Photo by Steven Cornfield on Unsplash

We horen er zelden over vanwege het embargo op waarheidsgetrouwe informatie over de schade die ze aanrichten, maar vaccins hebben de wereld vernietigd.

A Midwestern Doctor, een populair Substack-account, voerde een uitgebreid onderzoek uit naar de wetenschap achter vaccins die nooit het daglicht ziet. De dokter ontdekte dat de lelijke waarheid over vaccins verborgen blijft om “het bedrijf” te beschermen, waarmee de vaccinarm van Big Pharma wordt bedoeld, schrijft Ethan Huff.

De lelijke waarheid over vaccins vertellen “zou het vaccinprogramma vernietigen”, schrijft de dokter, en daarom wordt die nooit verteld. Eén daarvan is het feit dat vaccins geen ziekten voorkomen, maar er juist meer veroorzaken.

Ziekten waarvan men ooit dacht dat ze uitgeroeid waren, zijn weer teruggekomen, maar niet door de ongevaccineerden. De dokter ontdekte dat vaccins deze oude ziekten, die tegenwoordig een “mysterie” worden genoemd, opnieuw introduceren.

Neem bijvoorbeeld het pokkenvaccin. Het pokkenvaccin, dat in 1798 werd geïntroduceerd, bleek vaak uitbraken van pokken te veroorzaken in plaats van te voorkomen, maar deze lelijke waarheid werd onder het tapijt geveegd.

Als de moderne geneeskunde een eerlijke wetenschap was, zou de pokkenprik van de markt zijn gehaald en naar de vuilnisbak van ’s werelds ergste wetenschappelijke fouten zijn verwezen. In plaats daarvan legde de pokkenprik de basis voor het daarna uitbrengen van een heleboel nieuwe vaccininjecties, die allemaal hetzelfde doen.

“Ik heb er uitgebreid naar gekeken en ben van mening dat het pokkenvaccin het gezondheidstraject van de mensheid een nieuwe wending heeft gegeven en het tijdperk van chronische ziekten heeft ingeluid,” schrijft de arts.

  Franse arts: Het bewijs is overweldigend dat COVID-19 injecties het aantal sterfgevallen en nieuwe infecties verhogen

Sla alle prikken over

De vaccins die na de pokken kwamen, brachten andere nieuwe gezondheidsproblemen met zich mee, vaak door problemen met de kwaliteitscontrole. Naast hun inherente giftigheid, werden nieuwe vaccins in een steeds hoger tempo geproduceerd en alle nieuwe bedrijven die probeerden te profiteren van de prik haastten zich om de kantjes eraf te snijden om geld te besparen.

“Hierdoor ontstond een verscheidenheid aan nieuwe en ernstige medische aandoeningen, waarvan velen werden geacht het gevolg te zijn van hersenontsteking (encefalitis) of hersenbeschadiging (encefalopathie) en werden waargenomen in combinatie met beschadiging van de hersenzenuwen,” legt de arts uit.

“De meeste van deze aandoeningen weerspiegelden op hun beurt de talloze verwondingen die we nu ook zien door moderne vaccinaties.”

In de jaren 1980 was het zeldzaam dat kinderen symptomen van autisme of andere neurologische problemen vertoonden. Tegenwoordig komt autisme veel voor, net als veel andere chronische ziekten die voor de komst van vaccins zeldzaam of zelfs onbestaand waren.

Deze beweringen worden overigens ondersteund door echte wetenschap, maar het meeste daarvan blijft verborgen terwijl de nepwetenschap die vaccins promoot voortdurend naar voren wordt geschoven in de nieuwscyclus.

“Talloze klinische onderzoeken naar individuele vaccins (bijv. het HPV-vaccin) laten zien dat vaccins veel van dezelfde aandoeningen veroorzaken (bijv. een groot aantal auto-immuunziekten) die parallel toenemen met het aantal doses van het vaccin dat men krijgt (bijv. de tweede prik is bijna altijd waarschijnlijker om een ernstige reactie te veroorzaken dan de eerste),” schrijft de arts verder.

“Dit suggereert op zijn beurt dat het nemen van een groot aantal vaccins (momenteel geeft het steeds toenemende CDC-schema kinderen 90 voordat ze 18 worden) hen een risico geeft op het ontwikkelen van chronische ziekten.”

  CEO Pfizer: een "normaal leven" zonder "regelmatige COVID-vaccinaties" zal niet langer bestaan

Hoewel er in de loop der jaren veel van dit soort onderzoeken zijn uitgevoerd, worden onderzoeken die dit alles belichten meestal niet gepubliceerd in medische tijdschriften waar de moderne medische professie naar kijkt voor richtlijnen. Daarom gaat de vaccinatiezwendel door, schijnbaar zonder einde.

Het is nooit een goed idee om een vaccin te nemen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Eén dosis COVID-19 vaccin van Pfizer bevat meer dan 200 miljard DNA-fragmenten die zich kunnen nestelen in menselijk DNA en kanker kunnen veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO’s eindeloze oorlog: De 75 jaar oude bullebak wankelt
Volgend artikelShell gaat failliet in Europa en verhuist snel naar de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Tijd voor een grote schoonmaak.

  ALLE meelopers horen in werkkampen te wachten op berechting.

  ALLE verantwoordelijken horen in isoleercellen te wachten op hun eindoordeel.

  Tot er massale arrestaties komen verandert er niks en modderen we door terwijl de satanisten alles doen om hun verantwoordelijkheid te ontlopen en nieuwe crisis op nieuwe crisis creëren om het bewustzijn mee te kunnen blijven onderdrukken.

 2. Écht? Joh!
  Binnenkort een openbaring vanuit de verzekeringsmaatschappijen.

