Foto via Remix

Een 26-jarige taxichauffeur van Midden-Oosterse afkomst die beschuldigd was van verkrachting van een 14-jarig Zweeds meisje is opgehangen aangetroffen in een natuurreservaat. Nu worden het meisje, haar vriend en drie van zijn broers verdacht van de zeer pijnlijke moord, die volgens de openbare aanklager “het karakter van een executie had,” schrijft Fria Tider.

De gebeurtenissen begonnen in februari van dit jaar toen het toen 15-jarige meisje aangifte deed van verkrachting door de taxichauffeur toen ze 14 was.

Op 26 maart werd een verlaten, besneeuwde taxi met draaiende meter gevonden op een parkeerplaats in het natuurreservaat Hjälstaviken in de gemeente Enköping, ten noorden van Stockholm.

Op 1 april werd de taxichauffeur hangend aan een boom gevonden op 500 meter van de auto.

Volgens de aanklacht lokte het meisje de taxichauffeur op 24 maart naar de plaats van de moord en hield hem daar totdat de vier jongens arriveerden.

De jongens hadden van tevoren touwen, maskers en kleding gekocht om te helpen bij de moord, die werd uitgevoerd door middel van wurging en ophanging.

Volgens de aanklager was de procedure een “marteldood” voor de taxichauffeur, en de aanklager zei dat de moord het “karakter van een executie” had.

De politie vond plannen voor wraak op de taxichauffeur de dag voor de moord op de telefoon van het verkrachte meisje, waar ze vermeldde dat de broers van haar vriend de verkrachter zouden ontmoeten.

“Ze gaan mijn verkrachter ontmoeten. HAHAHAHA,” schreef het meisje.

De avond voor de moord stuurde het meisje een bericht naar de taxichauffeur waarin ze hem vroeg om wat wodka te halen en hem te ontmoeten op de verlaten plek.

  Asielzoeker drogeert vrouw die hem in huis had genomen en verkracht haar

Volgens de aanklacht werd hij dezelfde dag in het eenzame natuurgebied opgehangen door de vijf jongeren.

Na de moord nam het meisje een foto van haar vriendje terwijl ze feest vierde met een platbroodje. Later stuurde ze een bericht naar een kennis dat haar verkrachter dood was.

Alle verdachten ontkennen de misdaad, maar het bewijs bestaat onder andere uit mastverbindingen van mobiele telefoons en DNA-sporen.

Op een jasje werd DNA gevonden van zowel de taxichauffeur als één van de broers.

Het meisje is nu 16, net als haar vriend. Twee van zijn broers zijn 17 en één is 18.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

RAPE DOSSIER

Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“De bodem van het vat is zichtbaar”… VK, NAVO waarschuwen, Westen heeft bijna geen wapens meer voor Oekraïne
Volgend artikelOekraïnens uitputting baart NAVO-elites zorgen – en dat zouden ze ook moeten doen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

79 REACTIES

 1. Een “normale” verkrachting lijkt het me niet als ze de dader en berichtje kan sturen om een fles wodka te gaan halen. Je gaat echt geen meisje verkrachten om daar later gewoon mee af te spreken voor een vervolg. Hier is meer aan de hand. Dan is er dus een vriendschappelijke, zakelijke óf sexuele band (al dan niet betaald) tussen dat meisje en die opgehangen man. Als dit verhaal al niet klopt, wat klopt er dan wel? Een wraakactie voor iets anders? Zonder achtergrond kunnen we de dode man in elk geval op dit moment niks kwalijk nemen en zijn die broers en dat meisje degenen die sowieso gestraft moeten worden. Hoe kwalijk ook als het verhaal van dat meisje klopt, eigen rechter spelen met dood tot gevolg kan echt niet. En die chauffeur was van Midden Oosterse afkomst, lekker verdeel en heers artikel weer. Was zij een blonde Zweedse of had ze ook ouders van buitenlandse komaf? Mijn gevoel zegt dat er iets niet klopt aan het verhaal.

   • Typisch deugmensen reaktie.

