© Freepik

De Covid zwendel is over het hele front aan het instorten, vergelijkbaar met de Wehrmacht na Stalingrad. Mondkapjesmandaten en lockdowns zijn aan een comeback bezig omdat de gezondheidsautoriteiten nu toegeven dat de Covidvaccins geen doeltreffende bescherming bieden, vooral tegen wat “nieuwe varianten” worden genoemd. Wat is het nut van een Covidpaspoort als het vaccin geen bescherming biedt en de gevaccineerden mondkapjes moeten dragen?, schrijft Paul Craig Roberts.

Israël is een ander voorbeeld waar de stijging van het aantal gevallen van Covid zich voordoet onder de gevaccineerden.

Het is hilarisch om te zien hoe verdedigers van vaccins beweren dat de stijging van het aantal nieuwe gevallen van Covid onder de gevaccineerden bewijst dat de vaccins werken! Nee, ik verzin dit niet. Hier is Katelyn Jetelina: “Hoe meer een populatie gevaccineerd is, hoe meer we horen van de gevaccineerden die besmet raken.”

Arieh Kovler legt uit: “Landen met een hoge vaccinatiegraad zullen zien dat vooral gevaccineerden ziek worden van Covid.”

Wat zij bedoelen is dat naarmate bevolkingsgroepen meer gevaccineerd worden, er niemand meer is om Covid op te lopen behalve de gevaccineerden.

Ondanks het bewijs beweren de vaccinpropagandisten nog steeds 97,5% effectiviteit voor de vaccins. Er is geen enkel bewijs voor deze fantasievolle bewering. Alleen een onwetende idioot zou zo’n onzinnige bewering doen.

Hoewel de vaccins nutteloos zijn als bescherming, zijn hun bijwerkingen dodelijk. De databank van de Europese Unie voor meldingen van vermoedelijke medicijnreacties die 27 Europese landen bestrijkt, EudraVigilance, meldt dat er tot 17 juli 2021 20.525 sterfgevallen en 1.960.607 gewonden in verband zijn gebracht met de Covid-vaccins.

De Amerikaanse databank, VAERS, meldt dat er tot 17 juli 2021 10.991 sterfgevallen en 463.457 nadelige gezondheidseffecten in verband zijn gebracht met Covid-vaccinaties. Een CDC-klokkenluider met toegang tot de VAERS-gegevens heeft in een verklaring onder ede en op straffe van meineed onthuld dat het werkelijke aantal sterfgevallen in de databank vijf keer hoger ligt dan het vrijgegeven aantal.

De Britse gegevensbank van verwondingen door vaccins wordt het Yellow Card-systeem genoemd. In de eerste vier maanden van dit jaar zijn er 888.196 bijwerkingen van vaccins en 1.253 sterfgevallen gemeld.

Ervan uitgaande dat de systemen voor het melden van schadelijke vaccins vermoedelijk niet meer dan 10% van de verwondingen en sterfgevallen door vaccins registreren, zouden alleen al de VS en het VK vanaf het begin van het jaar tot half juli 22.866.760 schadelijke gezondheidseffecten en tussen 299.190 en 639.280 sterfgevallen door Covidvaccins kunnen hebben gekend. Dit is een resultaat dat slechter is dan de beweringen over Covid.

De presstituees, de bureaucraten voor volksgezondheid en de domme politici die als maden rondkroelen, melden deze enorme aantallen niet. Hun excuus is dat de systemen voor het melden van bijwerkingen van vaccins niet beweren dat de bijwerkingen veroorzaakt zijn door de vaccins, alleen dat ze verband houden met vaccinatie. Maar in alle voorgaande gevallen heeft een veel kleiner aantal sterfgevallen ertoe geleid dat de vaccins uit gebruik werden genomen. Waarom deze keer niet? Het is duidelijk dat er agenda’s zijn die voorrang hebben boven de normale regels en de volksgezondheid, een toename van de macht van de regering over voorheen vrije mensen, en misschien duistere agenda’s zoals de “Great Reset” van de WHO en bevolkingsbeheersing. Zijn deze mogelijkheden de overtuigingen van “samenzweringstheoretici” of zijn het logische conclusies uit de duidelijke tegenstrijdigheden in het officiële Covid-narratief?

Is de pandemie echt?

Zowel de Wereldgezondheidsorganisatie als de Centers for Disease Control hebben toegegeven dat de basis voor de vermeende “Covid Pandemie” – de PCR test – onbetrouwbaar is en geen onderscheid kan maken tussen griep en Covid, en tussen geïnfecteerden en ongeïnfecteerden. De CDC heeft aangekondigd dat het zijn verzoek om toestemming voor noodgebruik van de PCR-test met ingang van 31 december 2021 intrekt.

