VanguardiaCreate / Pixabay

De globalisten proberen blijkbaar hoe dicht ze bij de afgrond kunnen komen zonder een catastrofale kernoorlog te veroorzaken. Ze vertellen ons dat “het momentum” groeit om NAVO-troepen naar Oekraïne te sturen en ze willen Oekraïne toestaan om westerse raketten te gebruiken om doelen diep in Rusland te raken. Zijn ze helemaal gek geworden? Ze slepen ons letterlijk naar de rand van een kernoorlog. En als de Russen eenmaal tot de conclusie zijn gekomen dat een kernoorlog onvermijdelijk is, gaan ze niet gewoon achterover leunen en kijken wat er gebeurt. De Russen bereiden zich al jaren voor op een kernoorlog en ze begrijpen dat wie het eerst toeslaat, de beste kans heeft om te overleven, schrijft Michael Snyder.

Op dit moment winnen de Russen gestaag terrein in Oekraïne en de globalisten worden steeds wanhopiger.

Als de NAVO troepen naar Oekraïne stuurt, is er geen weg terug en zullen de NAVO-troepen in Oekraïne blijven tot de oorlog voorbij is.

Dit is een grens die niet overschreden mag worden, maar de globalisten denken er serieus over om het toch te doen. Het volgende komt uit een artikel in een Britse nieuwsbron met de titel “Angst voor WO3 explodeert nu de inzet van NAVO-troepen in Oekraïne ‘duidelijk’ aan kracht wint”…

De missie om NAVO-troepen in te zetten in Oekraïne wint naar verluidt aan kracht in Europa nadat het weerstand had ondervonden van degenen die geen vertrouwen hadden in de door Frankrijk geleide beweging.

Benjamin Haddad, parlementslid voor de Renaissance-partij van Emmanuel Macron, zei dat het initiatief “de rollen omdraait” tegen Vladimir Poetin, wiens troepen er momenteel naar streven om meer grondgebied in Oost-Oekraïne in te nemen.

Een dergelijke stap zou ons op de rand van een totale oorlog met Rusland brengen, maar naar verluidt staan sommige Europese topleiders welwillend tegenover het idee…

  Deze keer is het anders

Onder degenen die hun steun voor het voorstel hebben uitgesproken of openstaan voor een debat over het voorstel zijn de Tsjechische president Petr Pavel, de Estse premier Kaja Kallas, de Poolse minister van Buitenlandse Zaken Radosław Sikorski en de Litouwse minister van Buitenlandse Zaken Gabrielius Landsbergis.

Helaas overwegen Amerikaanse functionarissen ook voorstellen die “het inzetten van Amerikaanse troepen in Oekraïne inhouden”…

Er wordt ook een verschuiving in de trainingsstrategie overwogen, met plannen om Oekraïense troepen mogelijk in de VS te trainen in plaats van in Duitsland. Hiervoor zouden Amerikaanse troepen naar Oekraïne gestuurd moeten worden, iets waar president Biden zich eerder tegen heeft verzet.

Minister van Defensie Lloyd Austin zinspeelde op mogelijke uitzonderingen voor het aanvallen van Russische vliegtuigen binnen het Russische luchtruim, hoewel details vaag blijven. “De luchtdynamiek is een beetje anders… Maar ik wil hier op het podium niet speculeren over enige vorm van betrokkenheid,” verklaarde hij.

Soms heb ik het gevoel dat ik een catastrofale treinramp in slow-motion voor mijn ogen zie gebeuren.

Ik kan zien wat er gebeurt, maar ik kan niets doen om het te stoppen.

Naast het sturen van Amerikaanse troepen naar Oekraïne, dringen sommige Amerikaanse functionarissen er nu bij Joe Biden op aan om de Oekraïners toe te staan Amerikaanse raketten te gebruiken om doelen op Russisch grondgebied te raken. Eén van die functionarissen is de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken

Na een “ontnuchterend” bezoek aan Kiev heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken er bij president Joe Biden op aangedrongen om Oekraïne toe te staan Amerikaanse wapens te gebruiken tegen doelen in Rusland, meldde The New York Times op 22 mei.

Het debat in het Witte Huis laait op, onder impuls van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat aanvallen op raket- en artillerie-installaties langs de Russisch-Oekraïense grens wil toestaan.

Laat dat laatste je niet misleiden.

  De waarheid over het neerschieten van MH 17 wordt definitief begraven

De Oekraïners beschieten al doelen langs de Russisch-Oekraïense grens.

Wat de Oekraïners willen is toestemming om doelen te raken die ver buiten het grensgebied liggen.

Huisvoorzitter Mike Johnson is er ook voorstander van dat de Oekraïners Amerikaanse wapens mogen gebruiken om doelen binnen Russisch grondgebied te raken…

Functionarissen in de VS maken zich steeds meer sterk om Oekraïne toe te staan door Washington geleverd wapentuig te gebruiken om Russisch grondgebied aan te vallen.

