Achtergrondfoto © pikisuperstar / Freepik

Na meer dan 16 maanden van wetenschappelijk bedrog om valse “positieven” via PCR-testen te creëren, heeft de CDC aangekondigd dat zij het RT-PCR Diagnostic Panel op 31 december van dit jaar zal intrekken:

“Na 31 december 2021 zal CDC het verzoek aan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) intrekken voor een Emergency Use Authorization (EUA) van het CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, de test die voor het eerst werd geïntroduceerd in februari 2020 voor detectie van alleen SARS-CoV-2. CDC deelt deze vooraankondiging mee zodat klinische laboratoria voldoende tijd hebben om een van de vele door de FDA goedgekeurde alternatieven te selecteren en toe te passen.”

Het gebruik van PCR-tests voor de diagnose van covidziektes is een globale  wetenschappelijke fraude, aangezien geen enkel PCR-instrument kwantitatieve resultaten kan produceren die een specifieke viruslading zouden kunnen aangeven. Toch werd op dit door de CDC goedgekeurde testprotocol vertrouwd om de illusie van de “gevallendemie” te creëren, die deed voorkomen alsof honderden miljoenen mensen over de hele wereld met COVID geïnfecteerd waren.

De hele zaak was een uitgebreid bedrog van kwakzalverijwetenschap, en iedereen die bekend is met PCR-technologie (zie hieronder) heeft dit vanaf het begin geweten.

De PCR-tests die door de CDC werden goedgekeurd om de diagnose COVID vast te stellen waren frauduleus vanaf de allereerste dag

PCR instrumenten zijn geen kwantitatieve instrumenten. Ze kunnen je niet vertellen hoeveel van iets aanwezig is in een bepaald monster. Iedere laboratoriumwetenschapper die bekend is met PCR instrumenten weet dit. Toch gaan ze door met de globale fraude van het diagnosticeren van “positieve” gevallen via PCR-testen.

De hele COVID-“pandemie” is gebaseerd op frauduleuze PCR-tests, en nu kondigt het CDC aan dat het de meest gebruikte test terugtrekt, misschien in een poging om de test te vervangen door weer een ander frauduleus protocol dat door de gezondheidsautoriteiten kan worden gecontroleerd om de “pandemie” op verzoek te verergeren (of, misschien, te beweren dat covid is uitgeroeid en de overwinning uit te roepen).

Vanaf het allereerste begin is de hele pandemie niets anders geweest dan een globaaö gecoördineerde fraude met PCR-tests. Zoals vertegenwoordigers van Thermo-Fischer mij tijdens persoonlijke ontmoetingen vertelden, kunnen PCR-instrumenten geen kwantitatieve resultaten bepalen. Zij maken geen gebruik van kwantitatieve instrumentkalibratiecurves of kwantitatieve externe COVID-standaarden. Dit betekent dat PCR-instrumenten geen legitieme rol spelen bij de diagnose van een persoon met een ziekte of een COVID-infectie. De loutere aanwezigheid van een enkel virusfragment, triljoenen keren vermenigvuldigd door PCR-cycli, wijst niet op iets van wetenschappelijke of diagnostische waarde.

Van Great Game India:

Een Portugees Hooggerechtshof heeft geoordeeld dat de PCR-test geen betrouwbare test is voor Sars-Cov-2, en daarom elke gedwongen quarantaine op basis van die testresultaten onwettig is.

Het Hooggerechtshof verklaarde dat de betrouwbaarheid van de test afhangt van het aantal gebruikte cycli en de aanwezige viruslading. Verwijzend naar Jaafar et al. 2020, concludeert de rechtbank dat:

“indien iemand door middel van PCR als positief wordt getest wanneer een drempelwaarde van 35 cycli of meer wordt gebruikt (zoals de regel is in de meeste laboratoria in Europa en de VS), de waarschijnlijkheid dat die persoon besmet is, minder dan 3% bedraagt, en de waarschijnlijkheid dat dat resultaat een vals-positief is, 97% bedraagt.

