De plaatselijke autoriteiten in Duitsland doen een dringend beroep op burgers die vrije woonruimte hebben om asielzoekers op te vangen te midden van een tekort aan sociale woningen.

Het districtskantoor van Kulmbach in Beieren heeft naar verluidt iedereen die woonruimte ter beschikking kan stellen, idealiter een vrij appartement of huis, verzocht contact op te nemen met de verantwoordelijke autoriteiten en te regelen dat aspirant-vluchtelingen hun intrek kunnen nemen in de panden, volgens een verslag van de plaatselijke omroep Radio Plassenburg, bericht RMX.news.

Het districtskantoor van Kulmbach heeft naar verluidt de burgers gezegd dat appartementen die gemeubileerd en klaar om in te trekken zijn de voorkeur zouden genieten, maar heeft erop aangedrongen dat dit “geen must” is.

Asielzoekers worden momenteel ondergebracht in een verwerkingscentrum in het nabijgelegen Bamberg, in afwachting van beslissingen over hun asielaanvragen. Na de toekenning van de asielstatus zullen de vluchtelingen dan over meerdere districten worden verspreid.

In de eerste helft van dit jaar is het aantal asielaanvragen in heel Duitsland sterk gestegen: tussen januari en juni in totaal 44 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar, zo blijkt uit gegevens van het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF).

In totaal werden 84.583 aanvragen ingediend door personen die afkomstig waren uit overwegend islamitische landen, waaronder Syrië (24.492), Afghanistan (15.093), en Irak (7.512).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljardVolg Frontnieuws op Telegram

  De komende burgeroorlog in Europa

Lees meer over:

Vorig artikelKinderen gediagnosticeerd met “kinderdementie” – Is “kinderdementie” een dekmantel voor door COVID-19 vaccins veroorzaakte hersenziekten?
Volgend artikelDe media geven (eindelijk) toe dat lockdown erger is dan “Covid”… maar waarom?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

77 REACTIES

 1. Ik weet wel een plaats hier in het bezet Amerikaans grondgebied waar veel ruimte is en ook nog eens gemeubileerd is, wat in de meeste tijd toch zo goed als leeg staat. Enkel het bedienend personeel loopt daar rond. Dat is bij de grootste uitkeringsgerechtigde, daar zijn gezin toch enkel het pand gratis huurt van de bevolking.

  • Danny, kom op.. beetje kortzichtig…. “niet aan de hand in die landen”.

   Doe ff onderzoek man….

   Veiligheid en comfort en zekerheid is daar wel het laatste waar je aan moet denken…
   In dat soort landen.

   Ik geloof echt niet dat het allemaal maar gelukszoekers zijn. Ik bedoel; je moet alles achter laten om ergens opnieuw te beginnen hé… is niet niks…

   Daarbij; hoeveel mensen hier in NL zijn ook van landen hierheen gekomen (JAREN geleden), gevlucht naar hier en hebben hele maisonnette woningen.. maar NIEMAND biedt hulp aan.. dat vind ik frappant.

   • @Lee1990,

    Beste,

    Puur wettelijk gezien is er hier niemand die ECHT ASIEL aan zou kunnen vragen dat dit simpel onmogelijk is.

    Asiel MOET aangevraagd worden in het meest nabijgelegen land van waar men vandaan komt.

    Daarbij is bij deze MANNEN in de leeftijd tussen de 20 en 45 in maar weinig gevallen duidelijk uit welk land men zoal komt daar het gros de paspoorten heeft vernietigd….op zich al een reden om elke asielaanvraag te weigeren.

    Dan zijn de landen waar ze ECHT vandaan komen veelal NIET IN OORLOG en dus is een asielaanvraag bij voorbaat afgewezen.

    Dan had ik het over hun leeftijd……
    Deze mannen komen uit landen waar ze voor elke aardappel e n elk stukje vlees hebben moeten vechten en geloof me, dit soort vecht anders dan de vedertjes en moedertjes en kinderen hier in Neanderland. Zij zitten niet met een mensenleven, hebben voor voedsel mensen moeten vermoorden en zijn dat meer dan gewend.

