© Steve Rainwater / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Vier jaar later onderzoeken veel mensen hoe onze levens volledig overhoop werden gegooid door een pandemie-reactie. Gedurende mijn tijd op de zaak heb ik talloze theorieën gehoord. Het was Big Tech, Big Pharma, Big Finance, de Green New Deal, de CCP, Depopulation, Get Trump, Mail-In Ballots, enzovoort, schrijft Jeffrey A. Tucker.

Er is bewijs dat ze allemaal ondersteunt.

Het probleem met zoveel bewijs en zoveel theorieën is dat mensen te gemakkelijk van het pad raken en op wilde ganzenjacht gaan. Het is te veel om consequent te volgen, waardoor de daders hun daden kunnen verbergen.

Voor zulke situaties kunnen we een beroep doen op het scheermes van Occam: de beste verklaring is de eenvoudigste die het maximale aantal feiten verklaart. Dat is wat ik hier aanbied.

Kenners zullen nergens door geschokt zijn. De niet ingewijden zullen verbaasd zijn over de stoutmoedigheid van het hele plan. Als het waar is, dan zijn er zeker documenten en mensen die dit kunnen bevestigen. Dit denkmodel zal op zijn minst helpen om het denken en onderzoek te sturen.

Er zijn drie delen om te begrijpen wat er heeft plaatsgevonden.

Ten eerste, eind 2019 en misschien al in oktober, werden leidinggevenden in de biologische defensie-industrie en misschien mensen als Anthony Fauci en Jeremy Farrar uit het VK zich bewust van een laboratoriumlek in een door de VS gefinancierd biowapenlaboratorium in Wuhan. Dit is een plaats waar gain-of-function onderzoek wordt gedaan om zowel de ziekteverwekker als het tegengif te produceren, net als in de films. Het gebeurt al tientallen jaren in mogelijk honderden laboratoria, maar dit lek zag er behoorlijk slecht uit, een met een snel overdraagbaar virus met een hoge dodelijkheid.

De burgers waren waarschijnlijk niet de eersten die het wisten. Militairen en hogere veiligheidsfunctionarissen, de mensen die daadwerkelijk werken met bevoegdheden in de biowapenindustrie, waren de eersten die het te horen kregen. Geleidelijk aan lekten ze het uit naar civiele bronnen.

Tegen januari 2020 was de situatie nijpend geworden binnen de bureaucratieën. Als de achtergrond van het laboratoriumlek bekend zou worden, miljoenen mensen zouden sterven en de VS en hun laboratoria over de hele wereld de schuld zouden krijgen, zou dat enorme gevolgen kunnen hebben voor de politiek en nog veel meer. Farrar geeft toe dat ze daarom gebruik maakten burner phones en beveiligde videohangouts, terwijl ze weken slapeloze nachten beleefden. Er hing angst in de lucht bij degenen die wisten wat er was gebeurd.

Toen begon men te proberen om de schuld te verleggen naar de natte markten in Wuhan en het idee van een natuurlijke oorsprong wetenschappelijk te onderbouwen. Ze moesten heel snel werken, maar het resultaat was het befaamde artikel over de “proximale oorsprong”, dat begin februari werd gepubliceerd en dat werd ondersteund door een stroom NIH-gefinancierde wetenschappers die de bewering over de laboratoriumoorsprong als samenzweringstheorie bestempelden. De media ondersteunden de bewering met censuur van iedereen die iets anders beweerde.

Tot zover ging het goed, maar er was nog steeds het probleem van het virus zelf. Daar kwam het tegengif, een vaccin, om de hoek kijken. Ook deze poging begon in januari: de kans om mRNA-technologie in te zetten. Het zat al zo’n 20 jaar vast in het onderzoek, maar had nooit op conventionele wijze goedkeuring gekregen. Maar nu er een pandemie was uitgeroepen en de remedie een militair tegenmiddel was geworden, kon het hele regelgevende apparaat worden omzeild, samen met alle schadeloosstellingen en zelfs de financiering door de belastingbetaler.

De mensen achter de ramp in het lab zouden helden worden in plaats van schurken.

Snelheid was altijd een probleem. Hoe kan een vaccin worden geproduceerd, gedistribueerd en geïnjecteerd in de wereldbevolking voordat de pandemie al door de bevolking is gegaan, en eindigt op dezelfde manier als elke andere dergelijke episode in de geschiedenis, namelijk door blootstelling en resulterende immunologische verbeteringen?