Ook de Oostenrijkse rechtbank heeft geoordeeld dat PCR-tests niet geschikt zijn voor de diagnose van COVID-19 en dat lockdowns geen wettelijke of wetenschappelijke basis hebben.

De rechtbank wees erop dat “een PCR-test niet geschikt is voor diagnose en dus op zichzelf niets zegt over de ziekte of besmetting van een persoon”.

PCR-analisten en laboranten zijn medeplichtig aan de globale fraude met COVID-tests

De hele covidpandemie is een farce, en het was allemaal gebaseerd op frauduleuze PCR-testen. Verbazingwekkend genoeg weten zelfs de PCR technici en analisten dit allemaal. Zij nemen deel aan een globaal complot om mensenlevens te vernietigen en wereldeconomieën te verpletteren, en zij zijn zich er ten volle van bewust dat de beperkingen van hun eigen instrumenten betekenen dat diagnoses van een “positieve” covidstatus op basis van PCR zinloos zijn.

Ik gebruik meerdere massaspec-instrumenten in mijn privé-laboratorium, waaronder QQQ- en ICP-MS-instrumenten. Ik ben mede-ontwikkelaar van twee kwantitatieve methoden die zorgvuldig zijn ontwikkeld voor het kwantificeren van glyfosaatmoleculen in voedsel, en voor cannabinoïdeconcentraties in hennepextracten. Ik ben zeer vertrouwd met instrumentkalibratie, externe standaarden, curve fit-vergelijkingen en kwantitatieve analyse. PCR-instrumenten zijn tot niets van dit alles in staat. Ze zijn nutteloos voor het diagnosticeren van infectieziekten, omdat ze geen concentratieresultaten van de viruslading van een gegeven monster kunnen produceren.

Als je wilt weten hoeveel van iets aanwezig is in een bepaald monster, moet je veel complexere instrumenten gebruiken, zoals mass spec triple quad instrumenten (dat is wat ik gebruik om voedsel te testen op glyfosaat contaminatie, onder andere).

Zoals Zero Hedge meldt, geeft zelfs Dr. Fauci toe dat PCR-testen in wezen bedrog zijn als het gaat om het diagnosticeren van covidziektes:

Dr. Fauci, half november, 2020: “Wat zich nu ontwikkelt tot een soort standaard… als je een cyclusdrempel van 35 of meer krijgt… is de kans dat het replicatie-identiek is minuscuul… Het is erg frustrerend voor zowel de patiënten als de artsen, iemand komt binnen, en ze herhalen hun PCR, en het is zoiets als [een] 37 cyclus drempel, maar je kunt bijna nooit virus kweken van een 37 drempel cyclus. Dus ik denk dat als iemand binnenkomt met 37, 38, zelfs 36, je moet zeggen, weet je, het zijn gewoon dode nucleotiden, punt uit.” 

Net zoals artsen, verpleegkundigen en apothekers deelnemen aan de globale criminele covidzwendel , doen PCR-laboranten en -eigenaars vrolijk mee aan dezelfde fraude, waarschijnlijk omdat ze enorme winsten maken met frauduleuze PCR-tests die nooit de toets van een legitieme wetenschappelijke test op nauwkeurigheid of precisie zouden doorstaan.

In feite zijn PCR-tests noch nauwkeurig, noch precies. Het begrip “precisie” – dat van het grootste belang is bij kwantitatieve laboratoriumanalyses van pesticiden, zware metalen, enzovoort – bestaat niet bij PCR-apparatuur. Er bestaat niet zoiets als precisie wanneer je genetisch materiaal in het monster zelf vermenigvuldigt. Dit proces vernietigt per definitie elke zinvolle kennis van de massa of concentratie in het oorspronkelijke monster.

Indien dezelfde aanpak zou worden gebruikt bij blaastests voor mogelijke dronken bestuurders, zou elke levende persoon worden gearresteerd voor rijden onder invloed, aangezien er in het bloed van iedereen ten minste één molecule alcohol circuleert.

