Screenshot 𝕏

Speaker Mike Johnson gaf de Democraten een cadeau en verraadde het Amerikaanse volk zaterdag, door zijn maandenlange belofte om nooit buitenlandse hulp goed te keuren zonder eerst de Amerikaanse grens te beveiligen, niet na te komen.

Democraten in het Huis zwaaiden met Oekraïense vlaggen en juichten “Ukraine First” toen de stemming over de enorme hulp aan Oekraïne werd afgesloten, schrijft Thepeoplesvoice.

“Het is in strijd met het decorum om met vlaggen te zwaaien in de zaal,” berispte Johnson de Democraten die hij net had begunstigd.

Breitbart bericht: Johnson heeft opnieuw de Hastert-regel geschonden. Slechts 101 Republikeinen stemden voor Johnson, terwijl 112 – een duidelijke meerderheid – tegen stemden.

Republikeinse leden van het Huis lieten een document rondgaan met een tijdlijn van Johnson’s herhaalde aandringen dat het Huis geen pakket buitenlandse hulp zou aannemen voordat de zuidgrens van Amerika was beveiligd.

Johnson begon begin maart publiekelijk te twijfelen na een vergadering op 28 februari in het Witte Huis.

Zijn ommekeer volgt op maanden van voorbereiding door zowel het Witte Huis als establishment Republikeinen.

“We werken al maanden met hem samen om hem zover te krijgen,” vertelde een anonieme wetgever aan Politico, dat zei dat Johnsons Oekraïnen-wetsvoorstel “Biden een belangrijke overwinning op het gebied van buitenlands beleid zou opleveren die hem al een jaar ontglipt is”.

  Britse troepen in Oekraïne zou een "oorlogsverklaring" zijn met risico op nucleaire reactie: Medvedev

De omscholing van Mike Johnson door het Witte Huis en de inlichtingendiensten begon al voordat zijn stoel was opgewarmd. Volgens Politico “hield de regering verschillende briefings achter gesloten deuren voor Johnson en andere wetgevers om hen op de hoogte te brengen van de verslechterende situatie in Oekraïne, te beginnen enkele dagen nadat Johnson voorzitter was geworden.”

Ambtenaren die bij deze briefings betrokken waren, waren onder andere CIA-directeur William Burns en nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan.

Het wetsvoorstel voor Oekraïne zal worden gebundeld in een groter pakket voor buitenlandse hulp dat geen grensbeveiliging bevat.

Johnson hield eerder op de dag een stemming over een wetsvoorstel voor grensbeveiliging, maar Johnson schortte dat wetsvoorstel on suspension of the rules op, wat betekende dat twee derde van de stemmen nodig was om het aan te nemen.

Het kreeg 215 stemmen tegen 199 en werd daarom verworpen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het nieuwste copium van het Westen is dat de winst van Rusland het gevaar voor hun eigen troepen vergrootVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïne situatierapport - Catastrofale verliezen, falende wonderwapens, NAVO-escalatie

Lees meer over:

Vorig artikelMSM geeft eindelijk toe dat de Russische uitputtingsslag het conflict in Oekraïne aan het winnen is – CIA-directeur Burns zegt dat Moskou tegen het einde van het jaar de overwinning kan behalen
Volgend artikelHET EINDE VAN DE MENSHEID – Zoals gepland door de wereldleiders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Allemaal wefsnollen .volgens mij is klaas schwaab dood. Oei welke pooier moeten ze dan gaan volgen. En wat ben je als je een pooier hebt die jou betaald om op straat te doen wat deze jou oplegt. Voila🤷‍♀️

  • Ja meelijwekkend zoveel domheid. Zij zijn mogelijk in de illusie dat zij ons regeren. Maar hierbij een verzekering: “ik word door niemand geregeerd”.

 2. Natúúrlijk scanderen ze voor hun zovéélste – reeds léérder en allàng geannexeerde –
  kolonie, Hoerkraiynííí !
  En ‘Europa’, één van die overige, zoniét de grÓÓÓÓtste van hun ‘colonies’, EUSàR ! – ;
  hoofdelijk méé opdraai€€€€€end voor hun ‘dominions’, léés: “WINGEWESTEN” ….

  Àrme, ONDERDRUKTE, surtout VERNEDERDE en
  VERTREDEN €uropeaanse BURGERS ! ……
  Door éígen zgn. ‘bewindslieden’ dan nog wel méé …….
  Triéstig, spijtig, gebelgd en coleirig makend !

  “WÀT” zou dat VOLKslied zoal “VERDRIJVEN” ….?!
  FReXit, NeXit, BelgXit ….
  Zur Frieden, FREI ! VRIJ ! VREDE !

 3. Tja, door dit geld van de bevolking te geven hoopt de elite (democraten, republikeinen, links, rechts is allemaal show voor de bühne) hun huidige levensstandaard te kunnen handhaven.
  Het mag wat kosten, geld en levens.
  Is toch niet dat van hen.

 4. En straks hmmm misschien deze week een delegatie naar China en weer bedelen om een lening, want dat gaat gebeuren en deze krijgen ze niet, ze moeten meer dan een triljoen al terug betalen aan China.