  WHO staat op het punt een nog dodelijker virus dan C19 vrij te laten? Oké, zo lees ik de kop!

Waarom wacht de CDC vier maanden om te stoppen met het gebruik van een Covid-test die het aantal gevallen enorm overdrijft? Is het antwoord dat de CDC de angst voor massale infecties wil blijven aanwakkeren totdat iedereen gevaccineerd is, omdat de test hoge cycli kent die een fout-positief percentage van 97% opleveren? Aangezien het CDC net als de NIH deelt in de buit van Big Pharma, hebben onze volksgezondheidsautoriteiten te maken met ernstige belangenconflicten. We leven in een wereld waarin letterlijk alles door geld is gecorrumpeerd, dus waarom zouden we denken dat de volksgezondheid hierop een uitzondering vormt?

Mathew Crawford onderzocht de herziening door de CDC van haar waarschuwingssysteem dat wordt gebruikt om aan te geven wanneer ongewenste bijwerkingen in verband met vaccins een rode vlag-niveau bereiken. Hij ontdekte dat het effect van de herziening was dat het verschil tussen veilige en gevaarlijke vaccins vervaagde. Met andere woorden, het waarschuwingssignaal was uitgeschakeld. Was dit het resultaat van onbekwaamheid of opzet?

Verwacht niet dat er enig onderzoek zal worden gedaan. De hele wereld van de politiek, de media en het medisch establishment is verknocht aan de georkestreerde pandemie en de werkzaamheid van het dodelijke vaccin. Hun geloofwaardigheid staat op het spel. Ze kunnen het zich niet veroorloven dat zoiets wordt erkend, laat staan onderzocht.

En nu hebben we een andere beschamende ontwikkeling. Eli Lilly heeft een antilichaam tegen Covid ontwikkeld, en de introductie ervan wordt tegengehouden met het argument dat het geen varianten geneest, die misschien meer vermeend dan echt zijn.  Maar zoals het establishment nu toegeeft, beschermen de vaccins niet tegen de varianten. Desondanks is er een druk op de ketel om met de gevaarlijke vaccinaties universele vaccinatie af te dwingen. Als hetzelfde argument als tegen Eli Lilly’s geneesmiddel wordt toegepast op de vaccins, zou het gebruik van de vaccins onmiddellijk moeten worden stopgezet, vooral gezien hun staat van dienst op het gebied van verwoestende bijwerkingen. Bovendien heeft het medisch establishment geen bewijs geleverd dat het middel van Eli Lilly niet werkt bij varianten. Het is een bewering die de presstituees hypen.

Inderdaad, zoals ik blijf vragen, hoe weten we dat wat varianten worden genoemd geen door vaccinatie veroorzaakte ziekten zijn? Hoe noemen ze de grote aantallen gerapporteerde door vaccinatie veroorzaakte ziekten onder volledig gevaccineerden? Dat doen ze niet. Ze verbergen ze onder de deken.

Ik vermoed dat de echte reden voor het blokkeren van Eli Lilly’s geneesmiddel is dat de vaccinfabrikanten meer invloed hebben en geen vermindering van hun vaccinmarkt willen totdat zij de angst voor Covid volledig hebben uitgebuit. Ook vermoed ik dat de volksgezondheidsautoriteiten die de wet hebben overtreden door het noodgebruik van de ongeteste vaccins toe te staan met het argument dat er geen geneeswijzen waren terwijl er wel twee waren – HCQ en Ivermectin – geen derde geneesmiddel in beeld willen hebben. De medische bureaucraat Dr. Tony Fauci, die de Amerikaanse senator Rand Paul een leugenaar noemde omdat hij erop wees dat uit NIH-subsidiedocumenten blijkt dat Fauci onderzoek financierde in het Wuhan-laboratorium in China dat zich bezighield met het besmettelijker maken van het coronavirus, heeft nu op tv toegegeven dat hij het onderzoek wel degelijk financierde en hij verdedigt het op volstrekt absurde gronden die zijn presidentsbeschermer, Jake Tapper, angstvallig over het hoofd zag. De CNN debiel was het eens met Fauci, die een pak geld heeft verdiend aan het virus, dat het “nalatig” zou zijn geweest om de creatie van Covid-19 niet te financieren.

