Dr. Robet Malone zegt dat als de door NBC News onthulde gegevens juist zijn, zij suggereren dat het Covidvaccin ervoor zorgt dat het virus gevaarlijker wordt, meldt dailyexpose.co.uk.

In een interview op de War Room podcast waarschuwt Dr. Robert Malone, MD, MS Physician Scientist, de uitvinder van mRNA vaccintechnologie en RNA als geneesmiddel, dat de COVID-19 vaccins ervoor zorgen dat het virus “meer infectieus wordt.”

Na de brisante melding van NBC News, afkomstig van niet nader genoemde regeringsfunctionarissen, dat volledig gevaccineerde personen niet alleen Covid oplopen, maar waarschijnlijk besmet zijn met hogere niveaus van het virus, zei Dr. Malone dat als deze gegevens geldig en accuraat zijn, “we ons in het worst-case scenario bevinden.”

Dr. Malone, zei: “Wat NBC News gisteren liet ontvallen was de verklaring afkomstig van een niet nader genoemde regeringsfunctionaris dat de titers bij de gevaccineerden feitelijk hoger zijn dan bij de ongevaccineerden.”

“Dit is precies wat men zou zien als antilichaam-afhankelijke verhoging zou plaatsvinden.”

Dr. Malone legt uit dat van antilichaam-afhankelijke verhoging (ADE, zieteversterking) sprake is wanneer een vaccin een virus besmettelijker maakt en ertoe leidt dat het virus zich op hogere niveaus vermenigvuldigt, dan wanneer zowel de vaccinatie als de besmetting niet plaatsvinden.

Dit verschijnsel is echter niet nieuw, daar Dr. Malone uitlegt dat het in het verleden met andere vaccins is gebeurd, zoals met het Respiratoir Syncytieel Virus (RSV), en in de jaren zestig van de vorige eeuw meer kindersterfte veroorzaakte bij ontvangers van vaccins dan bij ongevaccineerden.

Volgens Dr. Malone is de reden waarom dit fenomeen zich naar verluidt alleen voordoet bij het Pfizer-vaccin gedeeltelijk te wijten aan de dosering, aangezien de Pfizer-dosis ongeveer een derde is van de dosis van Moderna, waardoor het waarschijnlijk is dat het als RNA-vaccin minder spike-eiwitten gedurende een kortere periode tot expressie brengt dan in vergelijking met een recombinant virale vectorvaccin, zoals Johnson & Johnson (J&J).

“We weten nu dat de Pfizer-bescherming na 6 maanden afneemt, en wat de gegevens lijken te suggereren is dat degenen die Pfizer hebben gekregen – wat waarschijnlijk de minst immunogene van de 3 is in termen van duurzaamheid en lengte van bescherming – nu in de afnemende fase van de immuunrespons [van het Pfizer-vaccin] zijn en geïnfecteerd lijken te raken.”

Dr. Malone spreekt zich uit over de recente onthullingen naar aanleiding van het NBC News verslag toen Dr. Fauci op een persconferentie verklaarde dat de ontvangers van het Pfizer vaccin – in het bijzonder de ouderen en kwetsbaren – na zes maanden boostershots zullen krijgen.

Deze aankondiging komt nadat Dr. Fauci eerder had verklaard dat de boostershots niet nodig zouden zijn na de recente waarschuwing van Pfizer dat zij de boostershots zouden gaan ontwikkelen, wat ertoe leidde dat de medisch hoofdadviseur werd beschuldigd van “flip-flopping” over het COVID-beleid.

“Ik denk dat Dr. Fauci liegt. Ik weet niet wat ik anders moet zeggen. Ik word ervan beschuldigd een anti-vaxxer te zijn en desinformatie te promoten, maar in mijn ogen is de regering aan het verdoezelen wat hier gebeurt.”

  Australisch leger begint met overbrengen van COVID-positieve gevallen en contacten naar quarantainekampen

“Ik wil niet alarmerend klinken, maar het lijkt erop dat er een worst-case scenario wordt uitgerold, waarbij het vaccin in de afnemende fase ervoor zorgt dat het virus zich efficiënter vermeerdert dan anders het geval zou zijn, wat we een antilichaam-afhankelijke versterking noemen.” vervolgt Dr Malone.

Gevraagd naar de effecten van het vaccin op mutaties van COVID-19, met name de Deltavariant, verklaart Dr. Malone dat de mutatie “weer een misleidende reeks uitspraken van Dr. Fauci is.”

“De ontsnappingsmutanten die ontsnappen aan de selectiedruk van het vaccin ontwikkelen zich waarschijnlijk bij de mensen die gevaccineerd zijn, niet bij de ongevaccineerden, dus dat is gewoon weer een handige leugen.”

Dr. Malone legt uit dat als de gegevens van NBC News juist zijn dat, titers meer te vinden zijn bij gevaccineerde mensen in vergelijking met de ongevaccineerden, dan zou dat verifiëren dat ADE’s beïnvloed kunnen worden door mutaties, en de gegevens zouden ook een “smoking gun” zijn om ADE van virusreplicatie aan te tonen.

Op de vraag hoe de regering zou moeten handelen indien de gegevens gegrond zouden blijken te zijn, waarschuwt Dr. Malone dat zij de vaccinatiecampagne onmiddellijk zou moeten stopzetten. Hij zegt dat de regering zich in plaats daarvan zou moeten richten op alternatieve behandelingen voor COVID-19 die grotendeels zijn onderdrukt door de Food and Drugs Administration (FDA), die de voorkeur heeft gegeven aan alle geneesmiddelen en vaccins die deel uitmaken van de actieve behandelingsproeven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Planeet van de cavia’sVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMatt in Melbourne – Regeringscontrole is buiten zinnen
Volgend artikelWaarom streven globalisten en regeringen zo wanhopig naar 100% vaccinatiepercentages?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in