Als dat zou gebeuren, zou het vaccin overbodig zijn en zouden de farmaceuten hun kans missen om de wonderen te laten zien van een technologische belofte die hen meer dan twintig jaar in beslag heeft genomen.

Dat is waar de lockdowns om de hoek komen kijken. Hier wordt het plan echt verraderlijk. Het idee was om een manier te bedenken waarop het tegengif de eer zou krijgen voor het oplossen van de pandemie die zogenaamd voortkwam uit een natte markt. De nieuwe technologie zou de eer krijgen en vervolgens algemene goedkeuring krijgen voor een nieuwe vorm van gezondheidszorg die in de toekomst op talloze ziekten zou kunnen worden toegepast. Iedereen zou rijk worden. En Big Pharma en Fauci zouden de helden zijn.

  "Kan nooit meer goedgemaakt worden": Getroffenen berichten van twee jaar verdeeldheid en uitsluiting

Afgezien van het overtuigen van Donald Trump om de vernietiging van zijn gewaardeerde economie toe te staan (wat een verhaal apart is), was het vervelende probleem met het plan de timing. Er was waarschijnlijk geen manier om dit vrij te geven aan de bevolking voor minstens 9 maanden of misschien meer. Het kon eerder in de toekomst, misschien 100 dagen, maar de eerste keer zou meer tijd vergen.

Het is niet zo dat de planners de natuurlijke immuniteit ontkenden. Ze waren er gewoon tegen om ervan afhankelijk te zijn of het zelfs maar te tolereren wanneer ze een nieuw product op de bevolking konden uittesten.

Het doel in dit spelletje moest zijn om de immunologische naïveteit van de hele bevolking voor de hele periode te behouden. De blootstelling moest geminimaliseerd worden om de seroprevalentie zo laag mogelijk te houden, misschien niet meer dan 10 of 20 procent en zeker onder de 50 procent. De enige mogelijke weg hiernaartoe was aandringen op zo weinig mogelijk contact van mens tot mens.

Vandaar: lockdown. Gedwongen scheiding van mensen. Niet alleen voor twee weken. Het protocol moest 9-11 maanden worden volgehouden. Zoiets was nog nooit geprobeerd in de geschiedenis van de mensheid, zeker niet op wereldschaal. Maar misschien zou het lukken, dankzij online handel, thuiswerken en een bevolking die in paniek was en zoiets al generaties lang niet had meegemaakt.

En zo begon het plan. Er waren slogans: “de curve afvlakken”, “de verspreiding vertragen”, enzovoort. Ze kwamen allemaal op hetzelfde neer: de pijn zo lang mogelijk rekken om klaar te zijn voor de massale injecties.

Daarom werd mensen verteld dat ze binnen moesten blijven. AA-bijeenkomsten moesten worden afgelast. De sportscholen werden gesloten. Er mochten geen kerkdiensten, concerten, bruiloften of begrafenissen plaatsvinden. Er moest plexiglas komen bij alle winkels. Restaurants moesten dicht of op halve capaciteit. Dit was de reden voor het maskeren, een slap ritueel maar een goed symbool om ziektes te vermijden. De reisbeperkingen waren hetzelfde. De berichtgeving in de media zou alle infecties demoniseren en constante paniek zaaien over elke blootstelling.

Het is vrij duidelijk, zelfs voor de stompzinnige dwazen die de pandemie-reactie leiden, dat dit alles slecht was voor de volksgezondheid. Je kunt de bevolking niet minder ziek maken door iedereen depressief, werkloos en verslaafd te maken. Dat is zo duidelijk dat we adem verspillen door daar zelfs maar op te wijzen.

Maar het verbeteren van de gezondheid was niet het doel.

Het doel van dit alles was om te voorkomen dat natuurlijke immuniteit de kans voor de mRNA-injecties om de dag te redden zou verpesten. Dat is ook de reden waarom we geen kant-en-klare therapeutica konden krijgen. Er kon geen Ivermectine of Hydroxychloroquine zijn, niet omdat ze niet werkten, maar juist omdat ze wel werkten. Het laatste wat de pandemieplanners wilden was een geneesmiddel dat geen mRNA was.

