Corona-controles in heel Berlijn - en in Görlitzerpark zijn er nog steeds drugs.

De Berlijnse politie heeft zich weer eens verdienstelijk gemaakt. In strikte gehoorzaamheid aan de machthebbers werden in de hele stad, vooral in parken en andere recreatiegebieden, gerichte controles uitgevoerd tegen vermeende “Corona-schendingen”. Het doel: gezagsgetrouwe burgers die een beetje winterpret in de sneeuw willen genieten.

Aan de andere kant werden, zoals altijd, migranten en drugsdealers gespaard, die hun lucratieve drugshandel ongehinderd konden voortzetten in het Görlitzerpark. Voor deze mensen gelden natuurlijk geen Corona-maatregelen in Duitsland, dus ze hoeven niet bang te zijn voor repressie door de politie.

Politie controleert sneeuwman bouwen en sleeën

Zoals gemeld door de Berliner Zeitung, controleerde de politie de sleebanen op de Teufelsberg en in het Bürgerpark Pankow vanwege mogelijke overtredingen van de Corona-regels! In het Volkspark Friedrichshain bijvoorbeeld had de politie onder andere met luidsprekeraankondigingen gewezen op de afstandsregels, ook in het Bürgerpark Pankow werden volgens de BZ mensen aangesproken. Dit is ook gedocumenteerd in foto’s. Er zijn verschillende politieagenten te zien die de slee van een kind controleren en instructies geven:

In mei nog meldde de BZ dat de politie de Corona-regels bij de drugsdealers in het Görlitzerpark NIET controleerde.

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Hier te lezen:

“Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC” – gezondheidszorg in Duitsland op de knieën door asielchaos

  Geen nepnieuws: Ongevallenverzekering ADAC weigert dekking voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties
Vorig artikelPortugese gezondheidsautoriteiten in staat van alarm: gezondheidswerker overlijdt 2 dagen na vaccinatie tegen Covid-19
Volgend artikelDuitse staatszender bewijst: mondkapjes volledig nutteloos tegen virussen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in