Screenshot WEF Unveils 'Flying Microchips' That Can Detect 'Thought Crimes' and 'Disable Your Brain' Rumble-video

Het World Economic Forum in Davos heeft de nieuwste technologie onthuld die ontworpen is om bevolkingen in de gaten te houden, op gedachtemisdaden te controleren en menselijk gedrag te veranderen – met of zonder je toestemming, schrijft Thepeoplesvoice.

Zoals NPR rapporteert, is het “geen vogel of vliegtuig, maar een gevleugelde microchip zo klein als een zandkorrel die door de wind kan worden gedragen terwijl het zaken controleert als vervuilingsniveaus of de verspreiding van ziektes in de lucht.”

Zoals gewoonlijk geven de manipulatieve mainstream media hun publiek maar de helft van het verhaal.

Maar riemen vast want we hebben de door het WEF gefinancierde wetenschappers van de Northwestern University die op video toegeven wat de echte agenda achter de baanbrekende technologie is.

Met de natuur als inspiratiebron heeft een team ingenieurs van de Northwestern University de eerste vliegende microchip ontwikkeld. Helaas voor de mensheid zal dit ongelooflijke staaltje techniek op een kwaadaardige manier gebruikt worden door de globale elite in hun oorlog tegen de mensheid.

Heb je dat begrepen? Ze geven toe dat deze vliegende microchips, die niet groter zijn dan een zandkorrel, gebruikt zullen worden voor het monitoren van ziektes en het bewaken van de bevolking.

En jij dacht dat de elite autoritair was tijdens de Covid pandemie?

De elite is vastbesloten om voor god te spelen en het menselijk lichaam te veranderen, dus het is geen verrassing dat ze denken dat ze de biologie hebben verslagen door functionele bewakingsapparaten te ontwikkelen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn.

  Voedselcrisis op komst: Globalistische oorlog tegen stikstofuitstoot brengt hele wereldwijde voedselvoorziening in gevaar

De elites zijn erop gebrand om ons tot slaaf te maken in hun technocommunistische utopie. Ons tot slaaf maken via een totaal bewakingscontrolenetwerk met vliegende microchips ter grootte van een zandkorrel is slechts een deel van het plan.

Ze willen ook onder de huid kruipen.

Een patent dat werd toegekend aan Bill Gates gaf de zelfbenoemde wereldgezondheids tsaar het “exclusieve recht” om menselijke lichamen te automatiseren en ze te gebruiken als lokale draadloze netwerken.

Het menselijk lichaam is een vibrerende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie te verzenden, het levensbloed van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

Als dit te veel klinkt als sciencefiction, dan ben je welkom om dit zelf te onderzoeken. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van energie en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Dit zou echt sciencefiction moeten zijn. Heeft iemand met jou overlegd of je bereid bent de exclusieve rechten op je lichaam aan Bill Gates te geven?

Natuurlijk is het antwoord nee. Maar dat kan Gates niet schelen. Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Gates een “God-achtige bereidheid om te experimenteren met de levens van mindere mensen”.

Kennedy Jr. waarschuwt verder dat Bill Gates zijn geld heeft gebruikt om systematisch “bevoegdheden te kopen die in sommige opzichten die van presidenten overtreffen” en dat hij deze bevoegdheden gebruikt om op mensen te experimenteren als “proefkonijnen”.

  Bill Gates betrapt terwijl hij wereldleiders vertelt dat het tijd is voor "Death Panels" om de wereldbevolking te reduceren

Als je geen proefkonijn wilt zijn, moet je jezelf informeren over de plannen van de elite en plannen maken om uit hun controlematrix te stappen.

Burgerrechtenorganisaties hebben ook hun verontwaardiging geuit over de stap van Gates om het menselijk lichaam te patenteren. “Lichaamsdelen, in dit geval huid, zouden op geen enkele manier patenteerbaar moeten zijn,” zei Jim Thomas van de ETC-groep, die ontwikkelingen in de technologie volgt. “Het is zeer de vraag of individuen in staat zullen zijn om deze technologie te weigeren als het gebruikt wordt in bijvoorbeeld volgapparatuur.