    Nee, een normale verkrachting is het niet als je als 26 jarige een meisje van 14 verkracht. Waarom doet justitie hier niets aan? Hoeveel meisjes heeft hij al verkracht? Wie zegt dat het geen opmaat is voor moord? Dat is de werkelijke vraag.

    Als je de context weet, de situatie in Zweden met miljoenen moslim mannen immigranten met steden met no_go areas voor politie waar de rechtstaat totaal onwillig is op te komen voor de eigen bevolking, dan is je observatie volstrekt ontoereikend.

    Het is voor blonde meisjes en vrouwen totaal niet veilig om op straat te lopen. Vaak verven ze zelfs hun haar donker. Want reken maar dat die Afrikanen en midden-oosterlingen daar voorkeur voor hebben.

    Het is in Zweden door hun jarenlange socialistisch liberaal open grenzen beleid en boterzachte rechtspraak een totale chaos aan het worden. De rechtspraak laat het totaal afweten. In eerste instantie door te weigeren burgers recht te verschaffen en nu waarschijnlijk ook door overbelasting.

    Ik ben het met je eens dat men niet voor eigen rechter mag ‘spelen’ (dit is geen spel maar bloedserieus). Dit is primitieve bloedwraak zoals in moslimlanden standaard is. Maar als het hier gebeurt schreeuwen de deugmensen ineens moord en brand. Wij hebben dit soevereine grondrecht op rechtvaardigheid en bescherming van de samenleving overgegeven aan de overheid. De trias politica. Maar als deze hierin weigert te voldoen, dan zul je dit soort eigen richting juist bevorderen. En dan wordt de strafmaat niet bepaald door een rechter die de wet nuchter toepast maar door de emotie van slachtoffers. Daarom is eigenrichting onverstandig.

    Maar als dit de enige manier is die overblijft voor de eigen bevolking voor rechtverschaffing dan zit er iets ernstig mis in het rechtssysteem.

    Ik laat het liever aan een goede rechter over om hier uitspraken over te doen. Maar als justitie zijn werk gedaan had was dit niet gebeurd. Dat geef ik je op een briefje.

    • Ik vind dat het meisje zwaar gestraft moet worden. Ik zeg minimaal 80 uur Netflix kijken op haar kamertje. Het enige bezoek dat ze mag ontvangen is van haar ouders als ze eten komen brengen, nee geen thee en koffie of een ijsje tussendoor dus voor de rest totale isolatie. En maar 2 uur per dag what’s appen.

     Kom nou, we zijn een rechtsstaat! Wat dacht dat wicht wel niet, het recht in eigen hand te nemen!

     Hoopt ze nooit meer “ te hoeven doen” geloof me maar.

     • Gijp, dit soort van ‘zware’ straffen zijn alleen maar weggelegd voor ‘jongeren’ van vreemde origine.
      Voor eigen jongeren gelden ongetwijfeld de ‘normale’ straffen…

     • Exactly! I have to watch my blood pressure when I read ’thou shalt not be the judge’ oh No??? Than WHO can be the judge?
      Those ones who are all WEFmembers with their own ‘salesmen’ like the Dutroux of this world! Does the word DEPOPULATION ‘OMVOLKING’ ‘KALERGI PLAN, RING A BELL IN UR WOKE BRAINS OR ARE U ALREADY REDUCED TO ZOMBIES!!
      Did anyone foillow the horrorstories of the children in the underground tunnels?
      I SPIT on you with your so nicely worded woke idiocy, GET LOST! I hope you took évery injection and booster and dont forget to take the upcoming boosters! I REALLY AM SOOOO FÉD UP WITH YOU GUTMENSCHEN!

    • I agree with you, but in these ‘cases’ I think ‘ an eye for an eye’ is very suitable and the only language those savages understand…
     So goodMenschen, go back and crawl under ur stone again,
     u have shown how ‘benevalente’ u are, here is some toilet paper!