    Bovendien kunnen zij met wapens omgaan en wel met alle en elk soort. Zij hebben hun leven niets anders gedaan.

    Ik zou u graag eens een aantal videootjes willen laten zien van enkele jaren geleden toen das Verkel zei “Wir schaffen dass”……..

    Dit is de doodsteek geweest voor Europa……

    En ik moet constateren dat NIEMAND hier zich nog kan herinneren hoeveel moordpartijen en verminkingen reeds hebben plaatsgevonden in onze landen.

    Bij mij komt er niet 1 in mijn huis en zouden ze werkelijk willen beginnen met die onzin om mensen in de huizen op te nemen (om u een idee te geven, wekelijk komen er 1100+ binnen)……doe mij een lol en laat ze bij mij beginnen…..ze weten dan gelijk wat daarvan de consequenties zijn……..

    Mijn God mensen, het loopt compleet uit de hand en wij voeren discussie over het opnemen van GELUKSZOEKERS.
    En by the way, al had ik zelf 10 huizen op mijn naam staan……niemand anders dan IK heb het recht om te bepalen wie ik in MIJN huizen laat………laat dat vooral meer dan duidelijk zijn.

    Mijn God wat hebben jullie een enorm kort geheugen. Van 2015 tot heden vallen er nog steeds enorm veel doden, wordt het EIGEN VOLK enorm gediscrimineerd en vinden er letterlijk overal steekpartijen en ja zelfs ook slachtingen plaats.
    Dit volk zwaait nogal graag met machetes………en Neanderlanders drinken graag een colaatje op een terrasje……en dat is een verschil kan ik u zeggen….

    Maar men doet maar….echter niet bij mij…..ik ben klaar met dit kloteland en wil het terug en wel in de staat zoals het eens was……

    Fijne avond beste,

    Gladiator

    • @Gladiator – Aan mijn geheugen is nog niet zo heel veel mis en waarover je spreekt, ben ik niet vergeten! #Lee daarentegen is een jonge gast en groot gebracht in multiculti klassen dus hij weet niet beter en heeft nog niet zoveel meegekregen van het ruige leven. Hij heeft nog even te gaan en zal het h.w.s. aan den lijve nog wel ondervinden en aan dit soort discussies terugdenken misschien. Misschien.

    • zo ist Gladiator, bovendien is er bv in S arabia plek voor meer dan 1 miljoen mensen voorzien van alle gemakken, wat maar 1x per jaar gebruikt wordt, gewoon daar plempen, ze passen zich niet aan en de IS lam is niet aan te passen aan het westen! dat past niet! dat zag die Romanian Prince Vlad III goed met al die invaders, hij spietste ze ter afschrikking van, tot hier en niet verder.

   • @Lee1990 – ´Veiligheid en comfort en zekerheid´… hier wel dan? Alles ligt hier op de schop. Als je wilt gaan demonstreren tegen het beleid van de Nederlandse Roverheid heb je kans om het ziekenhuis ingeslagen te worden. Wanneer je een programma hebt als BLCKBX komt de politie aan je deur. Wanneer een moeder met een bordje op de oversteek gaat staan, komt er politie aan je deur. Wanneer je klokkenluider bent, beland je in de bak. Enz.

    Over ´doe ff onderzoek man´ gesproken!

   • Ipv alleen maar aan die asielzoekers te denken, zou je ook eens moeten kijken naar de oorspronkelijke bewoners, of hebben die geen recht op hun eigen, veilig gebied, met hun eigen mensen?
    Uw denken, is onnatuurlijk.
    U zou uzelf als soort opofferen om aan ‘de gevoelens’ van de gelukszoekers te voldoen.

    Of u tracht anderen te beïnvloeden doorheen de tijd, dat ze ook zo gaan denken, wat zou duiden op een dubbele agenda.

    In ieder geval, is uw Ava heel gepast.

