waarvoor?

  De oorlogshitserij van het Westen: "De tijd van vrede is voorbij"

Voor niets! Oekraïne is niet eens lid van de NAVO, maar alles wat je hoort in Washington DC is “Oh, we moeten Amerika’s zuurverdiende belastinggeld blijven uitgeven om Oekraïners te blijven vermoorden om een hele generatie jonge mannen uit te roeien, zodat er (duizenden) weduwen zijn, en vaderloze wezen, en niet genoeg mannen om in hun industrie te werken. Oh, maar je steunt Oekraïne echt. (sarcasme) Wat is dat voor steun? Het is weerzinwekkend!

Schande over de Amerikaanse regering! Schaam je voor de Amerikaanse regering! Als we ons leger willen steunen, steun dan ons leger. We zouden onze wapens en munitie moeten opbouwen, niet naar het buitenland sturen om buitenlandse mensen te doden.

En als dit orgaan was wat het pretendeert te zijn, dan zou ieder van ons vrede eisen in Oekraïne; vrede voor deze mensen, zodat er niet meer van hen hoeven te sterven. Maar je hoort nooit iemand vrede eisen. Nee, nee, nee. Vrede is het laatste wat Washington wil omdat het niet in het bedrijfsmodel past. Dit is een bedrijfsmodel waarvan ze zeggen dat het de Amerikaanse economie opbouwt en Amerikaanse banen beschermt. Wat een walgelijk bedrijfsmodel. We zouden een bedrijfsmodel moeten hebben dat onze Amerikaanse bedrijven en Amerikaanse banen opbouwt om Amerikaanse belangen te dienen, en ons leger en onze regering zouden zich moeten bekommeren om de bescherming van de nationale veiligheid van de Verenigde Staten van Amerika en de Amerikanen die hun zuurverdiende belastinggeld betalen om dit alles te financieren.

America last. America last. That’s all this is. America last, every single day. – Vertegenwoordiger Marjorie Taylor Greene

Bravo, Marjorie Taylor Greene. U spreekt voor velen van ons.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin geeft toe dat hij “naïef” was over het Westen. Wat het echt wilde was het uiteenvallen van RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-elites beloofden een welvarende groene toekomst. Dit kan hun ondergang worden
Volgend artikelAmerikaan Ian Burdett gedood, PATRIOT raketbatterij vernietigd, Duitse Leopard Tanks als Russische trofeeën meegenomen in Oekraïne.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

69 REACTIES

  • Wat een REDE zou kunnen zijn waarom Amerika met Trump extra kwaad is NU,
   Net als Frankrijk mijnheer Macron, dat uit z’n vel is gesprongen:
   Afgelopen week heeft Rusland, Niger in Afrika bevrijd van zijn Amerikaanse KOLONIST.!
   Frankrijk “jatte daar hun URANIUM” voor hun kerncentrales.
   Maar voor beide is dit NU OVER, en dat doet “HEEL VEEL PIJN”.
   En Rusland is met een sneltreinvaart, de Kolonies die Rusland vragen hun te bevrijden, deze opdracht aan het uitvoeren.
   Kijk op de kaart van Afrika, dan zie je hoeveel LAND Frankrijk, Amerika, Duitsland en Engeland
   al verloren hebben (het continent AFRIKA is bijna helemaal bevrijd), en al deze oude kolonies zijn nu “SOEVEREIN” en dat LATEN ze nooit meer los……!!!!!!

 1. Het blijft een vreemd fenomeen, bevolkingen die zich vrijwillig laten beroven van hun welvaart ten behoeve van een handjevol dieven die zeggen het goed met je voor te hebben. Eigenlijk verdienen ze niet beter, dit is al zo oud als de wereld.

  • Houd op om te zeggen dat de mensheid dit verdient!!! We worden keihard bedrogen door iedereen die wij vertrouwden. Wij zijn slachtoffers. Wat jij doet, en wat velen nog steeds doen, is het slachtoffer de schuld geven ipv de dader!!! HOUD DAAR MEE OP… DOOR DIT SOORT ONTMOEDIGING GAAN WE NOOIT OPSTAAN!!!

