Er is geen pandemie van de ongevaccineerden. De gevaccineerden veroorzaken de varianten. Het volgende is een 5 minuten durend video interview tussen Dr. Byram Bridle en Laura Ingraham.

Bij de bespreking van het vaccin vertelt Dr. Byram Bridle, universitair hoofddocent Virale Immunologie aan de Universiteit van Guelph aan Ingraham dat zijn voornaamste zorg is dat “het spike-eiwit dat door het vaccin wordt gegenereerd, eigenlijk is ontworpen om aan het oppervlak van onze cellen verankerd te blijven. Maar het probleem is dat dit vaccin door het hele lichaam wordt verspreid en dat het weefsels zoals onze bijnieren en longen en de darmen en de milt en allerlei verschillende weefsels ingaat.” zegt hij.

In deel 2 van het interview vraagt Laura Ingraham: “Is het juist om dit nu een pandemie van de ongevaccineerden te noemen, of denkt u dat degenen die gevaccineerd zijn ook kunnen bijdragen aan het ontstaan van deze nieuwe varianten?”

In de video zegt Dr. Bridle dat de “pandemie van de ongevaccineerden” propaganda leugens zijn.

“Ik zou willen beweren dat… het omdraaien van de berichtgeving om mensen bang te maken door ze te laten denken dat de ongevaccineerden op de een of andere manier de oorzaak zijn van het ontstaan van nieuwe varianten, tegen elk wetenschappelijk principe ingaat dat we begrijpen. De realiteit is dat de aard van de vaccins die we nu gebruiken, en de manier waarop we ze uitrollen, selectieve druk op dit virus uitoefenen om het ontstaan van nieuwe varianten te bevorderen”. 

Hier is een deel van deel 2.

Meer van het interview is hier te zien op Rumble.

  Internationaal onderzoek naar ongevaccineerde "controlegroep" rapporteert zijn bevindingen

Zoals Dr. Bridle zegt, zijn het de gevaccineerden die het ontstaan van nieuwe varianten bevorderen. Deze verklaring wordt ondersteund door verschillende andere deskundigen, zie Nieuwe data: volledig gevaccineerde personen lopen niet alleen COVID op, maar dragen ook meer virus bij zich waardoor ze ongevaccineerden infecteren Nobelprijswinnaar onthult – COVID-19 gevaccineerden “Creëren Varianten”  Creëert agressieve mutaties: viroloog roept WHO op te stoppen met Covid-19 vaccin.

We zouden dit eigenlijk de pandemie van de gevaccineerden kunnen noemen, gezien het grote aantal nieuwe gevallen onder volledig gevaccineerden, zie 12 van 13 meest gevaccineerde landen ter wereld nu door gezondheidsautoriteit CDC als reisrisico aangemerkt  Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerden  Bewijs dat het niet de ongevaccineerden zijn die het gevaar vormen: ALLE passagiers en bemanning volledig gevaccineerd – toch COVID uitbraak op cruiseschip – UPDATE!  Seychellen: hoogste vaccinatiegraad ter wereld – sterftecijfers schieten omhoog.

We weten ook dat de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC afgelopen mei 2021 gestopt is met het tellen van gevallen van volledig gevaccineerde mensen die het COVID-virus oplopen, en de WHO het massaal testen van asymptomatische mensen afraadt. Zij deden dat om het publiek wijs te maken dat gevaccineerden niet opnieuw worden besmet.

Er is niets in de wetenschap dat de bewering ondersteunt dat dit een pandemie is van de ongevaccineerden, waarom herhalen de “COVID-autoriteiten” dan deze leugen?

Wel, het antwoord is duidelijk: ze willen dat je het vaccin neemt. We hebben onze landen in lockdowns gegooid totdat er vaccins kwamen. We worden nog steeds onder druk gezet om het vaccin te nemen, zelfs als we het niet nodig hebben. Dit komt omdat deze COVID-pandemie zich heeft ontwikkeld van een gezondheidscrisis tot een marketingoperatie voor de verkoop van vaccins. Waarom vaccins?

  De "Mysterie Ziekte" van Wuhan is de basisleugen van Covid

Ze zouden andere dingen kunnen doen om COVID 19 te behandelen, zie bijvoorbeeld de Frontnieuws rubriek Ivermectine. Maar nee. De focus ligt op vaccinatie alleen. Berichten over alternatieve behandeling van COVID zijn grotendeels afwezig geweest op de mainstream en social media. Dit gaat niet langer over gezondheid, maar over controle, Voormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virus. We zijn in het midden van een medische staat van beleg. Onze mensenrechten worden met voeten getreden en miljoenen worden geschaad door illegale lockdowns. Plus honderdduizenden worden gedood/verminkt door illegale vaccins.