   • Als ze allemaal naar hier komen hebben wij straks ook geen veiligheid. Wanneer we ze moeten opvangen in onze eigen huizen is ook het comfort weg. En voor ons is er dan ook geen zekerheid op steun van de staat. Ze moeten gewoon oprotten. Terug naar hun eigen land. Ze horen hier niet, ze passen hier niet en willen hier ook niet passen. Nee ze willen ons passend maken. Never nooit niet dat ik m’n vrouw en meiden een kopdoek of boerka laat dragen of zes keer per dag naar de kont van een andere vent ga kijken in gebed.

   • Het is vrij simpel. Er is teveel misbruik gemaakt van de situatie. Dus degene die zich niet kan identificeren gaat in hechtenis. Hoeft niet comfortabel te zijn. Totdat de gegevens van deze persoon boven water komen, of het geheugen van deze persoon alsnog gaat werken.
    Rechtvaardig en effectief.

    Uiteindelijk vormen wij een natie en geen sinterklaasfeest voor alle leeglopers van deze wereld.

 2. (Duitse inwoners gevraagd om woonruimte beschikbaar te stellen voor asielzoekers)

  Binnenkort ook in Nederland. Burgeroorlog in de maak.

  • Waar ik woon staan zoveel tweede huizen leeg van die rijke stinkerds! Vet aso in tijd van woningnood.
   20% staat hier leeg! Onteigenen en vol pleuren! Niemand heeft twee huizen nodig. Als je op vakantie wil dan huur je maar een huisje dan heeft een ander ook nog wat aan jouw geld. Asocialen die tweede huizenbezitters.

   • Dit zijn die zogenaamde ´jongeren´ waarvoor ruimte gemaakt ´dient te worden´ door ONZE OUDEREN. Maar er zijn nog altijd vele typen die het niet zien. Niet willen zien. Tunnelvisie.

    • En niet te vergeten de reden waarom men wil dat de agrariërs opkrassen zodat men op die gronden kan gaan bouwen. Mega ´S.M.A.R.T.´ Cities wel te verstaan.

    • Het is helemaal niet aso als je twee (of meerdere) huizen bezit. Het is aso als je ze bijna het hele jaar leeg laat staan, er maar een aantal weken per jaar in woont.

     • Wat mij betreft in elk geval op locaties waar woningnood heerst. Ik ben ooit eens op tocht geweest in de buitengebieden in België en Frankrijk en daar staat voldoende leeg en te koop, maar dat is een geheel ander verhaal in mijn optiek.

    • @Stephan,

     Beste,

     HE LE MAAL mee eens!!
     Gelukkig zijn er ook nog mensen die denken kunnen en niet al helemaal met links besmet zijn!

     Gladiator

   • Er zijn inderdaad wijken in bijvoorbeeld A´dam en Londen waar bepaalde woningen flink zijn opgewaardeerd en waar door het hele jaar niemand woont. Deze woningen zijn van kapitalisten die ook naar mijn mening woningen onttrekken aan de woningmarkt. Voorheen zouden zulke huizen gekraakt worden, maar dat is niet meer van deze tijd vanwege sancties. Ik ben er niet zozeer tegen wanneer mensen er twee woningen op nahouden, maar bovenstaande is – denk ik – van een andere orde. Daarbij is het bekend geworden dat o.a. Vanguard; Blackrock; Blackwater hele wijken tegen leuke prijsjes opkopen. Er zitten imo dan ook meerdere kanten aan het verhaal van ´bezit´ en ´in bezit nemen´.

    • Dan is het toch effectiever om de grote jongens aan te pakken (alleen gebeurt dat niet, zie andere problematiek datacentra die water verbruiken alsof niemand verder wat nodig heeft, grote ondernemingen die amper belasting betalen, even zo zonder in detail te treden en me te beperken tot “barpraat”) waarom is wat dat betreft de boel zo ongelijk verdeeld? Alles komt altijd aan op de particulier die wellicht keihard heeft gewerkt voor dat vakantiehuisje bij Burgh Haamstede en al zit hij daar maar 3 x per jaar, zijn goed recht. Er is veel niet ok en op de een of andere manier gaat dat alleen maar erger worden.