Dit is ook de reden waarom de J&J-prik heel snel van de markt werd gehaald omdat het bloedstolsels veroorzaakte. Het was geen mRNA-prik. En het concurreerde met de voorkeurstechnologie, dus moest het van de markt worden gehaald. Hetzelfde gold voor AstraZeneca, dat ook geen deel uitmaakte van het mRNA-platform.

Houd de perversiteit hier in gedachten: het doel was niet gezondheid maar zo lang mogelijk ziekte, te genezen door een nieuwe technologie. Dat was altijd het strijdplan.

Als je je dit realiseert, valt al het andere op zijn plaats. Daarom spraken ambtenaren al vroeg niet meer over de enorme risicograad tussen jong en oud. Er was een 1000-voudig verschil. Jonge studenten liepen bijna geen risico. Waarom werden hun scholen dan afgelast alsof het krijgen van Covid de ergst mogelijke ramp zou zijn? De reden was om de immuniteit van de bevolking tot het absolute minimum te beperken om het terrein voor te bereiden op de injecties.

Deze theorie verklaart de absolute hysterische reactie op Jay Bhattacharya’s seroprevalentie studie van mei 2020 waaruit bleek dat 4 procent van de bevolking al enige immuniteit had. Dat was erg vroeg. Fauci en de biologische bestrijdingsindustrie konden niet tegen het idee dat de bevolking al zou zijn blootgesteld en hersteld tegen de tijd dat de injecties kwamen.

  Ze brengen COVID terug... en deze keer is het permanent

Dat is ook de reden waarom er zo hysterisch werd gereageerd op de Great Barrington Declaration. Het probleem was niet het verzet tegen lockdowns als zodanig. Het probleem was deze zin: “Alle populaties zullen uiteindelijk kudde-immuniteit bereiken – d.w.z. het punt waarop het aantal nieuwe infecties stabiel is – en dat dit kan worden ondersteund door (maar niet afhankelijk is van) een vaccin.” Verder, met volledige en onmiddellijke openstelling, “geniet de samenleving als geheel de bescherming van de kwetsbaren door degenen die kudde-immuniteit hebben opgebouwd.”

Het was op dat moment niet duidelijk, maar dit plan was rechtstreeks in tegenspraak met het plan dat van bovenaf was uitgebroed om de immuniteit van de kudde uit te stellen totdat het vaccin ontwikkeld kon worden. De Wereldgezondheidsorganisatie was zelfs zo woedend over deze bewering dat ze haar eigen definitie veranderde van immuniteit die wordt veroorzaakt door blootstelling, in immuniteit die het lichaam wordt opgelegd door een injectie.

Als we terugkijken naar vroege uitspraken van onder andere Deborah Birx, wordt het scenario heel duidelijk. Het verklaart haar oorlog tegen gevallen, alsof elke geverifieerde blootstelling een beleidsfout betekende. Destijds vroeg bijna niemand zich af waarom dat zo was. Blootstelling staat immers voor een stijgende immuniteit in de bevolking, toch? Is dat niet goed en niet slecht? Nou, niet als het je ambitie is om de seroprevalentie zo laag mogelijk te houden in afwachting van de grote inenting.

Bedenk ook dat elk digitaal platform zelfs de definitie van wat het betekent om een “geval” te zijn, heeft veranderd. In het traditionele spraakgebruik betekent een geval dat je echt ziek bent, een dokter nodig hebt, bedrust moet houden of naar het ziekenhuis moet. Het betekende niet alleen maar blootgesteld of geïnfecteerd zijn. Maar plotseling was dat allemaal weg en verdween het verschil tussen blootgesteld zijn en een geval zijn. De door FTX gefinancierde organisatie OurWorldinData bestempelde elke positieve PCR-test als een geval. Niemand klaagde echt.

Het verklaart ook de wilde en in wezen vergeefse pogingen om elke infectie op te sporen en te traceren. Het werd zo gek dat de iPhone zelfs een app uitbracht die je waarschuwde als je in de buurt was van iemand die op een bepaald moment positief getest was op Covid. Zelfs nu nog willen de luchtvaartmaatschappijen weten waar je stopt als je het land in of uit vliegt om Covid-infecties op te sporen. Deze hele onderneming was vanaf het begin al krankzinnig: er is gewoon geen manier om dit te doen voor een snel bewegende en snel muterende luchtweginfectie. Ze deden het toch in een vergeefse poging om de immunologische naïveteit zo lang mogelijk in stand te houden.

