Prefeitura Campinas / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

Een prominente pro-vaccin arts gaat viraal op social media nadat hij een volledige ommekeer heeft gemaakt en publiekelijk zijn excuses heeft aangeboden voor het promoten van Covid mRNA-injecties en het pushen van de injecties aan zijn patiënten.

Dr. Syafiq Nordin, een arts in de herstellende geneeskunde uit Maleisië, heeft zijn oprechte excuses aangeboden aan zijn patiënten en volgers voor zijn rol in het toedienen van de injecties, schrijft Frank Bergman.

Nordin onthulde dat hij zelf drie doses van Pfizer’s mRNA-injectie heeft ontvangen.

In een verklaring die hij op social media publiceerde, zegt Nordin dat hij “spijt” heeft van de “vele fouten” die hij heeft gemaakt door de experimentele injecties aan te bevelen.

In een bericht op Facebook aan zijn 10.000 volgers zegt de arts dat hij “bedroefd” is over de impact van zijn rol bij het toedienen van het Pfizer-vaccin.

Hij geeft toe spijt te hebben van de recente onthullingen rondom Pfizer en voelt zich een deel van de zwakte binnen de industrie die aan het licht is gekomen.

Nordin biedt een welgemeende verontschuldiging aan, vooral aan degenen die zijn medisch advies hebben ingewonnen tijdens de wereldwijde massale vaccinatiecampagne.

Dr. Nordin sluit zich aan bij verschillende andere prominente medische professionals die zich hebben uitgesproken tegen de Covid-vaccinaties, waaronder Dr. Drew, Dr. Aseem Malhotra, Dr. John Campbell en Prof. Angus Dalgleish.

Het nieuws komt met steeds meer bewijs voor verbanden tussen Covid-injecties en kanker, immuniteitstekort, hartfalen, bloedstolsels en plotselinge sterfgevallen.

Zoals Slay News meldde, tonen officiële overheidsgegevens gepubliceerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) een schokkende piek in kanker onder Amerikanen die Covid mRNA-prikken kregen.

  Britse verpleegkundigen vertellen aanstaande moeder dat ze "haar baby zullen PCR-testen zodra het geboren is, omdat het niet langer haar eigendom is" wanneer deze zich niet in haar buik bevindt

De laatste cijfers gepubliceerd door de CDC bevestigen dat de injecties tot eind maart 2024 een duizelingwekkende toename van 14.000% in kankergevallen veroorzaakten in de Verenigde Staten.

De gegevens onthullen ook een alarmerende toename van 6.113% van het aantal kankergevallen bij kinderen en jonge volwassenen.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voorspelt nu dat het aantal kankergevallen in de nabije toekomst zal blijven stijgen.

De WHO onthulde dat er de komende jaren miljoenen extra jaarlijkse kankerdiagnoses worden verwacht.

Het International Agency for Research on Cancer (IARC) van de gezondheidsorganisatie schat dat de wereld tegen 2050 15 miljoen extra nieuwe kankergevallen per jaar zal registreren.

De waarschuwing van de WHO komt op een moment dat het aantal kankergevallen de afgelopen drie jaar al sterk is gestegen.

Zoals opgemerkt door de Canadese oncoloog en kankeronderzoeker Dr. William Makis, komen deze vormen van kanker voor bij jonge mensen, velen jonger dan 30, zonder familiegeschiedenis van kanker.

Ze komen ook voor bij zwangere vrouwen en jonge kinderen.

Net zo vreemd is het feit dat de meesten stadium 3 of 4 zijn tegen de tijd dat de diagnose wordt gesteld, met symptomen die pas dagen of weken daarvoor optreden.

De kankers groeien en verspreiden zich zo snel dat veel van deze patiënten sterven voordat de behandeling zelfs maar kan beginnen, sommigen al binnen een week na de diagnose.

De meeste patiënten zijn ook resistent tegen conventionele behandelingen.

Het fenomeen komt zo vaak voor dat de term “turbokanker” is bedacht om deze snelgroeiende kankers te beschrijven bij mensen die één of meer Covid mRNA injecties hebben gehad.

  Artsen die oproepen om de verspreiders van verkeerde Covid-informatie te straffen, moeten voorzichtig zijn met wat ze wensen

Naarmate de impact van de massale vaccinatiecampagne zich verder ontvouwt, beginnen veel artsen hun fouten in te zien.