   De meest angstaanjagende kracht voor de dood komt van de mannen die met rust gelaten wilden worden.
   Ze proberen, hun hele leven, hun eigen zaken te regelen en te zorgen voor zichzelf en degenen van wie ze houden. Ze weerstaan elke impuls om terug te vechten, omdat ze weten dat daaruit een onafwendbare en permanente verandering van het leven zal voortkomen.
   Zij weten dat op het moment dat zij terugvechten, de levens zoals ze die hebben geleefd, voorbij zijn.
   Op het moment dat de mannen die met rust gelaten wilden worden, worden gedwongen om terug te vechten, wordt dat een vorm van zelfmoord. Ze vermoorden letterlijk wie zij vroeger waren.
   Dat is de reden waarom deze mannen, die met rust gelaten wilden worden, wanneer ze gedwongen worden geweld te gebruiken, met ongenadige wraak vechten tegen degenen die hun vroegere levens hebben verwoest.
   Ze vechten met rauwe haat en een gedrevenheid die niet kan worden doorgrond door degenen die alleen maar spelletjes spelen van politiek en terreur. Ware terreur zal aan de deur van deze mensen komen, en ze zullen schreeuwen en smeken om genade. Maar het zal aan dovemansoren gericht zijn bij de mannen die gewoon met rust gelaten wilden worden.

   • @Theme Ik begrijp je frustratie voor 100% Het is zo’n dooddoener om te zeggen dat het onze eigen schuld is. “Ze hebben er zelf op gestemd” is ook zo’n dooddoener. Niemand heeft hier op gestemd of hier om gevraagd. De dader is ALTIJD de schuldige, nooit het slachtoffer. Dit zijn mensen die zeggen dat als een vrouw met een korte rok aan loopt dat het haar eigen schuld is dat ze verkracht wordt. Ik denk dat het een soort zelfbescherming is, het is hun eigen schuld, ik doe dat niet, dus het zal mij niet overkomen. Zo iets denk ik, anders begrijp ik die eeuwige dooddoener ook niet. Een regering hoort gewoon in opdracht van het volk te handelen, daar betalen wij ze voor en dát verdienen we! Eerlijk gezegd zou ik het sowieso liever zonder regering doen, wat zij doen kunnen we zelf veel beter. Maar het komt goed, de globalisten zijn ernstig aan het afbrokkelen. We krijgen nog met wat ernstige stuiptrekkingen te maken van die criminelen, maar het gaat ze niet helpen. Het licht is aan het winnen.

    • Als je zonder regering wil leven,
     Zou je moeten decentraliseren c.q. veel kleinere gemeenschappen.
     Een Dorp c.q. kleine stad, met gekozen Burgermeester, om de 2 jaar verkiezingen.
     (Denk aan de tijd van Swiebertje)
     Dan kan je het leven eenvoudig en goedkoop houden.
     Ik heb hier of in NineForNews.nl: een jaar of zo geleden een heel stuk over geschreven.

     • @Anton en Oprecht…

      We moeten allemaal onszelf gaan besturen vanuit ons hart. In ons hoofd denken we en dat denken wordt dmv angst volledig bestuurd. In ons hart weten we en daar zij wij onze eigen leiders obv liefde.

      Persoonlijk leiderschap obv liefde maakt alle vormen van leiderschap buiten ons overbodig. Maar angstige ego’s zijn zo diep gehersenspoeld dat ze niet kunnen geloven dat wij onszelf kunnen regeren. Voor het ego is liefde machteloos… het ego is angst en het ego sterft als liefde terugkomt, daarom geloven ego’s niet in liefde. Mensen zijn ontkoppelt van liefde, daarom is er alleen nog maar angst en de angst wil in leven blijven, dus geloven ego’s niet in liefde.

      De oplossing zit in ons, maar zolang mensen nog worden bestuurd met ego (angst), durven ze niet te geloven in de oneindige kracht van liefde. Satanisme heeft de macht omdat wij allemaal in ons ego (angst) zitten, zodra wij liefde worden gaan dingen van de ene op de andere dag 180 graden veranderen.

      Wil je vrede op aarde en wil je dat de waanzin en krankzinnigheid stoppen??? Ga dan je angst (ego) loslaten om onverslaanbare liefde te worden. Liefde sterft voordat het angst laat regeren. Mensen snappen niet dat je zonder angst je doodsangst verliest en dat je dan oneindig krachtig wordt.