Laten we zeggen dat je ervan overtuigd bent dat ik gelijk heb, dat het hele doel van de lockdowns was om de bevolking effectief voor te bereiden op een vaccin. Er zijn nog een paar problemen met het plan vanuit het oogpunt van de plotters.

Eén daarvan is dat het in de wetenschappelijke literatuur al vaststond dat fysieke interventies om dergelijke virussen tegen te houden totaal ineffectief zijn. Dat is waar. Waarom zouden ze die dan toch doen? Misschien waren ze de beste hoop die ze hadden. Misschien dienden ze ook om de bevolking genoeg in paniek te houden om een grote vraag naar de injecties te creëren. Dat leek min of meer te werken.

Een tweede probleem is dat het sterftecijfer van de infectie (en het sterftecijfer van de ziekte) maar een fractie was van wat er in het begin werd beweerd. Simpel gezegd kreeg en schudde iedereen Covid van zich af. Zoals Trump zei toen hij het ziekenhuis verliet: Covid is niet te vrezen. Dergelijke berichtgeving was een ramp vanuit het oogpunt van degenen die de lockdowns waren begonnen om de inenting als wondermiddel te laten zien. Het spreekt voor zich dat dit de injectie-mandaten verklaart: er was zoveel opgeofferd om de mensen voor te bereiden op de inenting dat ze niet konden opgeven tot iedereen de inenting kreeg.

Een derde probleem voor de samenzweerders is er één dat waarschijnlijk niet volledig was voorzien. De inenting zorgde niet voor duurzame immuniteit en stopte de verspreiding van het virus niet. Met andere woorden, het faalde spectaculair. Tegenwoordig hoor je de top van de industrie beweren dat er “miljoenen” levens zijn gered, maar de onderzoeken die dat aantonen vallen bij nader onderzoek allemaal in duigen. Ze zijn gebaseerd op modellen met aannames die het juiste antwoord geven of ze gebruiken gegevens die zelf gecompromitteerd zijn (bijvoorbeeld door mensen weken na de prik als ongevaccineerd te bestempelen).

  Jonge, gezonde vader krijgt beroerte paar uur na inname J&J-vaccin en is verlamd

Samengevat, als deze theorie klopt, dan is dit de grootste en meest destructieve flop in de geschiedenis van de volksgezondheid. Het hele plan van ‘stop tot vaccinatie’ hing fundamenteel af van een vaccinatie die zijn doel bereikte en zeker niet meer kwaad dan goed deed. Het probleem is dat bijna iedereen nu weet wat de pandemiedirecteuren heel lang hebben geprobeerd stil te houden: natuurlijke immuniteit bestaat echt, het virus was vooral gevaarlijk voor ouderen en zieken en de experimentele injecties waren het risico niet waard.

Vandaag bevinden de pandemieplanners zich in een lastig parket. Hun plan is mislukt. De waarheid over het laboratoriumlek is toch aan het licht gekomen. En nu worden ze geconfronteerd met een wereldwijde bevolking die het vertrouwen in alle autoriteiten heeft verloren, van de overheid tot de industrie en de technologie. Dat is een ernstig probleem.

Dit wil niet zeggen dat er geen andere actoren bij betrokken waren die er voordeel bij hadden. Big Tech en Big Media vonden het geweldig dat mensen thuis films gingen streamen. De online handel genoot van de grote stijging. De censuur industrie genoot ervan om een nieuwe klasse van onderwerpen te hebben om te verbieden. De overheid houdt altijd van macht. En de Groene Nieuwe Dealers grepen het moment aan om aan hun Grote Reset te beginnen. De CCP schepte op over het feit dat ze de wereld had laten zien hoe je moet lockdownen.

Dat is allemaal waar: de hele episode werd de grootste zwendel in de geschiedenis.

Toch mag dit alles niet afleiden van de kern van het plan: lockdown tot vaccinatie. Het is een model dat ze in de toekomst keer op keer hopen te herhalen.

In de academische literatuur is het gebruikelijk om problemen met een hypothese toe te geven. Hier zijn er een paar.

Ten eerste, de lockdowns waren bijna universeel op hetzelfde moment, niet alleen in de VS en het VK. Hoe kunnen de hierboven beschreven motivaties van toepassing zijn op bijna elk land ter wereld?

