Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

De volledig gevaccineerde Britse wetgever Craig Mackinlay heeft een viervoudige amputatieoperatie ondergaan nadat zijn immuunsysteem niet in staat was om te gaan met een infectie. Dit veroorzaakte een “extreem zeldzame” reactie waardoor zijn handen en voeten zwart werden en zijn lichaam “een heel vreemde kleur blauw” kreeg, schrijft Thepeoplesvoice.

Mackinlay, die tijdens de pandemie het Covid-19 mRNA vaccin promootte bij zijn kiezers, zei dat hij verbijsterd was over hoe snel de infectie levensbedreigend werd. Volgens artsen leed het parlementslid aan sepsis en had hij slechts vijf procent kans om te overleven.

Tijdens een interview met de BBC zei Mackinlay dat hij zich ziek begon te voelen en binnen 30 minuten was zijn hele lichaam “heel vreemd blauw geworden. Mijn hele lichaam, van boven tot onder, oren, alles, blauw,” zei hij in een interview dat woensdag werd vrijgegeven en waarin hij de symptomen van een septische shock beschreef.

Tijdens de pandemie spoorde Mackinlay zijn kiezers aan om zich te laten vaccineren met de experimentele Covid-19 vaccins. Hij beschreef de uitrol in heldhaftige bewoordingen als “de cavalerie die over de heuvel komt.”

Mackinlay prees ook gezondheidswerkers voor hun rol in het vaccineren van zoveel mogelijk mensen tijdens de pandemie en overhandigde certificaten aan de vrijwilligers van het Thanet vaccinatiecentrum in november 2021.

We gaan nu drie jaar snel vooruit en het parlementslid lijdt onder het soort ernstige gevolgen voor de gezondheid die veel mensen over de hele wereld ondervinden in de nasleep van de verwoestende uitrol van het Covid-19-vaccin.

Sepsis is de extreme reactie van het lichaam op een infectie die niet effectief wordt aangepakt door het immuunsysteem. Het kan worden veroorzaakt door elk type infectie, zelfs een kleine, en treedt op wanneer ziektekiemen het lichaam binnendringen en zich vermenigvuldigen, waardoor ziekte en schade aan organen en weefsels wordt veroorzaakt.

  Bruce Willis ontwikkelde afasie na gevaccineerd te zijn: "Afasie is een taalstoornis die veroorzaakt wordt door beschadiging van een specifiek deel van de hersenen"

Het lichaam begint in wezen uit te vallen en de levensbedreigende aandoening vereist dringende medische zorg om schade aan organen en een pijnlijke dood te voorkomen.

Volgens het Amerikaanse Centres for Disease Control and Prevention wordt sepsis in sommige gevallen niet goed herkend omdat het gepaard kan gaan met een breed scala aan symptomen zoals verwarring of desoriëntatie, kortademigheid, hoge hartslag, koorts, rillen of het erg koud hebben, extreme pijn of ongemak en een klamme of zweterige huid.

Mackinlay werd in een geïnduceerde coma gebracht met meerdere orgaanuitvallen, en vertelde GB News dat er een periode van drie weken was waarin zijn geheugen volledig was gewist.

Toen hij wakker werd, ontdekte hij dat zijn handen en voeten zwart waren geworden.

“Ik kon zien dat deze dingen waarschijnlijk verloren waren gegaan,” zei hij.

Op 30 november nam Mackinlay vanuit zijn ziekenhuisbed een video op waarin hij de schade aan zijn ledematen liet zien.

“Mijn handen en ook mijn voeten zijn er helemaal aan onderdoor gegaan”, zei hij, terwijl hij ze beschreef als “knoestig, droog, uitgedroogd” en onthulde dat hij de volgende dag een viervoudige amputatie zou ondergaan.

“De realiteit is dat ik waarschijnlijk niet zover had moeten komen,” zei Mackinlay.

“Magere Hein heeft me laten overleven, maar hij heeft vier van mijn ledematen geamputeerd,” voegde hij eraan toe.

