Alleen al in de Duitse stad Keulen 454 Covid-19 geïnfecteerden na volledige vaccinatie

14

Het is een opeenstapeling van gevallen die het medische establishment maar ook veel vaccinzeloten zorgen baart. In Keulen zijn ten minste 1.789 mensen positief getest op Corona – na hun vaccinatie. Het hoofd van de volksgezondheidsdienst van de stad is ook bezorgd over deze ontwikkeling.

Volgens de officiële cijfers hadden woensdag 394.060 Keulenaars hun eerste vaccinatie tegen Covid-19 gekregen. Op 12 mei waren 2.611 mensen positief getest. Op zondag (9 mei) waren het nog 3.444. Het explosieve feit is dat 1.789 van degenen die met het Covid-19 virus zijn besmet, reeds een vaccinatie hadden gekregen. Zoals gemeld door de Bild-Zeitung waren tot zondag 1.335 mensen geïnfecteerd ondanks het feit dat zij de eerste vaccinatie hadden gekregen en 454 ondanks het feit dat zij reeds de tweede vaccinatie hadden gekregen. Zo is de helft van de zondag in Keulen gemelde Covid-19 geïnfecteerden toe te schrijven aan mensen die reeds gevaccineerd zijn, bericht wochenblick.at.

Aantallen veroorzaken bezorgdheid bij de gezondheidsautoriteit

Het hoofd van de volksgezondheidsdienst, Johannes Nießen, probeert de mensen gerust te stellen en benadrukt dat mensen die ondanks vaccinatie toch geïnfecteerd raken, meestal slechts een mild verloop van de ziekte hebben, maar hij is nog steeds bezorgd.

“Het feit dat je ondanks vaccinatie toch geïnfecteerd raakt, is niet het normale geval. Deze cijfers baren me zorgen”.

Bovendien wordt benadrukt dat slechts een klein deel van degenen die volledig gevaccineerd zijn, met het virus geïnfecteerd is geraakt.

De destijds door de farmaceutische giganten beweerde beschermende werkzaamheid van de verschillende Covid-19 vaccins zou variëren van 95% voor Biontech/Pfizer, 94% voor Moderna tot 70 à 86% voor AstraZeneca en 66 à 85% voor het vaccin van Johnson % Johnson. Statistische analyses hebben echter reeds aangetoond dat een hoge vaccinatiegraad ook het aantal Covid-19-gevallen en -doden doet toenemen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Statistisch effect van vaccinatie tegen Corona: sterfgevallen nemen toe met vaccinaties

Vorig artikelArtsen bevestigen: hersenvocht lek na Coronatest geen alleenstaand geval
Volgend artikelDuitse Coronapolitie: tegen Coronademonstranten sterk – bij “schijtjoden” schreeuwende moslimsmigranten zeven kleuren bagger schijten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Dus heel wat minder infecties dan 1% van de 390,000. Een opgave van 95% efficiency is dus ongeveer 18,000. Heel goed resultaat!!!

 2. Waarom wordt hier nog steeds gesproken over geïnfeecteerden en besmettingen? De pcr test meet helemaal niks qua “virussen”. Buiten dat is er geen virus, gewoon de standaard griepperiodes die gehyped zijn. Ik begin ook de zgn alternatieve/ nieuwe media een beetje zat te worden. Ze lopen ook aan de leiband van politiek, oude media en farma. Ga er toch eens hard in een ontkracht dat hele verhaal ipv meegaan met de leugens.

  • Is het dan de bedoeling dat de redactie hier de berichten moet gaan aanpassen zo als ze eigenlijk behoren weergegeven te worden.
   I.p.v. vertalen zo als het in de media gebracht wordt?
   Deze site plaats de berichten alleen zo, zo als je ze aantreft in de media.

   Je kan je alleen verbazen over het feit dat het nog steeds zo gebracht wordt, terwijl het nou wel duidelijk is dat ze liegen dat ze barsten.

   • Mee eens. FN is bijzonder goed in het opleveren van nieuws op een neutrale manier. Als het nieuws door de meanstream media verknipt wordt ingegeven, dan is dat niet de schuld van FN, en ook niet hun zaak te verduidelijken dat de meanstream media de feiten weer verdraait. Mijn opmerking was dan ook tegen de meanstream gericht. Maar je wordt er wel doodziek van dat er nooit eens iets ontkracht wordt, zoals RW aangeeft. Zijn/haar opmerking, vind ik, is trouwens op dezelfde manier van toepassing op het Gekozen Leiderschap: wanneer worden die nou eens ontkracht? Of zouden we op de Space Aliens moeten wachten voor het afstraffen van de leugenaars? Lang wachten…. biertje iemand?

