© Ross from hamilton on, Canada / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Documentairemaker Morgan Spurlock is op 53-jarige leeftijd op tragische wijze overleden na een korte strijd met turbokanker.

Spurlock is vooral bekend van zijn baanbrekende exposé “Super Size Me” waarin hij de effecten van het consumeren van alleen McDonald’s gedurende een maand beschreef, Hunter Fielding.

Hij stierf deze week op 53-jarige leeftijd aan terminale kanker.

Spurlocks broer, Craig, vertelde het nieuws vrijdag aan Variety: “Het was een trieste dag, toen we afscheid namen van mijn broer Morgan.

“Morgan gaf zoveel door zijn kunst, ideeën en vrijgevigheid. Vandaag heeft de wereld een echt creatief genie en een speciale man verloren. Ik ben zo trots dat ik met hem heb mogen samenwerken.”

De filmmaker, die chemotherapie onderging, promootte blijkbaar het Covid-19 vaccin, waardoor velen speculeerden dat de prik de oorzaak kan zijn geweest dat Spurlock “turbokanker” ontwikkelde.

“Morgan weigerde te luisteren naar degenen die hem en anderen probeerden te waarschuwen voor de gevaren van de injecties”, schreef gezondheidsverslaggever Erin Elizabeth op X, waarin ze vermeldde dat ze hem eerder had ontmoet.

“Hij zei dat hij ze nam vanwege de wetenschap en dat vaccins levens redden,” voegde Elizabeth eraan toe.

  Overwinning in Frankrijk: Rechters vernietigen Macron's decreet om ongevaccineerden voedsel te ontzeggen

“We weten nu dat ze kanker veroorzaken.

“Rust in vrede Morgan #TurboCancer.

“Hoe meer inentingen je krijgt, hoe groter de kans dat je Covid krijgt.

“Het had niet zo hoeven zijn.”

Een screenshot van een eerdere Twitter-post van Spurlock liet zien dat hij boos was dat Dollar General werknemers maar vier uur vrij gaf om het Covid-vaccin te halen.

In een screenshot van Instagram draagt Spurlock een sticker met de tekst: “Vaccinate New York, I got vaccinated!” met als onderschrift: “And so should you.”

Spurlocks vroegtijdige dood volgt op de dood van de vrijgesproken moordverdachte en voormalig voorstander van Covid-vaccinatie OJ Simpson vorige maand, die ook stierf na een gevecht met kanker.

De sterfgevallen komen nu meer artsen naar voren komen met bewijzen die de mRNA Covid-vaccins linken aan een toename van “turbokanker.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Gigantische man die veranderde in een menselijk skelet en stierf binnen 6 maanden na zijn kankerdiagnose wijst op een enorme toename van ’turbokanker’ sinds de invoering van het ‘vaccin’Volg Frontnieuws op Telegram

  KIJK: "Heb je desinformatie gehoord?" - Elon Musk post hilarische video over de leugens van Big Pharma en Dr. Fauci over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins

Lees meer over:

Vorig artikelDe falende Elektriche Auto-industrie is een les voor bedrijven; onderschat nooit de kracht van consumenten
Volgend artikelOekraïne raketten geven om op Rusland te schieten is een oorlogsverklaring
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ach, zo is er straks ook niemand meer om te promoten. En dan kunnen ze nog steeds voor de “eliten” veel te veel mensen niet beheersen.

  T komt goed, daar geloof ik altijd in, maar hoe en wanneer blijft spannend….

 2. En zo zullen er zeker nog veel meer volgen. Het is nog maar net begonnen.
  Er is gezegd in 2020 dat het vaccin zo een 3 tot 5 jaar nodig heeft om zijn werk te doen.
  1 vaccin is genoeg.
  De grootste groep blijvende zieken en doden door de gifprik moet nog komen.
  Is een kwestie van aftellen in de tijd.