    • En wat als die “taxichauffeur” van 26 ook door kan gaan voor een jongen van 20 en dat meisje van 14 voor een meid van 18 en ze een keer sex hebben gehad en daarna wilde die man nog eens afspreken? Misschien had die man helemaal geen kwaad in de zin maar was het een gewoon avontuurtje. Ik ken mensen die op jonge leeftijd een groot leeftijdverschil hadden (toevallig ook 26 en 15) en het meisje dus ook minderjarig was, dat stel is nog steeds samen en ze hebben 2 kindjes. Laat je niet leiden door opgelegde regels en een verhaal dat met een reden een bepaalde kant op is geschreven.

   • Als een aan mijn dochter zou komen dan zal hem proberen te vermoorden op de ergste manier want dat meisje is ook door hem verkracht en wat moet zij niet doorstaan hebben maar dat schuiven wij maar even onder de mat voor jullie moslim vriendjes, weten jullie wel wat er met het meisje gebeurd zou zijn als zij in haar land een aanklacht van de misdaad bij politie zou hebben gemeld ? dat zou ze ingegraven zijn geworden tot haar hoofd om verder met stenen gestenigd zou worden dat de dood er op volgde maar dat zullen jullie wel begrijpen. Goed gedaan meisje vecht voor je eigen want van rechters en politie hoef je dat niet te verwachten.

  • Het doet denken aan de Nederlandse verzetshelden, Hannie Schaft en de zussen Truus en Freddie die in de Tweede Wereldoorlog nazi’s meelokten om ze te liquideren.
   De logica van vrouwen is vaak het spel mee te spelen. Daardoor weet je niet waar je aan toe bent.
   Illusie en realiteit zijn meestal verweven, het is deels astraal (het dualisme) en deels mentaal. Al heet het voor de wet samen gevat fysiek.
   Het is niet allemaal zo zwart-op-wit als de racistische kant bewijst. Een verkrachting is niet altijd hetzelfde als een overval.
   Misschien toen ze verkracht werd heeft ze niet gedaan alsof ze in wanhoop verkeerde om daarbovenop niet ook nog vermoord te worden. En, de wanhoop lijkt toch al op een orgasme. Dit onderscheid is in sommige culturen pertinent nog onduidelijker. Daarom krijgen ze asiel.
   Ik heb meer van dat soort verhalen gehoord. De scholing van de moderne, geëmancipeerde ‘snuggere’ vrouw zorgt er bovendien voor dat ze zoals in de oude tijd trouwt met haar verkrachter, fatsoen, (de psychologische kant ervan is duurzamer en is op zich zelfs de hoofdzaak van het trauma), dat is het ergst van al.
   De verantwoordelijkheid is gedeeld door de staat in het algemeen en bepaalde ongenoemde politici in het bijzonder, en geldt de verkrachting van het hele volk. Hierbij is de innerlijke kant in overweging genomen, voor het fysieke vervolg: de zogenaamde (burgerlijke) feiten die enkel tellen voor de hypocriet.
   Ik zou zo’n vrouw niet meer aanraken.
   Daarmee is de algemene inhoud van het huwelijk bij veel Westerlingen al iets volslagen minderwaardigs geworden.

   • In aanloop naar de verkiezingen, ik vergeet een belangrijk punt. Je hebt mensen die scheelkijken maar ook zo denken, de ambtenaren die zullen concluderen dat om in ons land verkrachtingen tegen te gaan de oplossing gezinshereniging is.

   • WHÁT LAW, THE LAW OF THE SEA OR THE LAW OF THE LAND!
    ASK JOOST KNEVEL AND MICHA KAT AND ALL THE OTHERS HOW THEY THINK ABOUT THE JUDGES WHO ALL ARE TAINTED, PEDO’s CORRUPT!

