Whoisjohngalt / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Gisteren adviseerde de Nieuw-Zeelandse professor Michael Plank, een “expert” in toegepaste wiskunde en biologische modellering die in verschillende media is verschenen, iedereen om nog een covid-vaccin te nemen. Zoals Dr. Guy Hatchard het beschrijft, adviseerde Plank iedereen om de genetische dobbelstenen nog een keer te gooien. De risico’s van mensen nemen met elke dosis toe, waarschuwt Dr. Hatchard. En het zijn niet alleen de ernstige risico’s zoals hartaandoeningen, beroertes en kanker; het zijn ook de risico’s die gepaard gaan met het modificeren van de genen van mensen.

Professor Michael Plank van Covid-19 Aotearoa Modelling en Te Punaha Matatini Centre for Complex Systems and Networks is een wiskundig bioloog en epidemioloog die in opdracht van de Nieuw-Zeelandse regering wiskundige modellering van covid-19 heeft gemaakt ter ondersteuning van de reactie op de pandemie, schrijft Dr. Guy Hatchard.

[Gisteren] adviseerde hij ons allemaal om de genetische dobbelstenen nog een keer te gooien en nog een covid-19 mRNA vaccin te halen om winterziekte te voorkomen. Is hij op de hoogte van de risico’s voor het individu en de mensheid? Laten we het uitzoeken.

Hatchard Report: One Last Throw of The Dice For Humanity, 23 May 2024 (11 min)

Een team van artsen aan de gezaghebbende Harvard Medical School geeft ons een andere mening in het tijdschrift The Neurohospitalist onder de titel ‘Fatal Post Covid mRNA-Vaccine Associated Cerebral Ischemia’. De studie bespreekt een geval van een dertigjarige vrouwelijke ontvanger van de Moderna mRNA covid-injectie die vervolgens bloedsomloop- en ontstekingsproblemen in haar hersenen ontwikkelde, gevolgd door een fatale beroerte.

De auteurs concluderen: “De bijwerkingen van covid-19 infectie en vaccinatie worden nog steeds onvolledig begrepen … clinici moeten zich bewust zijn van presentaties zoals deze.”

Individuele risico’s nemen toe met elk vaccin

Zoals we in ons vorige artikel al aangaven, weten de medische autoriteiten echt niet wat de oorzaak is van een golf van winterziekten die bovenop ons toch al overstelpte ziekenhuissysteem komt. In een interview met Jamie Morton van de New Zealand Herald verwijst professor Plank naar nieuwe zogenaamde “FLiRT-varianten” van de JN.1 covid-stam. In plaats van op de angstknop te drukken en aan te dringen op nog een worp met de covid-19-vaccin-dobbelstenen, had professor Plank zich kunnen baseren op een paar principes uit Virologie 101.

  Covid-19: Een psychologische militaire operatie

Op dit moment in de pandemie zijn de covid-19 vaccins de grootste aanjagers van covid variatie. Hoe meer covid-vaccins, hoe meer covid-varianten. Varianten lopen in de miljoenen. Onder hen zullen covid-varianten die covid-19 vaccins ontwijken, floreren en zich verspreiden.

Ten tweede, zoals we al eerder hebben vermeld, veroorzaken herhaalde doses covid-vaccins het Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome (“VAIDS”).

Ten derde, zoals nu in de wetenschappelijke literatuur wordt toegegeven, hoe meer doses mRNA covid-19 vaccin je krijgt, hoe meer je wordt blootgesteld aan ernstige risico’s, waaronder hartaandoeningen, beroertes en kanker.

Een paar dagen geleden meldden we dat de prominente voorstander van vaccins, Dr. Vinay Prasad, nu suggereert dat het bewijs aantoont dat het risico op ernstige ziekten na mRNA covid vaccinatie zwaarder weegt dan de mogelijke voordelen.

De gen illusie die ons doodt

Mogelijk heeft professor Plank het Hatchard rapport niet gelezen. Evenmin Jennifer Doudna, uitvinder van de CRISPR genmodificatietechniek. Doudna is een onverbeterlijke voorstander van onze individuele en collectieve biotechnologische toekomst. In haar boek ‘A Crack in Creation: Gene Editing and the Unthinkable Power to Control Evolution’ zegt Doudna:

Gewapend met de complete CRISPR toolkit kunnen wetenschappers nu bijna volledige controle uitoefenen over zowel de samenstelling van het genoom als de output ervan.

Op een meer nuchtere toon vervolgt Doudna:

De macht om de genetische toekomst van onze soort te controleren is ontzagwekkend en angstaanjagend. Beslissen hoe we hiermee om moeten gaan is misschien wel de grootste uitdaging die we ooit zijn aangegaan.