  ‘Aangepaste leveringsvoorwaarden voor schade bij (wat later zal blijken) medische experimenten’

  • Dat zou een game-changer zijn veteraan. Je kapot betaald aan je AOV, vaak decennia lang en lniks krijgen omdat je een experimenteel middel hebt genomen. Wat moet gebeuren moet maar gebeuren. En dan niet janken bij de verzekeraars. Iedereen die niet heeft gemeld dat hij/zij een vaccin wilde en daarvoor toestemming heeft gevraagd zal hangen. Deze schade kunnen verzekeraars domweg niet betalen ga maar klagen bij het Rijk en die verzekerd zich nooit. Succes met je vaxx. Maar je mocht wel op vakantie en 1,5 meter van elkaar in de kroeg zitten. Proest..

 3. En dit terwijl het NOS net weer een videootje uitbracht vandaag dat het prikken ver onder de maat was, en het hoognodig tijd was om de vaccinatiegraad weer omhoog te krikken. Ze gebruikten ook het pokken voorbeeld om aan te tonen hoe ze al die ziektes de wereld uit hebben geholpen. Het wordt duidelijk tijd voor een tafeldebat met wetenschappers van verschillende allure, om dit eens recht te zetten.

 4. Met het vaccineren op kinderziektes is op zich niks mee.
  Maar het gaat om het vertrouwen dat de burger niet meer heeft in de overheid en haar vaccinatieprogramma’s door de corona-hetze tegen mensen die zich niet wensten te laten vaccineren tegen covid-19. Achteraf is gebleken dat die mensen de juiste keuze hebben gemaakt gezien de morbide bijwerkingen.
  De overheid is niet te vertrouwen want wie zegt ons burgers dat ze niet stiekem mRNA-toepassingen toevoegen aan de vaccinaties tegen kinderziektes?
  De tijd zal het leren.

  • ALL “vaccines” are useless, TOXIC and don’t prevent anything, are a burden on the immune system that does NOT have to be “activated” and are often deadly.

   Another big fat (CDC) C0v1d Death Cult lie is that children need to be “protected” early, isn’t that a great way to make stupid amounts of money from these shots.

   There is everything wrong with children getting these useless shots, IF they were so star spangle awesome, why would you need 90!!

   My goodness, 90 injections to the age of 18.. that’s insane and just plain evil.

 5. Dan maar weer hogere tabaksprijzen. In het Engels bestaan de woorden cancer en canker. Het laatste is de oorzaak van het eerste.
  Beloofd.

 6. Al die Mengele prikpooiers aanpakken geen mens is onschendbaar wat landverraders blijken te zijn mensen Geen vaccins zijn meer te vertrouwen REGERINGEN. GGD. RIVM. WHO. OMT. LAREB. EMA. ARTSEN Wereldgezondheidzwendel en die illegale onethische corrupte Farmaceut bedrijven en al die BIO GIF LABS,” Miljoenen mensen doen er niet meer aan mee met dat illegale WHO zwendel wat vele doden en gewonden hebben opgeleverd door criminelen wat Terroristen en moordenaars tegen de mensheid zijn Maar er komt nog veel meer boven water wat zij illegaal hebbe uitgevreten ( Vernietigende nieuwe gegevens van de U.S. Centers for Disease Control and Preveniton ( CDC ) hebben onthuld dat maar liefst 1 miljoen ouderen burgers zijn gedood door BIO GIF !!!!!!!

 7. HET ZOVEELSTE BEWIJS DAT ZE NIET WERKEN!!!!!!
  mRNA vaccins HIV-mRNA-vaccins blijven falen in klinische onderzoeken.
  Het meest recente mRNA-falen was een fase 1-onderzoek naar Moderna’s mRNA-injectie met het humaan immunodeficiëntievirus (HIV). Grotere onderzoeken werden stopgezet nadat zich een groot aantal ‘raadselachtige huidbijwerkingen’ had voorgedaan. In een reeks fase 1-onderzoeken ondervond 7% tot 18% van de deelnemers die de experimentele mRNA-injecties kregen huidreacties, waaronder netelroos, jeuk of netelroos veroorzaakt door krabben. Huidreacties kunnen een ‘vroege waarschuwingsradar voor algemene immuunrespons’ zijn, die wijst op een groter probleem. Hoewel alle HIV-mRNA-injecties er niet in zijn geslaagd om zelfs maar de eerste tests te doorstaan, moeten we geloven dat COVID-19-mRNA-injecties met vlag en wimpel de veiligheids- en werkzaamheidsstudies hebben doorstaan ​​en dat de technologie daardoor ‘bewezen’ veilig en effectief is.

 8. Hoe het ging en waar komt het vandaan. Dan is het voorbedachte rade.

  Wuhan Lab Could Disguise Coronavirus as ‘Natural’: Report | China In Focus.
  Dr. Anthony Fauci and an over $4 million grant are back in the spotlight. Newly uncovered emails say some of those funds helped the infamous Wuhan biolab with a study on how to “leave no signature of purposeful human manipulation” of coronaviruses—and that the FBI knew about it.
  https://www.youtube.com/watch?v=E2Uwn1Xv9xs

  De stichting Recht Oprecht is in het leven geroepen om mogelijk te maken dat zaken van groot maatschappelijk belang aan de rechter kunnen worden voorgelegd. De eerste zaak die de stichting faciliteert, is een gerechtelijke procedure voor de rechtbank te Leeuwarden, waarbij 7 eisers met Covid-19 vaccinatieschade 17 gedaagden waaronder de Staat der Nederlanden, Mark Rutte, Bill Gates en Albert Bourla, civielrechtelijk aanspreken voor hun schade.
  https://rechtoprecht.online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in