Foundations World Economic Forum / Copyright by World Economic Forum / Pascal Bitz / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Het World Economic Forum heeft regeringen in Europa opgedragen om alle Russen te verbieden om onroerend goed buiten Rusland te kopen of te bezitten.

Het door het WEF gecontroleerde land Finland is het eerste EU-land dat het nieuwe beleid van het WEF heeft geïmplementeerd door Russische burgers volledig te verbieden om onroerend goed in het land te bezitten, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens Young Global Leader en minister van Defensie Antti Hakkanen heeft de Finse regering een interbestuurlijke werkgroep gevormd die de mogelijkheid van een volledig verbod op de aankoop van onroerend goed door Russen moet beoordelen en de uiteindelijke wetgeving moet voorbereiden.

Rt.com meldt:

“Rusland, dat een aanvalsoorlog voert in Europa, heeft laten zien dat het bereid is om te profiteren van de verschillende zachte plekken die het vindt in westerse samenlevingen. Grensbeveiliging, kritieke infrastructuur en vastgoedbezit moeten op voorhand beschermd worden zodat destabilisatie van de samenleving niet via hen kan worden bereikt,” verklaarde de minister.

Hij speculeerde dat Rusland “ook kan proberen om onroerend goed te gebruiken voor een soort beïnvloedingscampagnes.”

“Het is moeilijk om vooraf te controleren en in te schatten welk soort holdings problemen kunnen veroorzaken. Daarom zijn we van plan om te beginnen met een volledig verbod, waarop we uitzonderingen kunnen overwegen,” voegde Hakkanen eraan toe. Hij merkte echter ook op dat de wetgeving nog lang niet af is.

Hakkanen zei eerder dat hij verwachtte dat de veranderingen niet alleen betrekking zouden hebben op de verkoop van onroerend goed, maar ook op verhuur. Verwacht wordt dat de werkgroep de wetgeving tegen 31 maart 2024 zal uitwerken. Moskou heeft nog geen commentaar gegeven op deze ontwikkeling.

  Russische senator dringt aan op raketaanvallen op V.S.-bases in Europa

De Finse autoriteiten hebben tot nu toe om veiligheidsredenen vier keer de verkoop van onroerend goed aan Russen geblokkeerd. Drie daarvan vonden plaats in oktober 2023, en eerder in januari nog één waarbij een “bedrijf in gedeeltelijk Russische handen” betrokken was. Volgens mediaberichten overweegt Helsinki ook om beslag te leggen op onroerend goed dat al eigendom is van Russen.

Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, noemde deze plannen “opnieuw een bevestiging van de russofobe aard van het beleid van de huidige Finse autoriteiten, die de rechtsstaat aan hun laars lappen.” Ze waarschuwde dat dergelijke acties niet onbeantwoord zullen blijven.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NAVO wil kernraketten plaatsen aan Russische grens van Finland – Finland zegt jaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne ontevreden over Amerikaanse Bradley-gevechtsvoertuigen na zware verliezen
Volgend artikelWEF onthult ‘vliegende microchips’ die ‘gedachtemisdaden’ kunnen detecteren en ‘je hersenen kunnen uitschakelen’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Laat ik het zacht uitdrukken, de Finnen spelen hoog spel. Het zijn buren en ze buigen naar Brussel een paar duizend kilometer verder. Los van het feit dat dit moreel verwerpelijk is.

    • Ik kan alleen maar zeggen dat een ieder die hierop de site denkt dat de Russen op de achtergrond meespelen met die agenda van o.a. het WEF, zijn jullie ogen,oren nu helemaal open, dit bericht is het bewijs, daarom zouden zij eigenlijk van Putin af willen en een vervanger voor hem in het Kremlin zetten, hoeveel meer bewijs moet je nog hebben, opvallend toch!

  • De Finse bevolking heeft niets te ZEGGEN.!
   Er is nooit een verkiezing of referendum geweest onder de Finse bevolking geweest,
   Over aansluiting bij de NAVO, en plaatsen van Atoombommen.
   Het Finse bevolking is namelijk tegen.
   Maar, deze Finse ontwikkeling is niet gemaakt voor bescherming van Finland, maar weer een dikkere BUFFERZONE voor Amerika.
   Mevr. Nuland, Fuck Europa….!!!!!, inclusief Finland.
   Europa is sins mei 1945 bezet door Amerika…!!!

