Brekend nieuws uit het hart van Pfizer, waar voormalige langetermijn- en hooggeplaatste werknemers naar voren zijn gestapt om moedig te onthullen wat zij beschrijven als misdaden tegen de mensheid gepleegd door de farmaceutische gigant, schrijft Baxter Dmitry.

Dit is niet zomaar een bedrijfsschandaal. Het is een verhaal van verraad, manipulatie en massamoord op een schaal die moeilijk te doorgronden is tenzij je het hoort van mensen die aan de binnenkant van een van ’s werelds grootste farmaceutische bedrijven hebben gezeten en de rol van Big Pharma begrijpen bij het implementeren van Agenda 2030 namens de mondiale elite.

Pfizer is opgeschrikt door de beslissing van voormalige langetermijn- en hooggeplaatste medewerkers om naar voren te komen en de moorddadige agenda van de elite te onthullen.

Dr. Yeadon, die voorheen werkzaam was als vice-president en hoofdwetenschapper van Pfizer, was de eerste die de gelederen brak en de waarheid aan het licht bracht. Hij legde uit dat de COVID pandemie en de daaropvolgende mRNA-vaccinatiecampagne een “supranationale operatie” was die al jaren in de maak was en ontworpen was “om mensen te verwonden, opzettelijk te verminken en te doden.”

Dr. Yeardon legt uit: “We zitten midden in de grootste misdaad uit de geschiedenis. Het is wereldwijd en heeft de intentie om controle uit te oefenen en zal het doden van nog eens miljoenen, zo niet miljarden mensen inhouden.”

Voormalig vice-president Dr. Yeardon is niet de enige Pfizer ingewijde die de misdaden van de elite aan de kaak stelt en de mainstream media doet er alles aan om het nieuws te verdoezelen.

  Volgende studie waarschuwt: Herhaalde Covid-vaccinaties verstoren het immuunsysteem en verhogen de mortaliteit

Melissa McAtee werkte vijf jaar in Productie en Kwaliteit bij Pfizer, inclusief tijdens de mRNA uitrol, en ze nam de moedige beslissing om het bedrijf te verlaten en de waarheid te onthullen over wat er werkelijk achter de schermen gebeurde.

Ze maakt zich geen illusies over het gevaar dat gepaard gaat met het onthullen van Big Pharma.

Zoals Melissa uitlegt, verdoezelt Pfizer de waarheid over wat er werkelijk in de flesjes van het mRNA gentherapieproduct Covid zit, dat ze tijdens de pandemie in de armen van miljarden mensen over de hele wereld pompten.

Het is geen toeval dat doktoren en apotheken niet toestaan dat je de bijsluiters van de vaccinverpakkingen ziet voordat je beslist of je je laat vaccineren.

Volgens Melissa kwam ze er tijdens haar tijd bij Productie en Kwaliteit bij Pfizer achter dat een derde van de Pfizer vaccins grafeenoxide bevatte, dat kort voor de pandemie werd ontwikkeld voor gebruik als hematologisch biowapen.

Melissa ging met haar bewijs naar de mainstream media en was geschokt om te ontdekken dat ze niet alleen weigerden om de informatie te publiceren, maar ook actief probeerden om te voorkomen dat de informatie ooit het daglicht zou zien.

Hoe schokkend Melissa’s ontdekking ook was, het meest verontrustende element van dit verhaal is de mate van verbondenheid tussen Big Pharma, de Wereldgezondheidsorganisatie en de mondiale elite in hoofdkwartieren zoals de VN en Davos.

Dankzij interne klokkenluiders van Pfizer weten we nu dat ze het allemaal wisten en dat ze allemaal betrokken zijn bij het complot om de wereld te ontvolken.

  Moderna en Pfizer geven hartontsteking

Pfizer is niet de enige organisatie waar medewerkers naar voren komen om de kwade praktijken van hun superieuren en de giftige inhoud van hun mRNA-vaccins te onthullen.