Dus we hebben een “Amerika’s leidende virus expert” (wat een grap!) die een virus heeft gecreëerd, vervolgens een pandemie op basis van frauduleus noodgebruik van een ongeldige test eromheen heeft gecreëerd, vervolgens onzinnige lockdowns gesteund die middenklasse bedrijven vernietigden, vervolgens onzinnige mondkapjesmandaten gesteund die nul bescherming boden en vele ziekten veroorzaakten (alles minder dan een N95 masker biedt nul bescherming), vervolgens een groot percentage van de wereldbevolking geïnjecteerd met een nieuwe experimentele technologie genaamd een vaccin dat zeer gevaarlijk is, en nu dwingt men verplichte vaccinatie af bij de jongeren en kinderen die niet bedreigd worden door Covid-19. Het volkomen corrupte medische establishment zegt aan de ene kant van hun smerige bek dat de Covidvaccins geen bescherming bieden tegen de varianten, en dat de gevaccineerden daarom opnieuw mondkapjes moeten dragen, en aan de andere kant van hun smerige bek zeggen zij in totale tegenspraak dat de jongeren met de vaccins moeten worden ingeënt om veilig te zijn.

  Pfizer wijst aparte vaccinbatches toe aan zijn werknemers en bedrijfspartners

Ofwel hebben we te maken met een situatie waarin bijna het gehele medische establishment totaal incompetent en onvoorstelbaar dom is, ofwel hebben we te maken met bijna het gehele medische establishment dat betrokken is bij een gigantische zwendel waarbij honderdduizenden mensen worden vermoord en verwond.

Er is geen andere verklaring.

Hetzelfde geldt voor de politici. Een van de goorste is de massamoordenaar van New York, gouverneur Andrew M. Cuomo, die Covidpatiënten naar verpleeghuizen stuurde waar de door de geïmporteerde Covidpatiënten geïnfecteerde bejaarden stierven. De Democraat Cuomo kreeg een vrijbrief van de Democratische Biden DOJ [Department of Justice, red.]. Tot zover verantwoording en gerechtigheid. Als je een Democraat bent, is er geen verantwoording. Wat is er gebeurd met het John Durham rapport over Russiagate? Blijkbaar is het rapport gewoon het zoveelste slachtoffer van Democratische onverantwoordelijkheid.

Hier is de massamoordenaar Cuomo. Kijk naar zijn gestoorde gelaatsuitdrukking. Luister naar deze hysterische massamoordenaar die de oorlog verklaart aan de ongevaccineerden:

De Republikeinen, inclusief die nep-McConnell- hebben zich aangesloten bij de Democraten die de vaccins pushen. Nu we weten dat vaccins niet beschermen maar wel doden, willen de domme Republikeinen iedereen laten vaccineren. Zoals zovelen al zo lang hebben gezegd, er is geen oppositiepartij.

Federale agentschappen verplichten nu de vaccinatie van hun personeel: https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/first-federal-agency-to-mandate-covid-19-vaccine_3918989.html

Blauwe staten ook: https://www.lewrockwell.com/2021/07/tyler-durden/california-nyc-require-all-public-workers-to-get-vaccinated-or-submit-to-weekly-tests/

Het corrupte DOJ Biden “Justice” (sic) Department heeft “bepaald dat de federale wet niet verbiedt dat overheidsinstanties en particuliere bedrijven Covid-19 vaccins eisen – zelfs als de vaccins alleen een vergunning voor noodgebruik hebben, of zo zegt de presstituee CNN: https://www.cnn.com/2021/07/26/politics/doj-covid-19-vaccine-requirements-olc-opinion/index.html

Dit is een flagrante leugen, net als de “Russiagate” van de DOJ en de “impeach gate” van de DOJ. De VS heeft een “Justice” (sic) Department dat zich niet bekommert om gerechtigheid en niet in staat is de waarheid te vertellen, of het heeft een “Justice” (sic) Department waarvan de incompetentie ongekend is.

Hier zijn de werkelijke feiten:

“Vaccinaties zijn een medische ingreep. Alle medische ingrepen vereisen bij wet dat geldige toestemming is verkregen.” Zie, bijvoorbeeld, de officiële UK National Health Service site –https://www.nhs.uk/conditions/consent-to-treatment/ – waar staat:

“Toestemming voor behandeling betekent dat een persoon toestemming moet geven voordat hij een medische behandeling, test of onderzoek ondergaat.

Dit moet gebeuren op basis van een uitleg van een arts.

Toestemming van een patiënt is nodig ongeacht de procedure, of het nu gaat om een lichamelijk onderzoek, orgaandonatie of iets anders.

Het toestemmingsbeginsel is een belangrijk onderdeel van de medische ethiek en van de internationale mensenrechtenwetgeving.

Wil toestemming geldig zijn, dan moet zij vrijwillig en geïnformeerd zijn, en de persoon die toestemming geeft moet in staat zijn om de beslissing te nemen.

De betekenis van deze termen zijn:

Vrijwillig – de beslissing om al dan niet in te stemmen met een behandeling moet door de persoon zelf worden genomen, en mag niet worden beïnvloed door druk van medisch personeel, vrienden of familie.

Geïnformeerd – de betrokkene moet alle informatie krijgen over wat de behandeling inhoudt, inclusief de voordelen en risico’s, of er redelijke alternatieve behandelingen zijn, en wat er gebeurt als de behandeling niet doorgaat.