   • Links facistisch krapul dat gaat gij niet bepalen of denkt ge soms dat een 2de huis er gratis en vanzelf komt u linkse soort= devolutie👎😡🙄

   • Is wel makkelijk oordelen, lekker algemeen, ik snap wel waar je vandaan komt.
    Ik zal jou eens wat vertellen, altijd na school en in de weekenden gewerkt en daarvan een garagetje in Frankrijk gekocht, mijn klasgenoten kochten een leuke auto, toen ik na school 9 maand mocht wachten om in dienst te moeten hadden mijn klasgenoten bijstand maar ik moest ieder schijtbaantje aannemen om ziektekosten verzekering te hebben.
    Nu woon ik in het buitenland en hoop dus uiteindelijk terug te keren naar mijn stekkie waar ik mijn hele leven voor gewerkt heb, dus ik zie dat iets anders dan jij.
    Maar ik denk dat jij die gevallen bedoeld waar de duivel de hele tijd op dezelfde hoop heeft gescheten maar op papier zit ik wel in hetzelfde bootje.

   • @F.T.G.

    Beste,

    Ik heb reeds een heel mooie en vreselijk lief “huisdier” en dat zet ik maar tussen aanhalingstekens.

    Zij is een wondermooie, zeer gehoorzame en super getrainde Mechelse herder dame en haar naam is Britt…….en ze vindt het geen goed idee als er iemand in mijn huis komt wat ook van haar is en ik het niet goed vind…..zij vind het dan ook niet goed……..ze bijt 5x in 2 seconden en telkens zit er vlees bij……..

    Nog vragen…….

    Gladiator

    • Dat is de reden waarom het politzei korps is overgegaan van de Duitse herder naar de Mechelse herder. Mechelaars twijfelen niet, maar pakken meteen.

    • Weet het vriend ik ken de foto´s van je mooie hond van commonsense , soms moet je er ook een beetje humor in brengen en de mensen een glimlach bezorgen in deze fucked up tijd…

     Coudenhove Kalergi probeer ik altijd onder de aandacht van mensen te brengen
     maar soms mag het commentaar ook wel een keer met een knipoog.

     Weet je man ben het soms zat om altijd serieus te zijn al is dat nu hard nodig dat trekt je eigen moraal ook naar beneden vandaar even een grapje tussendoor…

     Het is niet de tijd voor grapjes maar altijd in de negatieve spiraal zitten is ook niet goed vriend vandaar mijn bericht…

     • @F.T.G.

      Beste,

      bedankt voor de respons en ja, je hebt idd gelijk als je het hebt over af en toe een grapje echter dat gaat bij mij niet meer werken…..

      Ben bezig de spanning op te voeren daar ik dan het beste blijf functioneren……hoe meer stress voor mij hoe beter het is voor mij……

      Komt een behoorlijk heftige tijd op ons aan en schijnbaar hebben toch echt de meesten het echt niet door en ook de zogenaamde “wakkeren” niet……..denken werkelijk dat alles weer zo gaat worden als voor 2020…..

      Nou niet echt……..dit gaat heel erg heftig worden en van heftig hebben de meesten nog nooit gehoord……

      Jammer, maar helaas. Ik heb deze wereld al achter me gelaten en help alleen nog maar diegene wat het zelf wil en erom vraagt.

      Gegroet beste,

      Gladiator

   • Ha FTG gaarne grapjes. Maar toch wil ik even kwijt: zwijnen/alle soorten “huisvarkens”, hoe schattig ook, zijn dominante figuren. Sterk karakter en nemen de boel over als je ze niet goed de baas bent. Ik had hier ooit 3 maanden lang een logeerzwijn tussen mijn hondenroedel van 4. De katten negeerden hem, maar de honden vonden hem wel leuk. Hij mocht alles van ze. TOT. Tot hij op een dag had bedacht dat hij de baas was. Er werd gevochten op leven en dood, I kid you not. Diverse malen is hij tot bloedens toe in zijn wroetschijf gebeten, maar hij gaf geen millimeter toe. Ik heb het vanaf het begin verkeerd aangepakt, dacht dat het wel goed ging. Maar ik heb mijn lesje geleerd. En gelukkig ging hij na 3 maanden weer naar huis. Ik een illusie armer. Overigens ook goeie waakdieren. Hij viel iedereen aan die het erf op wilde.