De CDC trekt deze PCR-methode waarschijnlijk in omdat zij weten dat de test een redelijke wetenschappelijke toetsing niet kan doorstaan. Ze proberen hun sporen uit te wissen en de frauduleuze test die gebruikt werd om de covidplandemie in de hand te werken, in de doofpot te stoppen. Maar we weten al dat de CDC een criminele dekmantel is voor de vaccinindustrie, en dat de CDC geen enkele wetenschappelijke geloofwaardigheid of autoriteit heeft als het gaat om legitieme tests op besmettelijke ziekten.

De CDC is, net als de PCR-test, een complete fraude.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europees Hof voor de Rechten van de Mens geeft groen licht voor dwang vaccinatiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelItaliaanse actrice waarschuwt dat 18 maanden na inname “vaccin” mensen als vliegen zullen sterven (UPDATE)
Volgend artikelAdvocaat Fuellmich: “Drosten’s PCR leugen bewijsbaar”, pandemische constructie zal vallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Verdomd. Dat zal het zijn. Ik vraag me af hoeveel bullshit dat CE label dekt. En hoeveel winst ze aan deze test denken te kunnen maken. Nu nog een programmaatje opzetten dat iedereen om de haverklap die test moet doen en het geld stroomt weer binnen.

  • Ik dacht het toch van niet. Ze hebben de kluit EEN keer flink belazerd ten koste van vele doden en zullen geen tweede kans meer krijgen via een nieuwe testmethode. Zoals een boekhouder die een bedrijf voor tonnen opgelicht heeft en zijn ontslag krijgt, wel een nieuwe baan krijgt, maar niet eentje in de financien.

 1. Met een 10 minuten test kun je razzia’s in woonwijken houden en direct selecteren wie je gaat meenemen en tegen de muur zetten of op transport voor andere doeleinden. De vraag naar niet “gevaccineerde” c.q. ingespoten organen zal straks stijgen, want niemand zit te wachten op een DNA gewijzigde nier, een gegrafiteerd hart of iets dergelijks….

  Met de middelen die nu regeringen ter beschikking staan kan in stilte een volk worden uitgemoord, en wanneer er een algemeen inkomen komt of geld gedigitaliseerd word is de macht bijna absoluut. Dan kun je een volk breken en wegvegen door hun geldstroom te stoppen.

  Wie denkt in de natuur een veilige haven te kunnen vinden; ….drones met thermische camera, microgolf wapens en luisterposten, je kunt niet meer verdwijenen. Het Mylar nooddekentje werkt tegen thermische camera’s, maar geluid blijft….

  in de jaren 90 had ik een richtmicrofoon, gemaakt van transistors, en je hoorde een auto op 800 meter, een mens in het bos op de helft daarvan, in een gebouw hoorde je het water door de leidingen stromen, gesprekken haarfijn en tot in detail….Amerikaanse soldaten in de eerste golf oorlog namen deze mee uit de VS omdat het ideaal was voor vaste observatie, en ook voor stille patrouilles. Sindsdien is de techniek vele malen beter geworden. Het Belgische leger heeft luisterwagens, die, zoals een
  Belgische militair ooit uitlegde, “ge een paar konijnen op 3 kilometer kunt horen poepen”….

  So much voor de onderduiker, de guerillia of de verzetspersoon….

  We komen op een punt waar de techniek de mens geen uitweg meer bied om te ontsnappen aan wie hun leven wil nemen. Off grid leven is leven zonder dure abonnementen en met als het meezit een deel eigen voedsel. Het blijft kwetsbaar voor een overval door de overheid, en alles kan worden afgenomen. Het zal worden afgenomen. En met een 10 minuten test kan iemand direct worden afgevoerd, voor wat voor doeleinden dan ook. Er zullen altijd gewillege knechten zijn, wie had kunnen denken dat Nederlandse politie op protesterende bejaarden zou inslaan….zelfs eigen ex collega’s, die wel door hebben welke dictatuur zich aan het ontvouwen is.

