zondag, april 21, 2024

Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerden

21

Momenteel gaat een Twitterbericht de wereld rond. Het is afkomstig van bioloog Ran Israeli. Hij post een kort fragment uit een nieuwsprogramma op de Israëlische omroep Channel 13, waarin Dr. Kobi Haviv, een arts in het Herzog-ziekenhuis in Jeruzalem, zegt dat 95% van zijn ernstig zieke Covidpatiënten tweemaal zijn ingeënt, bericht Schildverlag.de.

Hij meldt dat steeds meer COVID-afdelingen moeten worden geopend en dat de werkzaamheid van het vaccin snel afneemt. Israël – lang gevierd als de wereldkampioen vaccinatie – stort in een catastrofe.

De fabrikant van het vaccin dat in Israël is gevaccineerd, BioNTech/Pfizer, beweerde een beschermingsfactor van 90 procent. Intussen blijkt uit studies dat dit absoluut niet overeenstemt met de feiten. Langzaam en onmerkbaar veranderde dan ook de argumentatie van het vaccin van “beschermt tegen infectie” in “de symptomen van infectie worden aanzienlijk verlicht”. Ook dit lijkt niet langer het geval te zijn. Hier is de verklaring van de dokter, Dr Kobi Haviv:

“95% van de ernstig zieke patiënten zijn gevaccineerd”.
“85-90% van de ziekenhuisopnames zijn van volledig gevaccineerde mensen”.
“We openen steeds meer COVID-afdelingen”.
“De effectiviteit van het vaccin neemt af”.

Om het maar meteen duidelijk te maken: Dr Kobi Haviv bestaat. Hij is arts in het Herzog Ziekenhuis in Jeruzalem. Hij is met zijn profiel op verschillende platforms te vinden. Hier is de Facebookpagina van het “Herzog Medical Center” in Jeruzalem.

Hier is de clip met Dr. Haviv op Kanaal 13 met Engelse ondertitels:

Hij zegt ook dat er voortdurend nieuwe uitbraken in ziekenhuizen zijn, en dat vaak één enkele patiënt een groot aantal mensen infecteert, en niet slechts één hier en daar. “Zoals ik al eerder zei, de effectiviteit van vaccinatie is echt slecht aan het worden”. De geïnfecteerden hebben ook absoluut geen “mild verloop”, zoals altijd wordt beweerd, maar een ernstig verloop. 25 van de 72 ernstige gevallen verkeren in kritieke toestand; op het moment dat bioloog Ran Israeli zijn Twitterbericht verstuurde, waren twee van hen reeds overleden.

  FvD staat op: "Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog"

Uit Israëlische gegevens blijkt dat het BioNTech/Pfizer vaccin een gemiddelde werkzaamheid heeft van slechts 41 procent in plaats van 90, meldt rt.deutsch. De leider van de studie, Yotam Shenhar, vertelt de Times of Israel:

“We hebben gekeken naar tienduizenden mensen die in juni zijn getest, en naar gegevens over hoeveel tijd er was verstreken sinds hun tweede vaccinatie, en we hebben ontdekt dat degenen die vroeg zijn gevaccineerd een grotere kans hadden om positief te testen.”

Uit cijfers van een Israëlisch onderzoek van eind juli bleek dat degenen die in januari waren gevaccineerd slechts voor 16 procent beschermd waren, terwijl mensen die in april waren gevaccineerd naar verluidt ongeveer 75 procent bescherming hadden. Bovendien bleek uit de studie dat de immuniteit in alle leeftijdsgroepen afnam.

“In een eerdere analyse hebben we aangetoond dat de antilichaamspiegels in de loop van de tijd sinds de vaccinatie met ongeveer 40 procent per maand afnemen. Deze nieuwe studie schetst een duidelijker beeld van het effect in de maanden na de vaccinatie,” zei Shenhar.

Volgens het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid moet zo spoedig mogelijk aan degenen die eerder zijn gevaccineerd en wier bescherming inmiddels vrijwel nihil is een derde vaccinatie worden gegeven.

De uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, Robert W. Malone, ziet dat blijkbaar anders

“Dit is goed om te weten”, zegt Robert W. Malone. “Dit is een verslag van de werkelijke omstandigheden in Israël”. En daaronder schrijft hij: “Indien waar en bevestigd, lijkt dit steeds meer op “ADE” [Antibody-dependent enhancement, red.].

