© Mat Napo op Unsplash

Het Covidvaccin veroorzaakt nu zijn eigen pandemie. Volgens dit nieuwsbericht Delta COVID-19 Variant Shed by Vaccinated People, Spreads Like Chickenpox, CDC Document Suggests heeft een intern CDC document geconcludeerd dat Covid gevaccineerde mensen de Deltavariant verspreiden en het net zo makkelijk verspreiden als waterpokken, schrijft Paul Craig Roberts.

Dus wat is de oplossing van de CDC? Een oproep tot universele vaccinatie als het beste middel tegen de Deltavariant.

Met andere woorden, de non-valeur idioten die de leiding hebben over de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention bevelen aan de uitbraak te bestrijden door meer mensen te vaccineren met een vaccin dat geen bescherming biedt tegen de Deltavariant, maar er wel voor zorgt dat gevaccineerden het virus verspreiden door het uit te scheiden!

Wat we hier hebben is medische incompetentie ten dienste van de vaccinwinsten en, ongetwijfeld, verborgen agenda’s.

Waarom wordt een giftig vaccin verplicht gesteld?

Twee medische wetenschappers bemachtigden de dierstudies die Pfizer aan de Japanse gezondheidsautoriteiten verschafte in zijn aanvraag voor toestemming voor noodgebruik van zijn Covidvaccin in Japan. De wetenschappers zagen dat de dierstudies een aantal rode vlaggen vertoonden die werden genegeerd in de haast om een vaccin op de markt te brengen. De wetenschappers bespreken het vaccin, hoe het werkt en de genegeerde rode vlaggen: https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2021/07/Pfizer-pharmacokinetics-and-toxicity.pdf Zij concluderen dat het grove nalatigheid was van de regelgevende instanties om toestemming te verlenen voor noodgebruik van het vaccin. Ze zeggen dat het gebruik van het vaccin misdaden tegen de mensheid zijn.

Dit zijn de conclusies van de wetenschappers:

  Volgen we de wetenschap, of slechts een paar corrupte wetenschappers?

“Pfizer’s diergegevens voorspelden duidelijk de volgende risico’s en gevaren:

 • Bloedstolsels kort na vaccinatie, mogelijk leidend tot hartaanvallen, beroertes en veneuze trombose.
 • Ernstige schade aan de vrouwelijke vruchtbaarheid.
 • Ernstige schade voor zuigelingen die borstvoeding krijgen.
 • Cumulatieve toxiciteit na meerdere injecties.

Met uitzondering van de vruchtbaarheid van vrouwen, die eenvoudigweg niet kan worden geëvalueerd in de korte periode dat de vaccins in gebruik zijn, zijn alle bovengenoemde risico’s bevestigd sinds de vaccins zijn uitgerold – ze staan allemaal vermeld in de rapporten aan de verschillende registers van ongewenste bijwerkingen. Deze registers bevatten ook een zeer aanzienlijk aantal meldingen van zwangerschapsonderbrekingen en doodgeboorten kort na de vaccinatie, die aanleiding hadden moeten zijn voor dringend onderzoek.

We moeten nogmaals benadrukken dat elk van deze risico’s gemakkelijk kon worden afgeleid uit de geciteerde beperkte preklinische gegevens, maar niet werd gevolgd door passend diepgaand onderzoek. In het bijzonder werden bij de klinische proeven geen laboratoriumparameters gecontroleerd die informatie hadden kunnen verschaffen over deze risico’s, zoals die in verband met bloedstolsels (bv. D-dimeren/thrombocyten), schade aan spiercellen (bv. troponine/creatinekinase), of schade aan de lever (bv. γ-glutamyltransferase). Dat de verschillende regelgevende instanties een vergunning voor noodgebruik hebben verleend op basis van dergelijke onvolledige en ontoereikende gegevens, komt neer op niets minder dan grove nalatigheid.