Op woensdag kwam House Speaker Mike Johnson naar buiten met een verklaring waarin hij zijn steun uitsprak voor een dergelijke stap, die zeker het risico met zich mee zou brengen dat de NAVO en Rusland in een directer conflict terecht zouden komen.

In Europa worden nu soortgelijke voorstellen gedaan met betrekking tot raketten die door West-Europese landen worden geleverd.

Dus hoe zullen de Russen reageren als NAVO-raketten op hun steden worden afgevuurd?

Heeft iemand daar ooit over nagedacht?

Deze week hebben de Russen oefeningen gehouden “met tactische kernwapens” zeer dicht bij Oekraïens grondgebied…

Het Russische leger is begonnen met oefeningen met tactische kernwapens, die eerder deze maand door de Russische autoriteiten werden aangekondigd als een duidelijke waarschuwing aan hoge Westerse functionarissen die hadden gesproken over de mogelijkheid van diepere betrokkenheid bij de oorlog in Oekraïne.

Het was de eerste keer dat Rusland openlijk oefeningen met tactische kernwapens aankondigde, hoewel de strategische nucleaire strijdkrachten regelmatig oefeningen houden.

Proberen de Russen ons een boodschap te sturen?

Natuurlijk.

Iedereen die anders denkt, denkt niet rationeel.

ABC News meldt zelfs dat “opmerkingen van Britse en Amerikaanse functionarissen de aanleiding waren voor de nucleaire oefeningen”…

De aankondiging kwam nadat de Franse president Emmanuel Macron herhaalde dat hij het sturen van troepen naar Oekraïne niet uitsluit, en de Britse minister van Buitenlandse Zaken David Cameron zei dat de troepen van Kiev in staat zullen zijn om Britse langeafstandswapens te gebruiken om doelen in Rusland aan te vallen. Het Kremlin bestempelde deze opmerkingen als gevaarlijk en verhoogde de spanning tussen Rusland en de NAVO.

De woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, zei op 6 mei dat de verklaring van Macron en andere opmerkingen van Britse en Amerikaanse functionarissen hadden geleid tot de nucleaire oefeningen en noemde de opmerkingen “een nieuwe ronde van escalatie.”

Opnieuw laten de Russen ons weten dat ze kernwapens zullen gebruiken als puntje bij paaltje komt.

  Video: Oekrainse commandant beschrijft "gevechtstrucs" van Wagner-strijders - "Infanterie met honden!"

En degenen die bekend zijn met mijn werk weten dat dit iets is waar ik het al heel lang over heb.

Maar de meeste mensen in de westerse wereld zijn niet geïnteresseerd in zulke waarschuwingen.

Ze gaan er gewoon van uit dat de globalisten precies weten wat ze doen en dat het risico op een kernoorlog extreem klein is.

Ik wou dat dat waar was.

Als het Amerikaanse volk echt zou begrijpen wat er op het spel staat, zouden er nu protesten zijn in de straten van elke grote stad.

Maar in plaats daarvan krijgen de globalisten toestemming om ons elke dag dichter en dichter naar de rand van de afgrond te slepen, en een dezer dagen zullen we een lijn overschrijden die nooit meer ongedaan gemaakt kan worden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin: Grote gezinnen moeten de norm worden in Rusland, wereld lacht Duitse leiders uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische troepen gebruiken honderden ‘Stealth Suits’ in Oekraïne (Video)
Volgend artikelZijn profetieën kwamen uit: dit is hoe Khadafi de waarden van het Westen en de VN heeft aangetoond
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. De eerst klap is een daalder waard, Rusland moet één keer keihard toeslag om de Amerikanen op hun plaats te zetten.

  • Maar dat is precies wat de Amerikanen willen.!
   Amerika gaat naar de DONDER, dat weet de hele Amerikaanse Overheid.
   SCHULDENBERG, ongewenste Dollars in de wereld, en de Amerikaanse bevolking in armoede…!!
   Nu komen de Russen met de VERLOSSENDE OPRUIMING van de Amerikaanse DEBACLE.
   Eén klap en Amerika plat..!!
   Wie heeft dat gedaan ?, de Russen, en de Amerikaanse Overheid wast hun handen in onschuld!

 2. Een logische stap bij escalatie is dat alle gebieden worden vernietigd waar zich kernwapens bevinden. In Belgenland is dit ” kleine brogel “.

  • Ja, maar lees dit eens, een zeer gevaarlijke ontwikkeling wat het ‘westen’ doet!

   In de praktijk blijkt dat Oekraïne levensgevaarlijke doelen weet te raken in Rusland.

   Het Westen speelt een zeer gevaarlijk spel met Rusland.

   Door het Westen geleverde wapens die door Oekraïne zijn afgevuurd, hebben volgens het voormalige hoofd van Roscosmos, Dmitry Rogozin, een deel van het Russische ‘Nuclear Early Warning System’ in het Krasnodar Territory geraakt en beschadigd.

