Een nieuwe schandaalvideo met een naakte en drugsverslaafde Hunter Biden – samen met een prostituee – is nu opgedoken en gepubliceerd door Dailymail.co.uk. In de film beweert de zoon van de Amerikaanse president dat hij een andere laptop is kwijtgeraakt – die bij Russische drugsdealers is beland.

Van Hunter Biden is bekend dat hij een laptop ter reparatie heeft ingeleverd die later – naast seksopnames met prostituees – informatie bleek te bevatten die zowel hemzelf als zijn vader, huidig VS-president Joe Biden, in verband bracht met corruptie.

De nieuwe video toont Hunter met een prostituee in 2019, meldt Dailymail.

In de video hoort men Hunter Biden praten over het verwaarlozen van een andere laptop – die volgens hem bij Russische drugsdealers terecht is gekomen. Dit gebeurde naar verluidt toen hij in 2018 in een hotelkamer in Las Vegas dicht bij een overdosis drugs was.

Hunter Biden vertelt de prostituee opgewonden dat hij van de computer af is nadat hij 18 dagen achter elkaar heeft gefeest in luxe hotels in Las Vegas. De presidentszoon schept ook op dat de hotelsuite hem ongeveer 10.000 dollar per nacht kostte.

“Ze hebben video’s van mij terwijl ik gekke neukseks heb,” roept hij uit in de video.

Als het waar is wat hij in de video zegt, lijkt Hunter Biden van drie verschillende computers te zijn verlost, schrijft de Daily Mail, en het is op dit moment onduidelijk waar de derde computer is. De computers bevatten vermoedelijk zeer gevoelige en compromitterende informatie over de Amerikaanse president Joe Biden.

  De vijf FUBARs

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rooktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelElke vrouw in de vruchtbare leeftijd moet deze waarschuwing over de COVID-19 vaccins lezen
Volgend artikelDr. Bridle: Er is geen pandemie van de ongevaccineerden – De gevaccineerden veroorzaken de varianten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Er staan typfouten in.

  Het gaat niet om 100.000 dollar (per nacht) maar om 10.000.

  En Hunter is geen presidentskandidaat maar de zoon van.

 2. Als ze coruptie info gevonden hebben over ze pa, dan is dat mee genomen.
  En dat hij graag neuk filmpjes maakt van zichzelf en daar een vermogen voor betaald is zijn zaak.

  • Je moet daar eerst inloggen.
   Zullen wel beelden zijn dat hij graag aan kleine meisjes zit te frummelen.
   Ik weet niet of hier beeloden van zijn zoon in het artikel staan, dat boeit mij niet, maar hij is tenminste niet bezig met kleine meisjes.

   • Juist wel. Hunter Biden heeft sex met minderjarige meisjes in sommige van de vids. En als de dochter van Biden in haar dagboek schrijft dat ze als kind gesexualiseerd is dan is dat waarschijnlijk ook met de zonen gebeurd. Lees Franklin Scandal Coverup van John de Camp wat kleine kinderen van de elite aangedaan wordt. Meerdere klokkenluiders/getuigen op vids op YT.

 3. 10.000$ of 100.000$ per nacht is toch klein bier voor de elite. Zolang het meerderjarig zijn en geen probleem. Ik denk dat dit fake is.
  De echte schurken zitten op een eiland of zo. Of anders een cruiseschip. Die gaan niet in hotelletje zitten op las Vegas. Ik denk dat hij de rol moet spelen van losgeslagen zoon.
  Daar hebben Amerikanen wel begrip voor.
  Alles is fake.?

  • Ehh, ik heb er ook niet veel problemen mee. Maar deze mensen zijn rijk geworden door hun politieke taak. (misbruik van). En daar hebben wij een naam voor: Corruptie. Ik zal niet zeggen dat het vroeger niet gebeurde? Maar om het te proberen te normaliseren?

  • Ik denk het niet dat al die nogal preutse Amerikanen geen problemen hebben met dit soort materiaal.
   Een borst op tv laten zien gaan daar al voor een schandaal zorgen.
   En die zie je dan ook nooit maar wordt keurig gescrammeld.

 4. Funny how many jews are behind fake things and fake stories ! The fake moonlandings (Stanley Kubrick), the so called holocaust and number 6000 000, the financial system thats a jewish scam too. USS Liberty. Attacks 9 11 done by Israel but blamed on muslims. Big explosion Beiruth 04 august 2020. And the corona scamdemic (Kill Gates, Kissinger and Klaus Schwab). Who owns the financial system, who are the big bankers, who owns big tech, who owns the CDC and who owns Black Rock, Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson and so on. All jewish ! Who created the shit we are in now ? But we are not allowed to mention that because that would be antisemitic ! Oh btw they also own mainstream media and are behind all censorship (ADL) media and financed BLM and Antifa. And they want the Americans to fight their war with Iran.

  • En het fake joodse volk, gecreeerd in isolatie in de Rijnvallei in Duitsland die vlgs artikel in dagblad Trouw afstamden van normale Europese stammen en niet van Semieten. Een selecte groep die beweerd superieur aan de Goyim te zijn. Met de vraag of zij extraterrestial DNA in hun genen hebben en zorgvuldig reproducties gepland hebben in gecontroleerde huwelijken, waardoor dat mannelijke Y chromosome of juist vrouwelijk x chromosoom van generatie op generatie werd doorgegeven. Typisch was men een paar decennia geleden alleen maar een jood als je uit een joodse moeder geboren was, maar staat in de huidige bekeringsversie juist dat men als joodse bekeerling automatisch afstamt van Abraham. OF die laatste historisch bestaan heeft is nog steeds niet bewezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in