   • Zou kunnen natuurlijk, maar daar gaan we vast nooit achterkomen. En willen we dat ook wel? Er zijn dagelijks wereldwijd tighonderden overvallen, moorden, verkrachtingen, doden door honer en gifspuiten etc etc. Allemaal van erg tot verschrikkelijk, maar omdat net dit ene voorval een nieuwssite haalt gaat iedereen erop los, terwijl zet eens al die andere gevallen ook online en er komen na een paar dagen totaal geen reacties meer op en wordt het “gewoon”. Bijna al dit soort artikelen zijn stemmingmakerij, ze worden gedoseerd losgelaten en precies geschreven zodat de lezers een bepaalde kant op gedirigeerd worden met hun gedachten. Wat hebben wij als toekijker/ lezer aan dit soort verhalen? Helemaal niks. Ik denk dat ruim 90% van dit soort verhalen, maar ook nagenoeg alle andere “nieuws”verhalen met dit doel geschreven en gepubliceerd worden. Daarom lees ik geen kranten, kijk geen tv en kom alleen 20 minuutjes per dag op 4 alternatieve mediasites kijken. Geef mijn portie manipulatie maar aan Fikkie. Ik trap er niet in.

    • Je poging tot nuancering is volledig misplaatst en leidt alleen maar tot meer onvrede.

     Welke idioot vergelijkt een huwelijk nou met een overduidelijke verkrachting die in Zweden helaas schering en inslag is. Er is een instroom van een leger aan moslim immigranten van mannen van strijdbare leeftijd zonder vrouw, of kans op een geschikte partner.

     Dit is een geplande invasie en dit is het resultaat. Als je dat wilt gaan relativeren ben je medeplichtig aan je eigen ondergang.

  • Met wraak is alles geoorloofd ook toneel om de dader op gewenste plek te krijgen, ze hadden hem met een lintzaag aan plakken moeten zagen, elke dag een stuk en met zout doordrenkte wachtels moeten verbinden en hem zo lang mogelijk in leven moeten laten voor de maximale pijn, ok bepaalde zenuwbanen opzoeken en deze prikkelen voor het maximum pijn, en dit dagen volhouden, wraak daar kun je op leven mits je je emoties onder controle kunt houden.

 2. Zag last een filmpje uit Zweden.
  Een inbreker en verkrachter klimt op een ladder naar binnen.
  Vriend ziet het van balkon en doet niet meer dan roepen, ga nou weg, je mag hier niet naar binnen.
  En uiteindelijk gebeurde dat wat je al kan verwachten.
  Gozer krijgt een flinke mep en vriendin wordt verkracht.
  Ik was even bang dat het allemaal softies waren geworden daar.

  Net nog even gezocht naar filmpje, lukt niet.

  Maar schitterend wat dat meisje heeft gedaan met wat hulp.
  Ben bang dat ze er zwaar voor wordt gestraft in Zweden.
  En die lul was er met hooguit een taakstrafje mee weg gekomen.

  • precies zij wacht een zwaar proces en de verkrachter had zeer waarschijnlijk een waarschuwing gekregen. en wat die gast hierboven zegt (vrijheid is ver te zoeken), je blijft van zo’n jong iemand met je gore poten af ook al wilde zij dat zelf.

   • Klopt onder de 16 jaar word alle sexuele daden met of zonder toestemming brschouwd als verkrachting en pederastie . Ze heeft in ieder geval gehandeld naar het principe van oog om oog en tand om tand. Moeste, ze een medaille geven.

   • Lekker zwart/ wit eric. Goede vrienden van mij zijn bij elkaar gekomen toen ze 15 en 26 waren, exact de leeftijden in dit verhaal. Ze waren meteen op slag verliefd en nog altijd bij elkaar, ruim 25 jaar nu! Je kent de toedracht niet, je was er niet bij, je bent vast geen rechercheur, het verhaal is met een bepaalde bedoeling geschreven en jij trapt er vol in. Slaap fijn door.

  • YÈS! HIGHLY LIKELY!

   I hope that if my daughters or grandsons are ÉVER in such a dire situation they think of my advice, NÉVER TO BE ALONE BUT IN A BIG GROUP oin whom u KNOW u can count when the going gets tough. always wear ‘some defensive material’ to STRIKE FIRST and than REMOVE ‘yourself’ thoroughly of that ‘place’

 3. Oekraïense vluchtelingen in de watten gelegd: zoveel geld krijgen ze toegestopt

  Eerder dit jaar ontstond er ophef over het leefloon van Oekraïense vluchtelingen in België.