Ten tweede was het al heel vroeg in de vaccinatieproeven bekend dat de injecties geen immuniteit opleverden of de verspreiding tegenhielden, dus waarom zouden de autoriteiten erop vertrouwen dat ze de immuunsystemen zouden verbeteren als ze wisten dat ze dat niet konden en zouden doen?

Ten derde, als het werkelijk het doel was om de seroprevalentie zo laag mogelijk te houden, waarom vierden dezelfde autoriteiten die lockdowns eisten dan protesten en massabijeenkomsten in de zomer van 2020 in naam van het stoppen van racistisch gemotiveerd politiegeweld?

Dit zijn ernstige problemen met de hypothese, om zeker te zijn, maar misschien heeft elk een geloofwaardig antwoord.

Ik eindig met een persoonlijke noot: in april 2020 kreeg ik een telefoontje van Rajeev Venkayya. Hij noemt zichzelf de bedenker van het hele idee van lockdowns in 2006, toen hij werkte voor het bureau biologische verdediging als onderdeel van de regering George W. Bush. Daarna stapte hij over naar de Gates Foundation en begon een vaccinbedrijf.

Hij vertelde me aan de telefoon dat ik moest stoppen met schrijven over lockdowns, wat ik een belachelijk verzoek vond. Ik vroeg hem wat het einddoel van deze lockdowns was. Hij zei me ronduit: er komt een vaccin. Ik was verbijsterd dat iemand zoiets kon geloven. Er kon geen vaccin veilig en op tijd onder de bevolking worden verspreid om te voorkomen dat de samenleving in elkaar zou storten. Bovendien was er nog nooit een effectief vaccin geweest voor een snel veranderend coronavirus.

Ik nam aan dat hij geen idee had waar hij het over had. Ik dacht dat deze man al lang niet meer in het spel zat en alleen maar bezig was met een soort fantasiepraatje.

Terugkijkend zie ik nu dat hij me het echte gameplan vertelde. Wat wil zeggen dat ik dit in mijn achterhoofd al die tijd al wist, maar dat het nu pas duidelijk wordt temidden van de enorme oorlogsmist.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Een stille vaccin-genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZijn profetieën kwamen uit: dit is hoe Khadafi de waarden van het Westen en de VN heeft aangetoond
Volgend artikelMoskou als het Derde Europa, en een Vierde zal er nooit komen…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. De pijnappelklier, het derde oog of de ‘straal van Anastasia’.

  Hoewel de moderne wetenschap en geneeskunde nog maar pas begonnen zijn om de cruciale rol van de pijnappelklier te begrijpen, was deze ‘zetel van de ziel’ al bekend bij vele oude culturen en beschavingen. De pijnappelklier is de rechtstreekse verbinding met de hogere werelden en een ruimer bewustzijn en de her-innering aan wie/wat we in wezen zijn. Het is niet toevallig dat de duistere krachten er alles aan te doen om de pijnappelklier te verlammen en uit te schakelen via vaccinaties, giftig voedsel, chemtrails en EMF’s.

 2. Kan Vaccin het “Teken van het Beest” zijn?
  Zo ziet grafeenoxide eruit op moleculair niveau. Het is een enkele laag koolstofatomen gerangschikt in een twee dimensie een honingraatrooster. Elke honingraat bestaat uit 6 koolstofatomen die een zeshoek vormen (66-zijdige veelhoek). Koolstof is de nummer 6 in het periodiek systeem omdat het 6 protonen, 6 neutronen en 6 elektronen heeft.

  Carbon has 6 protons, 6 neutrons and 6 electrons.

  https://www.youtube.com/live/MZBlCAExYpg?si=JwNQmvoPO2RLzoNO

  Op minuut 21:33

  April 8, 2024 eclips

  De dagelijkse Egyptenaar
  https://dailyegyptian.com/25521/archives/obama-makes-stop-in-car…

  Obama makes stop in Carbondale – The Daily Egyptian

  Dit woord onze satanische farao de komende zeven jaar

  Dan weet je dat vast !