  • Mijn vriendinnetje, hypothetisch dan, ik ben getrouwd, heeft er 2 genomen, Zou het wel zonde vinden is, een een schatje en een snoepje om te zien. Maar wel gevaccineerd. Wat doe je eraan?

    • Nee , geen kindjes. Ik doe mijn potentiele kinderen niet aan wat ik altijd verafschuwd heb. Ik heb me altijd afgevraagd waarom mijn moeder het kwakje van mijn vader niet gewoon geslikt heeft.
     Grapje van God, nou bedankt God.
     Maar nou ik er toch ben wil ik wel zien wat er allemaal te gebeuren staat.

     • De vraag stelt zich waarom God niet tussenkomt en al dat crimineel gespuis niet gewoonweg vernietigd ? Ik begrijp het niet.

      • Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Of misschien is God wel gewoon lui. Of heeft hij er plezier in om te zien hoe wij elkaar hier de tent uitvechten.

       Wie zal het zeggen, God mag het weten!

       • Ik zeg trouwens automatisch Hij, Laar God verbieden dat God een zij is, dan zijn we helemaal aan de goden overgeleverd.
        Maar dan snap ik opeens heel veel dingen, of is dat weer vrouwonvriendelijk. Je mag ook niks meer zeggen tegenwoordig of je hebt gelijk een beller.

 3. Wat men ‘gelooft’ hangt af of de illusie in diens (ca 80%) beeld van die illusie past die men als ‘werkelijkheid’ ervaart’.
  democratie, covid, niet controleerbaar dmv eigen zien, horen, voelen, beleven.

 4. Iets met vrije keuzes en de gevolgen er van…….

  Wat staat er op de volgende bladzijde van het draaiboek?
  O ja, ‘ vogelgriep ‘.
  Tja, ‘ wetenschap ‘ en goedgelovigheid………

  Als de ervaren doden konden roepen zouden de naïeve levenden hun gehoor verliezen.

 5. Turbo kanker…………….dus deze kanker maakt dan ook zo een fluit of pssssst geluid, hierna komt waarschijnlijk G lader kanker, en voor de klimaat idoloog Tesla kanker ivm met het milieu, ik zeg maar zo als de brief van uitnodiging vaccinatie had gelezen dan wist je dat je mee deed aan een experiment en iedereen die ik vraag heb je de brief wel gelezen voor je spuit ging halen……………….nope

 6. Wie laat zich binnenkort vaccineren tegen een nieuwe variant van de Covid ? ‘T is allemaal voor jullie eigen goed hoor !!!

 7. België vandaag brief gekregen VERPLICHT om te gaan stemmen… Hahahahaaaa én Hahahahaaaa… nooit geen brief gezien..hallo Postman.. Hahahahaaaa 🤣😂

  • Was toch altijd verplicht bij jullie? Een opkomstplicht! Dat is trouwens nog zieker dan ziek. Kiezen voor klootzakken, verplicht, waar geen vertrouwen in hebt. En dat noemen ze democratie. Verzin het…

 8. Er zijn nog steeds hordes mensen die nog steeds geloven dat de covid spuiten goed waren en het ergste is dat ze er niet meer over willen praten en zeggen dan ja dat is geweest zodat ze d egevolgen wegwuiven die de schade heeft verooraakt Als je nu geopereerd bent dan genees je vaker langzaam of helemaal niet meer Ik ken mensen die beenbreuken en nieuwe heupen hebben gekregen die maar niet genezen dat ze weer opknappen en normaal kunnen lopen De vraag is dan waaraan ligt dat dan de laatste 2 jaren Voorheen geazen die mensen sneller en konden ze weer normaal functioneren het is als het lichaam niet meer in staat is om zelf te herstellen na een chirugische ingreep van omvang…… Maar het valt wel op! overigen niet alle doktoren zijn meegegaan met de covid manie Maar ze hebben er wel last van dat ze niet meer serieus worden genomen Het valt ook op dat niet alle kwalen direct geopereerd worden de laatste tijd????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in