Bekwaamheid – de betrokkene moet in staat zijn toestemming te geven, wat betekent dat hij de informatie die hem wordt gegeven, begrijpt en kan gebruiken om een weloverwogen beslissing te nemen.

Als een volwassene in staat is vrijwillig en met kennis van zaken in te stemmen met een bepaalde behandeling of deze te weigeren, moet zijn beslissing worden gerespecteerd.

Dit geldt zelfs als het weigeren van een behandeling zou leiden tot hun dood, of tot de dood van hun ongeboren kind.”

Het is duidelijk dat het achterhouden van informatie over de potentieel ernstige en levensbedreigende risico’s van vaccinaties en het verplichten en dwingen van mensen om medische ingrepen te ondergaan niet alleen immoreel en onethisch is en de relatie patiënt-dokter ondermijnt, maar ook in strijd is met de wet en zou moeten leiden tot strafrechtelijke vervolging. Maar dat gebeurt niet. De Democraten beschermen hun misdadigers. De Democraten reserveren “gerechtigheid” voor onschuldige Trump-aanhangers die protesteren ter verdediging van Amerika’s president Trump.

  Studie: Mensen die Johnson & Johnson COVID-19 vaccin kregen, hebben meer dan drie keer het risico op bloedklonters

De VS heeft dezelfde code van medische ethiek. Het probleem is dat het Amerikaanse medische establishment zich niet aan zijn eigen code houdt. Medische ethiek loont niet als je aansprakelijkheid kunt ontlopen. Als je geld kunt verdienen door onwetende mensen met een dodelijk vaccin te injecteren, doe het dan. De vaccinbedrijven hebben politieke campagnebijdragen gebruikt om hun bescherming tegen aansprakelijkheid te kopen van het corrupte Congres van de Verenigde Staten. Ze kunnen alle mensen vermoorden die ze willen zonder enige aansprakelijkheid.

Zoals ik al tientallen jaren benadruk, is de Amerikaanse bevolking net zo onnozel en goedgelovig als de inheemse Amerikanen die met pokken besmette dekens aanvaardden als geschenk van goede wil. Amerikanen denken dat het onpatriottisch is om de regering te wantrouwen. Aangezien zij denken dat degenen die de regering van de VS wantrouwen communisten zijn of erger, is het voor het establishment gemakkelijk om hun geest te beheersen.

Ondanks het falen van de vaccins om bescherming te bieden tegen infecties en ondanks hun massale bijwerkingen, zegt de idioot van het Oval Office dat hij vastbesloten is om de FDA te dwingen de ongeteste vaccins goed te keuren die alleen in gebruik zijn op basis van frauduleus “noodgebruik”: https://www.globalresearch.ca/politics-science-biden-admin-signals-intent-force-fda-approval-covid-vaccines/5751215

Het Witte Huis wil dat de voorwaarde “alleen voor gebruik in noodgevallen” wordt geschrapt en dat de ongeteste vaccins een officieel geteste goedkeuring voor gebruik krijgen. De idioot van het Oval Office wil dit ondanks het overweldigende bewijs dat de vaccins geen bescherming bieden maar wel massale ernstige nadelige gezondheidseffecten en sterfgevallen veroorzaken. U kunt nu zien waarom het establishment de presidentsverkiezingen heeft gestolen om een idioot aan het bewind te krijgen. Hij verdient geld voor hen en bevordert hun geheime agenda’s.

Vertel me, is Biden een man die het welzijn van de Amerikanen vertegenwoordigt, of is dit een man die het welzijn van de winsten van Big Pharma vertegenwoordigt en de verborgen agenda’s achter de georkestreerde pandemie?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Ik heb me laten vaccineren… Blijkbaar was het een vergissing”
Volgend artikelDr. Pierre Gilbert profetische waarschuwing over magnetische vaccins uit 1995 – Zombificatie door vaccin – essentiële lectuur, bekijk de korte video
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Het is niet Covid waar de gevaccineerden ziek van worden, maar van hun eigen overvloedig geproduceerde spike-eiwitten en de reactie daartegen. Wordt overigens de Delta variant genoemd. Ik hoop overigens dat de fantasie om nieuwe leugens te vertellen inmiddels wat uitgeput begint te raken. Dan moeten ze van armoe maar stukjes van de waarheid gaan vertellen.

  2. Ik weet niet waar het over gaat maar als ik het zo lees dan probeert men de werkelijke misstanden niet durven onder ogen te zien, de mensheid wordt op geofferd om de Elite en de rijken van dienst te zijn en mijn vraag is hoe dom kan een bevolking zijn gedreven door onderlinge haat waar zij gretig misbruik van maken en dat noem ik slim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in