  • De meeste investeringen door Russen en Chinezen en Indiërs, zijn in hun eigen landen.!
   Daarnaast investeren ze in de BRICS landen.
   Daarnaast in OPKOMENDE ECONOMISCHE landen in:
   Azië, Midden Oosten, Afrika, zuid Amerika en midden Amerika….!!!!
   WAAROM zouden ze gaan beleggen in AFBRAAK VERVAL ECONOMISCHE landen als:
   Europa, Engeland, Amerika en Israël, landen zonder toekomst perpectief….!!!!

   • Ter vergelijking: Amerika/NAVO en Rusland/China.
    Wat gebeurt er als Mexico de Amerikanen verbieden vastgoed te hebben in hun land?
    Wat gebeurt er als Rusland en China Atoomwapens c.q. Atoomraketten plaatsen gericht op Amerika?
    Wat gebeurt er als Rusland en China midden Amerika voorziet van Atoomwapens?
    Wat gebeurt er als China aan de Westkust en de Oostkust van Amerika met onderzeeërs liggen die geladen zijn met Atoomwapens?
    Een makkelijke vraag, Wat gebeurt er als Rusland en China het zelfde doen AAN de grenzen met Amerika, wat Amerika met de NAVO doet bij Rusland en China?
    Raadt eens.

 2. laat ze in Nederland maar op de zuidas beginnen en daarbij de rol van Rutte natrekken, maar ja die wordt toch door iedereen gedekt. 🙂

 3. WEF- adepten mogen niets bezitten behalve dan een chip in hun verrotte hersenen. Blijven ze vervelend, kunnen ze altijd nog ‘gechiptuned’ worden om ze ‘wenselijk gedrag’ te laten vertonen.

 4. Dat had het WEF moeten laten horen voor dat “Davos” begon want dan was het een legitiem doel geweest (na deze rechtstreekse oorlogsverklaring) om een grote raket op te laten vallen toen die criminele bende nog bij mekaar zat. Nu is het te laat.
  En aangezien Zwitserland niet bij de EU of NAVO hoort had het westen daar niet gewelddadig op kunnen reageren.
  En 95% van het volk had in de handen geklapt!

  • Ben blij dat ik niet de enige was met deze gedachte, misschien, ooit misschien zal het hun wel eens kunnen overkomen. Had er dit jaar zwaar over na gedacht, maar vond de goede connectie niet.

  • The big opposition country who could have taken the WEF out , did not thow a bom on Davos. They should have and could have done it.
   ARE THEY PART OF THE DEVIL ‘S CABAL?

 5. Haahahaha, het wordt steeds gekker, wat een mafketels vooral die hakkanen. Wat wil die leegschedel nou bereiken dan? Is die idioot door het volk gekozen?

  • Ik weet ondertussen niet meer of ik moet lachen of huilen, de man wordt zo langzamerhand een karikatuur van zichzelf. Wie neemt die man nog serieus? Ja degene die in een hypnose zijn. Maar die komen daar toch nooit meer uit.

   In plaats van een wegwerpgebaar zeg ik tegenwoordig “ u bent gevaccineerd zeker” en verdomd ze zeggen 9 van de tien keer nog ja ook. Dan komt alsnog het wegwerpgebaar.

 6. Hou er even rekening mee dat de WEF net zo in de staats instituten en bedrijfs-toppen zijn geïnfiltreerd als de socialisten/communisten! Die ben je met een bom van Poetin op Davos nog niet kwijt, alhoewel ze dan wel makkelijker te verwijderen zijn.

 7. Een try out van het WEF. Na de Russen zijn wij aan de beurt. Ze verzinnen wel iets om het te legitimeren.
  Ik ben benieuwd wanneer de eerste aanslag op dit clubje zal plaatsvinden.

 8. …en wat vindt het grote voorbeeld China daar dan van? Dat Clausevitz de russen gaat lopen jennen… zoekt de WEF soms ruzie met BRICS?

  Dit lijkt allemaal doorgestoken kaart op het diplomatieke en politiek schaakbord van het satanische systeem dat steeds meer naar de Great Reset toeleeft. Alles wat door deze leugenaars naar buiten wordt gebracht is bedoeld om de publiek opinie te manipuleren, algehele hypnose te consolideren en de schaapjes met angst-porno af te leiden van de Hidden Hand.