Moet je je niet afvragen wat er in deze vaccins zit en waarom regeringen en internationale gezondheidsorganisaties zo enthousiast zijn om zoveel mensen in te enten, zelfs als ze dat niet nodig hebben? Wat zou de verborgen agenda van deze vaccins kunnen zijn?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Covid zwendel is aan het ontrafelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe seksvideo met Hunter Biden
Volgend artikelWetenschap, redding en ketters: van Monsanto tot Pfizer, het is hetzelfde oude draaiboek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Aan Frontnieuws: Dank voor het bijhouden van zoveel nieuws en gebeurtenissen op covit gebied, en dus alle zaken over covit waar onze bevolking niets van mag weten…
  Gelukkig zijn jullie kritisch! Het is te zot voor woorden dat er geen enkele discussie mogelijk is in dit plots tiranieke kikkerlandje!!
  Ik sta echt versteld van de eenzijdige berichtgeving in ons land! A bjg ERROR! Alsof we zijn overgeleverd aan de grootmachten. en dus onze politici slechts nog met slappe knietjes meeheulen en zwichten! Bah! Ik heb respect voor Zweden, en de (helaas) weinige staatslieden die zich NIET laten omkopen en manipuleren!! Onvoorstelbaar hoe weinig kennis onze politici zélf hebben opgedaan. En hoe ze als een blad aan de boom omslaan en mee deinen met een on-etische draconisch manipulatieve wijze om onze bevolking zo te beperken en met plezier bespuiten met dit vergif waar big pharma het monopoly voert!
  ZO overduidelijk dat er gezwegen moet worden over goed werkende andere geneesmiddelen, die geen drol kosten, finaal uitgetest zijn, en zelfs veiliger zijn dan een aspirine!
  Schandalig dat het zover heeft moeten komen met ons kikkerlandje waarin Rutte het beste jongetje van de klas speelt, samen met z’n politieke meelopers. Uch! Triest (en zeer verdacht!) dat er geen enkele discussie mogelijk is, ondanks alle tekenen dat gevaccineerd zijn puur smoking mirrors zijn, voor de vaccin- runners! Geen enkel muterend virus houdt rekening met de dollartekens van big pharma en machtige stakeholders! Its all crap, waarvan de gevolgen nog niet te overzien zijn. Dit onvoldoende geteste vaccin watgebruikt mocht worden in noodsituaties, pleit big pharma tevens vrij van alle schade en vreselijke gevolgen..op lange termijn.
  Voir hen dé ideale situatie om zoveel mogelijk gifspuiten te verkopen.. want doordat de onvoldoende geteste vaccin door WHO wel gebruikt mogen in een “noodsituatie” kan men geen enkel beroep doen op de geleden schade bij de makers ervan. Hoe griezelig is dit!!?
  Anyway, zeer veel dank voor jullie onderzoek en alerte tegen geluid! Dit is zo nodig in deze tijd.
  Nederland is in diepe slaap, gevaarlijk geveld en compleet geschift!! Dankzij onze valse potsierlijke politici en multimedia!!

 2. Eind november gaan de maatregelen eraf. Dan krijg je de nieuwe griepgolf zoals elk jaar. Ik voorspel dat de boel dan weer op slot gaat . Dan krijgen de ongevaccineerden de volle laag. De tendens is al merkbaar. In commentaren , in columns en artikelen. De media is mede schuldig aan deze polarisatie. Alle ‘anti-vaxxers zijn een gevaar voor de bevolking, hoezo ? Als je geen klachten hebt kun je niemand besmetten, in tegenstelling tot gevaccineerden die wel , door mutatiedruk superspreaders kunnen.zijn. En anti-vaxxers zijn per definitie niet tegen vaccineren,maar hebben vragen en bedenkingen bij de huidige gang van zaken. In een gezonde democratie moet dat kunnen. Alles en alle argumenten zijn een traversie van de waarheid. Kinderen mogen op basis van de WGBO al beslissen. O,ja ? Deze wet gaat over behandel wensen van een minderjarige patiënt. En niet over de wensen van een gezond kind. Die heeft niets met deze wet van doen, zoals de rijtijdenwet voor de meeste niet van toepassing is. Zomaar een voorbeeld. In Nederland mag je niet gediscrimineerd worden, o.a op basis van geloof of levensovertuiging. Het is dus aan mij om te beslissen of ik wel of niet een vaccin neem. Nu stellen ze dat mij de toegang kan worden geweigerd als ik niet gevaccineerd ben. Eigen keus zeggen ze dan. Nee , het staat mij vrij om niet gevaccineerd te zijn. Dat is de wet. Degene die mij niet toelaat maakt dus een keuze voor mij. Iemand die hier wat juridisch mee kan v.w.b uitsluiting ?

  • Artikel 1
   Artikel 1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod
   Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

 3. Ongevaccineerden kunnen op termijn niet langer gratis een coronatest afnemen om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld evenementen. Dat heeft het demissionaire kabinet gezegd in de coronapersconferentie.

  Daarnaast worden horecaondernemers en organisatoren van evenementen, festivals en sportwedstrijden vanaf 20 september verplicht om een geldig coronatoegangsbewijs te vragen bij bijeenkomsten vanaf 75 personen. Deze eis geldt zowel binnen als buiten.

  https://www.ninefornews.nl/kabinet-introduceert-apartheidspas-voor-nederland-waar-is-de-verontwaardiging/

 4. marcel
  marcel
  8 uren geleden
  Lees STIFTUNG AUSSCHUSS CORONA, van Reiner Feulmich e.a. aflevering 65.
  Dan snap je het hele cojona spel.
  1300 miljardairs die ons lot bepalen.
  De Kopstukken.
  Dan nog zo’n 10000 shapers, waaronder Rutte en De Jonge , Kaag, die de opdrachten krijgen,en ten uitvoer moeten brengen!!
  Dit gestoord volk zit overal ter wereld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in