 3. steek ze verdomme bij de politiekers , die hebben huizen die groot genoeg zijn , meestal met een hoge muur erond , dus zitten ze veilig…politici hebben ze tenslotte binnen gebracht , we , trek er jullie plan mee ook !

  • Juist, ik ben het eens met jou FatBoy63 …. daarom is dit allemaal zo vreemd; er zijn meer dan genoeg manieren om mensen onder te brengen, die op zoek zijn naar huisvesting.

   Ze bedrukken de bekrompen mensen.. de mensen die niet veel financieel hebben… maar de mensen die alle geld van de wereld hebben merken er weer niets van…

   En wij met zijn allen met ogen open erin trappen…. trieste boel.

 4. Vluchtelingen my ass. Allemaal een stelletje gelukzoekers en potentiële terroristen. Ze willen senioren en ouderen van dagen vervangen door dit spul….. No f***ING way!

 5. Ik heb onlangs vernomen dat mensen in NL die in de Bijstand zitten zonder vergoeding en zonder gekort te worden mensen uit Oekraïne mogen huisvesten. Deze Oekraïners ontvangen leefgeld welke ze naar eigen goeddunken kunnen besteden. Ik voorzie huiselijke taferelen waarbij ruzie ontstaat omtrent de inhoud van de koelkast en het gebruik van de wasmachine; de tell lie vision en de muziekinstallatie. O.a. Hoeveel mensen gaan hierin trappen? En hoe gemakkelijk is het om bij een fiasco deze mensen weer kwijt te raken? Bezint eer ge begint is mijn advies.

  Zelf ben ik een ervaringsdeskundige inzake collectief wonen. Nooit meer.

 6. “Aspirant” vluchtelingen?! De minderbedeelden uit het Midden-Oosten en Afrika stromen Europa binnen zoals gepland. Gezien de aantallen wacht Nederland nog heel veel te wachten. De helft van het aantal van de huidige aantal bewoners komt er nog bij! Maak de “borst” (mentaal) maar nat.

 7. Lekker stoken is wat er gebeurt.

  Ik trap er niet in…

  Want ook ik weet± er zijn GENOEG… meer dan genoeg mensen die hier de NL taal niet spreken, ook gevlucht waren jaren geleden, een woning hebben (koop of huur) en gezamenlijk al deze vluchtelingen kunnen opvangen.

  Solidariteit van vluchteling naar vluchteling moeten we dat noemen.

  Is toch niet zo gek?

  Verbaasd me dat vluchtelingen die hier in NL een stekkie hebben en veiligheid opgebouwd hebben, van DEZELFE komaf als de mensen die nog steeds buiten moeten slapen, geen aanbiedingen gedaan hebben om deze mensen op te vangen. En dat de overheid de gevestigde vluchtelingen in NL, afkomstig van onveilige landen, geen centjes geboden heeft om alle vluchtelingen die nog geen plek hebben, in tegenstelling tot hen, op te vangen.

  Kortom; alles is scheef aan het verhaal en als je er met open ogen in trapt ben je net zo droevig als MSM.

  Fijn weeknd.

 8. Anderhalf jaar geleden wist ik al dat dit ging gebeuren doch iedereen die ik kende bekeken mij weer als gekke henkie en het ergste is dat wat ik toen doorkreeg niet zo leuk was. Of ze dat er gaan doorkrijgen is een twijfel geval eerst zullen ze zich richten op je vakantie appartement als je dat bezit om daar mensen in te laten wonen doch dat zal uiteindelijk niet zoveel succes hebben want stel dat je een vakantieappartement bv.bezit in spanje of teneriff of elders dat zal zo maar niet gaan of lukken. Dan gaan ze zich richten via de plaatselijke gemeentehuizen wie waar en met hoeveel mensen je daar woont bv.een gezin met 3 kinderen waarvan de kids het huis uit zijn en de ouders er blijven wonen zouden dan uit hun huis kunnen worden gezet dus ik voorzie enorme toestanden branden en rellen eraan komen