De mensen in de wereld wijzen de Nieuwe Wereldorde massaal af, maar er is steun voor Gates van de globalistische elite met wie hij hand in hand samenwerkt.

De profeet van Davos, Yuval Noah Harari, zegt dat er geen twijfel over bestaat dat individuen geen enkele inspraak zullen hebben over de vraag of hun lichaam gebruikt zal worden in deze technologie. Volgens Harari “zal god niet langer de ontwerper van het leven zijn, het WEF zal de ontwerper van de toekomst van het leven zijn.”

Harari staat erom bekend dat hij vloeiend is in godslastering, maar zelfs naar zijn lage maatstaven is dit schokkend.

Harari legt ook uit waarom Gates’ patent op het menselijk lichaam zo belangrijk is. Gates liep volgens Harari voorop bij de revolutie in de computerwetenschap en hij loopt ook voorop bij “de revolutie in de biologische wetenschappen.” En raad eens? Volgens Harari staan de twee revoluties van Bill Gates op het punt samen te smelten in één groot wetenschappelijk experiment.

  Thierry Baudet legt het kwaad bloot

Je hoort het uit de mond van het paard. Het WEF is vastbesloten om samen met Bill Gates te experimenteren op jou en je familie.

Toevallig heeft de FDA net deze week de wet veranderd zodat geïnformeerde toestemming niet langer nodig is voor klinische proeven.

Kunnen ze hun bedoelingen nog duidelijker maken?

Het is tijd om ons te bevrijden van de ketenen die de globale elite ons oplegt en hun plannen voor techno-communistisch transhumanisme te verslaan voordat het te laat is.

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nanotechnologie gevonden in zowel gevaccineerden als ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF beveelt regeringen om ALLE Russen te verbieden onroerend goed te bezitten
Volgend artikelEU wil ‘gendertaal’ in alledaagse spraak te verbieden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Aangezien de elite onophoudelijk bezig is om ons te vernietigen, denk ik dat het tijd wordt dat wij de elite gaan vernietigen. Anders is het wachten op dat ze iets bedenken wat echt een probleem is, deze vliegende zandkorrels zijn dat niet maar wat niet is kan nog komen.

 2. Aan de kop van het artikel kon ik al zien dat het van de “Thepeoplesvoice” komt….
  Dubieus kanaal die “Thepeoplesvoice” ….. doe er eens onderzoek naar raad ik aan.

  • Ik vind het ook steeds meer verdacht. Hij gebruikt vaker fragmenten die ik herken vanuit oudere videos en laat het overkomen alsof het recente uitspraken zijn. In dit voorbeeld Harari

   • Dank voor de reactie Rommel. Is goed om het ook eens op deze wijze te horen/lezen. We realiseren ons onvoldoende wat een werk en geld door de “bloggers” erin wordt gestopt. En dan telkens weer er bovenop komen als er weer tegenwerking heeft plaatsgevonden.
    Hulde daarvoor voor jou en je collega’s!

 3. Deze multifunctionele ‘zandkorrel’ is al veel langer bekend onder de noemer ‘vliegende hollander’. Het grote voordeel van deze ontwikkeling is dat daarmee -de 24/7 ruis tussen onze oren- kan worden uitgeschakeld met een aan/uit- volumeknopje. De hemel op aarde.

 4. Prachtige WEF uitvinding, gaan we proberen, in Davos! Bij niet goede werking (gegarandeerd), vernietigen, evenals proefdieren daar. Bij tegensputteren sturen we naar de WEF sigaar van ome Poetin!