Maar denk niet dat dit betekent dat Doudna het voorzorgsdenken heeft omarmd, ze beschrijft het geloof in de veiligheid van genbewerking als de “wetenschappelijke consensus” en vervolgt “… twijfel er niet aan dat deze technologie – ooit, ergens – zal worden gebruikt om het genoom van onze eigen soort te veranderen op manieren die erfelijk zijn, waardoor de genetische samenstelling van de mensheid voor altijd zal veranderen.”

  Begrafenisondernemer: Geen opvallende sterfte - tot de COVID-19 vaccinatie kwam

In feite twijfelt Doudna er niet aan dat critici van ongebreidelde gen-modificatie dwazen zijn, ze is ontzet door hun onwetendheid. En ze concludeert dat “menselijke gen-modificatie vrijwel zeker nooit dezelfde catastrofale gevolgen zou hebben als de ontploffing van een kernwapen.”

Doudna schreef in 2017 vóór de pandemie. Haar veiligheidswaarborgen waren waardeloos. De miljoenen pandemische doden die de wereld hebben getekend, waren in 2017 nog niet gevallen, maar een obscuur laboratorium in Wuhan was al bezig om Doudna’s CRISPR-technieken te gebruiken om clandestiene experimenten uit te voeren om coronavirussen te versterken. In feite waren ze bezig met het bewapenen van een versie van de zeer besmettelijke verkoudheid. Gain-of-function experimenten die uiteindelijk de mensheid zouden bewerken.

De New York Post publiceerde [woensdag] een artikel met de titel ‘Explosieve e-mails tonen aan dat top NIH adviseur dossiers verwijderde, ‘geheime’ back channels gebruikte om Fauci te helpen COVID transparantie te omzeilen‘. Nieuw ontdekte documenten laten zien dat de verantwoordelijken, waaronder Anthony Fauci in Amerika, samenspanden om de waarheid over Wuhan en de oorsprong van covid te verdoezelen. Wel, dat zou kunnen – die waarheid is net zo explosief en verwoestend als een nucleaire ontploffing. Net als in een oorlog zijn er miljoenen mensen gestorven als gevolg van CRISPR genbewerking.

We beseffen nog maar net hoezeer de mensheid is gemodificeerd

We hebben bericht over de gezondheidseffecten van de pandemie en de covid-vaccins, maar de ware omvang van de schadelijke effecten van de pandemie en onze reactie erop zijn buitengewoon en verstrekkend.

Een lang artikel in The New York Times is getiteld ‘How the Pandemic Reshaped American Gun Violence’. Om de impact van de pandemie te beoordelen, heeft The New York Times een kaart gemaakt van elke moord met vuurwapens in de Verenigde Staten sinds 2020, met behulp van gegevens die door de non-profit Gun Violence Archive zijn verzameld van de politie en verslagen van de nieuwsmedia.

Uit de analyse bleek dat door vuurwapen sterfgevallen zich tijdens de pandemie als een virus verspreidden naar nieuwe buurten: 8,7 miljoen extra Amerikanen wonen nu in een blok in de buurt van een schietpartij – een stijging van 23 procent ten opzichte van de jaren voor de pandemie.

  De vaccins staan op het punt terug te slaan in Nederland

Terwijl vuurwapengeweld in Amerika wijdverbreid is, hebben we hier in het lichtbewapende Nieuw-Zeeland geen reden tot zelfgenoegzaamheid. Ook wij hebben te maken gehad met een ongekende uitbarsting van gewelddadige criminaliteit en gedrag.

Dus, kunnen we een deel van het zinloze geweld en destructieve gedrag aan de voeten van covid-vaccins leggen? Kort antwoord: niemand weet het. Het volstaat te zeggen dat de genetische mechanismen in onze cellen niet alleen onze gezondheid ondersteunen, maar ook ons gedrag en vooral ons bewustzijn.

Toen ik een paar dagen geleden naar de kapper ging om mijn haar te laten knippen, vertelde de kapper me wijselijk dat gezondheid allemaal te maken heeft met genen. Het populaire idee dat we onze genen moeten corrigeren is een illusie. Dat is wel het laatste wat we zouden moeten doen.

Er is een dunne lijn tussen waarheid en illusie, tussen empathie en haat, discriminatie en vooroordelen, en tussen menselijkheid en de meedogenloosheid van dierlijk roofgedrag. Hoe onze genen ons aan de goede kant van vriendelijkheid houden is onbekend. Onze kennis over het effect van genbewerking op het bewustzijn is nog steeds een blanco lei. Op die blanco lei zouden we, net als bij de ingang van Dante’s inferno, moeten schrijven: “Laat de hoop varen, allen die hier binnenkomen.”

