12 van de 13 landen op de Johns Hopkins lijst van meest gevaccineerde landen worden momenteel door de CDC vermeld als ‘hoog’ of ‘zeer hoog’ COVID-19 reisrisico, bericht t.me/KanekoaTheGreat/1186.

Zeer hoog: Malta, Verenigde Arabische Emiraten, Seychellen, Chili, Uruguay, Bahrein, Mongolië,

Hoog: IJsland, Qatar, België, Canada, Israël.

Laag: Singapore.

Niet beschikbaar: Bahrein, Bhutan.

Waarom blijkt uit de gegevens van de CDC dat het grootste risico om COVID-19 op te lopen in de meest gevaccineerde landen ter wereld ligt?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voor Pfizer en Biontech “geïmmuniseerden” nu 3e injectie nodigVolg Frontnieuws op Telegram

  Boodschap voor de mensheid van Robert F. Kennedy - "We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus"
Vorig artikelVaccinatie uitrol veroorzaakte een enorm aantal sterfgevallen
Volgend artikelIsraël: Vroegtijdige gevaccineerden twee keer zo vaak geïnfecteerd met Covid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in