  Een Oekraïens gezin kan voor elk meerjarig kind een apart leefloon van 809 euro krijgen, waardoor het totale leefloon erg kan oplopen, tot wel 3000 à 4000 euro, schreef Het Belang van Limburg.

  De partij N-VA wil het leefloon inperken. “Die leeflonen voor Oekraïners zijn veel te hoog,” zei Theo Francken (N-VA).

  Honderden miljoenen
  Hij wees erop dat de Belgische regering vorig jaar vele honderden miljoenen euro’s uitgaf aan leefloon voor Oekraïners.

  Zijn wetsvoorstel om hen minder te geven, werd weggestemd. In België werkt amper twee op de 10 van deze vluchtelingen. >>

  https://www.ninefornews.nl/oekraiense-vluchtelingen-in-de-watten-gelegd-zoveel-geld-krijgen-ze-toegestopt/

 4. Als je zoiets wilt doen, zorg dat het lijk niet wordt gevonden, volgens de wet is het namelijk zo: geen lijk geen moord, enkel een vermissing.

 5. Hier nog een artikel uit het diversiteitsland no 1, hoop dat de Zweedse sociaal democraten goed kunnen slapen

  Lachende Arabieren gooiden vissende Oekraïners in het water – één is veroordeeld

  Een Arabische bende in Malmö lachte en filmde toen ze een vissersvrachtwagenchauffeur in het ijskoude water van Malmö duwden. Nu is een van hen – een 22-jarige Irakees – veroordeeld tot een gevangenisstraf wegens ernstige mishandeling. Maar de anderen worden vrijgesproken.

  Deel het artikel

  Het was op 22 november vorig jaar dat de vijf Arabieren met de auto naar Sydhamnen in Malmö kwamen. Er stond een vrachtwagenchauffeur uit Oekraïne aan de kade te vissen.

  De bende besloot “plezier te hebben”. Terwijl een van de Arabieren aan het filmen was, duwde de 22-jarige de vrachtwagenchauffeur in het drie graden warme, zeven meter diepe water.

  De anderen stonden erbij en lachten terwijl het slachtoffer voor zijn leven vocht. >>>

  https://www.friatider.se/hanskrattande-araber-kastade-fiskande-ukrainare-i-vattnet-en-doms

  • Brute afranseling in Milaan: 17-jarige werd in het gezicht getrapt in het Centraal Station
   De beelden van de aanval gaan het internet rond. De gouverneur van Lombardije Fontana vraagt ​​om tussenkomst van het Gewelddadige mishandeling in Milaan , op het Piazza Duca d’Aosta, voor het Centraal Station , in het bijzijn van tientallen mensen.

   Een 17-jarige Noord-Afrikaanse jongen die aan het wandelen was, werd aangevallen en brutaal geslagen door een dakloze man die het gebied bezoekt.

   Het doodsbange geschreeuw van een vrouw bracht de achterblijver op de vlucht, die hij als jonge man op de grond gooide en hem met verschillende trappen in zijn gezicht sloeg .

   De jongeman, gewond en druipend van het bloed, werd vervolgens gered en naar het ziekenhuis gebracht. Wetshandhavers zijn een onderzoek gestart.

   De video van het incident, gemaakt door een getuige met een mobiele telefoon, ging viraal op internet en wekte verontwaardiging op. En ook controverse.

   De afgelopen dagen had influencer Chiara Ferragni het veiligheidsalarm in Milaan, waar ze woont, aan de kaak gesteld. De burgemeester van de Lombardische hoofdstad Beppe Sala had geruststelling gegeven. Nu, na wat er is gebeurd, komt ook de gouverneur van Lombardije, Attilio Fontana , tussenbeide en vraagt ​​om tussenkomst van het leger: “Hallucinerend! Er is geen tijd meer te verliezen: minister Lamorgese doorbreekt samen met de burgemeester en de Democratische Partij het uitstel. Stop de aarzeling: onmiddellijk op het veld, maar heel snel, een sterk contingent van het leger ter ondersteuning van de Carabinieri en de politie “, de woorden van de president van de regio.leger