 5. Rob, volkomen met jou eens. Het zou wel eens kunnen komen. De elites doen toch wat ze willen doen , die kan je enkel tegen houden door op te pakken. Wat die Bill Gates betreft, Als hij dan toch zo sterk is dat hij zijn kop maar eens toont in India. Ik volg die knul van toen hij 14 was, samen met zijn vriendje Balmer. Dat waren toen al knullen die ver boven hun leeftijd uit de bol gingen .

 6. Loop een psychiatrische inrichting in waar de ergste pedofielen worden opgesloten… dat zijn ook medemensen, net zoals je buurman en buurvrouw.

  Wat wil je nou zeggen? De elites zijn wel mensen, alleen totaal gestoorde en kwaadaardige mensen. Mijn buurman/buurvrouw bedenkt geen plannen om 90% van zijn/haar medemensen uit te roeien.

  De elites zijn de elites, omdat zij zich boven ons stellen. Wij hebben geen probleem met hun, zij haten ons en ze willen ons uitroeien. Mijn buurman/buurvrouw wil mij niet uitroeien… en mijn medemens wil mij ook niet uitroeien.

  De elites zijn losgeraakt van alles en iedereen en ze zijn ronduit gestoord, nee… puur kwaadaardig.

  • Ik weet het niet Theme, ik denk niet dat alleen de elite gestoord en puur kwaadaardig is. Wat dacht je van je medemens tijdens Corona? Goddank is de waanzin gestopt maar ik lachte niet meer toen ze begonnen met de deur voor deur en arm voor arm.

   Dat ik geen kroeg meer in mocht heeft me niet geraakt. Maar het werd eng toen het over verplichte vaccinaties ging. Toen werd het andere koek. Ook het fanatisme waarmee het ging.

   • Onwetendheid = kwaadaardigheid.

    De elites leven alleen maar uit angst om geen elite meer te zijn. Dat maakt ze onwetend over liefde. De elites hebben hun volgelingen net als henzelf gemaakt. Verschil is dat de meeste onwetend zijn als mensen kleine kinderen. Als puntje bij paaltje komt, staan ze allemaal te huilen. De elites hebben dat gecreëerd middels de macht die ze overal hebben. Scholen ombouwen tot hersenspoelcentrales en mensen wijsmaken dat gif medicatie enz enz eindeloos enz. Allemaal omdat een groepje mensen zoveel bezit dat ze denken dat ze God zijn en dat ze dus iedereen uit naam van het satanisme wel mogen uitroeien, dat defineer ik als kwaadaardigheid. Ja… de elites zijn net als ons mensen, maar zij zien ons als kakkerlakken of een menigte die ontdekt wat de elites ons aandoen… zij zien ons als vijand. En zolang mensen hen volgen en gehoorzamen, zijn die mensen onwetend en uit onwetendheid doen ze kwaadaardige dingen die de elite ze laat doen. Besef goed dat we al duizenden jaren worden gehersenspoeld. Onze medemensen die tijdens cojona kwaadaardig deden zijn echt onwetend en zo dom gemaakt als maar mogelijk is. Door de elites, in de matrix van de elites. De WEF demonen zien ons als nutteloze eters, wij wilden hun niet uitroeien, zij willen ons uitroeien en daarvoor hebben ze onze totale maatschappij overgenomen en in de zelfvernietigings stand gezet.