Echt zoals Doudna zei: “De macht om de genetische toekomst van onze soort te controleren is ontzagwekkend en angstaanjagend”, maar niet in de zin dat ze “ontzagwekkend” bedoelde. We zouden eerder moeten verwijzen naar de ontzagwekkende schaduw van Hiroshima en de Holocaust, en dat zou Doudna nu ook moeten doen als ze enig gezond verstand en achteraf-wijsheid heeft.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

MSM Telegraph schokkende “onthulling”: Miljoenen gevaccineerde mensen hebben nu VAIDSVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelICJ in Den Haag eist stopzetting van Israëlische militaire acties in Rafah
Volgend artikelBrits parlementslid dat Covid-vaccins pushte ondergaat viervoudige amputatie nadat handen en voeten zwart worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

   • Of je ziel. Ik vraag me wel eens af hoe chatgtp in zo’n korte tijd zo goed kon worden. Misschien hangen ze al aan AI met al die grafeen en andere zooi in hun lijf. Je ziet de mensen bijna met de dag onnozeler worden. Als het echt waar is dat ze met Bluetooth te volgen zijn, kan dat ook wel eens dicht bij de waarheid zijn. Maar goed, allemaal speculatie van mijn kant. Maar als ze het hebben of Mac adressen, grafeen, nanochips en dat is allemaal waar, dan zou mijn theorie ook waar zijn. Ik heb alleen nog geen bewijs gezien. Behalve dat het volk dus onnozeler wordt en de opkomst van AI samenviel met COVID.

 1. ipv een spuit te nemenkan je net zo goed Russiche roulette spelen dan ken je het resulaat onmiddelijk zonder te lijden

 2. ‘Risico”s’ ? ‘Bijwerkingen’ ? Dobbelen ? Bij dobbelen maak je nog een kans dat het goed uitpakt.. Dit is klinkklare KWAKZALVERIJ, volksverlakkerij, kwakzalvers’wetenschap’ en kwakzalversvergif… Volksverraad en–inderdaad–een vorm van genocide… Amen.

 3. Fresh Incoming ENERGY to our PLANET!
  https://youtu.be/I12oj2T5TsQ?si=txdNluaUzaAxmolL

  Humans will have 12 helix DNA by combining 2 helix DNA.
  The incredibly powerful vibe of the Super New Moon and The White Sun as we are upgrading til 20030.

  Cancer due to chronic repeated negative conversations that pulling you down for no reason is breathing out old emotions from others and negative self talk. Breathing is still the solution and releasing old emotions.

  The ANDROMEDANS CHANNELED LIVE: The TRUTH Behind Humanity’s Ascension.
  6D is HERE If You Do This. Here’s to love and here’s to you… In love, light is being the light and your own Light.
  https://youtu.be/7TUmszP4mww?si=SfVX4hF7-_3_TSvH

  You have to do this first for fully awareness to get into willingness….Your entire energy body is in fact connected to your chakras and your chakras are in constant communication and harmonization, in your whole systems as you alining with the new energy.⁠ As a result, there’s a constant exchange of energy going on as part of the natural process of ascension and union, and a precursor of the merging process.

  There are various manifestations of this energy exchange like telepathy, astral traveling, spiritual sexuality, and even higher dimensional through your journey whether in the 3D or in higher dimensions as we all wil evolve trough the 12 dimensions to become the I’Am.⁠…..We are in the sixth dimension with for the most blocked emotions from the past that needs to be healed in the way you speak to yourself and others is not taking emotions from others as they are not yours. Leave them there and follow your higher self.

  Your emotions are your connection with the Universe and with your Higher Self. https://6dimensionsofhealing.com/emotional-dimension/

  Is ignorance negative mindset in your surroundings.
  Learn how to clear your third eye chakra with simple techniques in this video.
  Discover the signs of an imbalanced chakra and how to bring it back into alignment for optimal spiritual growth.
  https://youtu.be/zWSW7iumaY8?si=uBjwrfi2VbI3KSDX

  As we navigate the complexities of evolving into higher dimensions like 5D and even glimpses of 6D, the Andromedans provide essential guidance on maintaining spiritual hygiene. Crucial insights into the intersection of divine healing, spiritual practices, and the dimensional shifts that are reshaping our collective consciousness.

