Grote foto ter illustratie; kleine foto: Hamid A.

Afgelopen donderdag veroordeelde de regionale rechtbank van Leipzig de 47-jarige Afghaanse Hamid A., een afgewezen asielzoeker, tot vier jaar gevangenisstraf wegens verkrachting.

Het misdrijf is in weerzinwekkendheid nauwelijks nog te overschaduwen, aangezien het slachtoffer een 83-jarige bejaarde uit Delschitz is die wegens haar hoge leeftijd aan gehoorverlies leidt. In de vroege avond van 9 januari liep de zeer oude Christiane B. op weg naar huis door de spoorwegonderdoorgang bij het treinstation. Door haar slechthorendheid merkte ze niet dat Hamid B. haar volgde en op een gunstige gelegenheid wachtte, schrijft Eugen Prinz op PI-News.

Verkrachting zonder rekening te houden met de gelaatsverwondingen van de oude vrouw

In de tunnel duwde hij de oude vrouw bruut van achteren op de grond. De bejaarde raakte het asfalt met haar gezicht. Volgens de aanklacht had ze meteen enorm veel pijn. Ook het kunstgebit van de zeer oude vrouw brak door de impact.

De afgewezen asielzoeker, die ten tijde van het misdrijf een alcoholgehalte in het bloed had van twee promille, was niet geïnteresseerd in de pijn en verwondingen van de oude vrouw. Hij heeft haar verkracht.

Lage intelligentie en een neiging om te liegen

Terwijl de Afghaan – die in een inleidend rapport werd gecertificeerd als zijnde “laag intelligent” en een neiging om pathologisch te liegen – tijdens het politieverhoor nog had bekend, beweerde hij plotseling voor de rechter dat hij de vrouw alleen maar had willen helpen opstaan.

Het bovengenoemde vonnis is nog niet definitief. Zowel de verdachte als de officier van justitie kunnen hier binnen een week nog beroep tegen aantekenen.

  Onderzoek: elke derde Duitser wil niet gevaccineerd worden - Afwijzing vaccinatie meer uitgesproken bij prestatie- en succesgerichte mensen

Staatsfalen brengt burgers in gevaar

Als wat je tot nu toe hebt gelezen al erg genoeg was, dan wordt het nu – gezien het decennialange falen van de staat en het gezag – bijna nog crimineler:

Het onderzoek van de BILD heeft aan het licht gebracht dat de asielaanvraag van Hamid A. al 21 jaar geleden (!), op 29 april 1999, was afgewezen. Hij is nog steeds in Duitsland omdat de verantwoordelijke vreemdelingendienst in Chemnitz op dat moment een “Duldung” (gedogen) had uitgevaardigd en deze 12 keer had verlengd. De laatste gedoogstatus liep af in november 2019. Dit roept de vraag op, waarom is hij nog steeds in Duitsland, en waarom kreeg hij in januari 2020 de kans om de zeer oude bejaarde te verkrachten?

De vreemdelingendienst wist precies wat voor rotte appel de Bondsrepubliek Duitsland met Hamid A. had binnengebracht: er staan 25 vermeldingen in zijn strafblad, waaronder mishandeling, diefstal en in 2016 twee jaar gevangenisstraf voor kindermisbruik. Ja, je hebt het goed gelezen: Kindermisbruik.

En desondanks is hij nog steeds hier, en brengt hij de bevolking in gevaar – en de Chemnitz-vreemdelingendienst kijkt toe.

Hoewel Hamid A. geen enkele papieren heeft en altijd verschillende aliassen en geboortedata heeft gegeven, was er echt genoeg tijd om manieren en middelen te vinden om van hem af te komen. Dat vereist natuurlijk de wil om dat te doen. De was er duidelijk niet.

Het volgende schandaal is het vonnis, dat nog niet definitief is. Met de gevangenisstraf van vier jaar bleef de arrondissementsrechtbank van Leipzig zelfs onder de geëiste straf van de officier van justitie, die nog zeven meer maanden wilde.

  Duitse professor vertelt de waarheid over COVID-19 'vaccin' terwijl de interviewer naar hem zwaait om te stoppen

Dit roept de vraag op wat er in de hoofden van de rechters omgaat om een ​​genadig oordeel te vellen als iemand al 25 vermeldingen in zijn strafblad heeft en slechts een paar jaar geleden is veroordeeld voor kindermisbruik.

Wat hier is gebeurd, kan niet langer worden aangemerkt als grove nalatigheid van de kant van de regering, de autoriteiten en de rechterlijke macht. Dit is een opzettelijk gevaar voor de burgers van dit land.

Duitsland: 16-jarige zwarte ‘vluchteling’ bijt vrouw in het gezicht

Een paar woorden over het slachtoffer

Christiane B. werd geboren in 1937. Ze behoort tot de generatie die Duitsland na de oorlog weer heeft opgebouwd. Als Midden-Duitser moest ze ook het DDR-regime doorstaan. Ze verdiende echt beter dan dat zoiets haar in de schemering van haar leven zou overkomen. Het is moeilijk voor te stellen hoe Christiana B. lichamelijk en geestelijk belast en haar laatste jaren die zij nog heeft op deze wereld vergallen. De senioren verdienen het echt beter dan een gebruiksvoorwerp te worden van een door ziekelijke lust gedreven immigrant die hier niet eens meer zou moeten zijn.

Hamid A. had medeplichtigen. Ze zitten in de regering en in de relevante autoriteiten.

Duitsland: Oma Angela (61) moest in asielhuis wonen – gepensioneerde werd prompt door een Afrikaan verkracht

Vorig artikelGive me a fucking gun, I’ll shoot these sons of bitches!
Volgend artikelZwaarbewapende “Black Militia” roepen op tot zwarte ethnostaat: “We zullen Texas nemen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in