Gunjan Raj Giri / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

De meest vooraanstaande medische oncoloog in Japan heeft onlangs de COVID-19 mRNA injecties bestempeld als “het werk van het kwaad” dat “in wezen moord” heeft veroorzaakt.

In een interview dat op 19 april werd gepubliceerd, somde Dr. Masanori Fukushima, die aan het hoofd stond van de eerste polikliniek voor kankerbestrijding aan de Universiteit van Kyoto en die daar de eerste cursus farmaco-epidemiologie lanceerde, een hele reeks problemen op met de COVID mRNA injecties, die aantonen wat hij een kwaadaardig “misbruik van wetenschap” noemde, schrijft Emily Mangiaracina.

Hij wees erop dat “turbokankers”, een soort “voorheen ongezien door artsen” die extreem snel evolueren en meestal in stadium vier zijn tegen de tijd dat ze gediagnosticeerd worden, begonnen op te duiken na de lancering van de prikken. Deze “turbokankers” duiken op samen met een overmatige sterfte door kanker in het algemeen, die volgens Fukushima niet alleen verklaard kan worden door gemiste kansen voor screenings of behandeling tijdens de COVID-uitbraak.

Als tragisch voorbeeld van het fatale gevaar van de COVID-injecties, deelde de oncoloog het verhaal van een 28-jarige man die dood werd aangetroffen door zijn vrouw toen ze hem ’s ochtends wakker probeerde te maken, vijf dagen nadat hij zijn tweede Pfizer-injectie had gekregen.

“De arts die de autopsie deed, zei dat toen hij het hart probeerde te verwijderen, het zacht en uit elkaar was gevallen,” zei Fukushima. “En zelfs slechts één geval als dit laat zien hoe gevaarlijk dit vaccin kan zijn.”

Hij wees erop dat deze ernstige schade, inclusief overlijden, mensen – na de prik – heeft getroffen die een geschiedenis van goede gezondheid hebben.

  Amish officieel uitgeroepen tot 'gezondste kinderen ter wereld' na afwijzing van Big Pharma vaccins

“Het is ernstig. Het is in wezen moord. Uiteindelijk wil ik duidelijk stellen dat dit mijn mening is,” zei de arts.

Hij betreurde het dat de media, inclusief kranten, over het algemeen niet hebben bericht over deze schade en dat in feite degenen die de veiligheid van de COVID-injecties in twijfel trekken – net als bij de griepprikken – zijn gekarakteriseerd als anti-wetenschappelijke “ketters”. Hij beschreef de houding van degenen die de stemmen van de COVID “vaccin”-critici de mond snoeren echter als verre van wetenschappelijk en “meer verwant aan geloof, hysterie of zelfs sekte gedrag.”

“Ik maak me nu grote zorgen, niet alleen over een ernstige crisis in de geneeskunde, maar ook in de wetenschap en de democratie,” zei Fukushima.

Hij benadrukte het feit dat landen die het meest agressief de COVID-prik promootten, zoals Israël, de hoogste sterfte- en infectiecijfers hadden, zoals blijkt uit studies die landen in het Midden-Oosten met elkaar vergelijken, waaronder Jordanië, Syrië en Egypte. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu regelde een speciale deal met Pfizer om Israëli’s te gebruiken als laboratoriumratten in een nationaal injectieprogramma met het Pfizer Covid “vaccin”.

“Israël leidde in vroege en wijdverspreide vaccinatie, maar had ook de hoogste sterfte- en infectiecijfers. De minder agressief gevaccineerde gebieden liepen minder schade op,” aldus Fukushima, die opmerkte dat ‘Israël het vaccin snel stopzette’.

Bovendien waren er problemen met de technologie die gebruikt werd om het mRNA toe te dienen – de lipide nanodeeltjes – die volgens de arts resulteren in “off-target effecten” op verschillende organen, waaronder de eierstokken, hersenen, lever en het beenmerg.

  Waarom is niet iedereen in Bangladesh dood door COVID?

Erger nog, de door het mRNA geproduceerde spike-eiwitten zijn meer dan een jaar na toediening van de COVID-prik in het menselijk lichaam gedetecteerd, aldus de oncoloog, wat duidt op “een ernstig probleem.”

De arts haalde uit naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor het “overhaast” pushen van de COVID-injecties zonder goed onderzoek en bovendien voor het proberen om een standaard aanpak op te leggen in landen met sterk variërende “medische omstandigheden, gewoonten en systemen” en noemde dit “enigszins absurd.”

Hij stelde dat het “cruciaal” is dat de WHO verantwoordelijkheid neemt voor de schade van de COVID-injecties, die hij “een misbruik, een verkeerd gebruik van de wetenschap en een kwaadaardige praktijk van de wetenschap, om eerlijk te zijn” noemde.

