© De Carniaval Vista, © Gordon Leggett / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Het schip van Carnival Cruise line in het Caribisch gebied maakt het kwaadaardige narratief van de slechte ongevaccineerden die de gevaccineerden in gevaar brengen volledig onzinnig. Is het op zich al onzin dat de gevaccineerden door de ongevaccineerden in gevaar worden gebracht – waarom zou men zich dan laten inenten? – we hebben we hier het bewijs dat het niet de ongevaccineerden zijn die de gevaccineerden kunnen infecteren omdat de vaccinatie niet werkt, schrijft Niki Vogt.

Het luxe cruiseschip van Carnival Cruise Line weerlegt duidelijk dat “ongevaccineerde mensen” verantwoordelijk zijn voor de “ongebreidelde” verspreiding van COVID. Er is een uitbraak van Covid op het schip, ook al zijn ALLE passagiers en bemanning volledig ingeënt.

De COVID-gevallen werden woensdag gemeld aan boord van het Carnival Vista cruiseschip, dat vertrok uit Galveston, Texas- KTRK, een ABC-filiaal gevestigd in Houston, Texas.

Carnival Vista gaf de volgende verklaring af aan FOX26: “We hebben ons nieuwe vlootbrede mondkapjesbeleid vroegtijdig ingevoerd op de Carnival Vista toen we ons realiseerden dat we een klein aantal positieve gevallen aan boord hadden ontvangen. Onze vooraf vastgestelde protocollen van gevaccineerde gasten en bemanningsleden, testen, verbeterde medische mogelijkheden en tracering van contacten anticipeerden op de mogelijkheid van positieve gevallen en zijn ontworpen om zich aan te passen aan verschillende scenario’s.”

De geïnfecteerde mensen aan boord werden onmiddellijk in isolatie geplaatst. De mainstream media is al druk bezig de zaak te bagatelliseren, terwijl de cruisemaatschappij haar snelle reactie viert. Maar of dit betekent dat de uitbraak op het schip al onder controle is, is nog helemaal open. Andere, symptoomloze passagiers kunnen al geïnfecteerd zijn.

“We hebben naaste contacten geïdentificeerd en getest en iedereen die positief getest is, is in isolatie. Het besluit om het mondkapjessysteem in te voeren is louter genomen uit een overvloed aan voorzichtigheid, aangezien wij bezorgd zijn over de gezondheid en veiligheid van onze gasten en bemanning. De reis gaat door zoals gepland en we zijn vastbesloten om onze gasten een plezierige en veilige vakantie te blijven bezorgen. Wij waarderen de steun van onze Carnival Vista gasten die ons enorm geholpen hebben bij het uitvoeren van deze actie op woensdagavond.” laat de Carnival lijn woordvoerder weten.

  COVID-19 Vaccin geïnduceerde psychose - 13 gevallen van na-vaccin-psychose, manie en zelfmoordpogingen die u zullen schokken

Het “kleine aantal” positieve gevallen is verdacht vaag en laat onduidelijk hoeveel Covid-gevallen er precies aan boord zijn. Het schip heeft een capaciteit van iets minder dan 4.000 passagiers. Naar verluidt heeft het cruiseschip slechts een capaciteit van 70% (ongeveer 2.800 mensen) aan boord. Dit zou een voorzorgsmaatregel zijn van de cruisemaatschappij.

“Zoals we allemaal weten, is de gastencapaciteit van Carnival Cruise Line aanzienlijk verminderd. Zowel Carnival Vista als Carnival Horizon varen met ongeveer 70% van de passagiers aan boord. Hoewel de aantallen iets lager liggen dan wat we gewend zijn, betekent dat zeker niet dat de schepen leeg zijn.”

Het cruiseschip is op zaterdag 7 augustus gepland om terug te keren naar de haven.

Alle verslagen citeren zonder aarzelen het “kleine aantal” in hun tekst. Men wil blijkbaar niet weten hoeveel het er echt zijn. Als er maar 5 of 7 geïnfecteerd waren, zou het bedrijf dat zeker hebben gecommuniceerd. Een exact aantal zou de rederij ook dwingen om de cijfers naar boven te corrigeren als er meer besmettingen zouden komen. In dit opzicht is de uitdrukking “klein aantal” heel slim. Als er nu zes geïnfecteerde mensen zijn en er komen er nog zes bij, is dat nog steeds een klein aantal, afhankelijk van hoe je het bekijkt. Maar dat is hier niet echt aan de orde.