      • Okay Theme,
       Geen reden voor angst. We laten ons niet regeren door: angst, de r-overheden, mrkutte, de who, donald T. duck, door de kerk en zelfs niet door culturele conditioneringen. We regeren onszelf door ons hart. Als de WHO donaldtrumpwarpspeed vanaf mei 2025 verplicht vxxnazis gaat doorvoeren is de verzekering: Totale anarchie.

    • Frans,
     Dat het volk doorslaapt als nooit tevoren? Althans zo ervaar ik dat. Er is maar één begin van een oplossing van het kwaad en dat is om het volk vrij te maken van de aanhoudende stroom van propaganda. Voordat van hersenspoeling stopt is het dweilen met de kraan open. Maar eerlijk gezegd denk ik niet dat de meesten van het volk de wil of de intelligentie bezitten om te kunnen en willen begrijpen wat er gebeurt.
     Ware spiritualiteit is er dan ook niet voor het volk, maar wel voor hen die ‘geroepen’ zijn, door wat voor reden dan ook, denk ik. De woorden en het voorbeeld van Jezus bijvoorbeeld; de Weg van de Liefde de Waarheid en het (échte) Leven, zijn dan ook niet voor velen bedoeld. Dat zegt Hij zelf ook. Sommigen snappen het niet, anderen zijn er te zelfzuchtig voor, die weer te jaloers en die weer te dom. Tja. Als ik reëel ben?

    • @Frans H…

     Ik kijk alleen naar de leeuwen. De massa is altijd de massa. Die zijn slachtoffer en dar zijn ze altijd geweest omdat ze slapen. Waarom kijk je naar de slachtoffers om te zien of gaan winnen? Als je hopeloos wil worden, moet je naar de slapende massa blijven kijken en boos worden dat ze geen wakkere leeuwen worden. Kijk naar de leeuwen Frans… de leeuwen moeten dit gaan oplossen als we niet met zn allen in een geplande revolutie tenonder willen gaan. Kijk naar de leeuwen!

   • @Theme: WIJ, de ‘SLACHTOFFERS’, worden beslist niet geregeerd door onze ANGST, maar door onze ONVERSCHILLIGHEID, waarmee we de ‘DADERS’ alle ruimte geven om te doen wat ze doen.
    In die zin heeft @Barry dus volkomen gelijk. Foute dingen slaan altijd terug op de meerderheid, die door mentaliteit en gedrag niet beter is dan de jongens en meisjes die ervan profiteren.

   • Wil ik toch even op reageren. Men denkt nog steeds dat volkeren in opstand komen als er onrechtvaardig beleid over ze wordt gevoerd. De geschiedenis zegt wel heel iets anders. Om maar enkele voorbeelden te noemen, Stalin en Lenin, slagers 1ste klas. Oost Duitsland, waar buren elkaar verraadden. Ik kan wel even doorgaan, maar iedereen weet wat er bedoeld wordt. Het is nog steeds de regel, als een volk iets niet wilt gebeurt het ook niet. Maar aangezien iedereen het liefst achter de gordijnen wegkruipt gebeurt het toch. Met andere woorden, het zijn slaven van de macht. En dit in aanmerking genomen, zou er veel leed voorkomen kunnen worden als mensen opkwamen voor hun belangen en welvaart. Verdienen ze het zelf? Misschien wel of niet, ik vind zelf van wel. Mensen hebben een slavenmentaliteit, op een enkeling na. En die laatsten zijn diegenen waar machthebbers zo bang voor zijn. Helaas zijn er te weinig van, veel te weinig.

    • @Barry…

     Helder antwoordt, ga ik in mee. Behalve in je laatste twee zinnen.

     Er zijn er weinig, maar zo werkt het. In de natuur zijn er ook geen 100den leiders. Echte leiders (‘kwaad’ en ‘goed’) zijn de uitzondering. Er is maar 1 echte leider nodig die opstaat om anderen te activeren en de potentie van activatie is gigantisch. Miljoenen mensen voelen en weten genoeg om te weten dat het niet oké is wat er allemaal gebeurt, het is wachten tot dat leiderschap krijgt/vindt. En dit leiderschap in onze harten, daar wensen we allemaal wereldwijd hetzelfde. Dat is onze echte leider. Je moet gewetenloos zijn of je geweten negeren om je hart te kunnen negeren. Je hart is namelijk je geweten. Er is maar één vonk nodig om een bosbrand te veroorzaken in al deze krankzinnigheid. Dan kan je redeneren dat er veel te weinig vonken zijn, maar er is maar 1 rake vonk nodig en die paar echte wakkeren zijn als een malle vonken aan het maken. Help mee om vonken te maken ipv te klagen dat we met te weinig zijn. Het maakt mij niet uit met hoeveel we zijn, ik geloof dat er een punt komt dat wij een bosbrand van bewustwording gaan veroorzaken. Die brand gaat onze angst opheffen en alles vernieuwen. Zoals ik tegen Frans ook zeg… kijk naar de leeuwen ipv naar de slapende massa. Grote veranderingen beginnen bij de enkelingen, de pioniers die in eenzaamheid de weg zoeken.