 3. Covid 19 is een hoax.. Het virus is NOOIT geisoleerd en is ws een gewone griep die middels de frauduleuse PCR test is opgeblazen. Het meest ws scenario mede omdat er gewoon medicijnen waren die van de markt werden gehaald om een weg vrij te maken voor MRNA techniek die ineens in een vaccine werd omgedoopt. De meest simpele verklaring is ws de beste en dat is deze.

 4. Redelijk verhaal. Eén ding wellicht;
  het zou ook kunnen dat er helemaal geen ziekmakend virus was. Wat dan? Ik zou kunnen denken aan chemtrails, slecht eten, drinken, 5G-straling, vergif of iets dergelijks. Ze hebben zoveel narigheid in huis, dus keuze genoeg. Het zou ook gedeeltelijk de zon te maken kunnen hebben. Die was nogal actief, dacht ik. Of van een andere invloed. Het zouden ook insecten geweest kunnen zijn die besmet waren met e.o.a. heel vervelend micro-organisme, etcetera.
  Verder leek de ziekte juist de ouderen die in een al erg slechte toestand waren te treffen. Ook de normale griep was er -zogenaamd- niet meer. Dat kan dus niet, denk ik. Die griep moet er geweest zijn, en dan misschien heftiger, dat zou kunnen. Sommigen zeggen dat ziekte niet bestaat, maar dat dat juist tekenen zijn van gezondheid. Het lichaam herstelt dan in de winter om bij te komen van alles. En dan wordt er ook een schoonmaakbeurt gehouden. Dat noemen we dan ziek. En in de zomer kan dat ook. Dan heeft het lichaam dat blijkbaar ook nodig. En als je veel narigheid in je lijf hebt (vergif enzo) dan wordt je erg ziek. Zoiets.

  Maar dat een en ander wel een op een geregistreerd toneelstuk leek, dat zou heel goed kunnen.

  • Ik denk niet dat je van een ommezwaai bij Frontnieuws moet spreken, Nairb. Frontnieuws geeft naar ik meen berichten weer die een interessant alternatief of elders genegeerd perspectief op de wereldgebeurtenissen bieden zodat de lezers hun eigen beeld kunnen aanscherpen al naar gelang hun eigen interesses en inzichten. De ene lezer zal meer voelen voor één van de gepresenteerde benaderingen, de ander houdt enkele opties open in afwachting van verdere invulling of ontvouwing van het hedendaagse nieuws door een kritische bril. Frontnieuws biedt niet slechts één perspectief en het zal ook niet de bedoeling zijn om Frontnieuws artikelen klakkeloos te volgen, daarvoor moet je bij de reguliere media zijn.
   Dit nieuwsbericht over lockdowns en vaccinaties komt op mij wat naïef over en voor mijn gevoel worden belangrijke facetten gemist van wat er aan de hand was/is. Andere Frontnieuws artikelen bieden de suggestie dat dit hele gebeuren al veel langer grondig is voorbereid en uitgedacht en de vele aanwijzingen die daarvoor in die artikelen worden aangevoerd komen op mij sterker over dan dat het alleen maar zou gaan om een uit het lab ontsnapt virus waarna de autoriteiten paniekerig proberen de waarheid te verdoezelen met een nepverhaal over vleermuizen om te voorkomen dat zij de schuld krijgen terwijl de farmaceutische industrie tegelijk gretig zijn kansen grijpt (zo zou ik tenminste de teneur van dit artikel willen karakteriseren, de schrijver presenteert het trouwens ook als een denkmodel, dus één mogelijkheid). Het is in ieder geval aan ons om zelf het nieuws te beoordelen en onze mening te vormen. Frontnieuws zoekt de beste artikelen die ons daarbij kunnen helpen, maar dat zijn zeker niet allemaal artikelen die steeds hetzelfde perspectief bieden. Het is aan ons om de grijze cellen bovenin aan het werk te zetten en in gesprek met elkaar en via deze rubriek met Frontnieuws verder te komen in het ontrafelen van wat de officiële instanties en machthebbers voor ons verborgen willen houden. Met openheid voor de verschillende kritische perspectieven die er zijn komen we gezamenlijk verder dan met het gepapegaai in de reguliere media en daarbij is er voor ons geen sprake van één hapklare vaststaande waarheid of eensluidende conclusies die bij alle lezers van Frontnieuws hetzelfde zullen zijn.