 9. Stel dfat je iemand serieus neemt; en iemand zou een reden hebben om uit b.v Oekraine te vluchten.
  Dan gaattie b.v naar Polen; daar is hij dan vluchteling; want dat is het eerste veilige land.
  maar gaattie van Polen naar DE, is het een gelukzoeker, en GEEN vluchteling.
  Motief voor “doorreizen”hogere uitkering; in Polen 80 euro per maand.
  =================
  Om “vluchtelingen”te regulieren wat brandend hard nodig is:
  Van de aanwezigen:
  –degenen die typisch hun paspoort verloren hebben, maar hun smartphone niet: laat controlerende instelling het nr van die smartphone vragen. Dan bij telefoonbedrijf naam/adres opvragen.
  betaling zal wel via internet gaan; gelijk maar even bank nr opvragen en aan bank saldo…..denk dat je veel verrassingen krijgt.

  –zonder papieren; en niet controleerbaar: laat ze zelf bewijzen wie ze zijn en waar ze vandaan komen.
  Kunnen ze dat niet: bye-bye.
  –onbegeleide minderjarigen (van rondomde 40) geen papieren geen toegang.
  Al hier: bewijs leveren wie je bent en waar je vandaan komt; niet: bye-bye.
  –mensen uit landen waar nu weer vrede is, en die geen werk hebben; plank gas retour met gezin
  –mensen die na twee jaar nog geen werk hebben: retour heimat
  –mensen die na 2 jaar niet integreren, geen nederlands spreken: retour heimat

  Maar ook de basis regelen.
  Islam verbieden; is geen godsdienst.
  Moskeetjes toestaan; net zoveel als dat er kerken zijn in Mekka.
  Teveel bestaande moskeetjes: slopen of andere functie, b.v. overdekte markt.
  Alleen mensen toestaan waar NL behoefte aan heeft; maar deze ook de eerste 3 jaar uitsluiten van uitkeringen en subsidies.
  De rest: retour.

  Aanvragen van visum: BUITEN NL op een ambassade. Geen beroepsprocedure mogelijk.

  Verblijf koppelen aan “niet crimineel”gedrag. Bij misdrijf: bye bye met gezin
  Bij gezinshereniging: EEN vrouw; min. 18 jaar
  Alleen 100% gezonde mensen.

  Grenzen dicht en bewaakt.
  Gut voor de Duitsers; nu komen de nazi’s uit de oekraine; gezellig voor andere nazi’s toch?

  • Ja..zo simpel is het wat je schrijft.
   Ik kan me herinneren dat ik een filmpje zag van bootvluchtelingen die ergens (Griekenland geloof ik)
   aan wal kwamen met werkende iPhones.
   Toen wist ik het al. We worden zwaar belazerd.
   Kouwenhoven Kalergie plan vol in actie.

 10. Nederland zit al propvol,en ze willen er nog meer opnemen,Dat moet tenkoste gaan van landbouw grond.
  Ik kijk veel liever over weidse vlakten,bossen dan tegen een asieldorp met goedzoekers,nietsnutten,plunderaars,verkrachters,dieven,bloedzuigers,op een paar echte vluchtelingen dan daargelaten.Die steunen we met een vliegticket.
  Was dit niet te verwachten regering als je oorlogje wil spelen in Irak,Afghanistan, Oekraine etc.?
  Laat ons met rust.

  • Nee natuurlijk niet. Dat zijn “maar” Nederlanders.
   Zo ken ik er eentje, die heeft altijd gewerkt, toen hij 55 was gebeurde er iets waardoor hij flipte; verloor huwelijk, huis, geld.

   Denk je dat er van die linkse klootzakken er EEN is die hem een wonng aanbied????????
   ———————-
   In England nog erger.
   “Vluchtelingen”uit Afrika worden–letterlijk– in een 5 sterren hotel geplaatst, eten en gratis zorg en zakgeld en kleding.
   Maar 7000 veteranen die het vuile werk voor een nog vuilere overheid deden–en daardoor in problemen kwamen, “leven”op straat, en worden als huisvuil behandeld.