In zijn virale Facebook-post schreef Dr. Nordin (vertaald in het Nederlands):

VERGEEF ME ALSTUBLIEFT


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Duitsland: Contactverbod geldt blijkbaar niet voor “vluchtelingen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHartverscheurend moment op de Japanse persconferentie: Een moeder doet verslag van de dood van haar zoon na de Covid-injectie
Volgend artikelIsraël versus Iran – Is that all there is?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Met de toename van kanker heeft Big Pharma wederom een mogelijkheid om vet geld te verdienen aan de onbewezen nieuwe “zogenaamde medicijnen”.
    Ziekenhuizen en artsen verdienen vet geld met de nieuwe hart problematiek door de vaccins veroorzaakt.
    Het hele medische systeem is zo rot als een mispel. Corruptie beperkt zich niet tot de medische wereld, politiek, gerechtelijke macht, politie en ministeries zijn mede corrupt.
    Conclusie: onze maatschappij wordt in snel tempo naar de kloten geholpen.

  2. Niks vergeven zeker een arts niet, elke arts die ook maar enigszins onderzoek heeft gedaan had moeten weten dat het een gifspuit is.

  3. De weerstand, verbaal, bij gevaxten is nog steeds afgrijselijk. Je weet niet of ze dit uit angst doen of nog echt oprecht geloven dat die Bloemenschoen en Pinokkio hen de waarheid heeft verteld. Je wil niet weten hoeveel huislijke ruzies er nog plaatsvinden door de meningsverschillen, allemaal te danken aan dat criminele WEF-zooitje. Neem daarbij dat die Pinokkio nog maar steeds zijn gang kan gaan en met miljarden van onze poen loopt te smijten, dan vraag je je weleens af waar alle strijders zitten (ook kinderen van de verzetstrijders uit WOII). Er moet toch nu wel heel snel worden ingegrepen want de uitrol van die criminele agenda draait nog steeds op volle toeren, straks is het onomkeerbaar.

  4. Het bonnetje.

    Nog een enkele opmerking over logica, en mechanisatie zonder ziel. Wanneer ik in de supermarkt in de rij stond, was ik altijd geduldig als er lange gesprekken ontstonden met iemand over het bonnetje of de buren. Mijn leven hangt niet af van minuten. Maar dan staat er achter je iemand die zijn winkelwagentje tegen je aandrukt en zich ergert dat jij hem ophoudt. Nadat hier op internet over geschreven werd, begonnen ze met de zelfscanner. Zo zit mechanisatie in elkaar. Niet mijn bedoeling.

    Ik kwam weleens even op vakantie op Schouwen-Duiveland. Daar is nogal gebouwd. Je had een Albert Heijn in Bruinisse. Daartegenover stond een C1000 supermarkt, die door AH werd opgekocht en met de grond gelijk gemaakt voor een parkeerterrein. Albert Heijn werd uitgebreid, de bankjes aan de zijkant werden weggehaald. De gratis koffie binnen verdween ook. Corona begon. Met als aanvoerder de minister Hugo De Jonge uit Bruinisse, de zoon van een predikant daar. Een oud schooltje naast C1000 dat als bibliotheek diende, werd ook gelijk afgebroken. Market Plaza verscheen. De zoon van dat vrouwtje van C1000 werd bedrijfsmanager van Jumbo Schot in Nieuwerkerk, die supermarkt was nog groter. Dus Albert Heijn bouwt daarna de grootste supermarkt van Nederland in Zierikzee West.

    De bibliotheek ging naar een nieuw pand in oude stijl, dat wel, in het centrum. De graven werden geloogd, van een oud kerkhof. Die bieb was ook alweer weg, voor een meubelzaak of zo. Omdat Bru een vissersdorp is hebben ze overal in het nieuwe centrum een soort halfopen stalen mosselen gelegd met planten erin, de oude bomen werden omgezaagd; 1 boom bleef staan, maar de bankjes werden weggehaald. De graven daar zijn gebleven.

    Op Zijpe aan de kust van Bru woont een ex-directeur van de NOS met zijn vrouw, van radio Rijnmond, die mediacursussen geeft aan politiek Den Haag, de meeste politici hebben daar wel een cursus gedaan om lastige vragen te omzeilen, ze zeggen dus allemaal hetzelfde op een paar na die de cursus niet deden, en dus fascist zijn.
    Ooit was er een schoolkrantje dat heette Bru-taal.
    Vanzelf.

  5. Hier in Noord Holland is de supermarktketen van Deen opgerold. Is nu allemaal Deka.

    Zit Ahold daar achter? Vermoed van wel …..niet eens meer zin om me er nog in te verdiepen. Uiteindelijk kom je toch bij dat kleine groepje grootaandeelhouders van Bilderberg en nog verder omhoog naar WEF…….die uiteraard in die bedrijven zitten die met hun armen tot aan de oksel in de hol Klaus Schwab…..(Nazi’s dus) zitten.
    Tis maar een klein groepje………en ze wonen ergens……..dus zijn ze kwetsbaar.

  6. Een deel van de zwakte? ”Hij geeft toe spijt te hebben van de recente onthullingen rondom Pfizer en voelt zich een deel van de zwakte binnen de industrie die aan het licht is gekomen”
    Het is een grote oplichters en maffiabende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in