    • Ben je nou de hele tijd een biertje aan het bietsen of ben je de hele dag aan de zuip.
     Daar bedoel ik verder niks mee want ik zit ook elke dag wel aan de bier.
     En dan ben ik ook nog aan het blowen, niet veel hoor.
     Je moet toch wat in deze kut wereld om het uit te houden elke dag weer.

     • 🙂 Eerlijk gezegd drink ik niet veel. Het is maar een gezegde, om de humor er een beetje in te houden. Verder doe ik nergens aan mee. Ook niet aan bijvoorbeeld pillen slikken, lijm snuiven, padden likken, Spuit des Doods spuiten, adrenochroom drinken, of weet ik wat etc. Ja, niemand vraagt er om geboren te worden, het gebeurt toch maar zo. En dan moet je er maar het beste van maken met al die malloten om je heen. Iedereen op zijn eigen manier, lijkt het. Biertje… iemand?

      • ‘Iedereen op zijn eigen manier, lijkt het.”

       De meeste mensen rennen hard naar de dokter om voor de rest van hun leven anti depressie pilletjes te vreten.
       Dan kan je je toch beter vermaken met een biertje en een blowtje op ze tijd.
       Blijf je ook nog met je beide voeten op de grond i.p.v. in een schijn wereld te leven op een roze wolk.

       • Zeker. Bovendien heb ik nog nooit een naargeestige wietroker ontmoet…:-) wel heel vervelende alcoholisten. En die chemische rommel is net zo slecht. Naar de vogels luisteren doet het ook goed.

 3. Wat wordt er toch precies bedoeld met “positief getest op covid”? Is dat (1) dmv de zgn “pcr test”, of (2) door een andere test, (3) wat is de infectie graad, (4) wat is het verloop van de besmetting, (5) hoeveel zijn er dood gegaan na deze besmetting, (6) is dit hun eerste besmetting met covid na het “vaccin”, (7) hoeveel van die besmettingen liggen er op de IC, etc. Nog steeds weet men niet wat het nou precies inhoudt om “positief getest” te zijn op de covid. Niet dat ik voor de Spuit des Doods ben, absoluut niet, maar wel voor harde feiten. Het hele covid verhaal rammelt nog steeds aan alle kanten en nog steeds is het niet duidelijk wat “positief getest” betekent. Konijnen en coca cola testen ook positief, las ik.

  • Dat is nou eenmaal wereld wijd afgesproken dat iedereen die positief door die waardeloze test komt op de lijst staat van besmettingen.
   Ze weten het, ze hebben het zelf toegegeven dat het er niet voor geschikt is, en eigenlijk niets zegt.
   Maar toch gaan ze er mee door en blijven het over besmettingen hebben.
   Een druppel aan je neus is voldoende om je op te sluiten tegenwoordig.
   Het enige waar het nog om gaat is om de mensen in een angst mode te houden, anders luisteren ze niet meer en komen ze in opstand.

 4. Ja man, de angst mode. Is de angst gebaseerd op een aantal sterfgevallen “door de covid”? We weten nog steeds niet wat die “covid” nou precies is. (Het is toch iets heel anders dan de griep waar je tegenwoordig niks meer over hoort; deze acute “ziekte” is absoluut geen verbeelding en heeft verwoestende gevolgen.) Of is de angst gebaseerd op “niet meer mogen vliegen,” zoals mijn kennissen aangeven. En ondertussen beweren ze dat ze een “lichte vorm” van “de covid” hadden en thuis moesten “uitzieken.” Griezel- en spookverhalen doen het al eeuwen lang goed. Toch vraag je je af waarom er zoveel debielen rond lopen, veel meer dan niet-debielen. En een paar sheisters exploiteren die grote massa debielen naar hartelust en harken stapels geld naar binnen. Als de sheisters nou werkelijk de populatie willen uitmoorden, waar halen ze dan het geld vandaan? Of is het meeste geld nu al binnengeharkt? Hup, met die Spuit!

  • Angst creëren onder de bevolking is niet zo moeilijk.
   Heb het over getallen die niet meer zijn voor te stellen, laat stapels met lijk kisten zien, praat alleen over covid besmetten mensen, beelden van zeurende artsen, en meer van dergelijke doem scenario’s.
   Laat juichende mensen zien die gered zijn, mensen die het overleeft hebben.
   En kom dan met de oplossing, de gif prik.
   Zonder die prik worden we allemaal ziek, gaan we dood en is de wereld verdoemd.
   Een 2de optie bestaat er niet.
   Dus de keus is aan jouw, wil jij het op je geweten hebben dat je oma overlijdt omdat jij iets nalaat?
   Spreek mensen dus aan op hun gevoel en geweten.

   • Ik denk, dat als je maar een goed verhaal in mekaar knutselt, dat je ze nog bang kan maken voor de boeman of de grote boze wolf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in