Terwijl de politie in Duitsland en Oostenrijk er de laatste maanden geen probleem mee had grof geweld, met inbegrip van waterkanonnen, pepperspray en politiehonden te gebruiken tegen vreedzame Corona- en anti-regering-demonstraties, is de situatie, zoals gewoonlijk, anders met moslim medeburgers. Bij de spontane anti-Israël demonstraties die in beide landen opduiken, ziet men ver en wijd geen politie die ingrijpt, noch voor overtredingen van Coronamaatregelen, noch voor overduidelijk antisemitisme van de “nieuwe burgers”.

“Schijtjoden” geschreeuw voor synagoge

Wat men ook moge denken over het weer opgelaaide conflict tussen Israël en Palestina: dat moslims in Duitsland (en ook Oostenrijk) ongestoord hun antisemitisme kunnen en mogen botvieren, is een waar schandaal. Dit gebeurde in Gelsenkirchen, waar honderden moslims bij een demonstratie voor een synagoge (!) “Schijtjoden” scandeerden, onder applaus van andere aanwezigen. Dit ging gepaard met het zwaaien met Turkse, Palestijnse, Algerijnse en Tunesische vlaggen. Hier is de video:

Stel je voor dat Duitse demonstranten iets dergelijks op Duits grondgebied hadden durven doen. Niet alleen zou een grote politiemacht ter plaatse zijn geweest en alle aanwezigen hebben gearresteerd, maar ook zou de media en de politiek de “noodtoestand” hebben afgekondigd vanwege het antisemitisme. Maar de daders waren deze keer, zoals gebruikelijk bij het nu alom heersende geïmporteerde antisemitisme, de onjuiste mensen, schrijft unser-mitteleuropa.com.

Ironisch genoeg waren het juist de Centrale Raad voor Joden en de Groene Partij die – uiteraard zonder de daders bij naam te noemen – de antisemitische incidenten in de sterkst mogelijke bewoordingen veroordeelden. De sociale en politieke vertegenwoordigers die jarenlang de deur hebben opengezet voor een welkomstcultuur en voor de invoer van de islam in Europa.

  Meisje gedood in Duitsland: bestuurder reed auto menigte in - 15 gewonden

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische gezagsgetrouwe burgers. Hier te lezen:

Duitsland leert asielzoekers hoe ze seks met blanke vrouwen moeten bedrijven

Vorig artikelAlleen al in de Duitse stad Keulen 454 Covid-19 geïnfecteerden na volledige vaccinatie
Volgend artikelSchokkend! Gaza heeft Kamikaze Drones die Iron Dome en Israëlische militaire doelen aanvallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het is daar dan ook geen Polizei meer maar PoliSSei.
  Maar ja, hier toch hetzelfde. Hoort waarschijnlijk bij de richtlijnen van het weg, met als aanjager Kaag. In dld heeft het ferkel ook zo’n door dezelfde club naar voren geschoven feeks als opvolger (denkt ze).

  • Waren ze moedig als de SS! Ik ben geen moslimvriend, maar over de rol vanzio joden hebben ze gelijk! De! huidige politieagenten zijn laf en durven alleen tegen oudjes en invaliden op te treden! Walgelijk volk!

 2. Moslimd niets in de weg leggen senario gaat gewoon door om ze 4 jaar aan de macht te geven daarom Kaag aan het front en de Poop uit rome zijn Relegie uit zetten Christ-Lam derin gooien..Lamme Christus ..is ie volgens mij al eens geweest in zijn jeugd aan de Drank zuipen met al die Wijn na en Voor het gebed op lezend uit het Sprookjesboek alias de Bijbel.meestal te vinden in Hotelkamers tactiek , en vermenging vd aziaat en de afrikaan met blanke EU volk waar 62 % uit Nederland niet aan wilde mee doen verichten nu met mondluier ,en 1,5 m achter je moslim vent lopen senario ,bijna iedereen tegen een boerka nu massaal bijna mo dluier Op.hoe is het Mogelijk.
  ..What Next …

 3. Is er wat veranderd dan sinds 1945? Ja, er is een handtekening gezet. En verder? De familie van Staufenberg wordt nog steeds geboycot–evenals zijn mededaders. Tja……

  Is het dan nog nieuws, dat het wordt toegestaan dat kerken worden aangevallen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in