   Hij noemde het “een belangrijk element van het gevechts-commando- en controlesysteem voor strategische nucleaire strijdkrachten”.

   Hoe lang verwachten de marionettenmeesters van Kiev nog dat Rusland op zijn handen blijft zitten?

   “Blijf de hond schoppen en hij zal je bijten”.
   The West is playing a very very dangerous game with Russia.

   Western supplied weapons fired by Ukraine have hit, and damaged, part of Russia’s Nuclear early warning system in the Krasnodar Territory according to the ex-head of Roscosmos Dmitry Rogozin.

   He called it “a key… pic.twitter.com/fXUu4v8oUY

   — Chay Bowes (@BowesChay) May 25, 2024

   https://niburu.co/arikelen/37-wereld/19748-je-hoeft-geen-helderziende-te-zijn-om-te-kunnen-zien-waar-dit-gaat-eindigen

 3. Ik denk dat deze wapens ook opgeslagen zijn iets buiten Coevorden, daar zit ook iets van de VS en kijk maar eens hoe dat bewaakt wordt, misschien een tip voor de Russen.

    • Heb docu gezien van Tsjernobyl en er zou een prachtig bos zijn, waarvan sommige dieren groter zijn dan normaal, en er wonen nog steeds mensen, die zeggen geen enkel probleem te hebben van de stralingen.

 4. De Baltische Staatjes, hahaha, is dat om serieus te nemen, of een Zweden, hoeveel soldaten hebben deze 4 landen tesamen lachwekkend, stop met die vernietigende oorlogen, respecteer eens als Westen dat je rekening moet gaan houden met andere volkeren,landen i.p.v. dit oude koloniale manier van denken!

 5. amerika zal ze aanzien komen zo snel zal het gaan.
  vk moet ook uitkijken voor wat er onderwater ligt te slapen.
  brussel even zo.

  hoeveel van die gekken zullen onder de grond kruipen als ongedierte?

 6. Laten die smerige oorlogophitsers zelf naar het front gaan. Maar dat durven de idioten niet, bang voor der hachje. Het vuile werk moet Jan Soldaat voor die idioten opknappen, het kanonnenvoer!
  Het gewone volk wil dit gedonder helemaal niet.
  Iedere oorlog is een bankiersoorlog, zei mijn moeder altijd. De hebzucht van de multimiljardairs is niet te stillen. Nog meer dollars, nog meer macht. En de krankzinnige oorlogophitsers in de westerse regeringen doen daar dapper aan mee. Is het geld? Chantage? Beiden? Of…., dat hun deze waanzin drijft.
  Ik hoop oprecht dat het gezonde verstand nog zegeviert, maar… al het gedonder echt begint, dan hoop ik ook dat die smerige oorlogophitsers in usa ook klappen krijgen, de ziousa schoften.

 7. Pieter van Vollenhoven aka graaf van het Loo is net als 48% van het EenVandaag Opinie Panel voorstander van een Europees leger.

 8. Geen van beiden zal een atoomoorlog overleven, hoewel de Russen natuurlijk met hun meer dan 1 triljard liter water in het Bajkal meer…meer kansen hebben op schoon water, zelfs als daar radiatie geweest is. Niemand in NL zal overleven, IJsselmeer is enkel 5 meter diep, Bajkal meer met groter oppervlak is 700 meter diep en Rusland heeft minder inwoners.

 9. >In de praktijk blijkt dat Oekraïne levensgevaarlijke doelen weet te raken in Rusland.

  Het Westen speelt een zeer gevaarlijk spel met Rusland.

  Door het Westen geleverde wapens die door Oekraïne zijn afgevuurd, hebben volgens het voormalige hoofd van Roscosmos, Dmitry Rogozin, een deel van het Russische ‘Nuclear Early Warning System’ in het Krasnodar Territory geraakt en beschadigd.

  Hij noemde het “een belangrijk element van het gevechts-commando- en controlesysteem voor strategische nucleaire strijdkrachten”.

  Hoe lang verwachten de marionettenmeesters van Kiev nog dat Rusland op zijn handen blijft zitten?

  “Blijf de hond schoppen en hij zal je bijten”.
  The West is playing a very very dangerous game with Russia.

  Western supplied weapons fired by Ukraine have hit, and damaged, part of Russia’s Nuclear early warning system in the Krasnodar Territory according to the ex-head of Roscosmos Dmitry Rogozin.

  He called it “a key… pic.twitter.com/fXUu4v8oUY

  — Chay Bowes (@BowesChay) May 25, 2024<

  https://niburu.co/arikelen/37-wereld/19748-je-hoeft-geen-helderziende-te-zijn-om-te-kunnen-zien-waar-dit-gaat-eindigen

 10. Alo meneer Poetin, zou u zo snel mogelijk gebruik willen maken van uw macht, om het witte huis zo snel mogelijk van de kaart te vegen, dank U.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in