    Maar misschien zie ik het allemaal verkeerd en moeten we de ‘elites’ maar gewoon hun gang laten gaan, het zijn gewoon mensen zoals jij en ik en ze hebben echt geen kwade bedoelingen? Ik begrijp niet echt waarom de kwaadaardige wezens die we hier met zn allen observeren, ineens in bescherming worden genomen. De elites hebben een wereld obv angst en verdeeldheid ipv liefde en eenheid gecreëerd… wereldwijd. En nu wordt het gedraaid alsof de mensheid het allemaal zelf doet. De mensheid wordt gegijzeld door de elites. De mensheid doet wat de elites haar laten doen. Dat mensen tijdens cojona kwaadaardig werden was de uitkomst van een agenda die al duizenden jaren draait. Neem je medemensen niks kwalijk, ze zijn betoverd, neem het de kwaadaardige tovenaars (de elites) kwalijk. De mensen die meededen aan cojona waren allemaal slachtoffer van gecreëerde domheid. Die domheid is niet in 1 dag ontstaan… wij worden al duizenden jaren van generatie op generatie dommer dan dom gemaakt zodat we blind volgen… verketter de blinde domme volgers niet, maar de elites die ons dom hebben gemaakt. Wij zijn uitzonderingen, de meeste mensen hebben geen dag in hun leven bewust geleefd omdat ze slaven zijn en niet zelf nadenken, maar alleen maar bevelen opvolgen en anderen nadoen. De covidians was een sekte omdat de deelnemers betoverd zijn door de elites.

   • @Gijp…

    En ja… iedereen is gestoord geraakt… iedereen. Omdat we hebben geleerd dat wij het ego zijn dat de elites programmeren en de elites zijn nu sinds 2020 begonnen om dat ego kapot te programmeren, waardoor bijna iedereen gestoord wordt. Ze hebben alles op de kop gedraaid, daarom wordt iedereen in meerdere of mindere mate gestoord. Dat is wat de elites doen om onze onbewuste medemensen tot kwaadaardige voetsoldaten te maken. Als kind tekende ik hakenkruizen omdat ik het een tof teken vond, en toen leerde ik waar het mee geassocieerd werd. En toen werd ik wijzer. De meeste mensen leren niks meer, ze leren vooral alles op de kop en verkeerd om.

    En wie bezit onze scholen en universiteiten? Wie bezit de regeringen die wetten maken waardoor alles nog gestoorder wordt? Wie willen alles vernietigen en dan met BBB een totalitaire communistische horrorstaat optuigen? De elites en onze gehersenspoelde medemensen willen dat. Correctie, de elites willen dat en ze laten hun slaven denken dat ze dat ook willen. Iedereen is in een psychose, net als in Jonestown. Gecreëerd door de leiders van Jonestown, niet door de deelnemers die blind en dom zijn gemaakt en worden gehouden.

    • Ze kunnen programmeren wat ze programmeren willen maar als je een klein beetje nuchter verstand hebt ben je niet te programmeren. Even in angst brengen dat lukt wel, had ik zelf bij Corona ook. Toen dacht ik ook, het zal toch niet. Maar daarna werd het lachwekkend. Tot deur voor deur arm voor arm. Toen begon ik een Hutu Tutsi scenario te vrezen. Dat is geen kwestie van kwaadaardige wezens in bescherming te nemen, dat is nuchter naar de feiten kijken. En of ze gehypnotiseerd zijn of niet, heb ik niks mee te maken. Dan kom je maar uit je psychose of blijf erin zolang ze mij maar met rust laten.

     En het was toch echt mijn medemens die mij hebben geprobeerd uit te sluiten. Geen elite gezien. Ja op tv. Und? Volgens jou theorie zijn ze als zombies naar de spuit gelopen om daarna hun medeburgers te veroordelen. Het was toch echt hun eigen keus. En er waren ook wat andere bij bijbedoelingen want het was toch maar verdomd makkelijk in die tijd je ziek te melden. En dat gebeurde massaal. Het kon toch? Nu ben jij de verkeerde aan het beschermen.

      • Hoho Gijp…

       Ik zeg niet dat ze er niks aan konden doen, maar demoralisatie eindigt pas als mensen de laars van een militair in hun nek voelen. Je onderschat hoezeer mensen gehersenspoeld zijn. Zie het maar in computer termen… jij/ik/WIJ zijn ook geprogrammeerd, maar dat is bij ons maar deels gelukt, waardoor virus scanner in ons, het bewustzijn in ons, de computer is blijven besturen. De meeste andere mensen zijn gewoon totaal gehackt.