   Bron: https://www.unionesarda.it/en/italy/brutal-beating-in-milan-17-year-old-kicked-in-the-face-in-the-central-station-gmkm4i6r

   • Dat zijn dus alvast twee Europese landen op rij die het leger willen gaan inschakelen om de politiekorpsen bij te staan om de problemen te gaan oplossen welke in eerste instantie zijn gecreëerd door de respectievelijke roverheden. Met het doel om op een mooie dag het leger in te zetten om het gepeupel onder controle te houden. De definiëring van ‘gepeupel’ zal uiteraard en volgens plan t.z.t. worden uitgebreid – zoals reeds op schrift is gesteld en slechts wacht op groen licht om in praktijk te worden gebracht op ruime schaal – en zo zullen de goeden onder de kwaden lijden.

    • Als die militairen ook niet meer mogen doen dan de politie, zal er niet veel veranderen.
     Het land zit vol met jongemannen van vreemde origine van militaire leeftijd. Nu is het enkel nog wachten tot we hier overspoeld worden met gesmokkelde oorlogswapens uit Oekraïne. The stage is set.
     En niemand van onze grote politieke (dwaal)lichten ziet het aankomen.
     Het enige wat ze goed kunnen is achteraf ‘geschokt’ reageren.

  • Like the giggling ’teenagers’ in a car and killed ‘just for fun’ a retired police man on his bike in America… o my god I was a good shooter… I can’t imagine I would be troubled by ‘helping those giggling teenagers’ to another world…

  • Inderdaad. Dit niet doen zou trouwens kunnen wijzen op een gebrek aan respect voor die vreemde culturen en zelfs kunnen beschouwd en bestraft worden als racisme…

 6. NYPost heeft beelden verkregen van de radicaal-linkse NYC-activist Ryan Carson die wordt geconfronteerd met een zwarte man die hem op 2 oktober in een straat in Brooklyn heeft doodgestoken. De verdachte is nog steeds op vrije voeten. Carson werd gevierd vanwege zijn pleidooi voor meer prikstraten voor “medicijnen”. Hij identificeerde zichzelf als lid van Antifa op zijn sociale media.

  https://youtu.be/nUQXXhYNihk

  https://www.cbsnews.com/newyork/video/ryan-carson-new-york-social-justice-advocate-stabbed-to-death/

 7. Na de moord nam het meisje een foto van haar vriendje terwijl ze feest vierde met een platbroodje.
  Ik vind het toch maar een schamel “feest” zo met één zo’n plat broodje.

 8. Haar enige fout is dat ze haar bek niet hield. Geniet van het spektakel en zorg dat het lijk weg is. En doe doe niks met je telefoon, laat dat ding thuis.

  Ik keur dit uiteraard ten strengste af, dat spreekt vanzelf.

 9. Dat zou men vaker moeten flikken want dan bleven die viespeuken eens van blanken dames af.
  Want ben je blond dan ben je vaak voor dit soort mannen een hoer die verkracht mag worden en dat blijft vaak ongestraft.
  Was deze man gestraft zoals het behoord dna zat hij vast en hing ie niet aan een boom te bengelen dus wie is hier nu fout?

  • Voor het aanbreken van het woke tijdperk zou men dit nog eens een goeie ouwe Hollywood ‘happy end’ film gevonden hebben. Nu moeten ze wel oppassen voor ‘The Woke Revenge’.

 10. Die moslim is vlgs de basis van eigen wet behandeld. Oog voor oog, tand voor tand.
  Ook de uitvoering: door familie van slachtoffer.

  Ooit was de viking wet heel heel streng.
  Iemand die loog–om het even waarom– werd bij laag tij aan een paal gebonden, zodat ie bij hoog tij verzoop.

  Nu worden kindverkrachters en moordenaars niet of nauwelijks gestraft; en nu moet het leger de no-go zones opschonen.

