Het is al jaren bekend: vaccinaties die alleen het uitbreken van een ziekte voorkomen en niet de overdracht van het virus, kunnen agressieve virale stammen creëren en fatale gevolgen hebben voor onbeschermde levende wezens. Studies hierover bestonden onder meer al in 2015. De gerenommeerde viroloog en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche riep in een open brief aan de WHO op tot een onmiddellijke stopzetting van de Covid-19 vaccinaties vanwege deze zorgen. Toch is de man geen tegenstander van vaccinatie en is hij ervan overtuigd dat de vaccins die tot nu toe zijn ontwikkeld, door briljante mensen zijn ontworpen.

Geschokt door kippenonderzoek

In 2015 bleek uit onderzoek bij kippen, door het Britse Pirbright Institute, dat als vaccins niet verhinderen dat de ziekteverwekker wordt doorgegeven aan anderen, zij een agressievere stam van het virus kunnen produceren, met rampzalige gevolgen. In het kippenonderzoek doodde het oorspronkelijke virus binnen twee maanden 60 procent van alle niet-gevaccineerde dieren. De gemuteerde, agressievere versie daarentegen doodde alle niet-gevaccineerde kippen – binnen tien dagen. Andrew Read, hoofdauteur van de studie over kippen, riep daarom op tot “perfecte vaccins” die niet alleen beschermen tegen de ziekte maar ook voorkomen dat het virus op anderen wordt overgedragen. De Covid-19 vaccins die momenteel met een noodlicentie worden toegediend (de gevaccineerden worden als studiedeelnemers beschouwd), voldoen niet aan deze eis. Daarom moeten gevaccineerde personen afstand blijven houden, mond- en neusbescherming dragen, enz.

Vaccinatie dwingt virus te vechten om te overleven

Een verslag van januari over de “Evolutie van Virussen” verwijst naar de bevindingen van Andrew Read. Er wordt gesproken over mutanten die aan het immuunsysteem ontsnappen (viral immune escape) en de ziekteverwekker agressiever maken. Om zich te kunnen reproduceren, smokkelen virussen hun genetische informatie een gastheercel binnen, waarbij bij elke reproductie kleine “kopieerfouten” optreden en elk van deze fouten ook de genetische code van het virus verandert – het muteert. De huidige vaccins oefenen daardoor een “evolutionaire druk” uit op het virus, het muteert om aan de greep van het immuunsysteem te ontsnappen. Vaccinatie dwingt dus tot een overlevingsstrijd van het virus. Het gebruik van “zwakke vaccins” (die alleen tegen het ziekteverloop beschermen) of een te lange tijdspanne tussen de eerste en de tweede vaccinatie tegen Covid-19 geven het virus de tijd om agressiever te worden. Als het de ongevaccineerden treft, kunnen de gevolgen verwoestend zijn.

  Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zien

Mutaties gaan van gevaccineerden naar ongevaccineerden

Dit is precies waar de bekende viroloog en voorstander van vaccinatie, Dr. Geert Vanden Bossche, onlangs voor waarschuwde in een open brief aan de WHO – ervoor werd gedemoniseerd, en zijn video van Youtube werd verwijderd. De Engelse transcriptie ervan is hier te vinden. Hij had de WHO opgeroepen onmiddellijk te stoppen met de wereldwijde inentingscampagne, omdat het Coronavirus anders een oncontroleerbaar monster zou kunnen worden. Vaccinatie tijdens de pandemie zou het immuunsysteem vernietigen en de aangeboren immuniteit van de mensheid zou ernstige schade lijden. De gevaccineerden zouden gemuteerde virussen doorgeven aan de niet-gevaccineerden (die het virus zouden blijven overdragen).

Men kan dit zien in Groot-Brittannië of Israël: de huidige sterke daling van het aantal ziektegevallen zal worden gevolgd door een kortstondig “plateau” en vervolgens een sterke stijging van het aantal ernstige gevallen. Vanden Bossche was infectieonderzoeker en vaccinontwikkelaar, onder meer bij de farmaceutische bedrijven Novartis en Glaxo Smith Kline, alsook voor GAVI (Global Vaccine Alliance) en de Bill Gates Foundation.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Viroloog en vaccindeskundige: “Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!”

Vorig artikelPfizer is van plan de prijzen te verhogen en jaarlijks winst te maken met zijn COVID-vaccin nadat “pandemie” is omgedoopt tot “seizoensgebonden endemische ziekte”
Volgend artikelGAVI de Vaccine Alliance is de bron van terreur achter globale lockdowns en vaccindwang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ik heb het laatst toch anders gelezen en gezien in een artikel met video over Geert van den Bossche . Jullie zeggen in dit artikel dat het virus door vaccinatie heftiger gaat muteren en juist voor ongevaccineerde gevaarlijk word. Wat ik uit de video van Geert v/d Bossche begreep is dat als er sterkere gevaarlijke mutaties onstaan die juist gevaarlijker voor gevaccineerde mensen zijn omdat hun imuunsyteem op hol zal slaan als zij besmet raken met een aggresiever variant. Omdat de mrna vaccins concureren met ons imuunsysteem dat daardoor voorbijgestreven word. Terwijl ongevaccineerde mensen nog een natuurlijk imuunsysteem hebben die makkelijker verschillende varianten kan bestrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in