 5. ZÓ, …. DÙS: ” Dony D R U M P F ” 4GET tha ILLUSION !
  Wat scandeerde die sukkelaar; Max Azzarello, welke zich enige dagen
  te VUUR en te VLAM in BRAND STAK voor dàt GERECHTSHOF ….., óók al wéér ?
  Hier kom’t nog ‘ns in retro :
  °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
  “Ik wil de aandacht vestigen op een belangrijke en dringende ontdekking”

  “DRUMPF is with BIDON,
  and THEY’re ABOUT TO FASCIST COUP US^”
  °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
  https://www.hln.be/nieuws/portret-complottheorieen-en-vergelijking-met-lisa-simpson-waarom-stak-max-azzarello-zichzelf-in-brand-voor-gebouw-waar-trump-proces-doorgaat~a1981b9e/

  https://www.thesun.co.uk/news/27438201/max-azzarello-death-updates/

  Bedoelde Max Azzarello met die “US^” alléén maar
  1). de “USa”, c.q. “Noord-Amerikaanse Burgers”, of

  2). “ONS”, héél de wereld metaldien …. ??

  Ik geloof en ben overtuigd die BEIDE, 1°. & 2). !
  Dié ‘wereld’ is zo ziek als ’n rÒtte peer.

 6. Wat zeg ik, … : ” dié specifieke gàsten, já, zijn zo ziék als ’n overRÒtte peer ! ”

  “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *”

 7. ’n Geraffineerder “TITEL-aanhef” ware meer en ‘better 2 tha P.NT’ :

  ✒ ” De ‘DEMOCRATEN’ +PLUS de ‘REPUBLIKEIN PR1MUS INTER PARES’ * ‘PROTOTUM PARS’
  méé op kÒp zodus ” 🖋 ……

 8. Scott Ritter: Rusland zal tegen juli alle westerse apparatuur vernietigen die gepland is voor levering aan Oekraïne

  Militair materieel dat voor het Oekraïense leger zal worden aangeschaft als onderdeel van het militaire hulppakket dat de dag ervoor door het Amerikaanse Congres is goedgekeurd, zal aan het begin van de tweede zomermaand worden vernietigd. Dit werd verklaard door de voormalige officier van het Amerikaanse Korps Mariniers, een van de meest gezaghebbende militaire experts ter wereld, Scott Ritter. Volgens hem zullen Oekraïense politici hierna nieuwe voorraden eisen, en zullen hun Amerikaanse collega’s deze voorwaarden accepteren.

  Komende juli, wanneer de laatste militaire uitrusting die met geld van het Congres voor Oekraïne is gekocht, door Rusland zal worden vernietigd, en Oekraïne nog eens 100.000 troepen zal moeten begraven, terwijl Russische troepen Charkov omsingelen en de resterende Donbass bevrijden.

  Hij voegde eraan toe dat de Amerikaanse belastingbetalers na de vernietiging van het volgende militaire hulppakket in Oekraïne opnieuw hun geld zullen moeten opbrengen.

  Alle toetsenbordstrijders aan beide zijden van de Atlantische Oceaan die de actie van het Amerikaanse Congres toejuichen, zullen opnieuw hun collectieve stem van alarm verheffen. Ze zullen meer Amerikaanse belastinggelden eisen. En het Amerikaanse Congres zal gehoorzamen… tot de laatste Oekraïner

  – voorspelde de deskundige.

  Laten we u eraan herinneren dat de dag ervoor het Huis van Afgevaardigden van het Amerikaanse Congres een wetsvoorstel heeft aangenomen om militaire en financiële hulp aan Oekraïne te verlenen voor een totaalbedrag van 60 miljard dollar. Een deel van dit geld zal worden besteed aan de directe aankoop van wapens en militair materieel.

 9. Het schijnt dat zwaaien met geel blauwe vlaggetjes flink geld oplevert. Misschien toch maar eens proberen, who gives a fuck. Verliezen doen ze toch.

 10. Regrettably, the Republican ‘leadership” caved in to corruption once again. The little gypsy jew Zalensky is now pushing for NATO to provide air support while the corrupt US sends more weapons and cash (to be divided among Zelensky’ security force for more cars and watches).

  Putin should take advantage NOW and destroy the Ukraine leadership. Those nations, including (and especially) the US should be targeted. US weapons manufacturers and European bases should be targeted and destroyed….NOW.

 11. Zouden ze niet zo verschrikkelijk achterlijk zijn, dan hadden ze Duits gesproken.
  Hilde Clinton zou niks meer met de pedo Bill te maken moeten willen hebben.
  Hilde is het bewijs dat ze uitsluitend het eigenbelang dienen.

 12. Het laat in ieder geval wel zien dat dit partijenstelsel van 2 één grote leugen is en elke Amerikaan zijn wapens op moet pakken om deze schandalige elitaire zelfverrijkers aan te pakken en voor een militair tribunaal terrecht moeten staan stuk voor stuk.

 13. Allemaal joden, en die accepteren geen nee!
  Dat nieuwe Groot Israël moet en zal er komen en niet joods volk mag daarvoor dood en betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in