  Er zijn massale fouten gemaakt door kuddes moslims binnen te laten.
  Wat doe je met een fout?
  Herstellen dus.
  Hoe? Simpel. Stop alle uitkeringen en subsidies aan die moslims; meeste zullen niet werken; die gaan dan vanzelf wel weg. Naar wir schaffen das land.

  Voor de rest: verblijf verbinden met een absolute eis: taal kennen, werk hebben, maar een echtgenote, en bij eerste strafbaar vergrijp: met hele gezin eruit.
  ———————–
  Waarom?
  In hun ogen zijn wij minderwaardig; en ze “mogen”doen en laten wat ze willen met onze meiden en vrouwen.

  Dan moskeetjes sluiten en slopen.
  Net zoveel moskeetjes toelaten als dat er kerken in Mekka mogen zijn.
  Gelijkheid dus.

 11. In NL grote bek tegen discriminatie.

  SVB controleerde in Egypte diegenen die uitkering van de SVB kregen.
  Met 92% was er fraude.

  Marokanen/Turken mogen NIET in hun thuisland gecontroleerd worden.
  Maar Nederlanders die over de grens wonen WEL.
  Zo kreeg ik paar jaar terug van NEDERLANDSE controleurs bezoek in Roemenie; of ik wel of niet alleen woonde.

  Zou ik NIET alleen wonen, zou ik geen vrijgezellen AOW krijgen, maar bijna 300 euro minder; en zij zou dan NIETS krijgen……
  Ook als NEDERLANDER over de grens is er geen beslag vrije voet.

  In 2014 nam de zorg 4000 euro van mijn AOW; over een periode dat ik niet eens in NL was en ook niet verzekerd was.
  Maar ook in beroep (was nooit voor de rechter) ben je op voorhand verloren

  Gelijktijdig nam de belsasting 850 euro.
  Te veel terug betaalde zorg.
  Hoe dan?
  Ik had geeneens een bankrekening in NL of zo; nooit een cent gehad.

  Maar allez; ik ben maar een nederlander……..geen verlichte vluchteling, en heb maar 47 jaar in NL gewerkt.

  • I REALLY HOPE all of this will soon ‘BE FINISHED’ and ALL THOSE SOCALLED SOCIALIST COMMUNIST WEF ILLEGAL GOVERNMENTS & THEIR OBEDIENT, PROBABLY BLACKMAILED, SLAVES, ACCOMPLICES, ÉVERYWHERE IN THE WORLD IN ÉVERY WORKPLACE. FROM HIGH TO LOW, THE SOCALLED ROYALTY, (ALMOST ALL BORN THRU SEED OF THE ROCKEFELLERS AND THE ROTHSCHILDS)
   WILL HAVE FOUND THEIR WAY IN GITMO FOR THEIR LAST NECKTIE PARTY!
   I HOPE I HAVE THE STOMACH TO WATCH ALL THEIR VIDEO’S WERE THEY ARE FIRST INTERROGATED AND FINALLY HEAR THEIR SENTENCES AND THEIR EXECUTIONS!

 12. Sophie in ’t Veld met de grond gelijk gemaakt: ‘U zou een prima NSB’er geweest zijn’

  Ze willen ons vervangen, waarschuwt Europarlementariër Tom Vandendriessche (Vlaams Belang).

  Ze willen jaarlijks miljoenen Afrikanen naar Europa halen. Want we hebben migratie nodig, beweert Eurocommissaris Johansson. Omdat er te weinig Europese geboortes zijn, beweert Eurocommissaris Jourova.

  Vandendriessche spreekt van ‘doelbewust georganiseerde omvolking’. “De kolonisering van Europa. De onderwerping van de Europeanen. De zelfmoord van onze unieke Europese beschaving.” >>>

  https://www.ninefornews.nl/sophie-in-t-veld-met-de-grond-gelijk-gemaakt-u-zou-een-prima-nsber-geweest-zijn/