       Yuval Harari zegt het recht in onze gezichten… ‘wij hebben de mens gehackt’. Beste Gijp… we worden al decennia, en daarvoor al de hele jaartelling en nog veel langer, totaal bespeeld. Dat jij niet bent gehackt is mooi… maar feit is gewoon dat velen wel zijn gehackt. Ik vraag je niet om begrip te hebben voor al die mensen die jou onrecht aandeden, maar ze zijn gehackt en ze doen wat de spreekbuis ze laat doen.

       Je kan boos blijven op je gehackte computer en zeggen dat je daar geen boodschap aan hebt en roepen dat die gehackte computer zichzelf maar moet ont-hacken… maar zo werkt het gewoon niet. We worden van geboorte tot graf gehackt en geprogrammeerd, de meeste mensen zijn al bijna robots. Dat pleit ze niet vrij, maar HET IS ZOOO….

       Al met al leven wij als afgerichte circusdieren en de elites bepalen de shows en de kunstjes en de narratieven in het circus. Als iedereen bij zijn bewustzijn kon komen, dan zouden we niet in deze hel zitten. Daar kan je vanalles van vinden, maar het is gewoon een feit dat de meeste mensen nagenoeg totaal onbewust zijn gemaakt. Je kan roepen dat ze maar gewoon uit hun hersenspoeling moeten komen, maar zo werkt hersenspoeling niet.

       • Theme, Theme, we worden het niet eens vandaag vrees ik. Ik heb wel eens vrouw gehacked, smoorverliefd totdat ze me wat beter leerde kennen toen was ze snel uit de hypnose. Zo effectief was de hack dus niet, maar het was wel een hack! Waar of niet?

        Je maakt het iets te zwaar denk ik.

     • Gijp, en zo is het. Niemand is elite of niet elite. Iedereen is je medemens. De ene nog griezeliger dan de andere. Dat hebben we nu wel door. En het zal niet veranderen, tot dat iedereen massaal verantwoordelijkheid gaat nemen voor zijn eigen bestaan en zich niet meer last bedonderen door zijn medemens uit gemakzucht. En alles wat je medemens stiekem achter je rug uitvreet probeer ik (als medemens) hier regelmatig aan te geven zodat men zich daar ook van bewust is of gaat worden. Chemtrails bijv zijn de medemensen nu ook bijna achter. Laat je door niets of niemand bedonderen. Uiteindelijk zijn deWEFfers ook liefde en weldaad predikers.

      • @Immortal…

       Dus we kunnen het WEF niet meer samenvatten als een groep elites die werelddominantie nastreven en de mensheid willen vernietigen dmv corruptie, leugens, moorden? En dat zijn geen satanisten die openlijk allerlei gestoorde rituelen uitvoeren en plannen smeden op niveaus die de meeste mensen niet kennen? De elites zijn onze buurmannen en buurvrouwen?

       Onze buurmannen en buurvrouwen zijn onder betovering van een wereld die de elites (sorry, medemensen) hebben gecreëerd om te komen waar we nu zijn. En nu zijn de elites medemensen en de medemensen zijn de psychopaten???

       Ik kan het niet volgen…

       • Je zegt het goed Theme, de elite zijn medemensen en alle medemensen hebben nare kantjes. Hoeveel huiselijk geweld is er , hoeveel seksueel misbruik, incest en ga zo maar door. We zijn dit spreekwoord vergeten, “ wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet”

        • @Gijp…

         In de nieuwe wereld is dat gezegde anders en veel eenvoudiger en hemelser.

         ‘Doe een ander aan wat je jezelf aan zou doen.’

         Die is vele vele vele malen gemakkelijker. We leven nu in een complexe angstige wereld omdat de elites

 7. ‘vliegende microchips’

  En dan te bedenken dat Elon Musk net zijn eerste hersen implantaat heeft laten plaatsen bij een mens.

