Op de Seychellen worden de Coronamaatregelen verscherpt vanwege een enorme toename van het aantal besmettingen. De huidige wereldkampioen vaccinatie registreert het hoogste aantal dagelijkse nieuwe infecties sinds het begin van de Coronacrisis. Het dodental stijgt ook. Is vaccinatie de schuldige?

De Seychellen is een kleine eilandnatie in de Indische Oceaan en staat wereldwijd aan de top wat de vaccinatiegraad betreft. 62,2 procent van de eilandbewoners is volledig gevaccineerd, volgens een bericht van bloomberg.com. Ter vergelijking: in Israël is “slechts” 55,9 procent tweemaal gevaccineerd. Ook hier zijn de aantallen Covid-19 geïnfecteerden geëxplodeerd in verband met de vaccinatie.

Seychellen erger dan India

De eilandnatie meldde eind april meer dan 100 nieuwe geïnfecteerden per dag op een bevolking van iets minder dan 100.000, en op 10 mei bedroeg het aantal bijvoorbeeld 314, volgens Worldometers. Dit betekent dat de Seychellen qua inwonertal zelfs India overtreffen. Helaas is ook het aantal sterfgevallen snel gestegen. Zo zijn er vanaf 1 januari 2021 tot op heden al 28 Covid-doden geweest, zo blijkt uit de gegevens van het platform. Het aantal actieve gevallen is gestegen van 744 op 30 april tot 2.486 op 10 mei. De overgrote meerderheid daarvan – 84% – is afkomstig van de plaatselijke bevolking.

Sterfgevallen na vaccinatie verzwegen

Natuurlijk schrijven de lokale autoriteiten de sterfgevallen niet toe aan de vaccinaties. Zoals Frontnieuws reeds herhaaldelijk heeft bericht (onder meer hier, hier, hier en hier), kan dit verband niet worden ontkend. De mainstream media leggen dit verband natuurlijk ook niet. Het toerisme of een slechtere bescherming door het Chinese vaccin van Sinopharm wordt verantwoordelijk gesteld voor de toename van “infecties” op de Seychellen. Vaxzevria van AstraZeneca wordt daar ook gevaccineerd. Frontnieuws heeft ook verschillende malen bericht over de verwoestende gevolgen van dit gevaarlijke vectorvaccin (onder meer hier, hier en hier).

  Een groep ouders stuurt de mondkapjes van hun kinderen naar een laboratorium en krijgt zeer verontrustende resultaten

Vakantieparadijs voert strengere maatregelen in

Wegens het snel stijgende aantal “nieuwe besmettingen” of positieve PCR-tests heeft het Ministerie van Volksgezondheid van de Seychellen opnieuw massale beperkingen op het openbare leven aangekondigd. De scholen zijn weer dicht, evenementen voor de komende twee weken afgelast, bijeenkomsten van meerdere huishoudens verboden en bars moeten vroeger sluiten.

Regering zwijgt ook

“Ondanks alle buitengewone inspanningen die wij leveren, is de situatie van Covid-19 in ons land op het ogenblik kritiek, met talrijke gevallen die de afgelopen week dagelijks zijn gemeld”, zo verklaarde de minister van Volksgezondheid, Peggy Vidot, op een persconferentie over de ontwikkeling op het eiland. Zowel op schriftelijke als telefonische vragen aan de gezondheidsfunctionaris van de Seychellen, Jude Gedeon, van Bloomberg, wordt niet gereageerd, schrijft het nieuwsorgaan.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Benen van vrouw barsten uit in bloedblaren na AstraZeneca-injectie – vreesde dat haar ledematen geamputeerd moesten worden

Vorig artikelHonderden raketten op Israël
Volgend artikelDe Dodelijke COVID-19 Vaccin Doofpot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in