  Analyse:

  Van onze voorouders hebben we een democratie gekregen, een wetgeving met rechten en plichten, een basis van gelijkheid voor de wet en een systeem dat dit geheel hoort te beschermen. Die mensen leggen een eed af op deze grondwert, om ze te beschermen en te handhaven. Blijkbaar is het deze lieden niet helder dat de regering niet de grondwet is maar een klein onderdeel van het systeem wat ons vrijheid en de kans op een volwaardig leven tracht te geven.
  Verkiezingen horen er te zijn om regeringen te vertellen of burgers wel of niet tevreden zijn over het handelen van de regering, kranten en nieuwsbronnen zijn er om van zaken de voor en nadelen te belichten. Als dat correct gebeurd kan de burger een beeld vormen van het geheel en op die basis zijn of haar stem uitbrengen.Die stemmen worden eerlijk geteld…

  ….tot zover het sprookje dat mij werd aangeleerd vanaf de lagere school….Wilhelmus van Nassouwe ben ik van….lang leve de koningin etc….vrijheid, democtratie, gelijkheid….Jezus wat een leugens propt men in kinderen….

  We leven in een land waar bij de grens eigenlijk niet Nederland moet staan maar Efteling, bij iedere grensovergang. Sprookjelanbd, leugenland. Dat verklaard het cultiveren van een premier die openlijk liegt en mag blijven bestaan. Nergens anders dan in de Efteling.

  De enige macht die de burger heeft is die van anonieme terreur, van kleine gerichte verzets acties op sleutelfiguren van het nieuwe regime, deze op de eigen plekken dusdanig aanpakken dat hun medewerking stopt of hun lot tot een inspiratie voor andere collaborateurs om te stoppen werkt… maar dit is dus de laatste vorm van zelfbescherming die er bestaat.

  De protestmarsen van de burger tegen wat dan ook zijn geruststellend voor de regering tegen wiens belied deze zijn gericht, er word immers vrijblijvend volgens hun regels gehandeld, met een bij hun aangevraagde vergunning. Het recht hebben om te demonstreren, het is mensen voorhouden dat een fopspeen melk geeft…
  De tanden erin, dat maakt wakker….

  De enige effectieve manier die op dit moment de Nederlandse burger, maar feitelijk iedere burger in Europa nog rest is de weg van geweld. Als regeringen met geweld en intriganten protesten kapot maken dan zal een dusdanige regering als het erop aankomt niet de rechten van diezefde burger respecteren.
  Dit jaar nog zal de politie het vuur openen op demonstranten en er zullen doden vallen. En de politie zal zlef denken da thet gelijk aan hun kant staat….maar is niet het bestaansrecht van een land iederen samen?

  In Spanje, Griekenland, England en Frankrijk is dit doden van burgers in elk geval al vaker de tendens geweest in de afgelopen 2 jaar. Een daad van overheid terreur die straks als normaal word gezien, het al bijna is.
  Er zijn al mensen doodgeschoten voor het niet dragen van een mondkapje,m bejaarden tegen de grond gewerkt en met botbreuken weggevoerd… De agent als legale moordenaar, judge and jury in een pret pakket, is dat de toekomstige motivator voor politieaspiranten? De dierenbeulen en verkrachters van vandaag als agent van morgen?
  In de nieuwe normaal kan alles….

  Onze rechten en onze democratie worden gewurgd, en ieder moet zichzelf afvragen wat eigen leven en geluk, en dat van anderen waard is. Een mens wat beseft wat vrijheid waard is doet over die afweging anderhalve seconde. Is dit hoe wij omgaan met een erfenis waarvoor is geleden, gezwoegd en gestorven?

  Iedereen draagt in dit land een stukje verantwoordelijkheid, verantwoordelijkheid die niet door iemand betaald word maar die sociaal is ingeboren. Ieder mens is verantwoordleijk voor zijn of haar daden, ongeacht of men in opdracht handeld. De keuze om jezelf ten dienste te stellen voor alle voorkomende werkzaamheden is een eigen keuze, de gevolgen daarvan om die reden persoonlijk aan te rekenen. Daar is geen excuus of vergeving voor.