Bijzonder zorgwekkend is de zeer trage eliminatie van de giftige kationische lipiden. Bij personen die herhaaldelijk worden geïnjecteerd met mRNA-vaccins die deze lipiden bevatten – of zij nu gericht zijn tegen COVID, of tegen een andere ziekteverwekker of ziekte – zou dit leiden tot cumulatieve toxiciteit. Er is een reële mogelijkheid dat kationische lipiden zich ophopen in de eierstokken. Het daaruit voortvloeiende ernstige risico voor de vruchtbaarheid van de vrouw vereist de meest dringende aandacht van het publiek en van de gezondheidsautoriteiten.

  1 op de 73 COVID-19 gevaccineerden was dood in mei 2022 in Engeland volgens de Britse regering

Aangezien de zogenaamde klinische proeven met zoveel nalatigheid zijn uitgevoerd, vinden de echte proeven nu pas plaats – op grote schaal en met verwoestende resultaten. Dit vaccin, en andere, worden vaak “experimenteel” genoemd. Het is de hoogste tijd om dit mislukte experiment af te blazen. Doorgaan met of zelfs verplicht stellen van het gebruik van dit giftige vaccin, en de blijkbaar op handen zijnde verlening van volledige goedkeuring ervoor, zijn misdaden tegen de mensheid.”

Een aantal gouverneurs van deelstaten stelt vaccinatie ook verplicht voor werknemers van de deelstaten en bedrijven eisen het van hun werknemers. en sommige eisen dat toekomstige werknemers worden gevaccineerd voordat ze naar hun sollicitatiegesprek gaan.

Danny Meyer, de oprichter en voorzitter van Shake Shack heeft zojuist aangekondigd dat zowel werknemers als klanten gevaccineerd moeten zijn. Geen bewijs van vaccinatie, geen service. https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/biden-announces-strict-new-covid-19-rules-for-unvaccinated-federal-workers_3925272.html

Om te begrijpen hoe volslagen idioot ze allemaal zijn, van Danny Meyer tot Joe Biden, bedenk dan dat deze tirannieke en volstrekt illegale mandaten (zie: https://www.paulcraigroberts.org/2021/07/29/the-covid-scam-is-unraveling/) worden toegeschreven aan de “Deltavariant” waartegen het vaccin volgens de gezondheidsautoriteiten niet werkt. Wat is dan het nut van de vaccinatie?

Uit de databases met gegevens over schadelijke gevolgen van vaccins weten we dat er alleen al in de VS, het VK en de EU 3.000.000 gevallen van schadelijke bijwerkingen zijn en dat er tienduizenden sterfgevallen zijn. Het is duidelijk dat het vaccin een hoog risico inhoudt. We weten ook uit rapporten uit het VK, Israël en elders dat het de landen zijn met het hoogste percentage van hun bevolking dat gevaccineerd is, die het hoogste percentage nieuwe gevallen hebben, en de gevallen zijn gevaccineerde mensen.

  El Salvador, Guatemala en Bolivia bieden hun burgers COVID-19 medicijnkits aan - met onder meer Ivermectine

Er is nu overvloedig bewijs dat de mRNA-injecties identieke symptomen veroorzaken als die welke door het Covidvirus worden veroorzaakt – levensbedreigende bloedstolsels bijvoorbeeld. Het is een daad van moord om een vaccin voor te schrijven waarvan bekend is dat het mensen doodt.

Om de vraag opnieuw te stellen, wat is het doel van de vaccinatie? Is het doel de “ernstige schade aan de vrouwelijke vruchtbaarheid”? Is het doel het grote percentage van de gevaccineerde bevolking dat volgens sommige deskundigen zal sterven aan de giftigheid van het vaccin? Is het doel de winst van Big Pharma? Is het doel de wet te overtreden die geïnformeerde toestemming vereist voor elke ingreep in iemands lichaam, zodat de autoriteiten kunnen opleggen dat we van een microchip worden voorzien?