  Die loopt dus mijlen verachter op de ontwikkelingen

  • Primitieve brain control
   Hiero page 48 van deze link naar pdf toe
   https://archive.org/details/ScientificAmerican200510/page/n47/mode/2up
   Scientific American tijdschrift 2005 / 10
   sciencemagazines
   Language English

   Waar lab-grown vlees vandaan komt en de gevaren ervan voor creeeren van nieuwe ziektes – bse uit de fabriek:

   Human Organs-on-Chips for Virology – PMC
   National Institutes of Health (.gov)
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov › pmc
   door H Tang · 2020 · Geciteerd door 89 — … Science of the government of The Netherlands (024.003.001) … Horton L.E., et al. Endothelial dysfunction in the pathogenesis of acute Lassa …

   Minds at War: China’s Pursuit of Military Advantage through …
   National Defense University Press
   https://ndupress.ndu.edu › prism › prism_8-3
   door EB Kania · Geciteerd door 41 — (仿脑), leverage “brain control” (脑控), “enhance the brain” (超脑), or … special project on brain science research to con- centrate on brain cognition …

 8. Wat de genoemde patenten betreft en wel of geen toestemming geven voor experimenten. Hoe duidelijk wil je het hebben. Iedere geprikte heeft al (indirect en zonder het te weten) toestemming gegeven. En heeft al stoffen in het lichaam zitten die “de connectie kunnen maken” via die nanostoffen. Die, volgens het artikel boven deze reacties, zowel in geprikten als in niet-geprikten zitten.

  Fictie en waarheid. James Bond 007 films, Blofeld. Inprenting opdrachten in de slaap via luidsprekers in de kamer.

  Bij het uitrollen van iets, zijn er ook “anti-stoffen”. Toch bescherming via alu hoedjes of iets dergelijks?
  Ook dit gaan we weer ervaren of, en hoe, dit werkt.

  Ik heb wel eens voorbij zien komen: we leven in een interessante tijd. Toen dacht ik: zal wel. Science fiction boeken waren nooit aan me besteed. Niet leuk dus.
  Maar intussen vind ik, ondanks alle shit, het een interessante tijd die me toch wel nieuwsgierig maakt naar wat voor (idiote) zaken ze nog meer onder de pet hebben. Ik laat dan maar even los wat voor ellende het aan ons mensen kan (en zal) brengen.
  We gaan het zien. Fijne dag allemaal!

 9. En alweer een WEF bericht van de afdeling “sterke verhalen”. Even ’n vraagje aan ’t WEF: als ’t chipje zo groot als een zandkorrel is, waar zit dan de batterij? Nog ’n vraag: hoe krijg je de info weer uit die zandkorrel? Met een USB aansluiting? Waar zitten de contactjes op die zandkorrel? (Ik laat even zien dat als je ’n beetje nadenkt dat ’t niet echt iets realistisch is).
  Dat octrooi 6.754.472 is gewoon een generieke beschrijving van energy harvesting met gebruik making van de warmte of de beweging van het menselijk lichaam. Vroeger had je z.g. automatisch opwindende horloges (zelf ook een gehad) daar zat een asymetrisch schijfvormig gewichtje in dat kon ronddraaien bij de beweging van je arm en genereerde de energie om de veer op te winden. Zou je zo onder dat patent kunnen hangen.

  • Maar het is en blijft interssant dat juist het WEF zo geboeid is met dit soort patenten en mogelijkheden. Ik verneem graag waar die psychopaten zich op richten, of het nu meteen mogelijk is of niet, want het laat zien wat hun gedachtegoed is. En daar gaat het mij om. Met dank aan Rommel voor de info, ook al is het voor de doordenkers ver gezocht. Altijd goed om de vinger op de pols te houden van het vijandige medemenschdier! (Kan zelfs je buurman zijn zoals we geleerd hebben.)