     • Ik weet het niet, hoop het wel. Mensen komen niet zo snel in opstand. Het is vandaag de dag ingewikkelder dan pakweg 100 jaar geleden. Iedereen heeft tegenwoordig iets te verliezen, zitten vast in hun slaafse bestaan. Hypotheken, leningen, uitkering of wat dan ook. Plus het vervelende dat er altijd wel mensen zijn die je vertrouwd maar op het moment supreme het af laten weten vanwege de onzekere factor alles kwijt te raken. Ik vermoed wel dat er pas onrust komt als voedsel op rantsoen gaat, maar dan is het al heel ver heen. En zelfs dan….

      • Dan staan er de foodhubs klaar…waar normaal de honden geen brood van lusten..
       Wat zou je in voedsel stoppen als je ze onderdanig wilt houden..maar net fit genoeg om nog te werken..

  • De beste kans is verspeeld, al enkele jaren geleden, met het er uit duwen van Ron Paul. Zoals ook de FvD bij ons, de AfD bij de buren en de UPR in Frankrijk.

    • Welke Amerikaanse president heeft na zijn president’s periode,
     Een bij baantje moeten zoeken.
     Op Google kun je hun huizen zien,
     Geen van alle zijn het sociale huurwoningen..!!

     • In 1958 raakte oud-president & 33ste graad vrijmetselaar Harry S. Truman (1884 – 1972) in geldnood en daarom krijgen sindsdien alle ex-presidenten een jaarlijkse uitkering voor het leven.
      Truman was tevens de 33ste president van de VS.

       • President & vrijmetselaar Franklin D. Roosevelt (1882 – 1945) zei eens tijdens een openhartige bui: ‘president are selected and not elected’.
        De 13 bloedlijnfamilies & hun handlangers bepalen in een meestal vroeg stadium welke ‘politici’ hun belangen gaan verdedigen.
        Fulbright-beursstudent in Oxford & door de Deep State opgeleide Bill Clinton (1946) was in 1991 een relatief onopvallende gouverneur van Arkansas, maar in datzelfde jaar mocht hij bij de bilderbergconferentie in het Duitse Bühl aanschuiven.
        En een jaar later werd hij tot president van de VS gekozen.
        Ex-schoondochter van Winston Churchill, Pamela Digby (1920 – 1997) heeft als een van de directeuren van de Atlantic Council een belangrijke rol gespeeld bij het selecteren van Bill Clinton.
        Als bedank voor de bewezen diensten mocht ze in 1993 ambassadeur worden in Frankrijk.

  • Greet,
   Kennedy gaat niet het grootste aantal stemmen krijgen van de Amerikanen, zij negeren hem volledig in de gewone media, en die media is in de VS nog veel groter en belangrijker dan in onze media, bovendien heeft die Kennedy (helaas) een stemprobleem, ben het met je eens dat hij mij zeker als de meest betrouwbare over komt, maar ja als je zult moeten kiezen tussen Biden of Trump, dan zou ik of niet stemmen of Kennedy inderdaad mijn stem geven, in Nederland had voor het eerst van mijn leven mijn stem niet uitgebracht, voor de EU ga ik hetzelfde doen, blanco mijn stem uitbrengen, ik zou graag op Ieren stemmen maar dat kan ik niet als Nederlander, heel jammer vind ik dat!