 9. “WEF beveelt regeringen om ALLE Russen te verbieden onroerend goed te bezitten”

  Als Klaus dit beleid echt voor elkaar krijgt dan vloeien misschien activa van de Rijke Russen van het onroerend goed druppelsgewijs als belasting naar de Russische schatkist, als ze tenminste het kunnen verkopen en in het buitenland kunnen blijven, er zijn altijd spijtoptanten n.m.m. kan mij vergissen.

  “Het door het WEF gecontroleerde land Finland is het eerste EU-land dat het nieuwe beleid van het WEF heeft geïmplementeerd door Russische burgers volledig te verbieden om onroerend goed in het land te bezitten”

  De Finnen worden meteen voor de bus gegooid quid pro quo.

 10. Dom Dommer Domst… Finse Nazi’s moeten eens goed rondkijken waar die eeuwige afgrond ligt te wachten… het is nochtans Vlakbij…

 11. Tis wachten tot het wef zichzelf deserteert. Er komt een moment dat de juiste mensen inzien waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn. Zo is het uiteindelijk in alle oorlogen gegaan…

  Vraag is wie en vooral wanneer….

 12. Knettergek zijn ze daar in Finland. Vele jaren hebben ze gewoon handel gedreven met Rusland en nu onder weer de klote invloed van die WEF bende moet het anders.
  Ik ben die oorlogophitsers zo ontzettend zat. Elke oorlog is een bankiersoorlog en nu het westen, usa en de zooi hier in Europa, failliet is moet er natuurlijk weer gevochten worden. Het dividend uit de m.I. Walgelijke oorlogsindustrie moet rijkelijk naar de aandeelhouders vloeien. Dat is het doel en de schoothondjes van die WEF bende en usa hebben totaal geen ruggengraat. Wat is het ? Geld? Chantage? Beiden?of een mooi baantje elders?
  Laten die oorlogophitsers op een onbewoond eiland gaan zitten en elkaar daar uitroeien. Dan zijn we van die zooi af. Streef verdomme naar vrede, drijf handel met elkaar ipv deze krankzinnige oorlogophitserij. Waanzin ten top. Het gewone volk is zoals altijd de L.L.
  Er wordt niet voor niets in de zgn westerse democratieën gesproken over de weer invoer van de dienstplicht. Dan mogen de kinderen weer pang, pang roepen. Europa moet en zal naar de donder gebracht worden. En die k.t Amerikanen maar lachen.
  Walgelijk!!

 13. Dus eigenlijk gaan ze het van de rechtmatige eigenaar jatten, dat willen ze bij de boeren ook flikken, en daarna zijn wij aan de beurt, het wef is een clubje van de smerigste oplichters die de wereld ooit gekend heeft.

  • Al jaren koop ik niets uit Amerika en van de joden.
   En vorig jaar koop ik ook geen producten van Engeland.
   Dit is mijn oorlog tegen deze landen.
   Voelt goed!

 14. Het Wef is opgericht in 1971, zelfde jaar als toen er van de goudstandaard werd afgestapt. Ze spelen een script en wij zitten er midden in.

 15. WEF beveelt regeringen……?
  Pardon ?
  Wie heeft het WEF die bevoegdheid gegeven ?
  Waar halen zij hun mandaat vandaan ?
  Wanneer kan ik bevelen over leven en dood, armoede en rijkdom ?
  Vanaf wel inkomen kan ik bij het WEF komen ?
  Zijn er nog voorwaarden hoe ik mijn geld verdien of is geld gewoon geld ?
  Is mensenverhuisindustrie, ziekenmensenindustrie, mensendoodmaakindustrie, mensenwatwijsmaakindustrie (als synoniemen voor immigratieindustrie, gezondheidszorg, wapenindustrie, onderwijs) allemaal even goed. Immers geld is geld

 16. In alle huizen een portret van Schwabber Klausie.

  Arme Willempie, die zal een masker moeten dragen van Klausie als hij naar bed gaat naast de dochter van een Argentijnse oorlogscrimineel.

 17. De bestuurders in het ZG. VRIJE WESTEN lopen allen te kwijlen richting het WEF. Ik vind het fantastisch om te zien dat steeds meer mensen het door krijgen, dat er niet meer geluisterd wordt naar de EIGEN BEVOLKING, EN DAT GELDT OOK VOOR DE VS . HET GROTE WAKKER WORDEN IS BEGONNEN. LEUGENS OVER CO2 KLIMAAT, ZEESPIEGEL, TRANSGENE ONZIN, ETCETERA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in