Er is iets aan de hand dat ons niet wordt verteld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Controverse over onderzoek naar spike-eiwit: dodelijk voor kinderen in contact met gevaccineerden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCoronamaatregelen: Portugese kinderen worden “plotseling allemaal ineens ziek”
Volgend artikelEx-Pfizer wetenschapper: “Het is de bedoeling van het spike-eiwit om het bloed te klonteren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Quote: Er is iets aan de hand wat ons niet wordt verteld.
  ¿????
  Het wordt openlijk gedaan, zie het gewauwel van het wef.
  Genocide.

 2. In het verlengde hiervan, iemand gister Formule 1 gekeken en Hamilton na afloop zien stuntelen? Hij was uit evenwicht, duizelig, was zijn kracht kwijt en gaf aan dat zijn zicht wazig werd. Hij gooit het op longcovid (alsof dat ook maar bestaat)…. Lijkt mij een 100% duidelijk gevalletje vergiftigd door de “vaccinatie”, want alle F1 rijders schijnen gevaccineerd te zijn. Misschien kan Frontnieuws hier iemand opzetten voor meer informatie?

 3. Even voor de duidelijkheid, hitler klaas schwab heeft zich in februari laten inenten blijkbaar. Dus hij niet meer de hitler. Als deze injecties dodelijk zijn of zware gevolgen gaan krijgen dan betekent het dat klaas schwab niet meer is dan een speelbal die op de voorgrond moet treden. Anders genomen iemand anders pushed klaas schwab naar voren om in de spotlights te staan zodat het echte 666 beest achter de schermen de vacinaties kan pushen. Dat is dus KILL BILL.
  Er is maar 1 beest dat iedereen afzeikt en zich verheven voelt boven ieder mens op aarde, KILL BILL dus. Klaas schwab mag als collateral damage de tiefus krijgen in dit geval de prionen van bill gates. Hij is niet meer dan een pion……al onze aandacht moet naar kill bill. Voortaan zouden demonstraties alleen maar met pamfletten mogen met KILL BILL op. Is kijken of dat zieke schepsel zich gebruikt gaat voelen als hij doorheeft dat iedereen weet dat hij de werkelijke zieke geest is die iedereen aan het vaccin wil.
  Waarom
  Hij is de grootste aandeel houder van alle pillenfabrieken; geld, macht, status en zijn zieke geestesdenken doorstampen, alle landbouwgrond opkopen. De macht in handen nemen. Enfin….kortom de echt nieuwe hitler is bil gates….ik hoop dat iemand hem devriest…..

   • Ik kan het je nog sterker vertellen: ik had ergens een versie gezien waarbij de “naalden” die gebruikt worden gewoon de injectiebuis in gaan zoals een stageprop; zo’n zwaard (lemmet) dat de schede in gaat als je iemand op toneel “neersteekt”.
    Een hooggeplaatst iemand werd “ingespoten” met zo’n naald; ze vergaten de zekering er zelfs af te halen zodat hij zelfs met een echte naald nooit ingespoten kon zijn, maar voilà! Hij was toch wonder boven wonder ingespoten?? Ik weet niet meer wie het was anders zou ik het filmpje weer kunnen vinden… Misschien vind ik het nog wel.

  • Hahahahaahahahahaahahahah! Ik kom niet meer bij….. de schapen zitten verdomme echt overal! Greet de Hun: die inteelter Schwab heeft gewoon een shotje vit B of zo gekregen, of een shotje vloeibare viagra. Of alleen maar een beetje water met wat zout. Of mss ook wel helemaal niets. Whahahahhahahah! Mooie theorie hoor! Was het maar waar.

