De Coronadictatuur van het EU-virusregime treft vooral de zwakste leden van onze samenleving, de kinderen, met meedogenloze strengheid. Met de psychische schade als gevolg van de Covid-19 hysterie, waaronder verplichte mondkapjes en fascistische verbodsbepalingen, zullen toekomstige psychiaters en ook historici veel te verwerken krijgen. Een voorbeeld van hoe genadeloos het staatsgezag tegen kinderen optreedt in de context van de Coronarestricties komt opnieuw uit Duitsland.

Kinderen met lantaarns als “gevaarlijke bijeenkomst” betiteld

Een video uit een onbekende stad in Duitsland laat zien hoe ouders met hun kinderen nog een beetje normaliteit en traditie in stand willen houden en de Sint-Maartensprocessie met hen willen vieren. Op 11 november vieren mensen in vele regio’s van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en zowel in Oost-België, Zuid-Tirol als Opper-Silezië de processies van Sint-Maartensdag. Tijdens de processies paraderen kinderen met lantaarns door de straten van dorpen en steden, meldt Unsermitteleuropa.

Tijdens zo’n optocht, zoals te zien is in de video, verschijnen echter verschillende politieagenten achter mondkapjes en confronteren de volwassenen, terwijl de kinderen met hun lantaarns zichtbaar geschrokken terugdeinzen. Wanneer de mensen klagen bij de politieagenten over hun willekeur, hoort men bizarre woordspelingen van de politieagenten die hun actie en zichzelf proberen te legitimeren.

Daarna stalkt men de Sint-Maartensprocessie en treitert de mensen met aanmaningen over ontbrekende minimale afstand tussen de gezinnen:

Het nieuwe spannende Duitsland: Nieuwe “angstruimtes” voor vrouwen en politie raadt aan “het uitgaan en de weg naar huis te plannen”

  Niets is te duur voor Merkel's allround verzorging: Irakezen landen in een privé-jet en eisen asiel
Vorig artikelPresident Trump: Dominion stemsysteem verwijderde 2.7 miljoen Trump-stemmen
Volgend artikelCNN’s commentator huilt van geluk wanneer Biden tot winnaar van de verkiezingen wordt uitgeroepen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Iedereen ziet het verkeerd. De agenten kwamen de kinderen tegen migranten beschermen en ondertussen zochten ze psychische steun erkenning bij de ouders….

  Ik hou in gedachten dat een mens die vecht voor eigen leven en gezin, voor eigen vrijheid vele malen sterker is dan iemand in uniform die voor wat rotcenten de slaaf gaat uithangen en blindelings orders en bevelen opvolgt.

  Mocht er ooit een nieuwe functieomschrijving komen voor de politie agent dan zou dienstbaarheid aan de eigen burgers op de eerste plaats moeten staan. Een vereiste zelfstandig te kunnen denken en een onderscheid te kunnen maken tussen wat wel en niet kan hoort zeker thuis in dat lijstje.
  Het is een utopie te denken dat agenten er zijn voor de burger en zijn/ haar belangen. De agent is er om de macht van de staat met geweld te handhaven.
  De staat, om vergissing te voorkomen, zijn niet wij de burgers maar een aantal vetgevreten zwijnen die in het ambtenaren apparaat en de politiek roepen hoe het moet. Omdat logica en redelijkheid in deze lieden hun visie niet bestaan is er een politiemacht die geweld kan gebruiken om gebrek in zaken aan logica en redelijkheid toch met kracht door te voeren.
  Daar moet dus een nieuwe verhouding komen mocht deze “samenleving” instorten. Een bepaald niveau van geestelijke vermogens en ontwikkeling voor agenten moet daarbij een vast gegeven zijn, en nooit worden afgeschaald naar beneden omdat het geestelijk niveau van de import van consumenten afzakt.
  Als een agent zowel geestelijk als moreel een hoog niveau heeft en duidelijk aan de zijde van de burger staat zal deze ook eerder respect van de burgers krijgen.
  Respect komt niet door een plastic zakje open te maken en het daarin aanwezige uniform aan te trekken. Dat kan Pipo ook.

  Een punt dat bij een nieuwe politie functie omschrijving zeker hoort is aangedaan onrecht door agenten recht zetten. Dus corrupte agenten alsnog vervolgen en slachtoffers alsnog compenseren.
  Het woord doofpot hoort niet thuis in onze wereld. Wie slecht doet mag niet worden beschermd om de “goede naam” hoog te houden.

  …..als er iets is dat een reputatie voor altijd verminkt is het wel verzwijgen. Een reputatie van vertrouwen kan zichZelf bij schade repareren, een reputatie van leugenaars en criminelen in uniform blijft verankerd in het collectief geheugen.

 2. Dat was vroeger, toen ze je gestolen fiets nog gingen zoeken.
  Of dat ze je thuis brachten met een slok teveel op.
  Maar dat is wel iets van heel lang geleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in