 2. Een land dat Failliet gaat, is net als een bedrijf dat Failliet gaat.!
  Wat ze doen is, NIET de schulden inlossen, maar meer schulden aantrekken, om:
  Men denkt namelijk, van “UITSTEL komt AFSTEL”, en dat is de winst en oplossing van het FAILLISSEMENT…!!!
  Of als bedrijf, ze stelen van een LEVERANCIER of CONCURRENT,
  Een Land, ze stelen van kolonies (leveranciers) of van een ander land (Rusland), waarmee ze in oorlog gaan, dan hun handel opblazen (Gaspijpleidingen) en de handel overnemen en direct de prijs verdubbelen..!!
  Of je Land c.q. je bedrijf, vraagt Surséance van betaling aan, krijgt het niet, en vraagt dan FAILLISSEMENT AAN, of het steekt het in de BRAND, c.q. zelfvernietiging, heb je geen verantwoording meer af te leggen….!!!!!
  We zullen zien wat de uitkomst wordt..!

 3. oekraïne werd vanaf 2014 bewapend. dus ook tijdens het presidentschap van trump.
  politici…
  toch is trump een zoveel betere keus dan biden. dat even terzijde, in een WW3 maakt het niet meer uit wie aan de touwtjes trekt.
  het lijkt er op dat er niemand bij machte is om de agressie tegen rusland te stoppen.

 4. Trump de schurk der schurken..en er zijn er al zoveel in het Zionistische Amerika/EU…♥️🇷🇺🌹♥️🇷🇺🇮🇷🇵🇸✊🤝🤝

 5. eTheme …….dit zie je goed………en ik hoor bij die laatste types.

  Toen ik eindelijk mijn leven op de rails had, moest zo nodig mijn dochter gedrogeerd worden, verslaafd gemaakt worden, verkracht worden.

  en ja……dat tuig hebben we zelf opgeknapt naar hun innerlijk model, en die komen hier niet meer terug. De details zal ik hier verder maar niet vrijgeven.

  Nu willen ze kennelijk mijn meiden hebben voor hun vuile oorlog. Die krijgen ze NIET!……..en het kan hier inderdaad omslaan, mocht ik dat nodig achten.
  Ik kan je verzékeren dat er dan kisten besteld moeten gaan worden. Dat gore tuig uit die pedofiele hoerenkast van den Haag……..die hoerenkast op die hoerenkermis van het WEF………kan me niet meer schelen wie of ik dán te pakken moet gaan nemen.

 6. Misschien moeten we eens anders denken: Het kan ook de bedoeling van DJT zijn om het toch al op wankelen staande financieel systeem van de VS (niet de Republiek America!!) nog verder onderuit te halen. M.a.w. om de schapen te verduidelijken en na te laten denken dat als er blijkbaar toch al geen geld meer is, waar dat geld dan vandaan komt?
  We weten dat de drukpersen van de dollar al een langere poos stil staan, er dus geen nieuw bedrukt wc papier zonder enige waarde wordt gemaakt … … …
  Het spoor waar dit ‘geld’ naar toe gaat zal, juist omdat er zoveel aandacht aan wordt gegeven, herleid en zichtbaar worden gemaakt, waardoor duistere zaken worden bloot gelegd en zichtbaar woorden voor de niet wakkeren. Het spel dat gespeelt wordt is hard, maar is blijkbaar nodig.

  • U heeft een overstijgende blik die velen missen. Dank voor de reactie. We kijken naar een schaakspel in 9D, maar de meeste mensen kunnen hooguit de eerste 3 dimensies zien. Wat heerlijk om te lezen dat er mensen zijn die groter kunnen zien en denken.

   • Dank voor uw positieve opmerking. We blijven kijken lezen en vooral NADENKEN om de verbindingen te ontdekken. Verder laten we het gewoon over ons heen komen met positieve energie want dat is het enige wat we er aan kunnen bijdragen.

  • @ Johan; “We weten dat de drukpersen van de dollar al een langere poos stil staan”…

   ?????? De feiten en manipulaties door de Fed zeggen toch echt iets HEEL ANDERS en de wereldwijde schuldenberg groeit harder als nooit tevoren.

   • Trump heeft tijdens zijn presidentschap een wet getekend die de FED onteigend als de schulden een bepaalde grens overschrijden. Dat betekent dus dat de elites hun macht verliezen zodra ze over die grens gaan.

