Prof. Luc Montagnier zegt dat epidemiologen dit fenomeen, bekend als “Antibody-Dependent Enhancement” (Antilichaam Afhankelijke Versterking van de infectie), wel kennen maar er “het zwijgen toe doen”.

Hoewel het bekend is dat virussen muteren en varianten veroorzaken, beweert de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat “het de vaccinatie is die de varianten veroorzaakt”.

De Nobelprijswinnaar van 2008 maakte zijn explosieve opmerkingen als onderdeel van een groter interview met Pierre Barnérias van Hold-Up Media eerder deze maand en is behoorlijk vernietigend voor het agenda-gedreven linkse establishment.

Prof. Montagnier presenteerde in april vorig jaar krachtige argumenten dat het Coronavirus was gecreëerd in een laboratorium. Zijn opmerkingen waren destijds zo beledigend voor het linkse establishment dat zij agressief probeerden zijn verklaring in diskrediet te brengen. Nu krabbelen de mainstream media terug over de oorsprong van het Coronavirus nadat prominente wetenschappers opriepen tot verder onderzoek.

Vaccins creëren de varianten

Prof. Montagnier noemt het vaccinatieprogramma voor het Coronavirus een “onaanvaardbare vergissing”. De massale vaccinaties zijn “zowel een wetenschappelijke als een medische fout”, zegt hij. “Het is een onaanvaardbare vergissing. De geschiedenisboeken zullen dat aantonen, want het is de vaccinatie die de varianten creëert”, vervolgt Prof. Luc Montagnier.

De prominente viroloog legt uit dat “er antilichamen zijn, gecreëerd door het vaccin”, die het virus dwingen “een andere oplossing te vinden” of te sterven. Dit is waar de varianten worden gecreëerd. Het zijn de varianten die “een productie en resultaat zijn van de vaccinatie”.

Antilichaam Afhankelijke Versterking van de Infectie

Prof. Montagnier zegt dat epidemiologen het verschijnsel kennen maar “zwijgen” over het verschijnsel dat bekend staat als “Antilichaam Afhankelijke Versterking” (ADE). In de artikelen waarin ADE wordt vermeld, wordt de bezorgdheid van Prof. Montagnier weggewuifd. “Wetenschappers zeggen dat ADE zo goed als geen probleem is met COVID-19 vaccins”, meldde een artikel op Medpage Today in maart.

  Dr. Geert Vanden Bossche waarschuwt: Moeilijkheden in het verschiet

Prof. Montagnier legt uit dat de trend zich voordoet in “elk land” waar “de curve van vaccinatie wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen”.

Het punt van de Nobelprijswinnaar wordt benadrukt door informatie die is onthuld in een open brief van een lange lijst van artsen aan het Europees Geneesmiddelenbureau. In de brief staat onder meer dat “er talrijke mediaberichten uit de hele wereld zijn van verzorgingstehuizen die zijn getroffen door COVID-19 binnen enkele dagen na de vaccinatie van de bewoners”.

Eerder deze maand berichtte Frontnieuws over een verklaring van de Franse Viroloog Christine Rouzioux (Zie: Viroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizen):

“…de toename van nieuwe gevallen doet zich voor bij gevaccineerde patiënten in verpleeghuizen in Montpellier, in Sarte, in Reims, in Moezel…”

Prof. Luc Montagnier vervolgt met te zeggen dat hij zijn eigen experimenten uitvoert met degenen die geïnfecteerd raken met het Coronavirus nadat zij het vaccin hebben gekregen. “Ik zal u laten zien dat zij de varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin”, zegt hij.

Berichtgeving & video via rairfoundation.com

(Vragen zijn bold.)

Als we kijken naar de curve van de WHO, is sinds de vaccinaties in januari zijn begonnen, de curve van nieuwe infecties (geïnfecteerden) geëxplodeerd, samen met sterfgevallen.

Vooral onder jonge mensen.

Ja. Met tromboses, etc.

Hoe kijkt u aan tegen het massale vaccinatieprogramma? Massale vaccinatie vergeleken met behandelingen die werken en niet duur zijn.

Het is een enorme vergissing, nietwaar? Zowel een wetenschappelijke als een medische fout. Het is een onaanvaardbare fout. De geschiedenisboeken zullen dat aantonen, want het is de vaccinatie die de varianten creëert.

  Hoeveel kinderen zullen er sterven?

Voor het China-virus zijn er antilichamen, gecreëerd door het vaccin. Wat doet het virus? Gaat het dood of zoekt het een andere oplossing?

De nieuwe varianten zijn een productie en het resultaat van de vaccinatie. Je ziet het in elk land, het is hetzelfde: de curve van vaccinatie wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen.

Ik volg dit op de voet en ik doe experimenten op het Instituut met patienten die ziek zijn geworden met Corona nadat ze gevaccineerd zijn. Ik zal je laten zien dat ze varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin.

Moeten we vaccineren tijdens een pandemie?

Het is ondenkbaar.

Ze zwijgen… veel mensen weten dit, epidemiologen weten het.

Het zijn de antilichamen geproduceerd door het virus die een infectie sterker maken.

Het is wat wij noemen Antilichaam Afhankelijke Versterking, wat betekent dat antilichamen een bepaalde infectie bevoordelen. Het antilichaam hecht zich aan het virus, vanaf dat moment heeft het de receptoren, de antilichamen, we hebben ze in de macrofaag enz.

Het stookt het virus op en niet per ongeluk, maar vanwege het feit dat ze gekoppeld zijn aan de antilichamen.

Het is duidelijk dat de nieuwe varianten worden gecreëerd door antilichaam-gemedieerde selectie als gevolg van de vaccinatie. Oké?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Viroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizen

Vorig artikelWereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van ‘Great Jobs Reset’
Volgend artikelBiden betrapt op fake autorijden – iemand anders bestuurt het voertuig – het was allemaal nep!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Eindelijk een intelligente man inderdaad het virus verdedigt zich omdat het zich wil voort planten,lijkt wel op ons mensen…. lol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in