 11. Wel straffe toebak!
  Ze voeren overal expres oorlog om die mensen naar ons te jagen/lokken.
  Dit moet bij ons voor verdeel en heers zorgen, chaos en miserie.
  En nu moeten wij ze ook nog (stilaan verplicht) gaan opvangen…
  Dat gaat slecht aflopen!
  Laat ze als test inwonen bij links en al die pro asielzoekers… met goed internet verbinding.
  Wie zo iemand in zijn huis haalt moet voor hen betalen en ook verantwoordelijk zijn voor al hun daden. Het zal snel gedaan zijn met die grote humaniteit… een geluk dat ze in begin meestal wel vriendelijk zijn en zolang je bij hen slijmt kan het meevallen.
  Er zitten gelukkig ook goede mensen tussen maar straf dat ze uit oorlogsgebied komen met een dure Phone op zak en hun kinderen en vrouwen ginder achterlaten tussen de bommen.

  • Als er geen oorlog meer is in het land van herkomst: de kansparels terug, ongeacht hun status hier.
   En laat ze maar zelf gaan; dat kan heel makkelijk: alle subsidies, uitkeringen stoppen; gaan ze vanzelf.

   Bovendien: de term “vluchteling”is zwaar misbruikt.
   Als in land “A”oorlog is, en iemand vlucht daarom naar land “B”is hij daar een vluchteling.
   Maar gaat ie van land B naar land C omdat daar de uitkeringen hoger zijn, is het een derderangs profiteur.

   Dan: ik zou zeggen: van de islamitische landen is een deel stinkend rijk; laat vluchtelingen uit islamitische landen daar heen gaan. Logisch toch?

 12. Nederland is al kapot en Duitsland ook in 2040 8 miljoen allochtonen in NL 1op de 5 werkt ( krijgen meer kinderen) + 4 miljoen 65+ en nog zo’n 1,5 miljoen zwakke en zieken wie gaan er dan belasting betalen? Blijven weinig mensen over die dan nog werken.

 13. Kijk dit is dus wat de moeder van Al bedoelt met ruimte om in te gedijen stelen. Wat de narcist doet is letterlijk ruimte weghalen of je de kans om ruimte te creëren om in te gedijen ontnemen. Vacuum zuigen zodat je als mens je vacuum gaat voelen. Zij worden dan jou aanstuurders, zij geven dan sturing en creeren voor jou ruimte waar zij willen dat jij in vertoeft zodat ze als parasieten zich kunnen laven aan jou energie, ze zijn niet aangesloten aan de energiebron zoals wij, dus stelen ze echte levens en denk energie focus om te kunnen leven hier. Snapje waar ik heen wil frontnieuws. Mensen helpen ontwaken zodat ze ruimte kunnen maken om een sterke ziel in te laten gedijen.

 14. Ik ben onder de indruk Greet,
  van je Inzichten.
  Roept ook vragen op, waar komen DEZE “immigranten” in DIT geval veelal vandaan ?
  Ben van mening , dat ieder mens gelijkwaardig is tov elkaar, gevormd door dna en oude ziel energie.
  Ideologieën, religie met fratsen, zijn brainwash programma’s
  Ben van mening dat wij door satanisten worden overheerst , zie omvorm’ programma’s op onnatuurlijke wijze, de depopulatie visie. Is brainwash vanuit ws religie.
  Waarbij geld, controle centraal staat in dit geval. Ludieke onderneming voor psycho-,sociopaten.
  Kijk naar wat men wil; ontreddering, burgeroorlog, hongersnood, voor een totale controle en depopulatie
  Hoe krijgt men dit ? Zie bovenstaande reacties/ ‘ hebben hier niets te zoeken’
  ‘Zijn geen vluchteling’ etc.
  Lieve mensen, wij zijn één minuscuul tijd deeltje op deze aarde, laten wij wijs zijn en deze MENSEN met liefde en open armen ontvangen !
  Voor ons-, en hun geluk .
  De enige manier om deze onzin te stoppen, wat men in petto heeft in Den Haag , EU, UK, VS

  LIEFDE VOOR EN MET ALLE VOLKEREN
  OP DEZE AARDE.