    De elites hebben macht omdat ze via de centrale banken schuldeisers zijn en wij via onze overheid zijn hun klanten waar ze de schulden op wilden verhalen. Zodra de satanisten hun macht op de centrale banken verliezen, zitten ze ineens in hetzelfde schuitje als ons. De crash die er gaat komen zal het hele geldsysteem ten einde brengen en degenen met het meeste geld zullen alles verliezen als ze geen macht meer hebben over de centrale banken. Dan komt er een nieuw systeem waar niemand nog een monopolie in kan creëren en de elites zullen armer dan armste mensen op aarde worden omdat ze failliet gaan en geen doorstart kunnen maken.

    Maargoed… dit is voor de meeste mensen een schaakspel in een dimensie die ze niet kunnen zien of begrijpen.

    • De crash wordt met opzet gecreëerd en de westerse economieën worden nu leeggeroofd, waar we bij staan. Maarre, sommige schaapjes hebben nog steeds niet door wat de plannen van BRICS zijn.

    • Zo is het. Maar hoe dat zal gaan is onduidelijk, in 2009 toen de zaak begon te rollen heeft Obama de banken overeind gehouden, niet de mensen. Dat was het mondiale procedé.

  • en in elk geval een paar van zijn kids zijn WEF scholieren en volgers en ow Zionist Joden geworden op de 1 of andere manier, dus idd helaas, net als vele in NL bv van de PVV dat merk je nu ook heel goed met die IS RA Hell oorlog genocide plegers, ze zijn medeplichtig met het verdedigen van en erachter blijven staan van en het liegen over.

 7. “Trump verraadt zijn achterban om 95 miljard dollar naar Oekraïne en Israël te sluizen”

  Mijn persoonlijke mening is dat Trump een crypto-zionistische jood is en een Judasgeit die alle christenen wil uitroeien geheel conform de Protocollen van Zion.

  Bijvoorbeeld:
  4. Wie heeft de roofdieren, die men mensen noemt, in toom gehouden? Wie heeft hen tot nog toe geleid? Vanaf het begin van de sociale orde hebben zij zich onderworpene aan het ruwe en blinde geweld; later aan de wet, dat niets anders is dan datzelfde geweld, alleen in anderen vorm. Ik trek hieruit de conclusie, dat volgens de natuurwet het recht in het geweld ligt.

  https://www.pensioenactivist.nl/protocollen-sion/

 8. IEDEREEN die in het sataneonazio-fascistische spel meespeelt is deel van het probleem en Trump is in 2017 al overgelopen naar het kamp van Het kwaad!

  Trump is de Joker in het spel, voor de broodnodige afleiding ’tegen het systeem’. Maar hij is dikke ‘vriendjes’ met Poetin, de komende NWO van de BRICS. Hij is controlled opposition voor de bezigheidstherapie van de schaapjes die nog steeds in de ‘democratie’-LEUGEN geloven…

  De echte critici die deze mythe willen doorprikken worden Rücksichtloss gedemoniseerd, gecriminaliseerd en uiteindelijk verboden of opgesloten, dan wel ‘gesuicideerd’!

 9. Iedereen met een vermogen van een miljard zit in het elite kamp. Zij mogen rebels zijn (om ons te laten denken dat er links/rechts slecht/goed blank/zwart bestaat), zolang ze zich maar gedragen en zich aan de regels van de 13 machtigste elite families houden….
  Houd jij je niet aan de regels, dan word jij (of een familielid) gestript van macht/geld/leven.

 10. Catherine Austin Fitts – Waarom zijn Amerikanen het verraad van Trump vergeten?

  Fitts zegt dat als zij president was geweest, “ik een kogel in mijn hoofd zou hebben gekregen voordat ik de Amerikaanse bevolking zou doden.”

  https://leohohmann.com/2024/02/28/catherine-austin-fitts-shreds-trump-acolyte-in-the-most-brutal-7-minutes-you-will-find-on-the-internet/

  Catherine Austin Fitts vernietigt Trump-acoliet in de meest brute 7 minuten die je op internet kunt vinden
  De voormalige president ‘stopte $10 miljard in een militair programma om de Amerikanen te ontvolken’. Er zijn waarheden en er zijn ongemakkelijke waarheden.

  Waarom ondertekende president Donald Trump in juli 2020 Operatie Warp Speed ​​en gaf hij generaal Gustave Perna van het Amerikaanse leger de leiding erover?

