Misschien is een van de redenen waarom Reitschuster’s live-uitzending van de demonstratie van maandag tegen de Coronamaatregelen in Berlijn voor de Brandenburger Tor van YouTube werd verwijderd, dat de video brute scènes bevat, zoals het slaan van een demonstrant door de politie. En ook hoe de politie fysieke aanvallen gebruikte om te voorkomen dat journalisten zoals hij die scènes vastlegden.

Hoewel Reitschuster slechts delen van de wrede momenten kon vastleggen, stuurde een lezer hem vandaag een beeldverhaal dat de hele scène vastlegt. Volgens ooggetuigen werd de daar geziene vrouw meegenomen omdat ze geen mondkapje droeg. Blijkbaar had zij ofwel geen certificaat, ofwel werd het niet erkend door de politie, zoals zo vaak het geval is in Berlijn. De laatste tijd schijnen sommige Berlijnse politieagenten medische attesten te kunnen controleren als een dokter. Later, benadert haar man de gearresteerde vrouw – en wordt bruut tegengehouden.

“Antifa Tekenbeet” ziet het tafereel als een aanval van de man op de politie (zie PS – bekijk beide video’s en oordeel zelf). Vanaf minuut 1:00 is te zien hoe een politieagent met ordonnansnummer 24301 hem met zijn vuist slaat terwijl hij op de grond ligt. Dit zijn taferelen die ik tot enkele maanden geleden niet kende uit West-Duitsland, en tot vandaag buiten Berlijn.

Het is duidelijk dat met senator van Binnenlandse Zaken Andreas Geisel (SPD) een man aan het hoofd van de politie staat die politiek gesocialiseerd wordt met de communistische partij SED in de voormalige Duitse Democratische Republiek. Wat men ook denkt over het Coronabeleid en de Corona-demonstraties: zulk politiegeweld moet elke democraat doen huiveren. Vooral omdat het een systeem heeft in Berlijn – ik heb in het verleden herhaaldelijk soortgelijke taferelen gedocumenteerd. Insiders melden dat de leiding van de politie, in plaats van er iets aan te doen, de agenten regelrecht aanmoedigt.

  Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten

De meesten hebben hun hart op de juiste plaats, bij velen wordt dat hart er vandaag de dag uit gerukt, zoals Reitschuster herhaaldelijk is verteld. Maar sommigen gaan mee met de brutale koers in anticiperende gehoorzaamheid en slaan brutaal toe. Hier zijn de schrijnende scènes die hij niet op YouTube kan zetten vanwege zijn blokkade. Hij zag even later hoe een ambulance kwam en de man werd verzorgd door het medisch personeel.

PS: Het is interessant dat Antifa Tekenbeet, die de vermeende “jachtpartijen” van Chemnitz met een video in de media bracht en ook een rol speelde bij de zogenaamde “Reichstag-storm”, dezelfde scène vanuit een ander perspectief documenteert en interpreteert als een aanval van een “dwarsdenker” op de politie. Reitschuster vraagt u beide video’s te bekijken en uw eigen mening te vormen:

Politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen weerloze vrouw krachtig optreden

Vorig artikelWaarom zijn mensen zo gek op proefkonijnen te zijn?
Volgend artikelFacebook factcheckte arrogant de dood van een vrouw op waarheid en betwist haar zelfgerapporteerde vaccinatiekwetsuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Wel hartverwarmend om te zien, is dat de ramptoeristen er met open mond naar stonden te kijken en te filmen, maar dat er geen enkele demonstrerende goedzak, de gestapo in het blauw, tegenhield, terwijl de gestapo insloeg op de man die al tegen de grond lag.
    Heb het filmpje aan mijn buren laten zien, en die zeiden, dat de gestapo in het blauw, nog niet eens een poging doet om dat bij hun te doen, want dan worden ze in flarden geslagen door de “toeschouwers” .

    • Heeft nika met Gestapo te maken die sloegen geen demonstranten in elkaar, eerder de Vopo’s en Stasi! De BRD is overgenomen door de DDR!! Hadden we nog Gestapo en SD die wisten wel raad met rode ratten!

  2. Wat een tuig, deze juten. Vijf van die kneuzen om één weerloze nette man van middelbare leeftijd af te tuigen. Die ene lafbek stompt die arme man herhaaldelijk op zijn nieren. En dan die diversiteits-sloerie met haar nep-wimpers die deze mishandeling maar al te graag mede mogelijk maakt. Dit soort gedrag vertonen die lafbekken niet tegen illegalen, moslims of kleurlingen van welke soort dan ook.

    Het is dus wel duidelijk dat dit van hogerhand wordt aangemoedigd, om de autochtone ethnische duitsers de mond te snoeren.

    • Nee, die zijn nog erger, die Meekel communisten! De zg nazis hadden vaderlandsliefde hoog in het vaandel staan, deze gasten haten hun eigen volk, het zijn gewoon rode landvwrraders!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in