  Zie het in groter perspectief dan nu het geval is.

 15. Ben van mening , dat ieder mens gelijkwaardig is tov elkaar, gevormd door d n a en oude ziel energie.
  Ideologieën, religie met fratsen, zijn brainwash programma’s
  Waarbij geld, controle 1 is dit geval
  men wil; ontreddering, burgeroorlog, hongersnood, voor totale controle
  Hoe krijgt men dit, Zie bovenstaande reacties.
  Lieve mensen, wij zijn één minuscuul tijd deeltje op deze aarde, laten wij wijs zijn en deze MENSEN met liefde en open armen ontvangen !
  Voor ons-, en hun geluk .
  De enige manier om deze onzin te stoppen, wat men in petto heeft in Den Haag , EU, UK, VS

  LIEFDE VOOR EN MET ALLE VOLKEREN
  OP DEZE AARDE.

  Zie het in groter perspectief dan nu het geval is.

 16. 3 farklı İnternet uluslararası kredi kuruluşu tarafından dolandırıldım, hepsi bana hiçbir şey vermeyen ve hiçbir olumlu sonuç vermeyen birkaç ücret ödedikten sonra bana kredi vermeyi vaat ediyor. Zor kazanılan paramı kaybettim ve toplamda 5.000 € oldu. Bir gün internette gözüm yaşlarla dolaşırken, kendisi de dolandırılan ve sonunda DON CASTRO LOAN FINANCE Private Loan Company adlı yasal bir kredi şirketine bağlanan bir adamın ifadesine rastladım. Sonunda kredisini aldığı yer, bu yüzden aynı kredi şirketiyle iletişime geçmeye karar verdim ve onlara bana daha fazla acı vermekten başka hiçbir şey yapmayan 3 farklı borç veren tarafından nasıl dolandırıldığıma dair hikayemi anlattım. Şirkete mail yoluyla durumu açıkladım ve bana sadece daha fazla ağlamamamı söylediler çünkü kredimi şirketlerinden alacağım ve ayrıca onlarla iletişim kurmakla doğru bir seçim yapmışım. kredi başvuru formunu doldurdum ve benden istenen her şeyi yerine getirdim ve DON CASTRO tarafından yönetilen bu büyük Şirket {PRIVATE LOAN COMPANY} tarafından bana 60.000,00 € tutarında bir kredi verildi ve bugün burada mutluyum çünkü DON CASTRO bana verdi bir kredi bu yüzden kendime, kredimi nasıl aldığım konusunda internette tanıklık etmeye devam edeceğime dair bir yemin ettim. senin, akraban veya herhangi bir kapalı kişinin umutsuzca bir krediye ihtiyacı varsa, İLETİŞİME GEÇ veya o ruhun DON CASTRO ile iletişim kurmasına yardım et ([email protected]) adresinden e-posta yoluyla özel kredi şirketi

  İşte e-posta adresi: [email protected]

 17. Mijn huis of kamer geven ???? Ga eens kijken waar dit soort mensen vertoeft heeft gedurende korte tijd, alles is kapot, beschadigd en vervuild, of verdwenen, heb lange tijd huizen opgeknapt voor een Sociaal verhuur kantoor, niet te bevatten, schande wat de meesten aanrichten. Mocht ik een tweede verblijf hebben en ik moet het ter beschikking stellen, steek het dan liever in brand. Waarom moet iedereen opdraaien voor deze ongevraagde en meestal niet hulpbehoevenden? Wanneer mensen van hier deze gelukszoekers willen helpen, dat de belastingdienst een optie voorziet dat op de belastingbrief een optie kan aan gekruist worden dat een bijkomend bedrag, voor ondersteuning aan degenen, toegevoegd wordt aan de vereiste belasting, eens zien hoeveel aanmeldingen er zouden zijn. Ik steun iedereen, maar niet degene die ongevraagd naar hier komen, ons haten als christelijken, onze maatschappij enkel gebruiken als melkkoe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in