In Baltimore gebeurde iets soortgelijks als in Massachusetts: na een feestje in Baltimore, VS, brak een COVID-epidemie uit. Een van de gasten, dubbel gevaccineerd, dacht dat hij beschermd was tegen COVID. Wat hij niet wist, was dat hij geïnfecteerd was en 11 van de 15 dubbel gevaccineerde gasten op het feest infecteerde. Bijna hetzelfde gebeurde in Israël, waar een dubbel gevaccineerde student op een feestje 83 andere dubbel gevaccineerde studenten infecteerde. De “superspreader” van zijn kant was geinfecteerd door een dubbel gevaccineerd familielid, dat ook weer was geïnfecteerd door een dubbel gevaccineerde repatriant uit Londen.

  Occulte symboliek rond COVID-19

Daarmee zijn tegelijkertijd twee “belachelijke samenzweringstheorieën” tot werkelijkheid geworden. Nog twee, na al een hele lijst van “lachwekkende samenzweringstheorieën” die werkelijkheid werden. Ten eerste zullen de gevaccineerden nu in feite gedwongen worden om elk kwartaal tot zes maanden een nieuwe injectie met genetische gemanipuleerd spul te krijgen. Anders zouden zij waarschijnlijk hun groene inentingsbewijs verliezen. De enige vraag is hoe lang het lichaam dit kan verdragen.

Nu nog een kleine kanttekening: op 31 juli 2021 hadden ten minste 125.000 volledig gevaccineerde Amerikanen in 38 Amerikaanse staten COVID opgelopen. Daarvan stierven er 1.400 aan de infectie. Dit komt neer op een sterftecijfer van 1,12 procent. De totale overlevingskans voor mensen die op natuurlijke wijze COVID oplopen is 99,74%. Dat is een sterftecijfer van 0,26 procent. Dus volledig gevaccineerden hebben gemiddeld 4,3 keer zoveel sterfte als ongevaccineerden.

In het geval van Massachusetts is er een trieste update: er waren in de deelstaat onder de volledig gevaccineerden 7.737 “doorbraak” COVID-infecties. Daarvan moesten bijna 400 geïnfecteerde personen in het ziekenhuis worden opgenomen, van wie er 100 aan de infectie zijn bezweken. Dit komt overeen met 1,2 procent. Het blijft dus zo dat natuurlijk geïnfecteerde COVID-patiënten ongeveer vier keer zoveel kans hebben om aan infectie te overlijden.

Volgens de CDC hebben de VS tot 26 juli uit 49 staten 6.239 in het ziekenhuis opgenomen patiënten met een doorbraakinfectie gemeld, van wie er 1.263 aan de infectie zijn overleden. Hier hebben we eigenlijk een sterftecijfer van 20,24 procent. Dit kan komen doordat 75 procent van de overledenen ouder dan 65 jaar was. De feestgangers waren waarschijnlijk veel jonger en sterker. Des te erger is het dat zelfs onder jongere mensen die volledig gevaccineerd zijn, het dodental vier keer zo hoog is als onder ongevaccineerde geïnfecteerde mensen.

  Boete voor het weigeren van AstraZeneca vaccin

En wat is de les die men in Amerika eruit trekt?

“COVID-19 vaccins zijn doeltreffend en een cruciaal instrument om de pandemie onder controle te krijgen”, aldus de CDC-website. “Geen enkel vaccin is echter 100% effectief in het voorkomen van ziekte bij gevaccineerde personen. Er zal een klein percentage volledig gevaccineerden zijn dat toch ziek wordt, in het ziekenhuis wordt opgenomen of aan COVID-19 overlijdt”.
Volgens de CDC geldt dit voor alle vaccins: geen enkel vaccin voorkomt 100% van de ziekte.
Gezondheidsfunctionarissen in Massachusetts blijven degenen aansporen die zich nog niet hebben gevaccineerd dit alsnog te doen.

Het nieuws uit Israël gaat nu de hele wereld rond. Meer en meer sites melden het.

https://fr.sott.net/article/37717-Israel-95-des-patients-severes-sont-vaccines-Dr-Kobi-Haviv

https://www.burbuja.info/inmobiliaria/threads/dr-kobi-haviv-hospital-herzog-jerusalen-95-de-pacientes-severos-estan-vacunados-85-90-de-hospitalizaciones-tienen-pauta-completa.1594380/


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische internist onthult ineffectiviteit van vaccinatie: “Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is”

Vorig artikelAmerikaanse artsen zullen nu hun medische licentie verliezen voor het melden van vaccinatieverwondingen en het geven van geïnformeerde toestemming aan patiënten
Volgend artikelDr. Robert Malones: 3 COVID-19 Leugens die je niet mag aanvechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. En maar die waardeloze test blijven gebruiken.
  En inderdaad, geen enkel vaccin is 100% veilig.
  Tenslotte zijn het maar zo’n 90% dat in het ziekenhuis terecht komt, dus dat valt dus best wel mee.
  Zien jullie nou hoe goed die gif prik werkt, dus we gaan er gewoon mee door.