Men bagatelliseert het en blijft bij het vage “kleine aantal” omdat er hier geen ongevaccineerden zijn die als schuldigen kunnen worden aangewezen voor hun infectie. Als er ongevaccineerden tussen zouden zitten, zouden zij de schuld krijgen van de “doorbraken”, ook al is het volstrekt niet bewezen. Dan zouden er voortdurend updates zijn met exacte cijfers, verdenkingen en verontwaardiging. Er zou zeker een ongevaccineerd persoon of meerdere de zondebok zijn geweest.

  COVID-19 vaccin betalingen voor inentingsletsels exploderen in Australië - meer dan 80 keer hoger dan vorig jaar

Gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon …

Omdat het probleem is dat iedereen op dit schip volledig gevaccineerd is. Geen enkel ongevaccineerd persoon is aan boord gekomen. Een afgesloten wereld op het cruiseschip laat geen inmenging van buitenaf toe. De zogenaamde doorbraken zijn altijd toegeschreven aan een ongevaccineerde om het vaccinnarratief in stand te houden. De Israëlische dubbelgevaccineerde student die 83 andere dubbelgevaccineerde studenten besmette, is ook een voorbeeld dat het kwaadaardige ongevaccineerden narratief gewoon niet waar is.

UPDATE: Een frontnieuwslezer in de mail:

“Voor de crisis boekte ik regelmatig een cruise reis. Ivm alle maatregelen en verplichtingen nu niet meer. Maar altijd als er een bericht voorbijkomt over covid gevallen op cruiseschepen wekt dat mijn interesse. In dit geval de uitbraak op de Carnival Vista. Een vrij nieuw schip met snelle internet verbindingen.

https://cruisefever.net/carnival-cruise-line-rolling-faster-internet-every-cruise-ship-fleet/

Wat ook opviel was de allereerste uitbraak op een cruiseschip van Princess, de Diamond Princess, die toen net de snelste wifi op zee had geïntroduceerd.

Er zijn verschillende stellingen over het gevaar van 5G, van veilig tot niet veilig, ook afhankelijk van frequentie banden die worden gebruikt. Echter zijn stralingsziekten symptomen vrijwel identiek met griep achtige klachten en ook covid achtige klachten.

Dus het is niet zo gek dat teveel straling op 1 geconcentreerde plek soortgelijke klachten kan veroorzaken. Vooral op een cruiseschip met veel mensen. En vrijwel iedereen heeft ook een mobiele telefoon. Het hoeft niet de belangrijkste oorzaak te zijn, maar kan wel net een laatste zetje zijn bij toch al zwakke mensen. Zeker gezien gemiddelde leeftijd op een cruise.

  Pakistaanse ouders die hun kinderen niet laten vaccineren (tegen polio en andere ziekten) kunnen een maand de gevangenis in

Ook de nieuwe Carnival Vista heeft super modern internet aan boord, ook op volle zee en dat moeten ook best krachtige antennes zijn om die signalen te verzorgen over lange afstand. Als verschijnselen identiek zijn aan Covid, dan zul je waarschijnlijk ook een positieve uitslag kunnen verwachten, want die test ziet niet het verschil. Deze reageert op dezelfde symptomen. Los van het feit hoe betrouwbaar die test is.

Ik zie continue een verband tussen veel mensen op 1 plek (binnen/buiten) en toch uitbraken onder gevaccineerden. Veel mensen op 1 locatie is waarschijnlijk ook een grote concentratie van 4g/5g signalen. En lichamen die dat niet meer trekken … worden ziek.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Ze kunnen ons niet allemaal arresteren!” (Nederlands vertaald)
Volgend artikelNeem de prik en win een haring
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. zo zal het hopelijk meer en meer duidelijk worden als er situaties ontstaan dat ze de niet gevaccineerde niet meer kunnen beschuldigen ………….
  hoop doet leven

 2. Als ze al ergens ziek van zijn geworden dan is dat van al dat gif wat ze inspoten hebben gekregen.
  Ze maken zelf allerlei nieuwe ziektes aan door dat gif waarvan niemand weet wat het doet, alleen een vermoeden.
  Maar je kan nooit ziek worden waarvan geen enkel bewijs van bestaat.
  Dat wordt ook maar telkens genegeerd.
  Buiten dat ze iets proberen te testen waarvan niemand weet wat ze zoeken met iets waar het niet voor gemaakt is.