In de video hieronder legt klokkenluider van de Wereldgezondheidsorganisatie Dr. Astrid Stuckelberger uit waarom ze niet langer kon meegaan in de anti-mensen agenda van haar baas Tedros en zijn baas Bill Gates.

Dr. Stuckelberger werd door de mainstream media veroordeeld omdat ze zei dat mRNA nanotechnologie bevat. Maar haar explosieve beweringen zijn gestaafd door recente bevindingen die zijn gepubliceerd door de People’s Voice.

Een diepe duik in de duistere geschiedenis van Pfizer onthult dat ze samenwerkten met een Israëliër om programmeerbare nanorobots te ontwikkelen die bij mensen werden ingespoten om hun DNA te veranderen, ze een IP-adres te geven en ze met het internet te verbinden.

Dit klinkt misschien als wilde sciencefiction, maar als je het steenkoude bewijs ziet, is het duidelijk dat wat klinkt als een horrorfilm er plotseling uitziet als een levende nachtmerrie voor de gevaccineerden.

In 2015 ging Pfizer een partnerschap aan met de Bar-Ilan Universiteit in Israël, die deze programmeerbare nanobots had ontwikkeld.

Zou dit de reden kunnen zijn waarom Albert Bourla, CEO van Pfizer, herhaaldelijk weigerde zijn eigen vaccin te nemen?

Bourla was niet de enige vaccinmaker die zijn eigen product weigerde.

Dr. Ugur Sahin, de CEO van BioNTech, het bedrijf dat met Pfizer samenwerkte om ’s werelds eerste Covid-vaccin te ontwikkelen, gaf voor de camera toe dat hij zich ook niet had laten prikken.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Europees Parlement stemt voor geheimhouden Pfizer-contractenVolg Frontnieuws op Telegram

  "Prik gehad? Niet meer vliegen" - Mogen gevaccineerden geen lange-afstandsvluchten meer nemen?

Lees meer over:

Vorig artikelVeiligheidsrisico van elektromobiliteit: meer ongelukken en meer voetgangers gewond
Volgend artikelKremlin geeft commentaar op ‘contacten’ tussen Poetin en Trump
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Spuit dat Pfizertuig in het openbaar in met alles wat ze het mensdom hebben aangedaan. Voluit met de camera’s er op. Compleet met inzicht over de inhoud van die smerige troep. Geef ze junkfood te vreten, met alle geur- kleur en smaakstoffen……….laat zien wat de gevolgen zijn. Laat zien hoe ze langzaam in hun milieu interne vervuilen en verrotten.
  Geef ze dan die giftige medicijnentroep als ze kanker krijgen. Laat zien hoe dat alles alleen maar verergert.

  Geef ze geen morfine.

  Laat zien hoe ze langzaam en gillend sterven.

  Laat zien…….volledig in het openbaar…….wat die hoerige vuile rotschoftenbende verborgen wenst te houden uit angst voor een volksgericht.

  Godnogtoe…….het hele zootje. Te beginnen met Bourla en dat gore wijf van hem in die EU-top, Tedros, Fauci……en daarna alles wat willens en wetens heeft meegedaan.

  Dat wordt een langdurig en godvergeten smerig programma, met een lijden waar geen eind aan komt……en waar je niet naar kunt kijken zonder te kotsen.

  Dat is nl het programma wat verborgen moest blijven voor ons……..en waar wij kapot in dienen te gaan!

 2. Het is natuurlijk tuig van de bovenste richel. Maar als niemand, of bijna niemand, de prik had genomen was dit uitgegaan als een kaars. De massa is kennelijk stommer dan we dachten, en nog hebben ze niks geleerd.