Mackinlay’s vrouw, Kati Mackinlay, vertelde GB News dat artsen haar vertelden dat hij maar 5% kans had om te overleven, maar ze bleef hoopvol.

“Ik heb nooit afscheid genomen, ik heb nooit gedacht dat dit het was voor Craig,” zei ze.

  De superfitte fysiotherapeut wiens leven is geruïneerd door Covid-prikken

“Ik heb altijd geweten dat Craig het zou halen en dat deed hij ook.”

De operatie, waarbij zijn armen vanaf de elleboog werden geamputeerd en zijn benen vanaf de knie, duurde ongeveer vier tot vijf uur, vertelde Mackinlay aan GB News.

Mackinlay kreeg woensdag een staande ovatie in het parlement toen hij terugkeerde in het Lagerhuis na het ondergaan van een viervoudige amputatie als gevolg van de infectie.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen laatste worp met de dobbelsteen voor de mensheid
Volgend artikelAMERIKA’S LAATSTE ZUCHT: Volledig interview met Dmitry Orlov, veelgeprezen auteur van De Vijf Stadia van Instorting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Een staande ovatie voor een fysiek, emotioneel en mentaal verhampelde stratenmaker, met de beste bedoelingen, aan de weg naar de hel.

  De weg naar de hel is geplaveid met de beste bedoelingen……zelf voluit aan meegewerkt…..en het dan nóg niet zien…….nóg niet beseffen…….?!

  Ik beweer al een jaartje dat die gevaxten losgesneden zijn van de werkelijkheid…….dat ze die verbinding met hun hoger ik-bewustzijn zijn kwijtgeraakt……..dat hun pijnappelklier is verschrompeld.

  Dit is het bewijs.

  Voor de meeste zieken is er al een euthanazi-programma opgetuigd……..er loopt vast nog wel zo’n gifspuiter rond die het niet erg vindt om de wereld van dit stukje rommel te verlossen.

  Maar dat zal niet de bedoeling zijn. Ondanks het chronische zuurstofgebrek door de verrubbering van zijn bloedbeeld , is dit natuurlijk een leuk project om te laten zien hoe je een bionische luldebehanger in elkaar flanst die doet wat je zegt.

  Vandaar dat applaus…….?!

 2. Nog even die kop bekeken. Dit was er een geweest voor Koot en Bie.

  ” Professor dr JR Akkermans is mijn naam
  jaewel jaewel……….en ik ben genóemd”

 3. En trots dat hij is dat hij die shit heeft genomen ,dat hij een kunstkand hebt genomen met zijn duim omhoog, hahahaha.

 4. Vaccin pushers hebben zelf geen vaccin gehad.
  Wordt omschreven
  Alsof dit een ‘veel voorkomende normale’ reactie op bijwerking van een vaccin zou zijn.
  Denk dat het uit de lucht gegrepen opgeblazen onzin betreft.
  afleiding en misleidingen. dwaalsporen uit zetten om het eigen thema te verbergen.

  • En niet vergeten , de slachtoffer rol .
   Benieuwd wanneer Nederland met ‘ het Nederlandse slachtoffer ‘ aankomt.
   ‘ een Hollywood ster’ uit ‘T Haagse.

 5. Quote: “Mackinlay kreeg woensdag een staande ovatie in het parlement toen hij terugkeerde in het Lagerhuis na het ondergaan van een viervoudige amputatie als gevolg van de infectie.” Einde quote.
  Tjongejongejonge, ziende blind en horende doof. Mijn verstand kan er al heel lang niet meer bij over wat er in de wereld gebeurt.

 6. Dit gun je niemand. Alhoewel. Het zou toch grappig zijn als Hugo de Jonge (als eerste schuldige van de plandemic in de lage landen) dit mocht gebeuren. Just wishful thinking. Dit gebeurt niet want hij is niet gevaccineerd. Hij weet immers wat de ingrediënten van deze ‘frikandellen’ zijn. Zou graag eens op zijn vestje spugen. Weet iemand zijn postcode?