  • Adriaan W. oktober 5, 2023 Bij 08:41
   ster oktober 5, 2023 Bij 10:23
   Bedankt voor deze info. Bah, wat een walgelijk mormel is die Sophie. En ik had nota bene nog wel enige waardering voor haar nadat ik haar op RadioGld hoorde vertellen dat EUnuch functionarissen niet zomaar aangesteld mogen worden, maar een proces moeten doorlopen waarbij ze hun waarde konden tonen. Daar kwam het op neer, wat ze zei. Ik vond haar uiteenzetting verfrissend en rechtvaardig, en overtuigend, en was aangenaam verrast dat er iemand in het EUnuch knapenkoor was die achter rechtvaardigheid en eerlijkheid stond. Toen kwam jij (Adriaan) met dat verhaal dat ze veel geld gejat had. Bubble burst. En nu dit. Man, man… er blijft weinig aan hoop over. En Ster ook bedankt voor die link over de permanente betaalde vakanties naar EU die Baudet ontdekte. Wat een shit. Het staat ons ondertussen tot aan de nek lijkt het wel.

  • ‘Ze willen jaarlijks miljoenen Afrikanen naar Europa halen. Want we hebben migratie nodig, beweert Eurocommissaris Johansson. Omdat er te weinig Europese geboortes zijn, beweert Eurocommissaris Jourova.’

   Ondertussen is hier ene Ringo die het steeds maar weer opnieuw erover heeft dat WIJ moeten stoppen met ‘neuken’ en iets met wit en blank en doorzichtige kwallen en ander subcultureel geraaskal. De gemiddelde Hol-lander is de tijd al decennia voorbij dat het gezinnen stichtte van zo’n zeven tot tien kinderen. Voorbehoedsmiddelen werden geintroduceerd; massa’s afvalligen van de pushende katholieke kerk; introductie van vrouwenarbeid; steeds hogere bijdragen voor kinderopvang; de kracht van de Tell a Vision; meer en meer onuitstaanbare kinderen, etc. Een doorsnee Hol-lands gezin heeft nog twee kinderen, of één en velen hebben er geen. Hol-land was al overbevolkt volgens ene Hol-landse koningin en de ingezetenen van Hol-land hebben goed geluisterd. Nu zouden er zogenaamd te weinig Europese geboorten zijn? Waardoor er miljoenen Afrikanen geïmporteerd moeten worden? Afrika of het Midden-Oosten, ik zou er voor geen goud willen wonen.. Maar de verscheidenheid aan Europese culturen moet kapot. Het restant van nog enige samenhang moet kapot. Het christendom moet worden uitgeroeid. Darwinisme als kapstok: de sterksten zullen overleven.. Sterkte allen..

   Maranatha.

 13. THAT SOPHIE REALLY NEEDS TO MEET EUUHH LETS SAY HOW THIS ARTICLE BEGAN AND THAN NOT ONE BUT A GANG… LIKE THE 11YR O GIRL THIS WEEK IN AMERICA BY A GÁNG OF ILLEGAL INVADERS, SHE HAS BEEN FOUND, SO WERE THE OTHER GIRLS. LOCKED UP IN CLOSETS AND CHAINS ALL HAVE BEEN GANGBANGED—
  IMAGINE— THOSE LITTLE GIRLS— THERE CAN’T BE A PUNISHMENT SEVERE ENOUGH FOR THOSE GANGMEMBERS…

 14. Wat een idioot verhaal. Als dit verhaal anti-Islam sentimenten moet ondersteunen, doet het dat niet. De meid had die vent zijn telefoonnummer. Waarom heeft ze het tel nr van een verkrachter?? En stuurt hem een bericht. Dit na een zeer traumatische ervaring met die gast. Verkrachting!! Ze vraagt hem om ergens te komen met een fles vodka. Een goedgekozen afgelegen plek, een natuurreservaat! De meter draait nog, waarom draait die nog, had ze hem ook beloofd te betalen voor de levering van de vodka? Dan wordt de reeds goed geplande moord op die vent uitgevoerd. Walgelijk shit verhaal met walgelijke shit mensen als hoofdrolspelers – een sterk argument voor depopulatie. En iedereen trapt er in, zo te lezen. (Ga maar gillen nu.) Terwijl de Moslim distributie gewoon doorgaat. Bah.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in