  Ik heb veel redenen gehoord voor deze vreemde zet. Geen ervan klinkt waar. Het blijft een van de beter bewaarde geheimen uit de Amerikaanse presidentiële geschiedenis. Zelfs de reguliere bedrijfsmedia, die Trump regelmatig met Adolf Hitler vergelijken, lijken niet nieuwsgierig naar Operatie Warp Speed ​​en wat leidde tot Trumps besluit over die beleidskwestie. Hoe is de deal tot stand gekomen? Misschien zullen we het nooit weten.

  Bekijk hoe Fitts het uitlegt in deze fascinerende video.
  https://rumble.com/v43aore-catherine-austin-fitts-trump-put-10-billion-dollars-into-a-program-to-depop.html

 11. Westers materieel uit het nieuwe hulppakket aan Oekraïne bevindt zich al in Polen

  In de Poolse stad Rzeszow werd een grote partij Amerikaanse M2A2 Bradley ODS-SA infanteriegevechtsvoertuigen gezien, klaar om naar Oekraïne te worden gestuurd. Naar alle waarschijnlijkheid is dit dezelfde uitrusting die het regime in Kiev zou moeten krijgen als onderdeel van het nieuwe militaire hulppakket, waarvan de voorziening een paar dagen geleden door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden werd goedgekeurd.

  https://vk.com/video-31371206_456272771

  Laten we niet vergeten dat eerdere Amerikaanse functionarissen verklaarden dat een nieuwe partij wapens en militaire uitrusting klaar zal zijn om naar Oekraïne te worden verzonden, onmiddellijk nadat het overeenkomstige document door de Senaat is goedgekeurd en door de Amerikaanse president is ondertekend.

  Blijkbaar mag Kiev zich echter nog niet verheugen. Er zijn documenten op het internet gelekt waaruit blijkt dat westerse militaire uitrusting die naar Oekraïne komt, serieuze reparaties vereist. In het bijzonder stelt een memo van de Zhytomyr Armored Plant dat om Amerikaanse infanteriegevechtsvoertuigen in beweging te krijgen, een groot aantal injectoren en bougies nodig zijn.

  Deskundigen verklaren dit door het feit dat Westerse apparatuur voordat het naar Oekraïne werd gestuurd, te lang in opslag lag. Bovendien zijn de omstandigheden waarin het wordt gebruikt, op zijn zachtst gezegd verre van ideaal.

  Opgemerkt moet worden dat het Westen vrijwel nooit nieuwe apparatuur naar Oekraïne heeft gestuurd. In de meeste gevallen beschikten de strijdkrachten van Oekraïne over ofwel reeds buiten gebruik gestelde gevechtsvoertuigen, ofwel tanks en infanteriegevechtsvoertuigen, die op het moment van verzending serieuze reparaties vereisten.

  Laten we hieraan toevoegen dat Oekraïense soldaten in talloze interviews met westerse media herhaaldelijk hebben geklaagd over de gevechtseigenschappen van westerse uitrusting.

  https://topcor.ru/46699-zapadnaja-tehnika-iz-novogo-paketa-pomoschi-ukraine-uzhe-nahoditsja-v-polshe.html

 12. dit is de clone trump die deep state heeft om hem zwart te maken !! mensen houden hier totaal geen rekening mee zegt toch wel iets over het grotere gros dat zegt wakker te zijn maar het feitelijk nog niet is !!

  • Dat vind ik moeilijk te geloven, maar na de afgelopen 4jr is alles mogelijk. Ik denk eerder dat het de bedoeling is dat we ook in Trump het vertrouwen verliezen… WIJ MOETEN HET NAMELIJK ZELF GAAN DOEN IPV ONZE MACHT AAN ‘LEIDERS’ TE GEVEN.

   Sorry voor de hoofdletters, ik ben niet boos en ik schreeuw niet, ik probeer duidelijk te zijn. Zolang wij onze macht zomaar aan anderen geven, zullen we slaven zijn… WIJ moeten het vertrouwen verliezen in een systeem dat niet te vertrouwen is. Mensen blijven maar praten over links en rechts dat op verdeel en heers neerkomt en ‘leiders’ die vooral egoïstisch duivels zijn ipv leiders. De echte oplossing komt niet van buiten onszelf, maar van binnenuit onszelf. WIJ zijn vergeten dat de wereld in ons begint ipv buiten ons, daarom zijn we machteloos. Zodra wij ons ego loslaten, realiseren wij dat we zielen in lichamen ZIJN en dat verandert alles, dan sterft namelijk alle angst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in