 4. Waarom zien toch maar weinig mensen dat deze wereld wijde goed gecoördineerde aanval op de mensheid is. Het propaganda verhaal van de pandemie om iedereen angst in te boezemen en om het net echt te laten lijken, worden onze grondrechten ontnomen door de regeringen onder het mom van onze veiligheid. Zoals mondkap plicht, afstand houden, bedrijven sluiten of de administratie vanuit huis te laten werken, dat jij je regelmatig moet testen of je de ziekte had en/of je in quarantaine moest en alles moest ontsmetten, zodat het net lijkt alsof er een gevaarlijk en besmettelijke ziekte verwekker buiten ronddwaalt die zelfs klok kan kijken en zelfs kieskeurig is in welke winkels je immuun er voor bent of juist extra besmettelijk zijn voor je. Dat die ziekte verwekker een niveau van denken heeft van een kleuter. Dan zou je denken, dat de meeste medemensen dit doorzien, maar het merendeel volgt slaafs alle aanwijzingen van de regeringen strikt op. Toen er aan gekondigd werd dat er alleen een vaccin hier tegen deze ziekte verwekker bestond en alle natuurlijke medicijnen afgeraden en verboden werden. Gingen er nog steeds geen alarmbellen bij de bevolking af. Het zogenaamde vaccin was een experimenteel vaccin wat enkel een tijdelijke noodvergunning heeft gekregen bij de instanties. Maar je verkrijgt enkel een noodvergunning, als er geen andere medicijnen bestaan ervoor. Weer een aanwijzing dat er iets niet klopt. Nu de zogenaamde vaccins massaal toegepast worden, regent het met de bijwerkingen en vallen er relatief veel doden bij. Autopsie werd op voorhand verboden door de instanties, dan moeten er toch alarmbellen af gaan zou je denken. Toen er opheldering gevraagd werd over de ingrediënten van het vaccin, kreeg het publiek te horen dat het staatsgeheim was. Dan zouden toch meerdere alarmbellen af moeten gaan bij de bevolking. Nu toch via via de ingrediënten bekent zijn geworden, blijkt dat het een zeer giftig voor de mens is en het niets met de gezondheid te maken heeft. Daarvan uit zijn alle genomen maatregelen tegen de fictieve ziekte verwekker uit de lucht gegrepen, het is een achterbakse staatsgreep wereld wijd met een angst propaganda verhaal erom heen. Nu dit experimentele vaccin iedereen vrijwillig op gedrongen wordt, zelfs zo erg dat het min of meer verplicht gesteld wordt gaan er nog steeds geen alarmbellen af bij de bevolking. Want de regeringen weten donders goed dat wanneer het griepseizoen begint de pleuris zal uitbreken bij de gevaccineerde. Omdat die giftige ingrediënten in het vaccin het immuunsysteem verwoest heeft bij de gevaccineerde. Daarom wordt nu al de bevolking bang gemaakt voor een zogenaamde fictieve mutatie van de ziekte verwekker, die zogenaamd veel gevaarlijker en besmettelijker is. Zodat de regeringen zich zelf een vrijbrief geven om de druk nog verder op te voeren bij de bevolking om ze liefst met geweld en afpersing dat experimentele giftige en levens gevaarlijke vaccin bij iedereen te injecteren. Dat er weer reisbeperkingen komen door landen met stoplicht kleuren aan te duiden is enkel op computer modellen gebaseerd, maar dat mag de bevolking niet weten. Want hoe meer mensen met dat giftige goedje geïnjecteerd is, waar ze alle binnen een afzienbare tijd aan overlijden. Hoe minder de regeringen angstig hoeven te zijn dat de bevolking de regeringen aan zou vallen. Als er naar buiten komt, dat die gehele pandemie een hoax blijkt te zijn en de opzet is/was om de bevolking vrijwillig verplicht euthanasie te laten plegen onder het mom van het klimaat te redden. Zo dat de kleine clubje organisatoren van deze hoax de wereld naar eigen inzicht kunnen inrichten en weer laten opbouwen door tot slaven/lijfeigenen die enkel hun meesters dienen. Wat zij “Bouw Beter Terug” noemen.

