© Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

De door de Democraten georganiseerde verkiezingsfraude neemt in de VS steeds grotere proporties aan – waarover Frontnieuws uitgebreid heeft gerapporteerd. Ondertussen heeft het team van de Amerikaanse president Donald Trump juristen in dienst genomen en rechtszaken aangespannen in alle controversiële “swing states”. Het bewijs stapelt zich met duizenden op. Van telefoonopnames die stemaankopen voor Joe Biden documenteren, onterecht geantedateerde stemmingen per post, tot video’s die laten zien hoe stembiljetten illegaal worden ingevuld of vernietigd. Concreet ligt de nadruk nu op vervalste verkiezingsresultaten in Arizona, Nevada, Michigan, Wisconsin, Pennsylvania en Georgië.

Er zijn ook verschillende rapporten over de verkiezingsnacht, volgens welke vijf van deze staten (Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, North Carolina, Georgia en Nevada) plotseling zijn gestopt met het tellen van de stemmen. Al deze vijf staten worden geregeerd door Democratische gouverneurs en in al deze staten was Trump ver vooruit op Biden. En ook de software die voor de stemmachines wordt gebruikt, zal waarschijnlijk een binnenlandse politieke bom worden. Dit komt omdat het zogenaamde “glitches” heeft, oftewel programmafouten, die ’toevallig’ het stemproces in het voordeel van Biden manipuleren. Nancy Pelosi, een Democraat en Trump-hater, en George Soros zouden ook hun vingers in de pap hebben bij de software en de bedrijfsfirma. De cirkel is dus rond. De “diepe staat” is blootgelegd.

Amerikaanse Senaat ontkent erkenning van Biden

En steeds meer prominente politici en andere wetgevers in de VS en over de hele wereld weigeren nu de Democraat Joe Biden, die door de media ten onrechte tot nieuwe president is uitgeroepen, te erkennen en er mee samen te werken. Terwijl de mainstream media en diverse politici nog steeds de illusie van Biden’s verkiezingsoverwinning koesteren, is de situatie in de VS al anders. De stemming is kantelend in het voordeel van Trump. Tegen de tijd dat het eindresultaat bekend wordt gemaakt, heeft Trump vermoedelijk weer de (legitieme) overwinning behaald en daarmee de tweede ambtstermijn.

  Luchtmacht-arts VS-leger waarschuwt piloten voor "plotse hartdood" na geninjectie

In ieder geval weigert de meerderheidsleider in de Amerikaanse Senaat, Mitch McConnell, het Biden-team de overgang naar het Witte Huis te beginnen en ook Biden te erkennen als de nieuwe president. McConnel benadrukt dat hij Trump 100 procent steunt in zijn recht om de beschuldigingen van fraude op te helderen en aan het licht te brengen. Evenzo steunen steeds meer prominente Republikeinen in het openbaar Trump en gaan zij er nu van uit dat hij de verkiezingen zal winnen nadat de beschuldigingen van fraude zijn opgehelderd. Republikeinse procureur-generaals van 10 staten hebben zich verenigd om een Amicus Curiae brief in te dienen ter ondersteuning van twee rechtszaken waarin het Hooggerechtshof van de VS wordt gevraagd de driedaagse verlenging van Pennsylvania te herzien om, onder andere, de poststemmen te verkrijgen.

Staatssecretaris Mike Pompeo liet ook geen twijfel bestaan over de herverkiezing van Trump. Op de vraag of hij zou helpen bij de overgang naar een Biden-regering, zei hij alleen: “Er zal een rimpelloze overgang zijn naar een tweede Trump-regering”. De wereld kijkt ademloos toe.

En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, heeft de Amerikaanse procureur-generaal William Barr toestemming gegeven voor het onderzoek naar de verkiezingsfraude.

Trump gaat waarschijnlijk deelstaten terugwinnen

Pennsylvania is niet de enige die waarschijnlijk teruggaat naar Trump:

De deelstaat Georgia kan ook worden heroverd. Omdat daar minstens 132.000 (!) ongeldige stemmen werden ontdekt. De hertelling is al aan de gang. North Carolina werd pas onlangs aangekondigd als zijnde gewonnen door Trump. En ook de andere deelstaten met omstreden resultaten zullen de komende weken waarschijnlijk opnieuw worden geteld. Dus Trump maakt nog steeds een grote kans op de overwinning. Je ziet het trouwens ook in de aandacht van de mainstream media: sluipenderwijs en stilletjes nemen de berichten over de verkiezingsfraude in de VS en de mogelijke overwinning van Trump in het Hooggerechtshof toe.

Het vertrouwen in de VS-verkiezingen stort in bij de Republikeinse kiezers

Vorig artikelPoetin: hoog tijd voor alle Syrische vluchtelingen om naar huis terug te keren 
Volgend artikelAladdin werd vrijgelaten en verkrachtte daaropvolgend een 13-jarig Zweeds meisje op weg van school naar huis: “Hij lachte alleen maar”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in