De eminente voormalige WHO-wetenschapster voor Internationale Volksgezondheid, Dr. Astrid Stuckelberger, waarschuwt voor een mogelijk plan om de wereld te ontvolken en te beheersen met behulp van het COVID-virus, en mensen te onderwerpen aan angst en voortdurende vaccinatie.

Stuckelberger betrekt in haar hypothese een kleine groep miljardairs, waaronder Microsoft medeoprichter Bill Gates, zoals ze uitlegt in een hoorzitting met Dr. Reiner Füllmich voor de internationale rechtszaak Neurenberg II die op 5 juni werd gepubliceerd.

Het plan zou vorige eeuw al zijn beproefd met pogingen tot eugenetica, maar nu zou die groep mensen nog verder gaan met hun plan.

“Ze proberen de vrijheden van mensen te blokkeren, wat echt verontrustend is”, aldus Stuckelberger, die eraan toevoegt: “Ze willen elke gedachte, emotie en kennis uitroeien”.

“Omdat ze kerken sluiten, sluiten ze voorzieningen die mensen spiritueel maken, ze elimineren alle natuurgenezers, en zelfs in Zwitserland [haar thuisland] laten ze artsen hun praktijk uitoefenen, maar natuurgenezers niet”, zegt ze.

In deze context plaatst zij vraagtekens bij het gebruik van PCR-tests die via de neus worden ingebracht, waarbij DNA-monsters kunnen worden genomen, en die zich richten op de hersenen, die “echt gevolgen kunnen hebben voor uw veroudering, voor uw levensduur”.

Ze is ook van mening dat deze groep mensen zal onderwerpen door middel van nanotechnologieën, waardoor ze gehoorzaam zullen worden.

Stuckelberger: “Ze willen hen vernietigen, degenen die overleven met hun hersenen volledig disfunctioneel zullen gehoorzaam zijn. Ze willen zelfs nanotechnologieën onder de huid brengen, het vaccinpaspoort opleggen”.

Zij verwijst ook naar het plan van de Johns Hopkins University voor mogelijke pandemieën, dat is opgesteld voor de jaren 2025 en 2028. De universiteit beschrijft het als volgt.

  Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates "briljante" maar duivelse geest

“SPARS pandemie 2025-2028. De stappen in dit proces omvatten het vaststellen van een tijdsbestek, het identificeren van waarschijnlijke kritieke onzekerheden en vervolgens het gebruiken van dit kader om een verhaallijn te construeren die de respons- en herstelfasen van een fictieve noodsituatie bestrijkt”, beschrijft zij in een document.

Stuckelberger is van mening dat de burgers degenen zijn die een einde moeten maken aan deze situatie, zodra ze zich bewust worden van wat er aan de hand is.

“Dus ik roep gewoon, weet je, mensen op om wakker te worden en hun gezondheid terug te nemen, en niet te geloven wat de regering wil dat ze geloven, ze creëren een pandemie voor winst”, benadrukt ze.

“Het is een eeuwige pandemie. Dit is de ergste nachtmerrie. Je kunt je hele leven in voortdurende angst leven. In eeuwigdurende vaccinatie. Dus, zie je, dat is wat ze willen, en ze doen het recht onder ieders neus, weet je”, voegt ze eraan toe.

Stuckelberger werkte bij de WHO, en bij onderzoekwerk in het ziekenhuis van Genève, Zwitserland, waar ze beleidsbeslissingen adviseerde. Ze adviseerde ook 4 jaar lang het ethisch comité van de WHO, en nam deel aan diverse missies van de universiteit van Genève en de WHO.

Haar waarschuwingen zijn niet uitzonderlijk, ook andere wetenschappers hebben vanuit verschillende invalshoeken hun mening gegeven over de risico’s die de irreguliere behandeling van het COVID-19 voor de wereldbevolking zou kunnen inhouden.

Onder hen is Dr. Mike Yeadon, een van ’s werelds meest ervaren vaccinspecialisten, die stelt: “Kom niet in de buurt van de vaccins”.

  Drie Zweedse oudjes na dubbele vaccinatie overleden - aan Corona

Nog een interview met Dr Mike Yeadon – “Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen”

Ook de Duitse specialist in microbiologie en epidemiologie Dr. Sucharit Bhakdi benadrukte de gevaren van het omstreden vaccin wanneer het aan kinderen wordt gegeven.

Professor Bhakdi: Als u dit vaccin aan uw kind geeft, begaat u een misdaad


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De EU wil in 2022 voor elke burger 4 mRNA-injecties kopen – Waarom?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS: COVID-19 sterfte onder volledig gevaccineerde mensen verdrievoudigd
Volgend artikelDr. Roger Hodkinson waarschuwt: het spike-eiwit van het COVID-19 vaccin kan onvruchtbaarheid veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Eindelijk. Het begint nu ergens op te lijken. Deze Stuckelberger zit al een heel eind op wat er precies gaande is.

  2. Boer r&co ploegt verder, alleen is hij z’n ploeg kwijt, dus ploetert hij maar wat.
    Tja, die club is al hersenloos, maar kan niet verkroppen dat anderen dat niet zijn, dus zo gemaakt moeten worden.
    Als alles achter de rug is, goed of slecht, wordt die club zowiezo bij het vuil gezet.

  3. Ja, wat ik me zit af te vragen, is wat gaat die psychopaten club doen? Je hoort steeds maar over de “bloedlijnen.” Als dit inderdaad dus een klein clubje mensen betreft, die alleen met elkaar in bed liggen, dan is er binnen kortste tijd inteelt, zo niet al nu, en dan kunnen ze ook niet goed regeren over de Ingespotenen. Mss moeten we eens naar de Inteelters om ons heen kijken om die lui te herkennen. Ik zie al heel veel gekke koppen bij de banken in NederLaLaLand. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in