 5. Het heeft helemaal niets mee te maken met het originele plan. “COVID”, ter registratie van de gevaxxineerden, nl. vol spuiten met metalen{biowapen van de CIA} om de mensen beter onder controle te houden en “nieuwe ziekten te verspreiden zoals, spontaan hart falen, turbo kanker, bloed proppen etc. Waarmee de makt voor BIG PHARMA werd gecreëerd.

 6. Zoveel blablabla’s… nooit geen 💉💉 Gifspuiten genomen dus al dat gezeik bekijk ik (echt waar) vanwege de reacties die zijn soms Hilarisch…een griep en miljoenen schijtluizen de kist in…end of Ridiculous Story….

 7. Beste Antisoof,

  Ik woon nu bijna 4 jaar in Suriname en hier heb je ook de covid (hoax) propaganda en is exact dezelfde als in NL.

  Hier in Suriname heb je geen winter of zomer, er zijn hier vier seizoenen: de kleine regentijd van begin december tot eind januari; de kleine droge tijd van begin februari tot eind april; de grote regentijd van eind april tot half augustus; de grote droge tijd van half augustus tot begin december.

  Suriname heeft een tropisch klimaat. Overdag is het meestal rond de 30 graden en gemiddeld komt het kwik niet onder de 18 graden. In het binnenland zijn de verschillen tussen dag en nacht iets groter dan in de stad. Overdag is het daar rond de 35 graden en ’s nachts kan het rond de 16 graden zijn. Dit is voor Surinaamse begrippen berenkoud.

  De griep is er hier ook, maar tijdens de covid hoax, was er hier ook zogenaamd geen griep.

  De Surinaamse keuken is overheerlijk, echter tegenwoordig eten vooral de jongere Surinamers liever fastfood van McDonald’s, KFC en andere soondeath gerechten.

  En de Surinaamse cultuur wordt helaas vervangen door de Amerikaanse cultuur.
  Ik kwam in 1979 wonen in NL. En ik heb NL live zien veramerikaniseren.

  Helaas werkt propaganda overal ter wereld op dezelfde wijze.

  Predictive Programming & 911
  https://youtu.be/ao7W2Hzeyq4?si=9jiCLjFACBEJBF3L

 8. Een aanvullend aspect is dat de Roverheid zelfs na doorlopen van de ziekte en dus verkrijgen van natuurlijke immuniteit de mRNA gifprikken eiste voor verkrijgen van een QR code.

  Dat was voor mij het harde bewijs van kwaadaardige bedoelingen.

 9. Ik mis in dit artikel toch essentiële factoren, waarop beschuldigden gestraft en veroordeeld zouden kunnen worden. Terwijl er die klaarblijkelijk wel zijn, maar nog tot de complottheorieën behoren. De kern van de strafbaarheid stelling ligt niet in het feit waar het lek ontstond, maar WIE het lek initieerden. Een Faucchi en Farrer kunnen daar wel geweest zijn, eind 2019, maar of zij het lek hebben veroorzaakt is niet bekend. Onderzoeken door Amerika, ok. Ook regeringsleiders waren eind 2019, waaronder OBAMA himself, in WUHAN, in dit laboratorium. Waarom gaan zulke eliten naar een WUHAN? Op vakantie? Of met een bepaald doel?
  Waarom werd het item ‘ uitdunnen van de wereldbevolking’ gepromoot? Waaom werd ‘the Great Reset’ geïntroduceerd door het WEF? Kijk meer naar de samenhang en kom tot de conclusie, dat er, ook eind 2019, een satanistische wereldorde zich samenspande om de mensheid te vernietigen, door alle elementen, die de schrijver overigens noemt. Het is als met de MH 17. De werkelijkheid wordt ons opgedrongen en in een richting geduwd. Maar is dit de juiste richting. Vast staat, dat het gehele coronacircus een opgezet plan was, waarvan een CHINESE vriendin van mij een van de eerste dodelijke slachtoffers werd. Zij werd verzocht vrijwillig naar het lab te komen, vanaf haar werk en betaald mee te werken aan een onderzoek naar virussen in het lab. Zij is direct ziek geworden en nooit meer op haar werk verschenen. Dit gebeurde eveneens in november 2019, uitgerekend toen alle eliten, inclusief Gates, daar aanwezig waren. Het beschreven onderzoek zal de starfbaarheidstelling uitmaken. Maar dit relaas is helaas onvolledig en grotendeels bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in