  De burger moet daarom op persoonlijke basis de discussie aangaan met iedere schakel in dit geheel dat “nieuwe orde”heet en een nieuw “normaal” als redding verkoopt, waarbij de basis van mens zijn word weggevaagd en er zaken komen waarbij zelfs kinderen als gebruiksvoorwerp worden gereduceerd. Een regering die pedofilie propagandeerd hoort tegen de muur te staan. Een sekte die dit predikt idem dito.
  De lijst met waanzin is langer dan de tijd die ik vandaag heb, maar wie even kijkt ziet de voorbeelden zoals herschrijven van de geschiedenis en het met twee maten meten op culturele basis of het gebrek daaraan….

  Wat vind U en wat denkt U zelf te doen? Dat is de belangrijkste vraag uit 2021 die u zich kunt stellen.

 2. Dat de afschaffing van de pcr-test niet met onmiddellijke ingang ingaat geeft te denken. De argumentatie is er in feite wel voor.
  Het zet alleen maar meer vraagtekens.

 3. Klopt dat in het lichaam ook alcohol zit van nature. Het heeft geen toevoegingen zodat men daar dronken of schade van heeft. Tevens vraag ik mij af of het meten van Cannabis met zo’n ademtest wel de juiste resultaten geeft! Wie weet het antwoord erop?

 4. Hoorde net dat Fauci ervoor is om ongevaccineerden verplicht een mondkapje te laten dragen in de VS. Dit omdat de “pandemie” zich nu voornamelijk via hen zou verspreiden. Perfecte manier om echt als paria erbij te lopen, een ster op je jas zou je immers nog kunnen verbergen, zo’n nutteloos gaasdoekje dus niet.

 5. Gerechtelijke macht moet hen de zeggenschap ontnemen, en alles verder nietig verklaren.
  Tot december nog valse testen ondergaan, te gek voor woorden?
  Tribunaal moet recht spreken en niet CDc !

 6. @Duchesne juli 26, 2021 at 08:32

  Vaccineren via de neus is allang mogelijk. Indien de ” test ” van Gates&Soros wereldwijd wordt ingevoerd vermoed ik dat het geen test maar neusvaccin zal zijn. Depopulatie via een vaccin is immer het ultieme doel van Gates en ongetwijfeld ook Soros. De gevaccineerden hoeven zich dan tegen die tijd niet meer laten testen, maar uitsluitend de ongevaccineerden….

  • Juist! Ik denk dat dit op grote schaal gebeurt! Heb begin 2021 een “gedwongen” test moeten doen om te kunnen vliegen. Daarbij is mij (pijnlijk!) drie keer in de pijnappelklier (die zich boven in je neus bevindt) geprikt! Deze test werd afgenomen door een huisarts en op mijn vraag werd geantwoord “Dit moet even!”! Een wattenstaafje heeft geen scherpe punt! Om terug te kunnen vliegen moest ik nogmaals twee testen ondergaan omdat het een binnenlandse en Internationale vlucht betrof. Hierbij werd een “gewoon” wattenstaafje gebruikt. Ik vraag me sindsdien af wat er feitelijk is gebeurt bij de test in NL. Temeer omdat ik klachten heb die ik voorheen niet had! Diarree hoofdpijn oogbloeding en nog enkele rare verschijnselen. Daarom zullen ze blijven testen…mensen zonder hun medeweten! ” vaccineren”!

 7. Nu veel mensen zijn gevaccineerd gaat de CDC zogenaamd uitkomen voor oneigenlijk gebruik van de PCR test. Het is weer zó duidelijk. Hun politiek is zo transparant als glas. Laat zien waar hun zwakte ligt, herhaling van zetten en valt en staat met controle van de massa. Keren die zich tegen hen dan wordt het een ander verhaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in