Fukushima wees erop dat de WHO zich “bewust” is van de schade van de zogenaamde vaccins omdat ze deze schade in bepaalde landen vergoeden, maar dat ze de dood en verwondingen als gevolg van COVID-prikken niet op de juiste manier aanpakken door middel van een onderzoek en een rapport.

“Stel je voor dat je je echtgenoot ’s ochtends dood aantreft. Dat is geen grap. Een vaccin dat zulke gevolgen veroorzaakt, zelfs een enkel sterfgeval, is onaanvaardbaar,” zei Fukushima, eraan toevoegend dat de overheid alleen al in Japan 2.134 sterfgevallen heeft gedocumenteerd die zijn gemeld als gevolg van de COVID-prik, wat waarschijnlijk een lage schatting is.

“Er zijn tienduizenden mensen die naar de dokter moeten vanwege vaccin-gerelateerde problemen,” vervolgde hij, en hij verklaarde dat een groot deel van hen – 30 procent – “lijdt aan ME (myalgische encefalomyelitis) of chronisch vermoeidheidssyndroom.”

  Arts legt uit: Zo beschadigen covidvaccins de hersenen

Volgens Fukushima is dit nog maar het begin, want sinds de COVID-prik is gelanceerd, zijn de percentages van allerlei ziekten gestegen, waaronder “auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten, kanker en infecties.”

“Het is alsof we de doos van Pandora hebben geopend… We moeten deze schade serieus nemen en serieus aanpakken. Elke poging om deze schade af te doen alsof het niet gebeurt, is eerlijk gezegd het werk van het kwaad. Dit is een schoolvoorbeeld van de kwaadaardige praktijk van de wetenschap,” zei Fukushima.

Hij riep wetenschappelijke en medische instellingen, onder leiding van de WHO, op om de confrontatie met deze resultaten aan te gaan door middel van onderzoek om “het licht van de wetenschap te laten schijnen” over de vaccinaties.

“We zouden nooit meer zulke vaccins moeten gebruiken,” zei hij. “Dit is een schande voor de mensheid. Het is een schande dat we dit hebben gedaan.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Israël’s massavaccinatienachtmerrie verergert terwijl het aantal nieuwe covid-gevallen een zes maanden hoogterecord bereiktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBlanke etniciteiten worden vervangen
Volgend artikelSLAVENVEILING! Vandaag de dag!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Wat blijkt dat het gehele scenario van Covid-19 met de injecties in 1989 is uitgedacht door de Rockefellers/Rothschilds om de mensheid drastisch te reduceren. Alles is met bewuste opzet gedaan. Zo ook dit in combinatie met het bewuste 5G biowapen, om het immuunsysteem van de mens buiten werking te stellen. Echt alles is uit de kast gehaald om de mens uit te moorden. Nu alles bekent wordt proberen de schuldige zich in alle bochten te wringen om er maar onderuit te komen, dat zij mede plichtig zijn aan de wereld wijde genocide op de mensheid. Waar de doodstraf op staat.

 2. Wetenschap is de nieuwe geinstitutionaliseerde religie… net als in de oude institutionele religies moet je je mond houden, naar de experts luisteren en gehoorzamen.

  En zo nemen ze ons alles al duizenden jaren af. Ze nemen onze eigen kennis over en verbieden vragen en programmeren dan de kennis/leugens/bullshit in ons die zij ons willen laten geloven. Ze creëren steeds een sekte en nu willen ze alle kleine en grote sektes opheffen en één wereld sekte maken. We leven in een ego sekte die het bewustZIJN wil doden.

  • Juist gezien, alleen zou je die “een wereld sekte” moeten zien in Bijbels perspectief. Openbaring heeft ons
   hier al voor gewaarschuwd: het komende anti christelijke rijk, wat nu reeds stap voor stap wordt opgezet.
   Veel mensen beginnen het te zien… alleen willen ze de Bijbel (nog) niet de eer geven ondanks dat vele profetieën al in vervulling zijn gegaan… en de rest gaat momenteel in een hoog tempo in vervulling.
   God bless iedereen.

 3. Veel medische oncologen in Nederland zullen de COVID-19 mRNA injecties bestempelen als “het werk van het kwaad” dat “in wezen moord” heeft veroorzaakt, natuurlijk weten ze van de Prins geen kwaad en doen vooralsnog alsof hun neuzen bloeden, ze zijn allemaal gecorrumpeerd door het smeergeld dat betaald was aan hen weet u het nog het geld wat verdwenen was zonder bonnetjes, de huisartsen stonden zich het leplazarus te prikken in andere gemeenten en ze waren slecht bereikbaar en hoeveel toeren wat men moest uithalen om op visite bij hen te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in