 3. Ja nu pas proberen de uitvinders van het covid spul angst te krijgen omdat steeds meer mensen vroegtijdig sterven aan de bijwerkingen van het covid spul en dat de regulaire media meldingen ervan maakt dat het opvalt dat steeds meer doden vallen die ze vermelden in hun doden advertenties Het zijn dan meestal veel ouderen die ze in de verpleeg huizen gedwongen hebben om de spuiten te nemen en dan natuurlijk dat nu al zeer jonge mensen allerhande ziekten krijgen die voorheen zeldzaam waren voor jonge mensen Maar er zijn veel jongeren die mijn visie niet willen horen en die geloven dat de pharmaindustrie en dan vooral de geleerden daarvan niet hebben gelogen en daar nog steeds in geloven!! Ja dan de jeugd onder de dertig die denken nergens aan en gaan door met vakanties plannen het hele jaar door en feestjes organiseren met veel jonge mensen zoals studenten die geen zorgen hebben hoe het hun zal vergaan Dat is ook goed zo omdat er niemand op de bres springt om de mede studenten wakker te maken In Nederland zijn meer studenten dan werkende jongeren die gesteund worden door de overheid en hun ouders wat geldzorgen betreft Dus waarom zou je je dan druk over maken! Overigens de uitvinders van de pandemie worden straks gedaagd in het Neurenberg proces!!!!!

 4. Aanrader! Gisteren kwam Blckbx met een kort docu verslag van Paul Weston over het corrupte gedrag van omgekochte artsen in het VK. Om te kotsen… https://rumble.com/v4x0wg2-blckbx-corrupte-britse-artsen-in-beeld-paul-weston-raporteert-walgelijk-nl.html

  Hier is er nog een van de People’s Voice met NL ondertiteling dat de pandemie een hoax was.. groet marco https://rumble.com/v4v1t76-insider-gates-foundation-pandemie-was-een-hoax-steve-kirsch-geert-vdbossche.html

 5. Ook regeringen wisten overal van af. bij Rutte stroomde de leugens van zijn gezicht af; ik wist onmiddellijk dat de waarheid totaal andersom was en adviseerde iedereen om geen prikken te nemen. Maar ja … Die hele kliek wist waarmee ze bezig waren en zijn dus verantwoordelijk voor duizenden doden en vele verminkingen van medelanders.
  De complotdenkers hadden vanaf het beging gelijk en werden gecanceld en bedreigd.
  Nu wordt allemaal wereldwijd bekend wat we al wisten. Wat we niet weten is hoe de mensheid met al deze moordenaar zullen omgaan in de vergelding, want deze grootste misdaad in het bestaan van de mensheid kan natuurlijk niet onbestraft blijven.

  • Als we dat gaan doen ben ik ook belangrijk genoeg voor een Nationale feestdag. Willem mag me bellen om de details door te spreken.

   • Onze troonrede stotteraar kan er niet nog een toespraak dag bij hebben dan blijft ie rondjes varen in Griekenland met zijn door ons betaalde super speedboot!!!

 6. Leef niet in de angst maar in het Licht.
  Ben niet volgzaam maar kritisch.
  Leef niet in je eigen ego maar in Liefde en dankbaarheid naar de wereld waarin we leven.
  De duistere machten die onder ons zijn, zijn niet instaan om iets te creëren, zij zullen alleen maar vernietigen.
  Bouw aan de wereld die wij van onze kinderen hebben geleend, want binnenkort zal het hún wereld zijn.
  En wij willen toch allemaal dat onze kinderen en kleinkinderen in een VerLichte wereld leven, toch?

  • Helemaal met U eens, liefde uitstralen naar iedereen is het machtigste wapen waarover we beschikken om het kwade te verslaan !

 7. Wat een dom volk daar bij Pfizer, hadden ze de kans hebben ze het verkloot. Kennelijk is de mensheid toch iets minder debiel dan ze vooraf hadden begroot. Het was te proberen toch? Helaas komen we nu achter jullie aan. Het momentum is er nog niet, maar komt wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in