  • Corné, ik zat die schapenonzin met grote verbazing te lezen… ik lees uit hun eigen woorden hoe ze die gifspuit verdedigen en rationaliseren. En waarom ze de spuit nemen (voor de “vrijheid” voornamelijk). Ik begon toen beelden te krijgen over hoe mensen met tonnetjes op de rug rondlopen, met een slang aan een naaldje dat permanent in de slagader zit. In het tonnetje zit de gifspuit vloeistof die nu constant het naaldje indruppelt. Want er zitten gasten bij die het prima vinden als er een booster shot moet komen, en dat je geregeld een shot moet halen, net zoals hun katten dat doen. Man, man, ze zijn dus al vrijwillig bezig om vee te worden voor de pharmaboeren. Dus met zo’n infuus rondlopen is zo’n gek idee toch niet? De pharma’s zouden daar helemaal wild van worden. Ik begin het idee te krijgen dat die gifspuiters het fijn vinden om steeds maar ingespoten te worden, een soort van needle-junkies zijn het. Of zou het de aandacht zijn? Zo van, grutjes, het is tijd om mijn spuitje weer te halen, wat fijn toch, ik blijf beschermd! En dan die zgn angst dat de reguliere zorg weer op pauze moet, alsof dat een reden voor de gifspuit is. Wat zijn het toch een stelletje idioten bij elkaar, maar je kan het ze niet afnemen dat ze gegronde redenen hebben om de gifspuit te nemen. Je kan ze echt niet aan het denken zetten, of van gedachten doen veranderen. Ik zie het nu heel duidelijk – want al het irrationele gelul van die spuitschapen wordt op zo’n rationele manier gebracht dat je bek er van open valt. Hoe kun je er in godsnaam tegen in gaan, wat ze denken… de katten krijgen ook spuiten… en ze hebben het over “absolute getallen” wat heel verstandig klinkt… en “wat heb je er voor over om covid te voorkomen”… en nog veel meer van dit soort uitspraken die geen argumenten zijn om gif te nemen. Dit bedrog is nooit meer te stoppen. De mensheid gaat de duisternis in. Ik twijfel er niet meer aan. Oy veh…

 5. Waarom wordt iedereen toch een complottist genoemd, terwijl de grootste samenzweerders de rotzooi inspuiten. En in de regering zitten. Wat er aan de hand is, daar zit iedereen naar te gissen en zgn complot theorieen over te bedenken. Terwijl de echte samenzweerders stiekem aan het samenzweren zijn. De samenzwering gaat er om de mensheid aan electronica te koppelen; aan satellieten die de “vaccinatie machines” van Gates zijn, door Musk gebouwd. De gifspuit dient om de mens fundamenteel te veranderen zodat hij aan de satellieten gekoppeld kan worden, en op die manier bediend kan worden. En uitgezet kan worden als zijn nut op is. Men moet de voorafgaande geschiedenis hiervoor ook kennen, en weten wat dit voor leugens waren om de touwtjes aan elkaar te verbinden. Dit gaat nog wel even duren voor men zo ver is. Maar ondertussen kunnen mensen zich bezig houden met de gifspuit en de nep-pandemie. Nu al twee jaar. Dus.

 6. Het einde van de zeevaart en havenbedrijf is ook in zicht, maar dat vinden de reagluurders hier op nooit.nl natuurlijk fantastisch !!! ;

  https://www.nu.nl/rotterdam/6149186/alle-zeevaarders-kunnen-coronaprik-krijgen-in-rotterdamse-haven.html

  + … Dat had al maanden geleden moeten starten. Zeevarenden vervoeren onze luxe artikelen en anders wel de ingrediënten.

  Super, doen ze goed.
  Het corona probleem kan alleen opgelost worden als de hele wereld mee werkt, niet alleen op land niveau … reacties. NOOT; ja, super toch … het uitmoorden van de wereldbevolking.

 7. Wat gebeurt er als blijkt dat zeg over een jaar de gevaccineerde mensen te maken krijgen met allerlei vreemde ziektes/verschijnselen? Als iedereen gevaccineerd is, dan is dat niet zo’n probleem, want dan kunnen ze ter plekke een variant van het virus bedenken als schuldige.
  Maar, als er hele grote groepen mensen zijn die niet zijn gevaccineerd, dan heb je net zoals bij een test een zogenaamde controlegroep. Want, als blijkt dat de niet gevaccineerde mensen geen enkel probleem hebben, maar de gevaccineerde wel, dan zal het niet lang duren voordat iedereen naar het vaccin wijst als schuldige.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in