  • Met doorgaan blijft de kassa rinkelen, de één z’n dood,de ander z’n brood.
   Ze hebben er schijt dat mensen dood gaan aan die rotzooi.
   Het is geen vaccin, het is een gen-therapie.
   Vaccin is een afgezwakt virus en dat is dit beslist niet.

   • Absoluut het geval, geheel juist.
    Er is ook nooit sprake van geweest dat deze middelen ‘vaccines’ zijn. Het kost zo’n 10 jaar om een vaccin te ontwikkelen, wanneer dat überhaupt mogelijk is natuurlijk.

 2. En maar doorgaan met deze zwendel. Mensen vragen er gewoon om. Het lijkt wel dat ze persé ‘gered’ worden door een prik. Al worden het er 12 per jaar.

  En wij, die hier niet intrappen zijn hier de dupe van aan het worden. Zijn het al.
  Ik heb m herplaatst op flashyflasch. ??

 3. Het belangrijkste in de strijd tegen de “vaccin”-mythe lijkt mij dat de onderzoekers de leeftijd van de in het ziekenhuis opgenomen “gevaccineerden” gaan bijhouden en uiteindelijk gaan vergelijken met de ongevaccineerden in het ziekenhuis.
  Pas dan wordt het echt duidelijk wat die “vaccins” kapot maken in je lichaam.

  • Uitstekend Peter, er sterven dus niet meer of minder mensen dan anders in ons land, ondanks de zgn. “pandemie” en daarmee is feitelijk aangetoond, hoe smerig, corrupt en manipulerend de overheden bezig zijn.
   Ik zet deze site op tora-yeshua.nl na de diverse andere ontmaskerende verhalen over “Corona”.
   Shalom
   Ben Kok (joods-chr. pastor)
   tora-yeshua.nl

 4. Het erge is dat die mensen die al een prik hebben gehad nu ook niet meer kunnen stoppen: het lichaam is druk bezig de virussen die je nu zelf aanmaakt te bevechten, wat op zich prima werkt, behalve dat het geen tijd meer heeft om elk ander virus te bevechten. Dat is geheel naast alle trombose problemen en auto immuun reacties. Dus zul je idd een booster moeten voor ELKE variatie en ELKE griep. Dat zijn er nogal wat. En dan moeten ze natuurlijk niet de aankomende variatie(s) verkeerd gokken, anders wordt het ronduit gevaarlijk.

  En zo ben in je het beste geval compleet afhankelijk gemaakt. Succes in het najaar/de winter.

 5. vrijwillige lockdown hier, omdat ik vanzelf uit de buurt van gevaccineerde mensen blijf (behalve op het werk, dan moet ik af en toe maar zo kort mogelijk.
  De vrijwillige lockdown vind ik niet zo erg, de vriendengroep kies ik zelf en hebben dezelfde mening (ongeveer).

 6. Wat als ‘besmettingen’ eigenlijk gewoon mensen zijn die door het zo geprezen C-vaccin ziek worden en dat het er niet toe doet of je al dan niet in contact met anderen bent geweest. Dus met andere woorden: je wordt ziek, OMDAT je het C-vaccin hebt genomen en al die ziekmakende ingrediënten op een bepaald moment zijn werk gaan doen. Bij de ene mens is dat vrij snel en bij de ander duurt het wat langer. Dat kan afhankelijk zijn van diens lichamelijke conditie of factoren die van buiten komen.

 7. Een paar opmerkingen:
  1. Als ik het goed begrijp en als deze berichten aar zijn, krijgen dubbelgevaccineerden alsnog Covid en is er zelfs een behoorlijke overlijdenskans. De bescherming na twee prikken is niet 95 procent, zoals beloofd – een reden waarom velen voor Pfizer / Astra Zeneca kozen omdat deze zó’n hoge beschermingsfactor zouden bieden – tegen zelf besmet worden en tegen het besmetten van anderen. Ook is de bescherming tegen ‘ernstige covid’, die ook beloofd wordt, opnieuw een reden voor velen om zich te laten vaccineren helemaal niet zo goed als beloofd. Kortom: mensen zijn dan verleid met valse beloften. Dat is strafbaar. Een goede onderzoeksjournalist van een reguliere krant of tvzender ou hier eens in moeten duiken. Uitgangspunt: de vier vaccinatiefabrikanten claimden begin dit jaar een aantal zaken mbt bescherming tegen geïnfecteerd worden, het infecteren van anderen en de kans op een ernstige vorm van Corona. Subvragen: 1. Wat wijzen onafhankelijke gegevens over de realiteit van januari tot en met juli in de praktijk uit over de vier vaccins – worden de claims bevestigd of niet? 2. Hoe tonen de fabrikanten aan dat hun claims kloppen? 3. Zijn er verhalen die het tegendeel bewijzen van de claims van de fabrikanten?