   • @Immortal…
    Je zegt net dat de elites niet bestaan en dat onze alledaagse medemens de psychopaat is dan benoem je het WEF en hun psychopathische plannen en gedachtengoed… waarmee ze alledaagse mensen in een satanische wereld willen lokken.

    Ik neem ff een time-out want ik kan het niet meer volgen. Er bestaan geen elites… ik ben toch niet gek? De omgekeerde wereld… de elites die ons wijsmaken dat er geen elites bestaan.

   • De meeste WEF-ers zijn allemaal alfa’s die hebben totaal geen idee wat wel of niet mogelijk is in technologie en geloven, zoals veel niet technische mensen in wonderen. Angst creëren zit er ook wel bij waarschijnlijk. Veel is technisch mogelijk, maar lang niet alles wat men denkt. De mens-computer interface b.v. is echt nog wel iets van de hele lange termijn. Electronisch gedachten lezen (gedetailleerd) is ook nog een hele grote stap. Met patroonherkenning komt men best wel ’n eind in grove indrukken detecteren, maar dan bij 1 persoon met zwaar getrainde herkenningssoftware. Neem je een ander mens is de herkenning veel slechter, moet je weer opnieuw de software trainen. Dus zomaar ieder z’n gedachten lezen is (gelukkig) voorlopig echt niet mogelijk.

  • Wederom een WEF verhaal om mensen bang te maken met iets onzichtbaars. Als het zou bestaan en de klimaat mensen krijgen er lucht van is het een kort leven beschoren. Want het is vast niet 100% biologisch afbreekbaar, zonder schadelijke stoffen of ze vliegen zelf zeker ook nog de vuilnisbak in voor ze aan hun eind zijn?

   • Klopt, bij RFID krijgt de chip even extern via een spoel energie om een nummer terug te zenden, maar dat is dan ook alleen maar een nummer van (ik weet ’t niet exact uit m’n hoofd), 8 karakters. Een smartcard heeft max. ik dacht 1 KByte aan data. Tijdens “harvesting” van info moet de chip ook energie hebben, als er sensoren gebruikt worden moeten die ook energie hebben, het schrijven van data naar een geheugen kost ook energie. Een vliegende chip-zandkorrel heeft die energie niet en kan dus ook geen informatie verzamelen. Simpel genoeg.

 10. Totdat mensen een keer echt “schijt” aan alles krijgen en het niks meer uitmaakt dat men elk moment dood kan gaan. Wat wil de gedachtenpolitie dan nog gaan doen? Het is dan niet eens relevant meer. Wanneer die vlam in de pan slaat, oerinstinct gaat overheersen met het schuim op de bek, verliest die “elite” zo de controle over de mensen. Want ook al kunnen ze in je gedachten komen en inplementeren, je gaat er dan achter komen omdat je gedachten had die je nooit had en ook geïndentificeert kan worden als bijvoorbeeld de bekende mainstream denkwijze. Zo raakt men in een mindfight, maar met je sterke bewustzijn ga je het overwinnen. Men gaat erachter komen dat als er iets gedacht wordt en men er later op aangesroken wordt dat er externe mindreading plaatsvind, mensen kunnen lang en diep slapen maar kunnen met een vingerknip wakker zijn.

 11. Het zal mij benieuwen of Bill Gates zich in eigen persoon durft te vertonen in de rechtszaak
  die gevoerd wordt door slachtoffers vaccinatieschade in Leeuwarden of dat hij gewoon
  een mietje is.
  Zie rechtoprecht.nl

  En de voice-to-skull technologie dan (V2k), mindcontrol via geluidsgolven
  zie vigilantcitizen.com

 12. Een hoax is het weer. Pure angstmakerij uit Davos. Van hetzelfde kaliber als het komende X virus wat GEPLAND staat voor 2024-2025. Maar nu het toch over gaat, word het niet eens hoog tijd om over die gedachten van Klaus Swab een oordeel te vellen ? Daar zou men beter aan doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in