 7. “Brits parlementslid dat Covid-vaccins pushte ondergaat viervoudige amputatie nadat handen en voeten zwart worden”

  Karma Britse, arrogante politieke klootzak.

 8. “Mackinlay kreeg woensdag een staande ovatie in het parlement toen hij terugkeerde in het Lagerhuis na het ondergaan van een viervoudige amputatie als gevolg van de infectie.”

  Bijzonder spijtig dat Mackinlay zelf niet meer in staat is om een staande ovatie aan Pfizer te geven.

 9. Heb gisteren nog een stukje gelezen waarin beschreven stond dat met zilverjodide de menselijke huidskleur blauwgrijs wordt. Zoals het hier beschreven staat en met de zelfde symptomen. Dit extreem giftig chemische goedje wordt gebruikt om kunstmatig regen te maken. Dit spul sproeien ze regelmatig over ons uit met chemtrails. In de regen lopen wordt steeds gevaarlijker op deze manier. Zo ook al onze landbouw en veeteelt zal niet ontzien worden, met die extreme giftige chemische rotzooi. Als hij dit via het vaccin heeft gekregen dan zal hij langzamerhand steeds verder afsterven. In de handen en voeten zitten de eind zenuwen en die ledematen sterven als eerste af.

 10. En gaan we nog een “Sorry mensen, ik had het mis…” krijgen?
  Vast niet, enfin, hij zal wel flink betaald krijgen om ‘z’n bek te houen’
  (Ja, dat is zoals Ruttler het platvloers formuleerde, dus het is geoorloofd)

 11. De UK heeft wel weer eentje voor de gehandicapte Olympische spelen erbij alleen ja welk onderdeel moet hij kiezen?🧐🤣🤣🤣🤣🤣😁

 12. Dit soort idioten komen uiteindelijk allemaal terecht bij de belastingbetaler/ziektekostenophoester/mantelzorger.
  Zelf kunnen ze helemaal niets meer, alleen een ander tot last zijn tot ze de pijp uitgaan zonder toe te willen geven dat ze toch wel een beetje dom zijn geweest om zich te laten injecteren met een bio-wapen.

 13. Eigenlijk zou dit -wereldwijd- bij iedereen moeten gebeuren die de vaccins gepromoot heeft. Om maar een klein voorbeeld te noemen: Rutte en de Jonge

 14. Gelukkig zijn ernstige bijwerkingen relatief zeldzaam, slechts 1 op de 35 mensen in geval van AstraZenuwkak injectie.

  WE TOLD YOU SO 🤐🤐🤐

 15. Hij kan, net zoals die acteur die denkt dat hij persident is in oekieland, met zijn overgebleven ‘ledemaat’ misschien wel piano spelen, mits hij genoeg ‘leven’ in dat zaakje kan krijgen.

 16. Ze zijn vergeten te melden dat zijn geslachtsdeel ook zwart werd en geamputeerd moest worden, en dat hij dankzij dit alles nog steeds de injecties openlijk promoot en pusht

 17. Es ist furchtbar und unendlich traurig sich ansehen zu müssen , wo hin die ungehemmte Herrschaft der Geistesgifte über das Bewusstsein der Menschheit führt . Sowohl bei den Verursachern und all den Opfern , als auch bei den Kommentatoren , die noch Lichtjahre davon entfernt sind , die richtigen Schlussfolgerungen aus den offensichtlichen Fehlern zu ziehen . Wer seine Gefühle und Gedanken nicht kontrollieren kann , kann auch seine Sprache und sein Handeln nicht kontrollieren . Das ist eine Grundregel für jedes Bewusstsein . Die Menschheit ist daran gescheitert , dass sie ihr Ego über die ewigen geistigen Gesetze des Universums gestellt hat . Das ist vermutlich das unerbittliche Geheimnis des Fermi – Paradoxon . . . .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in