  Vervolgvragen wanneer een of meer claims niet bewezen blijken te worden.
  a. Wie is verantwoordelijk voor medische schade die ontstaat als gevolg van vaccinaties die burgers vertrouwend op valse claims hebben ondergaan?
  c. Welke alternatieven bestaan er die bijdragen aan het indammen van de pandemie en welke kosten en baten brengen die met zich mee? Zijn natuurlijke immuniteit, bewezen behandelingen en actief werken aan een goede weerstand geen betaalbaarder en beter alternatief?
  d. Welke beleidswijzigingen moeten er plaatsvinden op basis van de aangetoonde realiteit?

  Iemand stelt voor dat er onderzoek gedaan wordt naar de leeftijds opbouw van de mensen die in het ziekenhuis worden opgenomen. Dat vind ik een heel goed voorstel. Wat mij betreft beter nog: publiceer die gegevens gewoon, vanaf begin 2020 tot nu toe.

  Verder staat er volgens mij een typfout in deze alinea:
  “In het geval van Massachusetts is er een trieste update: er waren in de deelstaat onder de volledig gevaccineerden 7.737 “doorbraak” COVID-infecties. Daarvan moesten bijna 400 geïnfecteerde personen in het ziekenhuis worden opgenomen, van wie er 100 aan de infectie zijn bezweken. Dit komt overeen met 1,2 procent. Het blijft dus zo dat natuurlijk geïnfecteerde COVID-patiënten ongeveer vier keer zoveel kans hebben om aan infectie te overlijden.”
  Of lees ik het verkeerd? Ik vermoed dat hier bedoeld dat het zo blijft dat natuurlijk geinfecteerde patienten vier keer zo WEINIG kans hebben om aan infectie te overlijden.

  Tot slot: Jammer dat er geen uitleg gegeven wordt over wat ADE inhoudt. Via zoekmachine kom ik vooral op Engelse informatie. met al die medische termen teveel voor mij

  • Antilichaamafhankelijke Enhancement (ADE) en vaccins

   Bij immuunreacties op pathogenen zijn veel cellen en eiwitten van het immuunsysteem betrokken. Vroeg tijdens een infectie zijn deze reacties niet-specifiek, wat betekent dat ze, hoewel ze gericht zijn op de ziekteverwekker, er niet specifiek voor zijn. Dit wordt aangeboren immuniteit genoemd. Binnen een paar dagen neemt adaptieve immuniteit het over; deze immuniteit is specifiek voor de binnendringende ziekteverwekker. Adaptieve immuunresponsen omvatten antilichamen. Een belangrijk doel van antilichamen is om te binden aan de ziekteverwekker en te voorkomen dat deze een cel infecteert of binnendringt. Antilichamen die het binnendringen van cellen verhinderen, worden neutraliserende antilichamen genoemd. Veel vaccins werken door neutraliserende antilichamen te induceren. Niet alle antilichaamreacties zijn echter gelijk. Soms voorkomen antilichamen het binnendringen van cellen niet en in zeldzame gevallen kunnen ze het vermogen van een virus om cellen binnen te dringen zelfs vergroten en een verergering van de ziekte veroorzaken via een mechanisme dat antilichaamafhankelijke versterking (ADE) wordt genoemd.

   Wat is ADE?
   ADE treedt op wanneer de antilichamen die tijdens een immuunrespons worden gegenereerd, een pathogeen herkennen en eraan binden, maar ze zijn niet in staat om infectie te voorkomen. In plaats daarvan werken deze antilichamen als een “Trojaans paard”, waardoor de ziekteverwekker in cellen kan komen en de immuunrespons kan verergeren.