  • Nou Bert, ik lig hier toch maar mooi al 10 dagen ziek op bed. Positief op Corona volgens de GGD maar nee ze konden me niet vertellen welke variant want daar testen ze alleen in uitzonderlijke gevallen op. Het is wel de vreemdste griep die ik ooit gehad heb. Koorts die elke dag een paar tienden omhoog kruipt, een huid die bij aanraking voelt of ie verbrand is, de pijnlijke ogen, het hoesten door die vreselijke kriebel in je luchtwegen waardoor je heel oppervlakkig gaat ademen en dus zuurstof te kort komt. Paniek is dan een hele slechte raadgever. jezelf tot kalmte manen en rustig door proberen te ademen helpt. Net als je strot nat houden. Op de derde dag voelde ik opeens een prikkel in mijn neus (als bij een slechte duik) en daarna rook ik niks meer. Gisteren moest ik opeens weer niesen. En daarna rook ik ook weer heel flauwtjes de sterkere geuren zoals het huisparfum op toilet. De koorts is sinds gisteren ook zo goed als weg. Een vreemde griep inderdaad. Maar Corona???? Daar moet ik je gelijk in geven. Maar besmettelijk was het wel. Mijn dochter bracht het mee van school en stak vervolgens mij aan, ik mijn vrouw en een andere dochter moest er ook aan geloven. Mijn vrouw 1 x gevaccineerd had wel veel mildere symptomen dan ik. Mijn kinderen ook. Het is dus wel een erg besmettelijke griep.

   • Erg vervelend voor je dat je ziek bent.
    Zo iets heb ik gehad in dec. 2019, alleen geen koorts er bij.
    Ik dacht dat ik dood ging. En ik ben echt nooit ziek.
    Ze weten het nog niet want niemand had het daar nog over.
    Maar beterschap en sterkte.
    Het kan van alles zijn, maar geen corona, dat hebben ze nooit kunnen bewijzen.

 3. Van de staatsmedia hoef je helemaal niks te verwachten die blijven maar leugens vertellen.in als je zegt de staatsmedia is faknewes worden ze nog kwaad ook
  Mijn mening is de staatsmedia is de gif van deze tijd

 4. Helaas wordt er wederom (zoals op vele andere sites) niet vermeld, of men via een PCR de zgn besmettingen heeft vastgesteld, die geen onderscheid tussen influenza en covid-19.
  En ofschoon het out of topic is, zou ieder artikel moeten verwijzen op het verbod van het verbodvan de medicatie, die covid tot een onschuldig verkoudheidje zou degraderen, wegens de wurgcontracten die ieder land heeft ondertekend (lees meewerken aan de misdadige wurg-agenda van de elite).

  Voor de rest weer een goed artikel?

 5. Haha covid…. besmet met een sprookjesvirus. Misschien de laatste vakantie van deze mensen en dan valt die nog in het water ook. Geen medelijden mee, als ze nu na al die tijd nog niet weten wat een onzin het hele coronaverhaal is, dan zoeken ze het maar uit. Ik zou zeggen, nóg een spuit erin, of nóg eentje, ooit werkt het en ben je voor altijd van alle ziektes verlost… RIP.

 6. Vanaf het begin in januari 2020 was voor iedereen die een beetje oplette duidelijk dat het ging om een verzonnen virus. Het was zelfs twijfelachtig of er wel een virus bestaat dat besmettelijk genoemd kon worden. De vraag wordt niet gesteld en niet beantwoord. We zijm meegezogen in een wereldwijde psychose. De vraag naar het bestaan van covid-19 is nog steeds niet beantwoord na de transfer van honderden miljarden dollars van arm naar rijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in