Screenshot / Via HinderX channel op Telegram (https://t.me/hiderXtactical)

Russische troepen gebruiken ongeveer 600 silhouet-blurring stealth suits die bijna onzichtbaar zijn voor warmtebeeldcamera’s in de speciale militaire operatie in Oekraïne, vertelde het technologiebedrijf HiderX op 24 mei aan TASS, bericht Southfront.

“We begonnen met 25 suits die we uitdeelden aan Russische troepen om te testen. Nu worden er ongeveer 600 van onze camouflage ‘stealth suits’, die een menselijk silhouet vervagen, gebruikt in het speciale operatiegebied. Een groep militairen in de richting van Kharkov droeg ook onze kleding. Camouflagepakken worden gebruikt in alle frontliniegebieden van de speciale operatie,” aldus het technologiebedrijf.

HiderX voegde eraan toe dat zijn silhouet-blurring suits die eerder dit jaar werden onthuld, goed werken ongeacht het seizoen.

“De uitrusting is geschikt voor dagelijkse camouflage, maar het belangrijkste doel is om een soldaat ’s nachts te verbergen voor thermische beeldcamera’s. De mantel verbergt zowel de soldaat als de wapens die hij draagt, want een aanvalsgeweer wordt ook gezien door een warmtebeeldcamera,” legde het bedrijf uit.

HiderX heeft in april videobeelden vrijgegeven die laten zien dat het stealth pak, dat slechts 400 gram weegt, de warmtesignatuur van een soldaat aanzienlijk verlaagt, waardoor het bijna onmogelijk is om het te detecteren door warmtebeeldcamera’s op de grond of in de lucht.

HiderX zei in januari dat het in de laatste stadia was van het testen van een materiaal dat “het silhouet leek te vervagen” en dat het product tegen het einde van de maand klaar zal zijn.

De technologie die wordt gebruikt in de pakken bestaat uit het “coaten van stoffen” met een samenstelling, onthulde het bedrijf, zonder meer details vrij te geven.

  Alexander Dugin: De Wagner factor en het billijkheidsbeginsel (+ Wagner film)

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het Westen dreef Oekraine tot oorlog en Kiev betaalt nu de slagersrekeningVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet conflict in Oekraïne: hoe staan de zaken ervoor?
Volgend artikelNu willen de globalisten NAVO-troepen naar Oekraïne sturen en westerse raketten gebruiken om doelen diep in Rusland te raken.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Nieuwe Dimensies in Oorlogstijd, maar waarschijnlijk snel ook in de misdaad én alle politiediensten..ik denk dat luidop… camerabeelden ?? snacht’s 🤔… (koop snel een echte Hond)…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in