   Wordt ADE veroorzaakt door een ziekte?
   De meeste ziekten veroorzaken geen ADE, maar een van de best bestudeerde voorbeelden van een ziekteverwekker die ADE kan veroorzaken, is het denguevirus. Het knokkelkoortsvirus is een van de meest voorkomende infecties ter wereld, het infecteert honderden miljoenen en doodt elk jaar tienduizenden mensen. In tegenstelling tot virussen zoals mazelen of de bof die maar één type hebben, heeft het denguevirus vier verschillende vormen, ‘serotypen’ genoemd. Deze serotypen lijken erg op elkaar, maar kleine verschillen tussen hen vormen de basis voor ADE. Als een persoon is geïnfecteerd met één serotype van het denguevirus, heeft hij meestal een milde ziekte en genereert hij een beschermende immuunrespons, inclusief neutraliserende antilichamen, tegen dat serotype. Maar als die persoon is geïnfecteerd met een tweede serotype van het denguevirus, kunnen de neutraliserende antilichamen die door de eerste infectie worden gegenereerd, zich aan het virus binden en het vermogen van het virus om cellen binnen te dringen zelfs vergroten, wat resulteert in ADE en een ernstige vorm van de ziekte veroorzaakt. dengue hemorragische koorts genoemd.

   Wordt ADE veroorzaakt door vaccins?
   Een paar keer is ADE het gevolg geweest van vaccinatie:

   Respiratoir syncytieel virus (RSV) – RSV is een virus dat vaak longontsteking veroorzaakt bij kinderen. Er werd een vaccin gemaakt door RSV te kweken, het te zuiveren en het te inactiveren met het chemische formaldehyde. In klinische onderzoeken hadden kinderen die het vaccin kregen een grotere kans om longontsteking te ontwikkelen of te overlijden na infectie met RSV. Als gevolg van deze bevinding stopten de vaccinproeven en werd het vaccin nooit ter goedkeuring voorgelegd of vrijgegeven aan het publiek.
   Mazelen – Een vroege versie van het mazelenvaccin werd gemaakt door het mazelenvirus te inactiveren met behulp van formaldehyde. Kinderen die waren gevaccineerd en later besmet raakten met mazelen in de gemeenschap ontwikkelden hoge koorts, ongewone huiduitslag en een atypische vorm van longontsteking. Bij het zien van deze resultaten werd het vaccin uit gebruik genomen en degenen die deze versie van het vaccin kregen, werd aanbevolen om opnieuw te worden gevaccineerd met het levende, verzwakte mazelenvaccin, dat geen ADE veroorzaakt en nog steeds in gebruik is.
   Zowel het RSV- als het mazelenvaccin dat ADE veroorzaakte, werd in de jaren zestig getest. Sindsdien zijn er met succes andere vaccins gemaakt door het virus te zuiveren en chemisch te inactiveren met formaldehyde, zoals hepatitis A, hondsdolheid en geïnactiveerde poliovaccins. Deze recentere vaccins veroorzaken geen ADE.

   Een recenter voorbeeld van ADE na vaccinatie is afkomstig van het denguevirus:

   Dengue-virus – In 2016 werd een dengue-virusvaccin ontworpen om te beschermen tegen alle vier de serotypen van het virus. De hoop was dat door het induceren van immuunresponsen op alle vier de serotypen tegelijk, het vaccin de problemen met ADE na ziekte met het denguevirus zou kunnen omzeilen. Het vaccin werd gegeven aan 800.000 kinderen in de Filippijnen. Veertien gevaccineerde kinderen stierven nadat ze het dengue-virus in de gemeenschap tegenkwamen. Er wordt verondersteld dat de kinderen antilichaamreacties ontwikkelden die niet in staat waren om het natuurlijke virus dat in de gemeenschap circuleert, te neutraliseren. Als zodanig werd het vaccin alleen aanbevolen voor kinderen ouder dan 9 jaar die al aan het virus waren blootgesteld.
   Andere virale vaccins die gericht zijn op meerdere soorten virussen zijn veilig gebruikt, waaronder vaccins tegen polio (3 soorten), rotavirus (5 soorten) en humaan papillomavirus (9 soorten).

   Moet ik me zorgen maken dat mijn kind ADE zal krijgen na een vaccinatie?
   De tegenwoordig routinematig aanbevolen vaccins veroorzaken geen ADE. Als ze dat wel deden, zoals hierboven beschreven, zouden ze buiten gebruik worden gesteld. Fase III klinische onderzoeken zijn bedoeld om frequente of ernstige bijwerkingen aan het licht te brengen voordat een vaccin wordt goedgekeurd voor gebruik.

 8. Die zich heeft laten vaccineren zijn lopende tijdbommen geworden de angst wordt hun dood maar ik heb geen medelijden met dat dom volk, de moordenaars in den Haag en zeker Rutte die lachen zicht letterlijk dood hij dans straks nog op jullie doodkist sukkels zij wisten toch immers dat hij de de grootste leugenaar en bedrieger van ons land is en op zo een man stemmen jullie VVD het nieuwe normaal van her vermoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in