  De rol van Big Pharma begrijpen bij het implementeren van Agenda 2030 namens de mondiale elite. https://www.hetanderenieuws.nl/klokkenluider-pfizer-geeft-toe-dat-pandemie-een-depopulatie-poging-was-engels-gesproken/

  We are not giving away our health freedom! Help us make the voices of unelected bureaucrats obsolete! You are invited to join us in convoy to Geneva where we will gather on Saturday, June 1st to declare our freedom, independence and right to determine our own future! ALL for Freedom, Freedom for ALL! https://www.hetanderenieuws.nl/say-no-tho-the-w-h-o-1-juni-geneve/

 4. We spend 2000 years give or take a couple years in each age, in each constellation.
  The Age of Aquarius is open up your own chakras that has been blocked for many is open up to real love.
  You are not your ego…….

  De beschaving van de toekomst (2/3): De vier Yuga’s van de Hindoes.
  https://youtu.be/mllokum63rU?si=fYJseiidalyZhVuw

  We just left the Age of Pisces in 2012 which was about control and oppression a low frequency reality. So when you think about it is it any wonder that these off world controllers designed religion?

  Is it any wonder they made up a savior for the last 2000 year cycle of Pisces?

  Understanding how the magnetic structure of the planet has been manipulated and how we can transform it is mind boggling.

  But, many on this planet are recovering that memory and much more!

  We are at the beginning of starting an entire newspaper reality on this planet. Our solar system is part of a much larger solar system called the Pleiades, the Seven Sisters that are rotating around their sun, Alcyone.
  Our planet rotates around our sun every 365 days and our sun make a revolution around Alcyone every 25,630 years, Alcyone makes a revolution around the center of the galaxy every 225 million years.

  On December 21, 2012 we passed the Precession of the Equinox which was the beginning of an entire new cycle, the start of a completely different reality. The end of a revolution of our sun around Alcyone and the end of a revolution of Alcyone around the center of the galaxy.

  A new age into Aquarius…Remember, every constellation gives off a certain frequency, a different reality so it would make sense when we transitioned into Aquarius we would be receiving a whole new reality.
  What the Precession of the Equinox means is it’s Earth’s 25,630 year completion of a cycle around all 12 constellations.

  This all correlates with the age of control and oppression. We are now in the Age of Aquarius moving through these intense high frequencies of the Photon Belt…so it would only make sense we are going into a higher reality. Meaning, religion and all control is falling aside, people are waking up due to these higher frequencies transitioning into this new Age.

  So at the end of this cycle is what’s called a Precession of the Equinox which means our solar system enters the Photon Belt which is an ocean of light, very high frequencies of light that surrounds Alcyone.
  What this means is we are in an amazing time in our history and in our entire solar systems history to witness this incredible change. There are streams of sound frequency that are spread through ancient structures, sacred sites, pyramids and military bases placed on our planet at certain energetic points on Earth’s grid to control and manipulate the collective consciousness.

  This sinister, off world secret government has been streaming low vibrational frequency through these sites all to keep it’s inhabitants buzzing at a very low vibration so we’re much easier to control. But, we are now taking back control hence the intense chaos on this planet.

 5. What is love?

  When we think of love, we usually think of it as a relational love, or a love that we receive or express in a relationship, for example parental love, platonic love, or passionate emotional love.

  But, experience of love has a spectrum and can manifest in much deeper dimensions, including Self-Love and Universal Love. The deepest form of love is universal or unconditional real love, when you come to realization your spiritual nature, and “The Authentic Unique Oneness” of all that exists in this world, and beyond. When you embody universal love, you experience and express love in everything you do.

  The fate of those who harm you. The higher you probably are.
  https://youtu.be/qbRQz4ViLlw?si=KXdcAJIO9Z5TK34A

  Insight in relation forms who we can met in our lives.
  Karmic/Toxic partner= Not wanting to develop
  Fantasy partner = Flights of development
  Karmic soul mate = Unilateral development
  Soulmate = Developing together (earthly)

 6. Graag de reacties in het Nederlands!! Sommige reacties zijn veel te lang, en dan ook nog in het Engels. Ik kan goed Engels, maar het is vaak technisch Engels en veel te lang. Ik sla ze over.

  • Klopt, ik lees ze ook niet in het Engels. Te vermoeiend. In het Nederlands zie ik een in een seconde of een reactie het waard is om te lezen. Engels kost gewoon meer tijd en daar heb ik geen zin in. Gooi je reactie even doorAi en post in het Nederlands als je bereik wilt hebben en het Nederlands niet voldoende machtig bent.

  • Even een ruggesteuntje, engelse teksten kunt u gewoon zelf vertalen, ga met je muis op de engelse tekst staan, druk op je rechter muisknop, en in die lijst die komt staat, vertalen naar het nederlands. Its zo simpel.

   • Ik ga niet voor een reactie van iemand anders extra moeite doen om te vertalen. Los van het feit dat ik prima Engels kan lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in